عکس زیر دختران سرباز ایرانی در سال ۱۳۵۳ را نشان می دهد.
![]()
به سلامتی سربازی که لب مرز روو برجک داشت به عکس عشقش نگاه میکرد
یهو دید عشقش با عشق جدیدش میخوان قاچاقی از مرز رد بشن،
امون نداد زد جفتشونم جنازه کرد!
وااالا؛ سربازیه شوخی که نیس . . ![/QUOTE
بیگ لایک![]()
خدا رو شکر من معاف شدم.
البته هنوز کارت برام صادر نشده.
من پدرم نظامی بود (نیروی هوایی ارتش) ، از اول تا آخر جنگ همش تو دزفول بود، دزفول که یه ریز زیر موشک و بمباران بود.معافیتای غیر پزشکی و کفالت (واقعی) هست که سربازای الان رو بیچاره کرده.(منظورم شما نیستید NEW mohammad)
سربازی از 18 ماه رسید به 24، چون بی پارتی ها باید جور پارتی دارایی که حوصله پاس دادن در خونه باباشونم نداشتن رو بکشن. اونم لب مرز با برادرای جیش العدل و سایر رفقا
اونم با ماهی 70-80تومن!
توجه کنین 60-90 درصد حقوق کادری هم درجه میشه همین قدر(حقوق پایه ستوان حداقل 700 تومن هست)=عدالت به توان دو
باید یاد بگیریم که هیچ وقت مسئله رو شخصی نگاه نکنیم.(اینکه میبینید در جامعه هیچ پیشرفتی نیست به خاطر نبود این طرز فکره) تا حالا دیدید دوتا نماینده مخالف با هم بحث کنن آخرش دعوا نشه؟ تازه اینا قشر منتخب و برگزیده جامعه هستن.من پدرم نظامی بود (نیروی هوایی ارتش) ، از اول تا آخر جنگ همش تو دزفول بود، دزفول که یه ریز زیر موشک و بمباران بود.
به پدرم 42ماه حضور در مناطق عملیاتی دادن و منم بخاطر همین معاف شدم، بین کسایی که تو زمان جنگ تو جانپناه ها بودن و کسایی که تو مناطق عملیاتی بودن باید یه فرقی باشه دیگه.
افزایش مدت سربازی هم دلایل خودشو داره مثلا یکیش همین معافیت های کشکی سه برادر و دوبرادر و...
الان 24ماهه ، دوسال دیگه سرباز زیاد میشه دوباره خدمت میشه 18 ماه.
باید یاد بگیریم که هیچ وقت مسئله رو شخصی نگاه نکنیم.(اینکه میبینید در جامعه هیچ پیشرفتی نیست به خاطر نبود این طرز فکره) تا حالا دیدید دوتا نماینده مخالف با هم بحث کنن آخرش دعوا نشه؟ تازه اینا قشر منتخب و برگزیده جامعه هستن.
1-پدر شما نظامی بوده نه یک داوطلب(وظیفه یک نظامی "سپاهی،ارتشی" غیر از کاری بوده که پدرتان انجام داده؟)
اگر یک نظامی در زمان جنگ از جنگیدن تمرد کند یا فرار کند در دادگاه نظامی به احتمال زیاد حکمش تیرباران است
2-طبق این استدلال(حتی برای داوطلبین جنگ) فرزندان مسئولین باید جا پای پدران بگذارند چون سالها عمرشان را در این پست صرف کرده اند.
فرزندان کارگران کارخانه های نفتی و فولاد و مس و... باید حتما استخدام شوند(کاری که در صورت انجام همه به آن اعتراض می کنند"سر سهمیه شون دعواست")
جالبه که سهمیه استخدام برای فرزندان کارگران همان کارخانه رو دارن میدن به فرزندان یه نهاد نظامی
3- پدر من هم جبهه بود به صورت داوطلب، اصلا هم در موردش صحبت نکرده"خود من بدترین جای نیروی دریایی ارتش خدمت کردم"
4- معافیت گفته شده(معافیت سه برادری داشتیم ولی 2 برادی نه) چند سال است که اجرا نمی شود. پس ربطی به بحران اخیر ندارد
سرباز به فردی گفته میشود که 18 سال بیشتر داشته باشد و در حال تحصیل نباشد.
طبق این تعریف بسیار ساده و با کاهش شدید نرخ تولد در دهه هفتاد و هشتاد(هرسال کمتر شده) کل جمعیت بالای 18 سال که سربازی باید بروند سال به سال کاهش خواهد یافت "24 ماه خدمت حالا حالاها آش کشک خاله است""
یه نگاه به تعداد بچه های در حال بازی تو کوچه و پارک نزدیک خانه تان بکنید، زمان شما(دهه شصتی ها جواب بدن) اینجوری بود.
تنها راه مشکل سربازی در کوتاه مدت برداشتن تمام معافیت ها(بجز پزشکی و کفالت های واقعی)است
راه حل درست تر و طولانی تر حذف قانون سربازی به شکل فعلی (بیگاری، بی پولی)است. همون قانون سرباز حرفه ای که نه کامل تصویب شده اون مقداری هم که تصویب شده(حقوق سربازی) اجرا نمیشه.
خواستم به پرسم که میشه یک جوری معاف شد(رشوه به دکتر ) البته پزشکی ها چون هیچ شرایطش را ندارم و کسی میدونه مشکل غددی چیه که معاف میشن .شرایطم طوری که باید کار کنم و نمیتونم از خانوادم دور باشم اخه پدرم نیاز به مراقبت داره و تک فرزند پسرم و یک خواهر دارم وشرایط سختی دارم اصلا نمیخوام به سربازی برم واقعادوسال از بهترین عمر جوانی رو مفت مجانی میگیرن خدا لعنتشون کنه................................
باید یاد بگیریم که هیچ وقت مسئله رو شخصی نگاه نکنیم.(اینکه میبینید در جامعه هیچ پیشرفتی نیست به خاطر نبود این طرز فکره) تا حالا دیدید دوتا نماینده مخالف با هم بحث کنن آخرش دعوا نشه؟ تازه اینا قشر منتخب و برگزیده جامعه هستن.
1-پدر شما نظامی بوده نه یک داوطلب(وظیفه یک نظامی "سپاهی،ارتشی" غیر از کاری بوده که پدرتان انجام داده؟)
اگر یک نظامی در زمان جنگ از جنگیدن تمرد کند یا فرار کند در دادگاه نظامی به احتمال زیاد حکمش تیرباران است
والا اگه رشته منو استخدام کنن من با سر میرم.-طبق این استدلال(حتی برای داوطلبین جنگ) فرزندان مسئولین باید جا پای پدران بگذارند چون سالها عمرشان را در این پست صرف کرده اند.
فرزندان کارگران کارخانه های نفتی و فولاد و مس و... باید حتما استخدام شوند(کاری که در صورت انجام همه به آن اعتراض می کنند"سر سهمیه شون دعواست")
جالبه که سهمیه استخدام برای فرزندان کارگران همان کارخانه رو دارن میدن به فرزندان یه نهاد نظامی![]()
- پدر من هم جبهه بود به صورت داوطلب، اصلا هم در موردش صحبت نکرده"خود من بدترین جای نیروی دریایی ارتش خدمت کردم"
بنده دو برادر رو به مزاح گفتم.- معافیت گفته شده(معافیت سه برادری داشتیم ولی 2 برادی نه) چند سال است که اجرا نمی شود. پس ربطی به بحران اخیر ندارد
بله خب جمعیت کم شده ، متقابلا سرباز هم کم شده.سرباز به فردی گفته میشود که 18 سال بیشتر داشته باشد و در حال تحصیل نباشد.
طبق این تعریف بسیار ساده و با کاهش شدید نرخ تولد در دهه هفتاد و هشتاد(هرسال کمتر شده) کل جمعیت بالای 18 سال که سربازی باید بروند سال به سال کاهش خواهد یافت "24 ماه خدمت حالا حالاها آش کشک خاله است""
یه نگاه به تعداد بچه های در حال بازی تو کوچه و پارک نزدیک خانه تان بکنید، زمان شما(دهه شصتی ها جواب بدن) اینجوری بود.
تنها راه مشکل سربازی در کوتاه مدت برداشتن تمام معافیت ها(بجز پزشکی و کفالت های واقعی)است
راه حل درست تر و طولانی تر حذف قانون سربازی به شکل فعلی (بیگاری، بی پولی)است. همون قانون سرباز حرفه ای که نه کامل تصویب شده اون مقداری هم که تصویب شده(حقوق سربازی) اجرا نمیشه.
اره 30 ماه رزمندگی صحت داره.یه سوال............من پدرم 26 ماه رزمندگی داره.........البته جانباز نیست......سهمیه هم ندارم....خخخ
ولی شنیدم 30 ماه رزمندگی = یه فرزند معاف.......ایا صحت داره؟؟ و اگر صحت داره.......26 ماه رزمندگی چن ماه از سربازیه منو کم می کنه؟![]()
خب امثال پدر من میتونستن بجای اینکه برن تو نظام خدمت کنن و سختی بکشن، برن تو بانک و آموزش پرورش و...
هرکسی حاضر نیست این شغل های پر خطر رو قبول کنه ، پس به خاطر لطفی که به کشورشون کردن ، قانون گذار یه سری مزایا بهشون داده!
اگه عقلانی بود و صلاح میدونستن به فرزندای کسایی که تو بانک هم خدمت کرده بودن این مزایا رو میدادن![]()
والا اگه رشته منو استخدام کنن من با سر میرم.
ما که سهمیه ی استخدامی ندیدیم که بدن به فرزندای نظامی ها، مگر برای استخدام تو خود نظام.
پدر شما داوطلبانه جبهه رفته میتونه بره مدارکشو بیاره و به بنیاد شهید ارائه بده و کارت ایثارگری بگیره و شما از مزایاش(مثلا تو کنکور و یا کسر خدمت سربازی) استفاده کنی.(جالب اینجاست که این سهمیه ی تو کنکور به من تعلق نگرفت و فقط برای فرزندان کساییه که داوطلبی جبهه بودن.)
شما تنها کسی نبودی که تو بدترین جا خدمت کردی،
جالب اینجاس دارن به سربازهایی که تو مناطق بد آب و هوا خدمت میکنن مزایا(کسر خدمت) میدن، چون این یکی از کارای پر مشقته که هرکسی حاضر به انجامش نیست.
راستی شما میتونستی با گرفتن دوره ی تکمیلی بسیج تو سپاه و تو شهر خودت خدمت کنی.
بنده دو برادر رو به مزاح گفتم.
سه برادر به اندازه کافی اجرا شد
بله خب جمعیت کم شده ، متقابلا سرباز هم کم شده.
الان تمام کسر خدمت های متولدین بعد از 72 هم لغو شده.
اگه خودشون بدونن که وضع بحرانیه معافیت پزشکی و کفالت هم کنسل میکنن![]()
کاش میشد دخترام برن....![]()
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااه کاش
اما حیف ک نمیشه![]()
آوای دُهُل شنیدن از دور خوش استچقد ناراحت شدین...
نه جدی میگم... به نظر یه دوره ی خیلی خوبه... واقعا مستقل میشه ادم... من که واقعا نیاز دارم... نمیشه داوطلبی بیایم...![]()
چقد ناراحت شدین...
نه جدی میگم... به نظر یه دوره ی خیلی خوبه... واقعا مستقل میشه ادم... من که واقعا نیاز دارم... نمیشه داوطلبی بیایم...![]()
آوای دُهُل شنیدن از دور خوش است
از اینکه دوره خوبیه هیچ شکی درش نیست حالا ک میدونی نمیشه داوطلب شدی..
کی اشکاتو پاک میکنه وقتی تو پادگانی
دست کی رو موهات میکشه وقتی که مو نداری....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قبول دارید که این همون شتری هست که در خونه خیلی ها خوابیده؟ | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
کینه شتری | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
کیا 13 بدر مثه من خونه نشین هستن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 221 | |
![]() |
خونه تکوناش و درب و داغوناش بیان تو | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سوالات رايج در خونه !!! | گفتگوی آزاد | 67 |