شتری که در خونه هر کسی می خوابه [سربازی]

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه دیه اگه این سربازی نبود کسب درآمد زود تر انجام میشد.

پس سرکار نمیری و در آمد نداری و...........؟:smile:

بزنم با دست راستم از وسط نصف بشی؟ خووو برا چی از چیزی که تجربه نداری صوبت میکنی آخه:D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
شما هم اگر قرار باشه اینجوری برید بهتون سخت میگذره
اجباری هم مثل زندانه بهشون میگن دانشگاه ! سعی کنید برا خودتون یه دریچه توش باز کنید چون دیگه تکرار نمیشه باهمه زشتیش اگه زرنگ باشید میشه سکوی پرتاب

خب اگه قرار بود خوش بگذره همه برا تفریح میرفتن سربازی، حرفایی میزنی ها!!

اجباری هم مثل زندانه بهشون میگن دانشگاه حالا این دقیقا یعنی چی؟

چه رمانتیک!!!

آخرین ویرایش:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب اگه قرار بود خوش بگذره همه برا تفریح میرفتن سربازی، حرفایی میزنی ها!!

اجباری هم مثل زندانه بهشون میگن دانشگاه حالا این دقیقا یعنی چی؟

چه رمانتیک!!!

داداش کلا بیخیال ! هر جور خاصی بهش نیگاه کن آزادی

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که شرایط اینجوریاست....
گور بابای خدمت و سربازی...
بزار لیسانسم رو بگیرم باید برم سراوان سیستان بلوچستان خدمت کنم.....
هرچی زودتر کشته بشیم به نفعمونه!!!!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا که شرایط اینجوریاست....
گور بابای خدمت و سربازی...
بزار لیسانسم رو بگیرم باید برم سراوان سیستان بلوچستان خدمت کنم.....
هرچی زودتر کشته بشیم به نفعمونه!!!!

برو داداش ماهم به نوبه خود مشغول پزیدن حلوای جوان ناکام شهید 6160031597 میشنویم :D

:biggrin:

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز

برو داداش ماهم به نوبه خود مشغول پزیدن حلوای جوان ناکام شهید 6160031597 میشنویم :D

دست درد نکنه....مگر شما به فکر ما باشی ...تو این دور زمونه فقط این دوسته که بدرد میخوره و ارزش هرچی رو داره...
فقط خواهشن مراسم خطمم آبرومند برگزار بشه تو این باشگاه....
حلواش زیاد شیرین نباشه....
خرماش هم برا سیستان بلوچستان باشه...
اگر چیزی کم و کسری داشتین به خودم بگین!!!!
ولی شهید بشی خیلی حال میده....حوری بهمون میدن دق دق...هرچه سریعتر تلاش کنیم شهید بشیم!!!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دست درد نکنه....مگر شما به فکر ما باشی ...تو این دور زمونه فقط این دوسته که بدرد میخوره و ارزش هرچی رو داره...
فقط خواهشن مراسم خطمم آبرومند برگزار بشه تو این باشگاه....
حلواش زیاد شیرین نباشه....
خرماش هم برا سیستان بلوچستان باشه...
اگر چیزی کم و کسری داشتین به خودم بگین!!!!
ولی شهید بشی خیلی حال میده....حوری بهمون میدن دق دق...هرچه سریعتر تلاش کنیم شهید بشیم!!!

غمت نباشه داداش

هماهنگ کردم اتوبان شهید6160031597 انشالا به افتخارتون ساخته شه

خیالت تخ

چش فقط داداش آخوند بیاریم یا نه ؟

برو داداش هماهنگ کردم با بچه های بالا خودت بری 2-3 تا هلوش رو سوا کنی براخودت برو

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز

غمت نباشه داداش

هماهنگ کردم اتوبان شهید6160031597 انشالا به افتخارتون ساخته شه

خیالت تخ

چش فقط داداش آخوند بیاریم یا نه ؟

برو داداش هماهنگ کردم با بچه های بالا خودت بری 2-3 تا هلوش رو سوا کنی براخودت برو

دمت گرم دادش انشاله اون دنیا جبران کنیم.....دست رو میگیرم از سر پل صراط ردت میکنم....
اومدی اون دنیا یه کاخ خوشگل سفارشی با ویو خیلی قشنگ کادو بهت میدم...روبه دریا...پشت به جنگل.....با تمام امکانات....
اتوبان با این اسم عیبه ....بزارین اسمش امیرسام باشه ....خیلی توپ تره.....اتوپانش خیلی ترافیک ایجاد نکنه مردم فوحش بدن به این اسم!!!
برا آخوند هر جور صلاح میدونید ....دردسرش زیاده تو اون دنیا بازخواستمون میکنن به خاطرش...
من خودم جز بچه های بالا هستم ......اگه خواستی بیا دست تو رو هم میگیرم با هم بریم
:w15::w15:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمت گرم دادش انشاله اون دنیا جبران کنیم.....دست رو میگیرم از سر پل صراط ردت میکنم....
اومدی اون دنیا یه کاخ خوشگل سفارشی با ویو خیلی قشنگ کادو بهت میدم...روبه دریا...پشت به جنگل.....با تمام امکانات....
اتوبان با این اسم عیبه ....بزارین اسمش امیرسام باشه ....خیلی توپ تره.....اتوپانش خیلی ترافیک ایجاد نکنه مردم فوحش بدن به این اسم!!!
برا آخوند هر جور صلاح میدونید ....دردسرش زیاده تو اون دنیا بازخواستمون میکنن به خاطرش...
من خودم جز بچه های بالا هستم ......اگه خواستی بیا دست تو رو هم میگیرم با هم بریم

داداش فقط تو ایستعمال حوریای بهشتی زیاده روی نکن زیرا خدا اصراف کاران را دوز نمیدارد دیدی عصبانی شد دیپورتت کرد دوباره این دنیا اصن وضی............:w15: :w15:

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز

داداش فقط تو ایستعمال حوریای بهشتی زیاده روی نکن زیرا خدا اصراف کاران را دوز نمیدارد دیدی عصبانی شد دیپورتت کرد دوباره این دنیا اصن وضی............:w15: :w15:
داداش نترس تو اون دنیا آزادی دیگه فقط اسم میدون نیست.....خدا از هفت دولت آزادت میکنه تا لذت ببری...
ولی مشکل اینجاست با اینکه همه اینارو میدونیم اما تو این دنیا خلاف کارهای خداوند رو انجام میدیم...
اونوقته که خدا به جای حوری ....زوری میبردات توی آخر جهنم تا فکر هرچی حوری از فکرت در بیاد!!!!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش نترس تو اون دنیا آزادی دیگه فقط اسم میدون نیست.....خدا از هفت دولت آزادت میکنه تا لذت ببری...
ولی مشکل اینجاست با اینکه همه اینارو میدونیم اما تو این دنیا خلاف کارهای خداوند رو انجام میدیم...
اونوقته که خدا به جای حوری ....زوری میبردات توی آخر جهنم تا فکر هرچی حوری از فکرت در بیاد!!!!

داداش متنبه شدم اصن یه داستانی..........:biggrin:

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش آفرین همینارو بری پادگان 2 صوبگا بگی 1 ماه کسری میگیری و 3 روز تشویقی:biggrin:
خوبه ولی دیدی افسر بدش اومد ...اونوقته گه بگه 3 ساعت باید پاس آفتابه بدی......پاسه آفتابه که میدونی چیه دیگه:biggrin:

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوشم میاد همیشه آماده باشی

آره پس چی فکر کردی.....تمام جزئیات و قوانین خدمت سربازی رو میدونم از رسته بگیر تا درجه و اینکه سرباز امبر باشی و...
از ناجا بگیر تا نزاجا و نداجا و نهاجا حتی سپاه....زندانها و....هرکی سوال تخصصی در مورد خدمت داشت بیارش پیش خودم تا چون و چرای کار رو براش بگم....
از یه افسر کادر هم بیشتر بلدم...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره پس چی فکر کردی.....تمام جزئیات و قوانین خدمت سربازی رو میدونم از رسته بگیر تا درجه و اینکه سرباز امبر باشی و...
از ناجا بگیر تا نزاجا و نداجا و نهاجا حتی سپاه....زندانها و....هرکی سوال تخصصی در مورد خدمت داشت بیارش پیش خودم تا چون و چرای کار رو براش بگم....
از یه افسر کادر هم بیشتر بلدم...

البته اون امربر هستا ولی ما تو خدمت میگفتیم #$بر :دی:D

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معلوم شما از ما بیشتر وارد هستین......خوش بحالت که خدمت کردی.....کجا بودی؟

من آموزشی کرمانشاه - گیلانغرب - پادگان صابت خواه بودم که میشه همون تنگه مرصاد

یگان هم فرماندهی استان تهران - میدون 3پاه کرج

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
من آموزشی کرمانشاه - گیلانغرب - پادگان صابت خواه بودم که میشه همون تنگه مرصاد

یگان هم فرماندهی استان تهران - میدون 3پاه کرج
آموزشی خیلی نزدیک ما بودی.......ولی تنگه مرصاد خیلی دور از گیلانغرب حتما اونی که شما میگین چهار زبر هستش..نه مرصاد....
شهر پدری من نزدیک گیلانغرب هستش شهر سومار باید شنیده باشی....

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آموزشی خیلی نزدیک ما بودی.......ولی تنگه مرصاد خیلی دور از گیلانغرب حتما اونی که شما میگین چهار زبر هستش..نه مرصاد....
شهر پدری من نزدیک گیلانغرب هستش شهر سومار باید شنیده باشی....

اونجا هارو خوب نمیشناسم مارو با اتوبوس بردن با اتوبوس هم برگردوندن عین احشام حمل و نقلمون میکردن :دی

نه اسمش برام آشنا نیس آخه قضیه مال 7 سال پیشه رفیق;)

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونجا هارو خوب نمیشناسم مارو با اتوبوس بردن با اتوبوس هم برگردوندن عین احشام حمل و نقلمون میکردن :دی

نه اسمش برام آشنا نیس آخه قضیه مال 7 سال پیشه رفیق;)
مگه شما چند سالتونه؟
وای ....شما سرباز دوران نظام قدیم هستین.به به.حتما اون موقع خیلی بهتون خوش گذشته نه؟؟؟؟....خاطره زیاد دارین....