mehrnoosh333
عضو جدید
چراخداموقع خلقمون ازمون اجازه نگرفت؟!مگه انسان قدرت انتخاب نداشت؟!!شایدیکی اصلادوسنداش بیاد این دنیا!!خدایاخاهشمیکنم یوقت به دل نگیری... آخه همیشه برام سواله!!!
یه دلیل قانع کننده میخام!!؟؟
اتفاقا عرفان میگه هر آنچه که الان هستیم خودمون در عالم ذره انتخاب کردیم
چراخداموقع خلقمون ازمون اجازه نگرفت؟!مگه انسان قدرت انتخاب نداشت؟!!شایدیکی اصلادوسنداش بیاد این دنیا!!خدایاخاهشمیکنم یوقت به دل نگیری... آخه همیشه برام سواله!!!
یه دلیل انع کننده میخام!!؟؟
الان میان میگن چوت عقل ناقص هست.نمیتونی درکش کنی.
پس بیخیال باش و گوش کن اخوند ها چی میگن
دقیقا...تابوده همین بوده...چراخداموقع خلقمون ازمون اجازه نگرفت؟!مگه انسان قدرت انتخاب نداشت؟!!شایدیکی اصلادوسنداش بیاد این دنیا!!خدایاخاهشمیکنم یوقت به دل نگیری... آخه همیشه برام سواله!!!
ممنون عزیزم...ولی هیچ کس تاحالاپیدانشده با دلیل ومنطق به این سوالم جواب بده!!!این چیزاخیلی پیچیده اس...خیلی فکرمومشغول کرده!!!واسه خیلیا سواله
ولی تا جایی که من میدونم ما با انتخاب خودمون به این دنیا نیومدیم،منظورم اینه که محدوده ی حق انتخال ما مشخصه،همه چیزو خودمون انتخاب نکردیم که.مثل خونوادمون،ملیتمون.اینم یکی از اوناست دیگه...
حالا این داستان عالم ذر من نمیدونم دقیقا چیه،فقط میدونم نظر عرفا و علمای دینی(حداقل اسلام)در موردش متفاوته

دنبالش باشممنون عزیزم...ولی هیچ کس تاحالاپیدانشده با دلیل ومنطق به این سوالم جواب بده!!!این چیزاخیلی پیچیده اس...خیلی فکرمومشغول کرده!!!![]()
عالم ذر درسته نه ذره
تأیید می شود.اتفاقا عرفان میگه هر آنچه که الان هستیم خودمون در عالم ذره انتخاب کردیم
آخه میدونی اینم خودش یه بحث دیگستممنون عزیزم...ولی هیچ کس تاحالاپیدانشده با دلیل ومنطق به این سوالم جواب بده!!!این چیزاخیلی پیچیده اس...خیلی فکرمومشغول کرده!!!![]()
ما مجبوریم اختیار داشته باشیم.ولی به نظر من هیچی دست خودمون نیست تا انتخاب کنیم همه چی دسته تقدیره
اگر در حقیقت، شما اهمیت این پرسش ها را درک کرده اید و در جستجوی پاسخی منطقی و خردمندانه برای آنها هستید؛چراخداموقع خلقمون ازمون اجازه نگرفت؟!مگه انسان قدرت انتخاب نداشت؟!!شایدیکی اصلادوسنداش بیاد این دنیا!!خدایاخاهشمیکنم یوقت به دل نگیری... آخه همیشه برام سواله!!!
چیییییییییکا کنم خوب عزیزم!!!؟تو کار خدا دخالت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چیزا مهم نیست حالا که به این دنیا دعوت شدی تا میتونی زیبا زندگی کن..........![]()
ولی به نظر من هیچی دست خودمون نیست تا انتخاب کنیم همه چی دسته تقدیره
ولی من فک میکنم اگه خودمون میخاستیم بعضی وقتادچار تردید نمیشدیم!!ما خودمون انتخاب کردیم و اومدیم توی این دنیا
ولی اینقدر درگیر این دنیا شدیم که دیگه یادمون نمیاد که خودمون خواستیم که به این دنیا بیایم
بلخره چی شد!!!چراخداموقع خلقمون ازمون اجازه نگرفت؟!مگه انسان قدرت انتخاب نداشت؟!!شایدیکی اصلادوسنداش بیاد این دنیا!!خدایاخاهشمیکنم یوقت به دل نگیری... آخه همیشه برام سواله!!!