rock narok
عضو جدید
سلام من یک تمرین arena دارم که توش به مشکل برخوردم.نمیتونم run کنم
.من هم خود مثال رو گذاشتم و هم اون چیزی که با arenaانجام دادم. اگه کسی می تونه راهنماییم کنه و کمکم کنه که حلش کنم. ممنون میشم.خیلی فوریه

سلام من یک تمرین arena دارم که توش به مشکل برخوردم.نمیتونم run کنم.من هم خود مثال رو گذاشتم و هم اون چیزی که با arenaانجام دادم. اگه کسی می تونه راهنماییم کنه و کمکم کنه که حلش کنم. ممنون میشم.خیلی فوریه
سلام دوستانسلام مهندسان عزيز من به يك عدد پروژه شبيه سازي محتاجمندم خواهش دارم به اين بنده حقير نهايت الطاف خود را به كار بسته و مارا دراين آخرين پروژه درس هامان كمك كنيد
سلام دوستانسلام مهندسان عزيز من به يك عدد پروژه شبيه سازي محتاجمندم خواهش دارم به اين بنده حقير نهايت الطاف خود را به كار بسته و مارا دراين آخرين پروژه درس هامان كمك كنيد
سلام. تو وبلاگ علم گستر، شبیه سازی تمرینات کتاب در ارنا انجام میشه. همین وبلاگی که tigerman زحمت معرفیش رو کشیده و لینک امضای من هم هست.سلام كتاب مهلوجي حل المسائل نداره؟ هرچي سعي كردم حل تمرين هاي اين كتاب به وسيله نرم افزار ارنا رو دانلود كنم نتونستم مي شه راهنماييم كنيد ممنون
zm6570@yahoo.com
سلام
در مورد نرم افزار ارنا، اگر مشکلی داشتی و خواستی، ایمیلتو برام بفرست.![]()
سلامسلام دوست عزیز
ببخشید من در مورد شبیه سازی مشکلی دارم ،اگه ممکن است به من کمک کنید
من می خواهم حرکت یک پرتاب را شبیه سازی کنم منظور از حرکت پرتاب منظور همان جسمی که با یک صورت اولیه و در یک زاویه مشخص پرتاب می شود و یک سهمی را می سازد
این را می خواهم به صورت انیمیشن شبیه سازی کنم البته با نرم افزار آرنا
لطفا کمک کنید(email: tahmineh_20065@yahoo.com)![]()
سلام
با اجازهی آقای تایگرمن
دقیقاً قصد شبیهسازی و ایجاد انیمیشن چه چیزی رو دارید؟ میخواهید مسیر حرکت رو با انیمیشن نشون بدید؟؟
موفق باشید
جزوه شبيه سازي انسان براي رفع نيازهاي خويش سيستم هاي متنوعي اعم از توليدي و خدماتي را بوجود آورده است. اين سيستم ها در طول زمان رشد و توسعه يافته اند و به نوبه خود مسائل و مشکلات مختلفي را هم ايجاد نموده اند. از طرف ديگر پيچيدگي هاي اين سيستم ها فرآيند تصميم گيري، هدايت و کنترل را براي افراد مسئول بسيار حساس و مشکل ساخته است. لذا براي حل مسائل و مشکلات و در نهاِت کمک به مسئولان به منظور شناخت و بهبود عملکرد و تصميم گيري در مورد سيستم ها، روش ها و تکنيک هاي متفاوتي بوجود آمده اند. يکي از روشهايي که براي شناخت وضع موجود و بهبود عملکرد سيستم ها بوجود آمده، شبيه سازي است. که يکي از پرقدرت ترين و مفيدترين ابزارهاي تحليل عملکرد فرآيندهاي پيچيده سيستم ها است. هر مهندس يا مديري که بخواهد اطلاعاتش را کامل کند بايد با اين روش آشنا باشد. |