تو که بابا بزرگ تو می شناسی میره سر کمد لباسای من لباس عربیامو در میاره تنش میکنه. بهش میگم مرد زشته اینا زنونه است به خرجش نمیره که نمیره. برا همین امسال یک دشداشه سفید براش خریدم بپوشه یک قر عربی بده ما بخندیم

چه ششبی بششه امششب!!!!!!!!!!
تو که بابا بزرگ تو می شناسی میره سر کمد لباسای من لباس عربیامو در میاره تنش میکنه. بهش میگم مرد زشته اینا زنونه است به خرجش نمیره که نمیره. برا همین امسال یک دشداشه سفید براش خریدم بپوشه یک قر عربی بده ما بخندیم
مامان پری جون فکر کردی الآن همون چند وقت پیشه(!!!!!!!!)که جوون بودی؟
شوهر جون خوشگل پولدار کجا بود؟
حالا اگرم بود من میخواام![]()
به به بابابزرگ مهربونم که شده!!!!!!!
میگن یه سری جاها رسمه شب یلدا عیدی میدن به نوه ها!گفتم به فکر باشیا!
مامان پری جون فکر کردی الآن همون چند وقت پیشه(!!!!!!!!)که جوون بودی؟
شوهر جون خوشگل پولدار کجا بود؟
حالا اگرم بود من میخواام![]()
خدا رو شکر بد نیستم
نو ه های منو اذیت میکنی؟؟؟
همکلاسیتون فامیل دور ما میشه
نگران بنزین نباش
ما انرژی پاک برای آتیشمون استفاده میکنیم فعلا غمی نداریم
هر چی میخوریم آتیش میشه
خدا رو شکر بد نیستم
نو ه های منو اذیت میکنی؟؟؟
همکلاسیتون فامیل دور ما میشه
نگران بنزین نباش
ما انرژی پاک برای آتیشمون استفاده میکنیم فعلا غمی نداریم
هر چی میخوریم آتیش میشه
قربون تو فسقلی برم
امشب که اومدی عیدیت یه laptop apple برات میگیرم
اینترنت هم روش
خوبه؟؟؟
یه کم این مامان بزرگتو نصیحت کن
بگو رابطه امون شکر آب میشه ها با این حرفاش
شرمنده!من خودمو قاطی مسائل خانوادگی مردم نمیگنم مگر اینکه بخوام زیراب بزنم!!!!!!!!قربون تو فسقلی برم
امشب که اومدی عیدیت یه laptop apple برات میگیرم
اینترنت هم روش
خوبه؟؟؟
یه کم این مامان بزرگتو نصیحت کن
بگو رابطه امون شکر آب میشه ها با این حرفاش
ما ناهار فسنجون داشتیم
الان خبر رسید شام هم فسنجون داریم
خدایا شبیه مرغ شدم!!!!!!!!!!!!
من نهار فلافل لبنانی خوردم برا ی شب هم دیزی داریم . بفرمائید دور هم باشیم حامد جان.
امیر هم نهار لوبیا پلو خورده.
اینجا همه خودشون یک پا هنرپیشه هستن و فیلم بازی میکنن. قراره بابا بزرگ امشب یک قرکی هم بده
بپا امشب معصیت نکنی...!![]()
شرمنده!من خودمو قاطی مسائل خانوادگی مردم نمیگنم مگر اینکه بخوام زیراب بزنم!!!!!!!!
برو به محسن بگو.فیلسوفم شده!!!!!!قشنگ نصیحت میکنه!
وااای من ترکیدم از خنده!اخه پريسا من به اينا چي بگم ؟؟؟ولي به خاطر شما باشه چند خطي نصيحت ميكنم:
روزگاري است كه گيسوان با مدد چرخ سپيد كرده ايد حال صحبت بدنامي چند و خامي غير زبان اجانب به سوي اهل حرم گشوده و اعدا كه نيش به خنده باز كنند و مشت بر طيل رسوايي كوبند باشد كه بيشتر بر هواداري اين طفول بكوشيد تا صورتشان چون سرخي سيب باشد اما نه بروي تذوير و از سر عجز.
اخه پريسا من به اينا چي بگم ؟؟؟ولي به خاطر شما باشه چند خطي نصيحت ميكنم:
روزگاري است كه گيسوان با مدد چرخ سپيد كرده ايد حال صحبت بدنامي چند و خامي غير زبان اجانب به سوي اهل حرم گشوده و اعدا كه نيش به خنده باز كنند و مشت بر طيل رسوايي كوبند باشد كه بيشتر بر هواداري اين طفول بكوشيد تا صورتشان چون سرخي سيب باشد اما نه بروي تذوير و از سر عجز.
وااای من ترکیدم از خنده!
چه بهت میااااد.حالا میخوای چند روز همینجوری بمون بعد یه جور دیگه شو!نیست میخوای هر روزت مثل دیروزت نباشه!!!!!!!!
فقط چند تا غلط املایی داشتی اونا رو درس کنی دیگه خوبی.قشششنگ رفتی تو حس!!!!!!!!!!
باشد چون انگونه كه بوديم نبوديم كسي باشد اينگونه كه شديم دربهاي ضلالت يكي از پس ديگري بگشاييم و سر از اسمان سبعه علوم و حكمت براوريم.
فقط در كدامين فراز غلط نگاشتيم كه به چشم خود انرا نيافتيم؟
باشد چون انگونه كه بوديم نبوديم كسي باشد اينگونه كه شديم دربهاي ضلالت يكي از پس ديگري بگشاييم و سر از اسمان سبعه علوم و حكمت براوريم.
فقط در كدامين فراز غلط نگاشتيم كه به چشم خود انرا نيافتيم؟
نازیی عزیزم.نمیتونی بیای اینجا؟من که امشب حسابی تنهام و امشب هم برای من مثل شبای دیگه است امیدوارم به همه خیلی خوش بگذره و شب یلدای خوبی داشته باشید.
منم میخواستم صبح همینو بهش بگم.روم نشد!!!!!!!!!محسن مطمئنی سرت جایی نخورده ؟؟؟
محسن مطمئنی سرت جایی نخورده ؟؟؟
نازیی عزیزم.نمیتونی بیای اینجا؟
بچه ها نوبتی هستن.دور همیم قراره خوش بگذره.
من که امشب حسابی تنهام و امشب هم برای من مثل شبای دیگه است امیدوارم به همه خیلی خوش بگذره و شب یلدای خوبی داشته باشید.
شايد هم اصابت نموده و خويش نمي دانم ولي هرچه باشد عالمي است عجيب و شگرف كه پرده هاي روزمرگي از فراز به زير ميايند و وانگه دران متحير ميشوي و همنواي لسان الغيب زمزمه ميكني كه:
شراب و عيش نهان چيست کار بي بنياد
زديم بر صف رندان و هر چه بادا باد.