شتری که در خونه هر کسی می خوابه [سربازی]

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
به سلامتی سربازی که لب مرز روو برجک داشت به عکس عشقش نگاه میکرد

یهو دید عشقش با عشق جدیدش میخوان قاچاقی از مرز رد بشن،

امون نداد زد جفتشونم جنازه کرد!

وااالا؛ سربازیه شوخی که نیس . . !

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا ا.....:D
خیلی وقت بود به شتر سر نزده بودم.دلم تنگ شده بود براش

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس زیر دختران سرباز ایرانی در سال ۱۳۵۳ را نشان می دهد.

maxwel

عضو جدید
سلام
واقعا عجب شتریه لامصب
منم همین ابان اعزامم
راستی نظرتون در مورد خاتم النبیا اونم تو سردشت چیه؟

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا از این شترا دم خونه هیش کدوم از هم باشگاهیاا نخوابه ....ولی قول بدین خودتون مرد شین همش که نباس زور بالا سرتون باشه بهله:D

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا رو شکر من معاف شدم.:)
البته هنوز کارت برام صادر نشده.

sfk123

اخراجی موقت
خدا رو شکر من معاف شدم.:)
البته هنوز کارت برام صادر نشده.

معافیتای غیر پزشکی و کفالت (واقعی) هست که سربازای الان رو بیچاره کرده.(منظورم شما نیستید NEW mohammad)

سربازی از 18 ماه رسید به 24، چون بی پارتی ها باید جور پارتی دارایی که حوصله پاس دادن در خونه باباشونم نداشتن رو بکشن. اونم لب مرز با برادرای جیش العدل و سایر رفقا;)

اونم با ماهی 70-80تومن!

توجه کنین 60-90 درصد حقوق کادری هم درجه میشه همین قدر(حقوق پایه ستوان حداقل 700 تومن هست)=عدالت به توان دو

آخرین ویرایش:

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
معافیتای غیر پزشکی و کفالت (واقعی) هست که سربازای الان رو بیچاره کرده.(منظورم شما نیستید NEW mohammad)

سربازی از 18 ماه رسید به 24، چون بی پارتی ها باید جور پارتی دارایی که حوصله پاس دادن در خونه باباشونم نداشتن رو بکشن. اونم لب مرز با برادرای جیش العدل و سایر رفقا;)

اونم با ماهی 70-80تومن!

توجه کنین 60-90 درصد حقوق کادری هم درجه میشه همین قدر(حقوق پایه ستوان حداقل 700 تومن هست)=عدالت به توان دو
من پدرم نظامی بود (نیروی هوایی ارتش) ، از اول تا آخر جنگ همش تو دزفول بود، دزفول که یه ریز زیر موشک و بمباران بود.
به پدرم 42ماه حضور در مناطق عملیاتی دادن و منم بخاطر همین معاف شدم، بین کسایی که تو زمان جنگ تو جانپناه ها بودن و کسایی که تو مناطق عملیاتی بودن باید یه فرقی باشه دیگه.

افزایش مدت سربازی هم دلایل خودشو داره مثلا یکیش همین معافیت های کشکی سه برادر و دوبرادر و...
الان 24ماهه ، دوسال دیگه سرباز زیاد میشه دوباره خدمت میشه 18 ماه.

sfk123

اخراجی موقت
من پدرم نظامی بود (نیروی هوایی ارتش) ، از اول تا آخر جنگ همش تو دزفول بود، دزفول که یه ریز زیر موشک و بمباران بود.
به پدرم 42ماه حضور در مناطق عملیاتی دادن و منم بخاطر همین معاف شدم، بین کسایی که تو زمان جنگ تو جانپناه ها بودن و کسایی که تو مناطق عملیاتی بودن باید یه فرقی باشه دیگه.

افزایش مدت سربازی هم دلایل خودشو داره مثلا یکیش همین معافیت های کشکی سه برادر و دوبرادر و...
الان 24ماهه ، دوسال دیگه سرباز زیاد میشه دوباره خدمت میشه 18 ماه.
باید یاد بگیریم که هیچ وقت مسئله رو شخصی نگاه نکنیم.(اینکه میبینید در جامعه هیچ پیشرفتی نیست به خاطر نبود این طرز فکره) تا حالا دیدید دوتا نماینده مخالف با هم بحث کنن آخرش دعوا نشه؟ تازه اینا قشر منتخب و برگزیده جامعه هستن.

1-پدر شما نظامی بوده نه یک داوطلب(وظیفه یک نظامی "سپاهی،ارتشی" غیر از کاری بوده که پدرتان انجام داده؟)
اگر یک نظامی در زمان جنگ از جنگیدن تمرد کند یا فرار کند در دادگاه نظامی به احتمال زیاد حکمش تیرباران است

2-طبق این استدلال(حتی برای داوطلبین جنگ) فرزندان مسئولین باید جا پای پدران بگذارند چون سالها عمرشان را در این پست صرف کرده اند.
فرزندان کارگران کارخانه های نفتی و فولاد و مس و... باید حتما استخدام شوند(کاری که در صورت انجام همه به آن اعتراض می کنند"سر سهمیه شون دعواست")
جالبه که سهمیه استخدام برای فرزندان کارگران همان کارخانه رو دارن میدن به فرزندان یه نهاد نظامی
:surprised:
3- پدر من هم جبهه بود به صورت داوطلب، اصلا هم در موردش صحبت نکرده"خود من بدترین جای نیروی دریایی ارتش خدمت کردم"

4- معافیت گفته شده(معافیت سه برادری داشتیم ولی 2 برادی نه) چند سال است که اجرا نمی شود. پس ربطی به بحران اخیر ندارد

سرباز به فردی گفته میشود که 18 سال بیشتر داشته باشد و در حال تحصیل نباشد.
طبق این تعریف بسیار ساده و با کاهش شدید نرخ تولد در دهه هفتاد و هشتاد(هرسال کمتر شده) کل جمعیت بالای 18 سال که سربازی باید بروند سال به سال کاهش خواهد یافت "24 ماه خدمت حالا حالاها آش کشک خاله است""
یه نگاه به تعداد بچه های در حال بازی تو کوچه و پارک نزدیک خانه تان بکنید، زمان شما(دهه شصتی ها جواب بدن) اینجوری بود.

تنها راه مشکل سربازی در کوتاه مدت برداشتن تمام معافیت ها(بجز پزشکی و کفالت های واقعی)است
راه حل درست تر و طولانی تر حذف قانون سربازی به شکل فعلی (بیگاری، بی پولی)است. همون قانون سرباز حرفه ای که نه کامل تصویب شده اون مقداری هم که تصویب شده(حقوق سربازی) اجرا نمیشه.

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یه سوال............من پدرم 26 ماه رزمندگی داره.........البته جانباز نیست......سهمیه هم ندارم....خخخ
ولی شنیدم 30 ماه رزمندگی = یه فرزند معاف.......ایا صحت داره؟؟ و اگر صحت داره.......26 ماه رزمندگی چن ماه از سربازیه منو کم می کنه؟:smile:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
باید یاد بگیریم که هیچ وقت مسئله رو شخصی نگاه نکنیم.(اینکه میبینید در جامعه هیچ پیشرفتی نیست به خاطر نبود این طرز فکره) تا حالا دیدید دوتا نماینده مخالف با هم بحث کنن آخرش دعوا نشه؟ تازه اینا قشر منتخب و برگزیده جامعه هستن.

1-پدر شما نظامی بوده نه یک داوطلب(وظیفه یک نظامی "سپاهی،ارتشی" غیر از کاری بوده که پدرتان انجام داده؟)
اگر یک نظامی در زمان جنگ از جنگیدن تمرد کند یا فرار کند در دادگاه نظامی به احتمال زیاد حکمش تیرباران است

2-طبق این استدلال(حتی برای داوطلبین جنگ) فرزندان مسئولین باید جا پای پدران بگذارند چون سالها عمرشان را در این پست صرف کرده اند.
فرزندان کارگران کارخانه های نفتی و فولاد و مس و... باید حتما استخدام شوند(کاری که در صورت انجام همه به آن اعتراض می کنند"سر سهمیه شون دعواست")
جالبه که سهمیه استخدام برای فرزندان کارگران همان کارخانه رو دارن میدن به فرزندان یه نهاد نظامی
3- پدر من هم جبهه بود به صورت داوطلب، اصلا هم در موردش صحبت نکرده"خود من بدترین جای نیروی دریایی ارتش خدمت کردم"

4- معافیت گفته شده(معافیت سه برادری داشتیم ولی 2 برادی نه) چند سال است که اجرا نمی شود. پس ربطی به بحران اخیر ندارد

طبق این تعریف بسیار ساده و با کاهش شدید نرخ تولد در دهه هفتاد و هشتاد(هرسال کمتر شده) کل جمعیت بالای 18 سال که سربازی باید بروند سال به سال کاهش خواهد یافت "24 ماه خدمت حالا حالاها آش کشک خاله است""
یه نگاه به تعداد بچه های در حال بازی تو کوچه و پارک نزدیک خانه تان بکنید، زمان شما(دهه شصتی ها جواب بدن) اینجوری بود.

تنها راه مشکل سربازی در کوتاه مدت برداشتن تمام معافیت ها(بجز پزشکی و کفالت های واقعی)است
راه حل درست تر و طولانی تر حذف قانون سربازی به شکل فعلی (بیگاری، بی پولی)است. همون قانون سرباز حرفه ای که نه کامل تصویب شده اون مقداری هم که تصویب شده(حقوق سربازی) اجرا نمیشه
.

دقیقا.........به خصوص بحث بیگارییییییی!!.....لااقل حقوق بدن!!.....

daruish_red star

عضو جدید
خواستم به پرسم که میشه یک جوری معاف شد(رشوه به دکتر ) البته پزشکی ها چون هیچ شرایطش را ندارم و کسی میدونه مشکل غددی چیه که معاف میشن .شرایطم طوری که باید کار کنم و نمیتونم از خانوادم دور باشم اخه پدرم نیاز به مراقبت داره و تک فرزند پسرم و یک خواهر دارم وشرایط سختی دارم اصلا نمیخوام به سربازی برم واقعادوسال از بهترین عمر جوانی رو مفت مجانی میگیرن خدا لعنتشون کنه................................

آخرین ویرایش:

sfk123

اخراجی موقت
خواستم به پرسم که میشه یک جوری معاف شد(رشوه به دکتر ) البته پزشکی ها چون هیچ شرایطش را ندارم و کسی میدونه مشکل غددی چیه که معاف میشن .شرایطم طوری که باید کار کنم و نمیتونم از خانوادم دور باشم اخه پدرم نیاز به مراقبت داره و تک فرزند پسرم و یک خواهر دارم وشرایط سختی دارم اصلا نمیخوام به سربازی برم واقعادوسال از بهترین عمر جوانی رو مفت مجانی میگیرن خدا لعنتشون کنه................................

از اینکه میخوای رشوه بدی معلومه مشکلت زیاده جدی نیست:smile:
به دلیل کم شدن سرباز معافیت های پزشکی به شدت سخت شدن ولی سنگ مفت و گنجشک مفت یه امتحانی بکن.
یه دوستی داستم تو خدمت مریضی قلبی داشت، شدید. دوبار تو آموزشی حالش بد شد می خواست بمیره(جدی میگم) یه بارش شب بود، زنگ زدن آمبولانس اومد با یکی از بچه ها رفتن بهداری. بعد از چند ساعت همراه مریض برگشتن
گفت رفتیم بهداری پزشک نبود منم سروصدا که پزشک کجاست رفیقم داره میمیره...
بعد از 5 دقیقه دکتر اومد گفتم ناراحتی قلبی داره حالش خرابه، یه نگاه به مریض کرد با عصبانیت گفت چته نصفه شبی اومدی مزاحم خوابم شدی، مگه گلوله خوردی!!!

القصه دوستم دوبار رفت کمیسیون پزشکی ولی معاف نشد"البته بیچاره ساده و کم حرف بود اگه یه خورده زبل وزبون دار بود تو خدمت حال می کرد"

برای شرایط معافیت یه سر به اینجا(کلیک کن) بزن، بد نیست.

اوژنی دزیره

عضو جدید
من میشناسم کسی رو که بیماری ام اس داشته سربازی رفته اونم کامل.معافش نکردن.ولی درکل شما پسرا حقتونه باید برید...هه:Dخب میخواستید شرایط معافیت داشته باشید مثلا پدرتون رفته باشه جبهه.والا.

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خب امثال پدر من میتونستن بجای اینکه برن تو نظام خدمت کنن و سختی بکشن، برن تو بانک و آموزش پرورش و...
هرکسی حاضر نیست این شغل های پر خطر رو قبول کنه ، پس به خاطر لطفی که به کشورشون کردن ، قانون گذار یه سری مزایا بهشون داده!
اگه عقلانی بود و صلاح میدونستن به فرزندای کسایی که تو بانک هم خدمت کرده بودن این مزایا رو میدادن:D

-طبق این استدلال(حتی برای داوطلبین جنگ) فرزندان مسئولین باید جا پای پدران بگذارند چون سالها عمرشان را در این پست صرف کرده اند.
والا اگه رشته منو استخدام کنن من با سر میرم.
ما که سهمیه ی استخدامی ندیدیم که بدن به فرزندای نظامی ها، مگر برای استخدام تو خود نظام.
- پدر من هم جبهه بود به صورت داوطلب، اصلا هم در موردش صحبت نکرده"خود من بدترین جای نیروی دریایی ارتش خدمت کردم"

پدر شما داوطلبانه جبهه رفته میتونه بره مدارکشو بیاره و به بنیاد شهید ارائه بده و کارت ایثارگری بگیره و شما از مزایاش(مثلا تو کنکور و یا کسر خدمت سربازی) استفاده کنی.(جالب اینجاست که این سهمیه ی تو کنکور به من تعلق نگرفت و فقط برای فرزندان کساییه که داوطلبی جبهه بودن.)

شما تنها کسی نبودی که تو بدترین جا خدمت کردی،
جالب اینجاس دارن به سربازهایی که تو مناطق بد آب و هوا خدمت میکنن مزایا(کسر خدمت) میدن، چون این یکی از کارای پر مشقته که هرکسی حاضر به انجامش نیست.

راستی شما میتونستی با گرفتن دوره ی تکمیلی بسیج تو سپاه و تو شهر خودت خدمت کنی.

- معافیت گفته شده(معافیت سه برادری داشتیم ولی 2 برادی نه) چند سال است که اجرا نمی شود. پس ربطی به بحران اخیر ندارد
بنده دو برادر رو به مزاح گفتم.
سه برادر به اندازه کافی اجرا شد:smile:

راه حل درست تر و طولانی تر حذف قانون سربازی به شکل فعلی (بیگاری، بی پولی)است. همون قانون سرباز حرفه ای که نه کامل تصویب شده اون مقداری هم که تصویب شده(حقوق سربازی) اجرا نمیشه.
بله خب جمعیت کم شده ، متقابلا سرباز هم کم شده.
الان تمام کسر خدمت های متولدین بعد از 72 هم لغو شده.
اگه خودشون بدونن که وضع بحرانیه معافیت پزشکی و کفالت هم کنسل میکنن :smile:

آخرین ویرایش:

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه سوال............من پدرم 26 ماه رزمندگی داره.........البته جانباز نیست......سهمیه هم ندارم....خخخ
ولی شنیدم 30 ماه رزمندگی = یه فرزند معاف.......ایا صحت داره؟؟ و اگر صحت داره.......26 ماه رزمندگی چن ماه از سربازیه منو کم می کنه؟:smile:
اره 30 ماه رزمندگی صحت داره.
ولی 30 ماه برای وقتی بود که خدمت 18 ماه بود ، شاید الان چون مدت سربازی شده 24ماه بگن 40 ماه باید رزمندگی داشته باشی تا معاف بشی.

برای هر ماه رزمندگی 9 روز بهت کسری میدن.
البته کسر خدمت فقط برای متولدین 72 و ماقبل اعتبار داره.

sfk123

اخراجی موقت

خب امثال پدر من میتونستن بجای اینکه برن تو نظام خدمت کنن و سختی بکشن، برن تو بانک و آموزش پرورش و...
هرکسی حاضر نیست این شغل های پر خطر رو قبول کنه ، پس به خاطر لطفی که به کشورشون کردن ، قانون گذار یه سری مزایا بهشون داده!
اگه عقلانی بود و صلاح میدونستن به فرزندای کسایی که تو بانک هم خدمت کرده بودن این مزایا رو میدادن:D

والا اگه رشته منو استخدام کنن من با سر میرم.
ما که سهمیه ی استخدامی ندیدیم که بدن به فرزندای نظامی ها، مگر برای استخدام تو خود نظام.

پدر شما داوطلبانه جبهه رفته میتونه بره مدارکشو بیاره و به بنیاد شهید ارائه بده و کارت ایثارگری بگیره و شما از مزایاش(مثلا تو کنکور و یا کسر خدمت سربازی) استفاده کنی.(جالب اینجاست که این سهمیه ی تو کنکور به من تعلق نگرفت و فقط برای فرزندان کساییه که داوطلبی جبهه بودن.)

شما تنها کسی نبودی که تو بدترین جا خدمت کردی،
جالب اینجاس دارن به سربازهایی که تو مناطق بد آب و هوا خدمت میکنن مزایا(کسر خدمت) میدن، چون این یکی از کارای پر مشقته که هرکسی حاضر به انجامش نیست.

راستی شما میتونستی با گرفتن دوره ی تکمیلی بسیج تو سپاه و تو شهر خودت خدمت کنی.

بنده دو برادر رو به مزاح گفتم.
سه برادر به اندازه کافی اجرا شد:smile:

بله خب جمعیت کم شده ، متقابلا سرباز هم کم شده.
الان تمام کسر خدمت های متولدین بعد از 72 هم لغو شده.
اگه خودشون بدونن که وضع بحرانیه معافیت پزشکی و کفالت هم کنسل میکنن :smile:

از اینکه جواب دادن طول کشید معذرت میخوام، یه مشکل واسم پیش اومده بود نمیتونستم پست بزارم.

دوست عزیز گفتم که در این موضوعات اگه بحث شخصی بشه نتیجه درستی حاصل نمی شه.

1- ما درمورد گذشته فقط واقعیات رو میبینیم و کارهایی که شده، کارهایی که نشده ملاک نیستند.
2-من پدرم رو به عنوان افرادی که جنگ کردن واز شرایطشون استفاده نکردن مثال زدم،خودمم به کار پدرم احترام گذاشتم و دنبال اون موضوعات نرفتم. حالا هرکی رفته مگه کاربدی کرده که من یا شما ناراحت بشیم؟ یه قانونه که همه میتونن ازش استفاده کنن، فقط همین.

اشکال من به فرد یا افراد نبود به قانونی بود که می تونست عادلانه تر باشه.

در مورد استخدام در نیروهای نظامی هر ماه آگهی استخدام میزنن چون افراد زیادی نیستند که به زندگی نظامی علاقه داشته باشند.شما میتونید با کمی پیگیری(پدرتون دنبال کارتون باشه خیلی بهتره) استخدام بشین. چون تحصیل کرده اید یه مقدار سخت هست ولی نه برای فرزندان نظامی ها.

من نگفتم که تنها کسی هستم که در اونجا خدمت کردم، فقط میخواستم بگم میتونستم استفاده کنم ولی انجام ندادم که یه نظر شخصیه. و حرفام از سر شکم سیری نیست.

اما کسری خدمت مناطق محروم. از افرادی که این مناطق بودن سوال کنین متوجه تفکرشون قبل و بعد از دیدن شرایط خدمتیشون میشوید. به قول معروف شنیدن کی بود مانند دیدن.
جایی خدمت کنی که کادری پشت میز نشین ازش فراریه اونوقت سرباز در اون شرایط جوی و خدمتی ... .

هیچ چی رو شخصی نگاه نکنید(فقط همین)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرباز : میشه برم دوستمو که زخمی شده نجات بدم
فرمانده : ارزشش رو نداره تا تو بری اون مرده
ولی سرباز رفت و با جنازه دوستش برگشت
فرمانده : دیدی گفتم ارزش نداره
سرباز : چرا داشت وقتی رسیدم بالا سرش گفت میدونستم که میای رفیق........................

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز

هر روز تنگ غروب تو سربازی / صفا داره لب مرز تیر اندازی

تا چهل چراغ پادگان روشن میشه / سر دیگ عدسی غوغا میشه

توی دیگ عدسی ٰ افتاده یک مگس / بخورم یا نخورم گرسنه می مونم

قدر آش ننم رو حالا می دونم
:lol:

درود بر هرچی سربازه:w17:

mahboobeh

عضو جدید
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااه کاش:w05:

اما حیف ک نمیشه :(

چقد ناراحت شدین...:biggrin:
نه جدی میگم... به نظر یه دوره ی خیلی خوبه... واقعا مستقل میشه ادم... من که واقعا نیاز دارم... نمیشه داوطلبی بیایم...:biggrin::biggrin:

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد ناراحت شدین...:biggrin:
نه جدی میگم... به نظر یه دوره ی خیلی خوبه... واقعا مستقل میشه ادم... من که واقعا نیاز دارم... نمیشه داوطلبی بیایم...:biggrin::biggrin:

از اینکه دوره خوبیه هیچ شکی درش نیست حالا ک میدونی نمیشه داوطلب شدی..
:smile:

کی اشکاتو پاک میکنه وقتی تو پادگانی

دست کی رو موهات میکشه وقتی که مو نداری....
;)

mahboobeh

عضو جدید
آوای دُهُل شنیدن از دور خوش است

آره اینم میشه... ولی به نظرم در کل خوبه...نیست؟؟؟...:smile:

از اینکه دوره خوبیه هیچ شکی درش نیست حالا ک میدونی نمیشه داوطلب شدی..
:smile:

کی اشکاتو پاک میکنه وقتی تو پادگانی

دست کی رو موهات میکشه وقتی که مو نداری....
;)

آره دیگه چه کنیم...:biggrin::biggrin:
چه شعره خوبی... آفرین به شوما... اونجا پس کلاس شعرم میذارن؟؟...:biggrin:
من عاشق شعرم...