شب یلداتون چطوریه؟!

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید؟
من که امشب حسابی داغونم.شماها چی؟
چرا یلدا اینقد بلنده؟چرا تموم نمیشه؟راستی واسه خودم فال گرفتم ببینید تعبیرش چی در اومد:
شما بسیاررویایی هستید و دل به چیزهای واهی سپرده اید.خود را درگیر مسائل بیهوده نکنیدوسعی کنید واقع بین باشید وواقعیت های زندگی را بپذیرید

مهمترین مسئله زندگی من شده چیز واهی!!!!!!!!!!!!!

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید؟
چرا یلدا اینقد بلنده؟چرا تموم نمیشه؟راستی واسه خودم فال گرفتم ببینید تعبیرش چی در اومد:
شما بسیاررویایی هستید و دل به چیزهای واهی سپرده اید.خود را درگیر مسائل بیهوده نکنیدوسعی کنید واقع بین باشید وواقعیت های زندگی را بپذیرید

سلام نوه عزیزم . ببین بابا بزرگت منو گذاشته خودش رفته پیش مامانش اینا. فقط یک زتگ زد که پیر زن این دخترا چرا هنوز نیومدن .

از بس با این محسن همکلام شدی به تو هم سرایت کرده . فالو باید یک گیس سفید بگیره

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام , خداحافظ
چیزی تازه اگر یافتید
بر این دو اضافه کنید
تا بلکه
باز شود این در گم شده بر دیوار....

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید؟

سلام پریسا جون
میخوام ولی نمی تونم. اخه فهمید ناراحت شدم ولی بی تفاوت گذشت .

پس بذار یه مدت بگذره....

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اولم میدونستم این بابا بزرگ اهل زندگی نیست!چی شد که قبول کردی من نمیدونم.گول جذبه شو خوردی نه؟نیست هر جا میره آتیش میفرسته بیرون از دهنش!!!!!!!!
آره فک کنم از همنشینی با محسن باشه.اصلا از بعداز ظهر یه هاله هایی از فلسفه توی وجود خودم حس میکنم!!!!!!!
بابت فالم مرسیییی مامان بزرگ گل.
باشه از این به بعد میگم تو برام فال بگیری.فقط سعی کن همیشه خوب در بیاد.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اولم میدونستم این بابا بزرگ اهل زندگی نیست!چی شد که قبول کردی من نمیدونم.گول جذبه شو خوردی نه؟نیست هر جا میره آتیش میفرسته بیرون از دهنش!!!!!!!!
آره فک کنم از همنشینی با محسن باشه.اصلا از بعداز ظهر یه هاله هایی از فلسفه توی وجود خودم حس میکنم!!!!!!!
بابت فالم مرسیییی مامان بزرگ گل.
باشه از این به بعد میگم تو برام فال بگیری.فقط سعی کن همیشه خوب در بیاد.

پریسا جون تازه همین بابا بزرگ از خیلی مردای دیگه معرفت و وفاش بیشتره . از بعد ازظهر تا الان یک اس داده که ماه تو اسمون کامله برو ببین و ارزو کن. یک بارم زنگ زده که چی کار میکنی.

اون بابا بزرگ اولی که در نظر داشتم یک زنگ هم نزده بگه مردی یا زنده ای

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام ولی نمی تونم. اخه فهمید ناراحت شدم ولی بی تفاوت گذشت .
آیی میفهممت.
من معمولا بعد از این اتفاقا به این نتیجه میرسم که باید دایره دوستیامو محدود کنم.
ولی هیچوفت نتونستم.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیی میفهممت.
من معمولا بعد از این اتفاقا به این نتیجه میرسم که باید دایره دوستیامو محدود کنم.
ولی هیچوفت نتونستم.

افرین. حتی اگه لازم باشه دایره رو محو میکنی .

ولی من می تونم. تسلط خیلی عجیبی روی خودم دارم. اراده کنم کاری رو انجام بدم تمومه

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
پریسا جون تازه همین بابا بزرگ از خیلی مردای دیگه معرفت و وفاش بیشتره . از بعد ازظهر تا الان یک اس داده که ماه تو اسمون کامله برو ببین و ارزو کن. یک بارم زنگ زده که چی کار میکنی.

اون بابا بزرگ اولی که در نظر داشتم یک زنگ هم نزده بگه مردی یا زنده ای

ااااااااه چه بابا بزرگ ماه و گل ومهربونی داریم ما(الان یادم افتاد قراره برام لپتاپ بخره).آخه بهتر از اون کجا میخواستی گیر بیاری؟
لو نمیدی اون بابابزرگ اولیه کی بود؟فول میدیم به اژدها نگیم رقیبشو نشناسه!!!!!!

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااااااه چه بابا بزرگ ماه و گل ومهربونی داریم ما(الان یادم افتاد قراره برام لپتاپ بخره).آخه بهتر از اون کجا میخواستی گیر بیاری؟

میشناسم عزیزم
فعلا رو به موته
چشم شیطون کور به فردا صبح نمیکشه

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز

خودش میدونه کیه . میتونی ازش بپرسی بهت میگه . اول از همه به بابا بزرگتون گفتم.

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
و اينك سلام

جاتون خالي خونه خالم اينا اونگده خوردم كه نگو

ماهي برا شما اوردم ها
اونگده هله هوله اوردم كه نگو

vleila

عضو جدید
شب یلدامون خوب بود .خوش گذشت.
جای همتون خالی:smile:
انقد که انار و هندونه خوردم دارم خفه میشم