آخه معماریم رشتس ک شاگرد اول داشته باشهسلام.می خواستم بدونم معدل شاگرد اول های رشته معماری تو دانشگاه آزاد تهران جنوب چنده؟
کسی می دونه
please!
پ ن پآخه معماریم رشتس ک شاگرد اول داشته باشه
ازکجا فهمیدیپ ن پ
برق رشتس!لابد شاگرد اولشونم تویی!!!!!!!!!!!
ازکجا فهمیدی
نفر اول برق آزاد دماوندم اونم ازنوع قدرتش
دلت بسوزههه
برو تو گوگل بزن انجمن نظام مهندسی اروپاانقد سطحی راجع به یه رشته قضاوت کردن درست نیست.
اصلا تو اینجا چی کار می کنی ؟ برو در خونه خودتون بازی کن بچه!برو تو گوگل بزن انجمن نظام مهندسی اروپا
ببین ی مقاله میاره راجع ب مهندسیا
ببین اصلا معماری جز مهندسی محسوب میشه حالا شماها ب خودتون میگین مهندس
خانم کوچیکه الان همه چی برقیو الکترونیکی شدهاصلا تو اینجا چی کار می کنی ؟ برو در خونه خودتون بازی کن بچه!
شما مهندسی!برو عزیزم!
یه نگاهی هم به پیشینه معماری تو ایران بنداز!عظمت کارمونو درک کن!!!
و معماری تن تاریخ است........
برو تو گوگل بزن انجمن نظام مهندسی اروپا
ببین ی مقاله میاره راجع ب مهندسیا
ببین اصلا معماری جز مهندسی محسوب میشه حالا شماها ب خودتون میگین مهندس
خانم کوچیکه الان همه چی برقیو الکترونیکی شده
من بخاطر خودت گفتم که بجای اینکه بری دانشگاه رشته گل وبلبل بخونی بشینی خونتون خاله بازی و عروسک بازی بکنه واست خیلی مفیدتره
خانم قصد توهین ندارم حرف من نیست نظام مهندسی اروپا میگه......................................
خانم قصد توهین ندارم حرف من نیست نظام مهندسی اروپا میگه
نه شما راس میگینظام مهندسی اروپا کی گفته؟؟
شما که راست میگی ....
موفق باشید به هر حال.
نه شما راس میگی
اثباتش اینه این پنجرتو ببند بو تو گوگل بزن نظام مهندسی اروپا ی مقاله انگلیسی بخوننمن چیزی نگفتم که راست باشه یا دروغ ..ولی شما ادعا میکنین اثباتش کنید.
از یه مهندس بعیده این قدر ذهن بسته و خشکی داشته باشه!!!اگه ما نباشیم ساختمون سازی به همین روشی که هست پیش میره و معلوم نیست چه تاثیراتی روی روح و روان آدما داشته باشه!!همین الان هم کمبود معماری کاملا محسوسه!!!تو که بچه تهرونی دقیقا باید بفهمی چی میگم!!!خانم کوچیکه الان همه چی برقیو الکترونیکی شده
من بخاطر خودت گفتم که بجای اینکه بری دانشگاه رشته گل وبلبل بخونی بشینی خونتون خاله بازی و عروسک بازی بکنه واست خیلی مفیدتره
اثباتش اینه این پنجرتو ببند بو تو گوگل بزن نظام مهندسی اروپا ی مقاله انگلیسی بخونن
الان مثلا هندونه دادی زیر بقلم دیگه؟؟از یه مهندس بعیده این قدر ذهن بسته و خشکی داشته باشه!!!اگه ما نباشیم ساختمون سازی به همین روشی که هست پیش میره و معلوم نیست چه تاثیراتی روی روح و روان آدما داشته باشه!!همین الان هم کمبود معماری کاملا محسوسه!!!تو که بچه تهرونی دقیقا باید بفهمی چی میگم!!!
نه هندونه نیست!منظورم اینه که شما مهندس یه جامعه ای!طرز تفکرت باید با یه آدم بی سواد فرق داشته باشه!!الان مثلا هندونه دادی زیر بقلم دیگه؟؟
نه خانم جون
اگه برق نباشه چی ؟؟ نسل انسان منقرض میشه
اگه یذره ازاون فیزیک و الکترومغناطیسی ک ما خوندیم شما میخوندی میفهمیدی
توی مملکت خاک بر سرما ی مهندس برق ازتمام مهندسیای دیگه درسش سنگین تره و زحمت بیشتر باید بکشه اما حقوق و درامدش از همه مهندسیا دیگه کمتره !!1
WHERE ARE YOU؟
کم آورد![]()
نه اینجام بگو تا بگمممم
ما چه ربطی داره رشته شما خیلی سخته! و همش عقده شده و داری سر ما خالی می کنی؟نه اینجام بگو تا بگمممم
مقاومت مصالتون مثلا سختتونه
همینه دیگهما چه ربطی داره رشته شما خیلی سخته! و همش عقده شده و داری سر ما خالی می کنی؟
همینه که هست!بازار کارمونم که عالیه!دلللتتتت بسوووووزه!
انتخاب آدم که درست باشه همینه!ما حقتونو نمی خوریم!اقتضای زمونه ست!شاید تا چند سال دیگه رشته شما رو بورس باشه و معماری نه!همینه دیگه
الکیو راحت میشین مهندس حق ما برقیا و مکانیکیا رو میخورین . حرفم میزنیم میگین بیکلاسه یارو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال در مورد معماری تهران جنوب | تهران جنوب | 26 | |
![]() |
تراز قبولی معماری کارشناسی ناپیوسته تهران چنوب | تهران جنوب | 5 |