شاه رفت! (30 سال بدون شاه و نظر شما)

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم
امیدوارم که الان توی یه جای گرم و نرم باشید و از سرمای بیرون خونتون در امان باشید.
امروز 26 دی ماه 1387 است!
30 سال پیش یعنی 26 دی ماه 1357 در این مملکت یک اتفاقی افتاد و از آن روز به بعد تاریخ ایران دچار فراز و نشیب های بسیار شد که تا به حال ندیده بود!
اتفاق ها پی در پی می افتادند و مردم که تا کنون با چنین حجم اتفاقاتی روبرو نشده بودند شوکه شده بودند!
سیل مردم به خیابانها جاری شده بود تا بساط 2500 ساله شاهنشاهی ایران را از بین ببرنند!
زندانیان سیاسی آزاد شده خیلی سریع به احزابشان رفته و برای اینکه میدان عمل را از دست ندهند به مردم پیوند میخوردند، شاید مردم به آنها پیوند خورده بودند(احتمال دوم قوی تر است!).
تمامی احزاب چپ و راست احزاب مذهبی و لا مذهبی و ... دست به دست هم داده بودند تا ریشه های این ستم های 2500 ساله را با هم بخشکانند!
رهبران احزاب سیاسی بیرون کشور هر چه سریع تر در به در به دنبال بلیطی برای رفتن به ایران بودند تا آروزیی که سالیان سال در پی آن بودند به آن جامه عمل بپوشانند!
دسته های مردم به خیابان ها ریخته و تظاهرات به راه می انداختند و هر چه سریعتر خواهان
برقراری نظام عدالتی بودند که سالیان درازی در پی آن بودند.
.....
حال 30 سال از آن روزها میگذرد و مردم نظاره گر اعمال خویشند!
اکثریت احزابی که در آن روز در صحنه ی ایران بودند الان اعضایشان در هر کدام از گوشه ی دنیا دارند میپوسند و از اینکه مردم آنها را فراموش کردند ناراحتند!
از طرفی مردم ایران که دیروز به صحنه آمده بودند الان در خانه ها نشسته اند و گهگاهی از تلویزیون آن روزها را مرور میکنند و هنوز در این فکرند چه چیزی بدست آورده اند!
آیا استقلال را به دست آوردند؟
آیا آزادی را که در به در به دنبالش بودند به دست آوردند؟
آیا جمهوری (فکر نکنم آن روز معنایش را میدانستند چون متن مصاحبه ها این را مشخص میکند!) را که به دنبالش بودند بدست آوردند؟
آیا اسلامی را که هر روز به دنبال آن در کوچه ها و خیابانها هستند دیدند ؟
و بالاخره آیا برای ایرانی که برای آن انقلاب کرده بودند تا آن را آباد کنند آباد کردند؟
.....
آری محمدرضا رفت و اکنون در مصر خوابیده است و بهترین حرفش این بود که تاریخ درباره ی من قضاوت میکند!
الان 30 سال از آن جریان میگذرد و اکثریت دوستان در زمان انقلاب نبوده اند یا به بلوغ سنی نرسیده بوده اند پس هیچ مشکلی ندارد درباره اعمالی حرف بزنند که آن زمان نبوده اند و آن را انجام نداده اند و برداشت خود را از آن روز تا به حال بگویند!
....
عکسها و توضیح های همیشگی!

اطرافیان، محمد رضا شاه و فرح را دوره کردند ، خبرنگاران یک لحظه سوالاتشان قطع نمیشود ، از در فرودگاه خارج شده به محوطه باند فرودگاه میرسند،محمد رضا شاه به سوال یکی از خبرنگاران پاسخ میدهد و میگوید برای استراحت و درمان بیماری کشور را ترک میکنیم... دوباره راه می افتند به سمت هواپیما، در بین راه از همه خداحافظی میکنند تمامی مقامات کشوری و لشگری حضور دارند
.

.
ناگهان یکی از درجه داران نظامی به پای محمد رضا شاه می افتد ، گفتنی است در این صحنه افسر مربوطه از محمد رضا شاه میخواهد تا دستور دهد آرتش وارد عمل شده و مردم داخل خیابانها را سرکوب کند و به رگبار ببندد ، که شاه خطاب به او میگوید ، نه ، افسر احترام نظامی میگذارد و شاه به سوی هواپیما میرود...

.

.

.
- تمام شد ، به بالای پله ها میرسند ، محمد رضا و فرح برمیگردند وبرای آخرین بار به ایران نگاه میکنند ... خبرنگاران در حال عکس گرفتن هستند ، آخرین عکسها ، دست تکان میدهند و ...

و شادی مردم از رفتن شاه که بسیار در تلویزیون آن را دیده اید!
.

.

.

.

.

.
خوب دوستان خوبم
اگر واقعا میتونید در این باره برداشت خود رو بدون توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی انجام بدید در این جا نظر بدید و درباره ی اون هم یه چند خط توضیح بدید!
ولی اگه نمیتونید و تاب و تحمل خوندن نظرات دیگر و ندارید خواهشا این تایپیک رو ببندید تا باعث قفل شدن تایپیک نشید.
1-شما میخواید یه نظر بدید نه اینکه دعوا کنید!
2-برای نظرتون چندین مثال و یه تحلیل بکنید ولی در صورت نقد نظر دیگران از حربه حمله به خود شخص استفاده نکنید!
3-اصول آزادی رو رعایت کنید!
4-از مواردی که برای اون دلیلی ندارید از طرح اون خودداری کنید!
5-به نظر دیگران احترام بگذارید تا دیگران هم به نظر شما احترام بزارن!
و...
موفق و پیروز باشید! ;)
یا حق :gol:

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع خوبی رو مطرح کردید.

در آن زمان ما حتی نمی توانستیم یک آفتابه بسازیم ولی حالا از نظر علمی خیلی پیشرفت کرده ایم. به پزشکی ایران نگاه کنید که امروزه حرف اول را میزند و بازهم انرژی اتمی و اختراعات دیگری از جوانان و نوجوانان مان که هر چند روز یک بار از اخبار پخش می شود و دهانمان را از تعجب باز نگاه می دارد.
شاه که از خود اختیاری نداشت. به دلایل کاملا روشن بیگانگان می خواستند ما همیشه وابسته به آنان باشیم.البته این سیاست را نسبت به همه ی کشورها همچنان دارند.
آن موقع کله گنده های کشور می گفتند نمی توانیم ونباید انجام دهیم.
حالا کله گنده های کشور می گویند می توانیم و باید انجام دهیم.
چه چیز را؟ هر چیزی که برای مردم مفید باشد.
معنای استقلال و آزادی در آن دوره با این دوره فرق می کند. آزادی از نظر پدر و مادر های ما آزادی از وابسته بودن به بیگانگان بوده وامروزه یعنی کشف حجاب!
شاید دوستان با نظر من مخالف باشند ولی این یک نظر است ونه یک حکم منطقی. نظر می تواند اشتباه باشد.
البته جامعه ی ما همچون هر کشور دیگری پر از موارد غیر اخلاقی و غیرقانونی و غیراسلامی است اما باید بدانیم که حاکمان این کشور پیغمبر نیستند که به گونه ای الهی اداره اش کنند. آنها پسرخاله ها و دوستان خودمان هستند. ولی دارند سعیشان را می کنند که به جمهوری اسلامی نزدیک شویم برای اینکه این اتفاق بیافتد باز باید همان مردم شویم که بودیم. باید زلال باشیم و عاشق. باید بدانیم هر لحظه ی زندگی ما یک بدی یا یک خوبی به دنیا اضافه می کند. حضور ما خیر و شر را می سازد.:gol: ما انقلاب کردیم وبعد آن را رها کردیم!!!!! چون فکر کردیم که کار تمام شده! باید می دانستیم که تازه شروع شده.

به طور خلاصه:
به نظر من اگر این تنها سود انقلابمان باشد، می ارزید که اینهمه خون بابتش بدهیم.:tooth:

آخرین ویرایش:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا جون احتیاجی به نظر نیست
بالاخره اون دنیایی هم هست و همه ما اونجا حسابمون رو پس میدیم.
فرقی هم نمیکنه که توی این دنیا چطوری در مورد ما قضاوت میکردن چون قاضی اونجا خداوند است نه مردم.
مهم اونه که اونجا موفق باشیم و بتونیم از دادگاه عدل الهی شاد بیرون بیاییم.
موفق و شاد باشی.
:gol::gol:

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
30 سال پيش اين مردم ريختن به خيابانها تا بساط ظلم تبعيض رو جمع كنند!
اونها قيام كردند تا جامعه اي سالم و اسلامي داشته باشند!
اين مردم انقلاب كردند تا باندبازي و پارتي باز امثال اشرف پهلوي رو نابود كنند!
درسته هممون خوب ميدونيم كه اين مردم مي خواستند از شر دادن امتياز به شرق و غرب راحت بشن!

30 سال پيش هم سن سالهاي ما اونقدر جربزه داشتن كه جلوي رژيمي كه مردم رو به گلوله مي بست، وايسن و نابودش كنن!

اونها (ننه باباهامون رو ميگم) به وظيفه اي كه اون روز داشتند عمل كردند و نظام استبدادي رو خشكوندند!!!
ولي بعدش كارو ول كردند و نشستن تا انقلاب براشون نون و پنير خرما بياره!!!
وقتي كه رهبر كبير انقلابشون گفت نگذاريد اين انقلاب بدست نااهلان بيافتند كي پيدا نشد بپرسه منظورتون از نا اهلان كيه؟! خب لابد همه مي دونستن كيا رو ميگه!!! لابد نااهل همون شاه و دار دسته اش ميشه + آمريكا و اروپا!!!
ولي نبود يه نفر بگه بابا جون نااهل همين هايي هستند كه بنام انقلاب و بنام آزادي دارن مثل انگل هر روز از سفره انقلاب مي خورند و چاق تر ميشن!!!
خلاصه(بين لام و الف رو با مد بخون) سرت رو دردنيارم، اين انقلابي كه الان بدست نسل سوم و يا شايد چهارم رسيده با چيزي كه اون موقع مردم مي خواستن فرقش مثل فرق جن هست با انسان!!!

حالا فكر مي كنيد وظيفه من و شما (نسل جوان!!!) چي مي تونه باشه؟
يه انقلاب جديد يا پالايش همين انقلاب فاسد شده؟
موفق باشيد

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فكر مي كنيد وظيفه من و شما (نسل جوان!!!) چي مي تونه باشه؟
يه انقلاب جديد يا پالايش همين انقلاب فاسد شده؟

یه انقلاب دیگه! اولاً که حسّش نیست، دوماً به قول مامان بزرگا دشمن شادمون می کنه! یعنی دشمنامون رو شاد می کنه:razz:
شما چه شغلی دارین؟ دانشجویی؟ محصلی؟مهندسی؟ ... ؟ هر کاره که باشی می تونی زلال باشی:gol:
تو خیابون که راه می ری به کسی تیکه نپرون! مامان بابات رو با ضمیر "شما" صدا کن نه به اسم کوچیک! از اونایی نباش که کارا و حرفای بیهودشون بیشتر از اعمال مفیدشونه. هر دو ماه یه بار 100 تا تک تومن تو صندوق صدقات بنداز. سعی کن علم یا هنر کسب کنی. هر ماه یه کارکوچیک در راه خدا و بی مزد انجام بده.آشغالای خونتون رو سروقت دم در خونه بزار! تو مصرف برق و آب صرفه جویی کن!
شاید بگی اینا چه ربطی داره به سوالت. به نظر من این کارا تمرینی هست واسه آدم بودن که اگر فردا تو این مملکت کاره ای شدیم، مثل آدم رفتار کنیم و تصمیم بگیریم. کسی چه می دونه شاید چهار نفرم آدم کردیم.:D

من معتقدم در زمینه استقلال واقعا اوضاع خیلی خیلی بهتر شده و الان ایران به یک قدرت منطقه ای مقتدر تبدیل شده که باید علو درجات رو برای شهدا و امامشون از خدا بخاطر این استقلال مسئلت کنم ولی در مورد عدالت و ....وبرقراری یک جامعه اسلامی باید بگم که خیلی بهتر از این می توانست باشد که نیست و باید بشود واین هم وظیفه من وشماست که در این راه تلاش کنیم

کربلایی

مدیر بازنشسته
یه انقلاب دیگه! اولاً که حسّش نیست، دوماً به قول مامان بزرگا دشمن شادمون می کنه! یعنی دشمنامون رو شاد می کنه:razz:
...

سلام
حسش نيست؟
ميشه بگي اين يعني چي؟
دشمن شاد كن ميشه؟
ميشه بگي منظورت از دشمنامون كيا هستن؟
يعني من و شما دشمن مشترك داريم؟ اگه آره، كيه؟

اون بخش دوم حرفاتون رو قبول دارم. من بهش ميگم انقلاب دروني!
قبل از اين كه هر كاري كنيم لازمه تا يه انقلاب دروني، در درون هممون انجام بشه! تا شايد انقلاب ما به سرنوشت انقلاب ننه باباهامون دچار نشه.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
حسش نيست؟
ميشه بگي اين يعني چي؟
دشمن شاد كن ميشه؟
ميشه بگي منظورت از دشمنامون كيا هستن؟
يعني من و شما دشمن مشترك داريم؟ اگه آره، كيه؟

اون بخش دوم حرفاتون رو قبول دارم. من بهش ميگم انقلاب دروني!
قبل از اين كه هر كاري كنيم لازمه تا يه انقلاب دروني، در درون هممون انجام بشه! تا شايد انقلاب ما به سرنوشت انقلاب ننه باباهامون دچار نشه.

یعنی دوست ندارم برم و شهید و شم اونم سر هیچ! من موافق اصلاحات هستم نه یه انقلاب دیگه. انقلاب وقتی صورت می گیره که بخواهیم چیزی را جایگزین چیز دیگری کنیم و برای این کار مجبور به تعویض حاکمان نظام باشیم. ولی الان همون به قول شما انقلاب درونی، برای رسیدن به موفقیت کفایت می کنه. مشکل منم! با انقلاب که نمی تونم خودم رو عوض کنم! وقتی انقلاب دونی در ما ایجاد بشه، 60،70 درصد مشکلات حل می شه.
شاعر میگه:
من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، همه برمی خیزند (بقیش رو بلد نیستم:redface:!)
وقتی من آدم وار رفتار کنم، دوستم، خواهرم، همکارم، پسر همسایمون!! یاد میگیرن که جوری زندگی کنن که درشأن آدمیزاد هست واین یعنی رسیدن به هدف انقلاب خمینی!
دشمنای من و تو همون هایی هستن که از روز اول مخالف انقلاب بودن. نه از سر دوستی، بلکه بخاطر منافع خودشون. انقلاب قبلی برای بیرون انداختن بیگانگان بود و اگر دوباره انقلاب کنیم یعنی غلط کردیم. نفت و گاز ما در اختیار شما. مجانی ببرین نوش جان کنید. فکر نمی کنم این به نفعمون باشه!! ما بااصلاح خودمون و بچه هامون می تونیم کشوری مستقل و موفق داشته باشیم. هدف یعنی این. :gol:موافقید؟

کربلایی

مدیر بازنشسته
یعنی دوست ندارم برم و شهید و شم اونم سر هیچ! من موافق اصلاحات هستم نه یه انقلاب دیگه. انقلاب وقتی صورت می گیره که بخواهیم چیزی را جایگزین چیز دیگری کنیم و برای این کار مجبور به تعویض حاکمان نظام باشیم. ولی الان همون به قول شما انقلاب درونی، برای رسیدن به موفقیت کفایت می کنه. مشکل منم! با انقلاب که نمی تونم خودم رو عوض کنم! وقتی انقلاب دونی در ما ایجاد بشه، 60،70 درصد مشکلات حل می شه.
شاعر میگه:
من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، همه برمی خیزند (بقیش رو بلد نیستم:redface:!)
وقتی من آدم وار رفتار کنم، دوستم، خواهرم، همکارم، پسر همسایمون!! یاد میگیرن که جوری زندگی کنن که درشأن آدمیزاد هست واین یعنی رسیدن به هدف انقلاب خمینی!
دشمنای من و تو همون هایی هستن که از روز اول مخالف انقلاب بودن. نه از سر دوستی، بلکه بخاطر منافع خودشون. انقلاب قبلی برای بیرون انداختن بیگانگان بود و اگر دوباره انقلاب کنیم یعنی غلط کردیم. نفت و گاز ما در اختیار شما. مجانی ببرین نوش جان کنید. فکر نمی کنم این به نفعمون باشه!! ما بااصلاح خودمون و بچه هامون می تونیم کشوری مستقل و موفق داشته باشیم. هدف یعنی این. :gol:موافقید؟

سلام
بعله موافقم:smile:
اما چندتا نكته:
1- جمله اولت رو بايد اينطور بگي: «دوست ندارم برم و كشته شم اونم سر هيچ!» چون شهيد به كسي مي گن كه بخاطر خدا و في سبيل الله كشته شده! پس مرگش همچي سر هيچ هم نبوده.:redface:
2-يعني الان همه حاكمان نظام خوبن و نيازي به عوض كردنشون نيس؟:razz:
3- حالا اين آدما كه از همون اول با انقلاب مخالف بودن كيا هستن؟ بنظر من دشمن من وشما كساني و چيزايي هستند كه سعي مي كنند ما رو از خدا دور كنند! نه چيز ديگه.;)

نفت و گاز ما در اختیار شما. مجانی ببرین نوش جان کنید.
:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:

farizin

عضو جدید
حیف که نمیشه از تو گفت..از تو نوشت:cry:
کاش میتونستیم راحت حرفامون رو بزنیم...ولی تا چیزی میگی...فرداش سربازان گمنام امام عصر میان ترتیبت رو میدن و میبرنت جایی که کاش عرب بتونه اونجا نی بندازه :biggrin:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
ببخشید دوباره پست زدم، اما خواستم بگم فقط وفقط به امضام بسنده می کنم!!!
کلاً این تاپیک ها بوی خوبی ندارند! :)

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
عوام فریبی تا کجا ؟؟؟

عوام فریبی تا کجا ؟؟؟

دوس دارم ازین چیزایی که این چند روزه می بینم نظرمو این جا بنویسم. :cry::cry:

من مطالعات زیادی نسبت به شاه و رژیمش نداشتم و اگر هم بوده بسنده شده به همین چند کتاب تاریخ و تاریخ انقلاب و ... ( که هیچ اطلاعات درستی به آدم نمی ده ) ، ولی چیزی که عقلم بهم می گه اینه که وقتی صدا و سیمای ما هر سال با افزایش مشکلات ، بیشتر سعی در کوبوندن رژیم شاه و تخریب شخصیتش داره یعنی رژیم حال کشورم با نگفتن خوبی های رژیم شاه سعی در پوشوندن ضعف هاش داره . جمهوری اسلامی ایران با نشون دادن خیابونای خونی و مردم زخمی اون دوران هر ساله داره احساسات مردمش رو به بازی می گیره .

مگه خودشون نمیگن شاه قصد داشت اطلاعات مردم رو نسبت به اطرافشون پایین نگه داره و مردم تو جهل بمونن تا یه وقت هوس تغییر وضع زندگی شون به سرشون نزنه. آیا ممنوع بودن ماهواره به این دلیل نیست که مردم مجبور بشن تلویزیون ایران و چرت و پرت هاشو نگاه کنن تا ذهنشون نسبت به اطراف آکبند بمونه ؟ آیا رژیم شاه سیاه سیاه بوده و هیچ خدمتی به مردم نکرده ؟ وقتی برقمون گرون می شه اخبار میگرده ببینه کجا برق ندارن میاد می گه مثلاً ه برق فلان جا قطع شده. گازمون قطع می شه تمام اخبار می ره به سمت کشورهایی که گاز ندارن و نمی گن که مخازن گازی ما چقدر نسبت به اونا زیادتره .:confused::confused: دولت حاضر ملت رو ... فرض کرده . یک ماه مونده به بهمن و دهه فجرشون شروع می کنن به بدگویی از شاه . :question:

چند روز قبل یه برنامه ای می دیدم تو مایه های همین تاریخ انقلاب و اینا از شبکه 2 ( اسمشو نمی دونم ) ، یارو بعد کلی بدگفتن از شاه می گفت آی مردم چشماتونو باز کنید الان نسبت به 20 سال پیش جامعه فلان و فلان شده ( منظورش همون گل و بلبل و تعریف و پاچه خواری بود ) و من اونجا بود که واقعاً برای وضع خودم تاسف خوردم که ذهن و افکار من رو آدمهایی اینچنین عوام فریب به بازی می گیرن :mad:. از قدیم گفتن مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید.

در آخر من به عنوان یک جوون از چیزایی که می بینم و می شنوم به این باور رسیدم که نظام جمهوری اسلامی همواره سعی در تحمیل نظرات و بسته نگه داشتن ذهن مردمش داره و چون شاه رو نسبت به تعاریف پدر بزرگم ( که فرد خداترس و عاقلی بود ) می شناسم به این نتیجه رسیدم که شاه بسا و بسا از کارگزاران فعلی بهتر بوده و علیرغم تلاش اینان به خاطر ضعف هایی که داشته ازش نفرت ندارم و شاه گذشته کشورم رو به خاطر خدمتهاش دوست دارم.:w40::w40:

مرسی بابت ایجاد این تاپیک :gol::gol:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اضافه می کنم این شعر خیلی خیلی محشر از داریوش رو که شرح حالمونه :

تاریخ مرگ و ماتم است
تقویم کهنه روی میز
هر برگ آن را پاره کن
میان شعله ها بریز
باید قلم گرفت به دست
تقویم تازه ای نوشت
باید که تن نداد و رفت
به جستجوی سرنوشت

هر برگ این تقویم درد روز دروغ و شیون است
تاریخ ما حضور ما در دست تو دست من است
بر ما هر آنچه که گذشت ، تاریخ ما نبود و نیست
آغاز ما ، عمر زمین با خلقت دنیا یکی نیست

تا کی به فکر معجزه در انتظار حادثه
سوار سرنوشت تویی پشت غبار حادثه
تا کی به ظلمت گم شدن جادو شدن زانو زدن
خدا ندارد احتیاج به نظر تو نیاز من

تقویم دردو تفرقه ما را به عصر سنگ برد
این قوم در خود گم شده از ذات خود شکست خورد
این کهنه تقویم غریب تکرار تاریخ عزاست
بی ابتدا و انتهاست ، نگو که شرح حال ماست

باید جهان را تازه دید
رفت و به فرداها رسید
برای یک آغاز نو
نباید انتظار کشید
به اعتماد دست هم
باید گرفت از نو قلم
دوباره خط زد و نوشت
از ابتدا قدم به قدم .......

aminson

عضو جدید
حيف كه فقط ندارم نظر كامل بدم

شاه رفت از يه نظر حيف بود ولي چيز بهتري هم نصيب كسي نشد .

پيشنهاد ميكنم كتاب ريشه هاي انقلاب از انتشارات شاينا رو بخونيد . البته مثل همه كتابا يه طرفه به قاضي رفته ولي چند مورد از حقايق رو هم نوشته . يكي از مشكلات اين روزگارم اينه كه آزادي كلام فقط مال توي تاكسي و صف نون و اين چيزاست .

دوبار ميام بيد يه سري چيزا با اسنادش مشخص بشه . و ميام براتون مي ذارم .

aminson

عضو جدید
بسا و بسا از کارگزاران فعلی بهتر بوده و علیرغم تلاش اینان به خاطر ضعف هایی که داشته ازش نفرت ندارم و شاه گذشته کشورم رو به خاطر خدمتهاش دوست دارم.:w40::w40:

مرسی بابت ایجاد این تاپیک :gol::gol:

دستت درست . عالي بود . مرسي . ممنون . اي ول . دمت گرم . هر كسي ميگه شاه رو دوست نداره بدونيد اون كس از هيچ چيزي اصلا خبر نداره .

هياهو

عضو جدید
موضوع خوبی رو مطرح کردید.

در آن زمان ما حتی نمی توانستیم یک آفتابه بسازیم ولی حالا از نظر علمی خیلی پیشرفت کرده ایم. به پزشکی ایران نگاه کنید که امروزه حرف اول را میزند و بازهم انرژی اتمی و اختراعات دیگری از جوانان و نوجوانان مان که هر چند روز یک بار از اخبار پخش می شود و دهانمان را از تعجب باز نگاه می دارد.
شاه که از خود اختیاری نداشت. به دلایل کاملا روشن بیگانگان می خواستند ما همیشه وابسته به آنان باشیم.البته این سیاست را نسبت به همه ی کشورها همچنان دارند.

اول از همه سلام به همه دوستان به خصوص به اين دوست خوبمون .

ببين داداش من شما داريد ايران امروز رو با ايران 30 سال پيش مقايسه ميكني . خوب يك اينكه خوب بود شما امريكاي 30 سال پيش رو مي ديديد و امريكاي امروز رو هم ببينيد . يك كشور در طول سي سال از كجا به كجا رسيده ؟
از اون بگذريم شما مطمعنيد كه اگر شاه مي موند وضعيت امروز ايران از ايني كه هست بهتر نبود ؟

ميشه بگيد ايران امروز چي داره كه سي سال پيش نداشت ؟
غير از شخصيت و اصالت از دست رفتشه كه امروز يك عرب بايد بياد و ايراني رو به تمسخر بگيره و آدم حسابش نكنه ؟ ايراني كه در همه جهان بهش احترام ميذاشتمن و امروز بايد توي فرودگاهها براي بازرسي بدني بمونه . انگ تروريست بخوره . حقوقش رو ازش بگيرن . تحريمش كنن . از نام ايراني وحشت كنن . ايراني معروف شده به گدا . اون رو همدست القائده مي دونن . ايران امروز براي من و تو جوون ايراني چي داره ؟

شاه د بود؟ آره بد بود كه نكشت ! بايد مي كشت . مثل همينا . تا حالا چند تا زنداني سياسي ايران كشته شده ؟
كسي از شون خبر داره ؟ من و تويي كه داريم اينجا انتقاد مي كنيم چرا بايد دستامون بلرزه ؟ مي گن ساواك 30 سال پيش . چرا كسي از حفاظت اطلاعات امروز حرفي نمي زنه ؟ چرا شكنجه كسايي كه پخش ميشه تو گوشيا رو كسي نمي بينه ؟ چرا دختر مردم رو ميبرن پاسگاه به جرم پوشيدن لباس بد همه دارن ميزنن تو سر خودشون كه دختر شب رو تو بازداشتگاه نمونه ؟ تو بازداشتگاه چه خبره ؟ تجاور پليس نيروي انتظامي به دختر بازداشتي رو نديدي؟ شمايي كه ميگي مسوولاي ديروز مي گفتن نمي تونيم و نكردن اطلاع داري كه 80% پروژه نيروگاه هتهاي بوشهر براي همون 30 سال پيشه و امروز بعد از سي سال به قول شما افتخار شده 98 درصد ؟ چرا 18 در صد در سي سال ؟

اگه ما سي سال پيش با انگلستان بده بستون داشتيم شما ميدني چند درصد از سهام ذوب اهن و فولاد اصفهان مال روسهاستت؟

باز هم فكر ميكني از ايران و ايراني چيزي مونده ؟

اونايي كه شعار اسلام و علي و حسين رو سر ميدن و دم از گرسنه هاي اين مملكت ميزنن چرا گردن هر كدوم از آخونداشون قد يه درخته ؟ ونام مثل علي هستن ؟ جنگ كه ميشه اول خودشون ميرن يا اول جوونامون رو ميفرستن رو مين ؟ هر چند تكون دادنشون كار هر كسي نيست . شما ميتوني روي حرم خميني و خرجايي كه براش شده قيمت بذاري ؟

به نظرت اون با بمب هسته اي هم خراب ميشه ؟ حق چند تا گرسنه توي ظريح طلاي اونجاست ؟
خونهي نماينده هاي مجلس ما رو ديدي ؟ من ديدم توي شهركشون شهر شادي و مدرسه واسه بچه هاشون بود . اما علي همينا مثل فقيرترين مردم زندگي مي كرد . تا حالا آخوند با 5 يا 6 تا صيغه ديدي ؟ من زياد ديدم . يكي از يكي خوشگل تر . خوب البته سنت پيامبره !!!

من جوون بيچاره بايد مثل چي درس بخونم بعدش شبها دعا كنم تا يه كار گيرم بياد و بعد مثل چي تر كار كنم نه از عشق چيزي بفهمم و نه از زندگي تا جبران كاراي كسايي رو بكنم كه سي سال پيش واسه اينكه شكمشون سير بود و سرگرمي نداشتن گفت بچه ها چي كار كنيم ؟ خوب بيايد يه انقلابي بكنيم ديگه كي به كيه ؟

راست مي گن كه اگه ميخواي ملتي رو سر پا نگهداري مردمش رو گرسنه نگه دار . امروز مردم ايران گرسنه ان ولي سي سال پيش شاه شكم همه رو سير كرده بود . واسه همينم بي سر و صدا رفت .

روحش شاد .

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاه یا هر کسی دیگه اگه به فکر آبادی وطن و مملکت خودش نباشه جیر خوره خارجی باشه البته الانم هستا باید از رفتنشون خوشحال بشیم
ولی در مورد محمد رضا باید بگم واقعا بی عرضه بود

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
30 سال خفقان . . .100 سال پسرفت , 80 سال خرابی , هزاران زن.د.ا.ن.ی ا.ع.د.ا.م.ی... (این ز.ن.د.ا.ن.ی های س.ی.ا.س.ی مخصوصا قضیه ت.اب.س.ت.ا.ن 67 هم برای خودش هولو کاستیه تا میای دربارش حرف بزنی میزنن تو دهنت . . )

با سلام
دوست عزیزم ممنون از تاپیکت
و خب
نظر من

شاه رفت
و جایگزینان او کاری را برای او در 30 سال کردند که او در 30 سال و اندی به حق نکرده بود
با مردمی که مرگ بر او فرستادند کاری کردند که درود بر روح او میفرستند و شرم دارند از یاداوری انقلابی بودن خودشان

من جانبدار شاه نیستم
اما دوست دارم جانب دار حق باشم،البته فقط دوست دارم
شاه رفت
شاهی که در سالهای آخر واقعا خودکامه شده بود، ندای مخالف چندان به مزاقش خوش نمی امد، در سال 55 حکومت او فضای رسانه ها رو بدجوری ساکت کرده بود اما
اما واقعا شاه آنطور که اینها میگویند بود؟
شاید در رابطه با او و خواهر دوقلوی او مثالی که هست خیلی هم دور از واقع نباشد،
اشرف واقعا مردانگی سرکوب داشت
شاه اشتباهاتی کرد، اما بر روی اشتباهاتش اشتباه سرکوب مردم رو نیاورد تا تاریخ شاید او را تبرئه کند
مردمی که به خروش امده بودند
مردمی که در ماه رخ امامشان میدیدند
مردمی نبودند که زیاد بیاندیشند

در خروش این مردم سرکوب خیلی راحت بود
سرکوب نداهایی که فریاد "کجایند انقلاب کنندگان حقیقی" سر میدادند*

حرف خیلی زیاده
اما کاری که شاه بلد نبود و شاید اصلا نمیخواست که بلد باشه
در دوران ما خیلی خوب بلدند

* فریاد صادق قطب زاده، در دادگاهی که او را به کودتا علیه انقلاب و اعدام محکوم کردند، صادق قطب زاده ای که تنها کمی پیش از آن از عزیزترین کسان آیت الله خمینی بود

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
30 سال خفقان . . .100 سال پسرفت , 80 سال خرابی , هزاران زن.د.ا.ن.ی ا.ع.د.ا.م.ی... (این ز.ن.د.ا.ن.ی های س.ی.ا.س.ی مخصوصا قضیه ت.اب.س.ت.ا.ن 67 هم برای خودش هولو کاستیه تا میای دربارش حرف بزنی میزنن تو دهنت . . )
می خواستم بیام اینارو بگم اما achilles جون لطف کردن نوشتن
اما در حق ما کم لطفی کردن
کی میگه ما 100 سال عقب موندیم من فکر می کنم با سال 1780 میلادی الان هم عصریم
80 سال خرابی؟:eek:
کار از قرن هم گذشته

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاهی که وقتی فرمانده ارتش ازش خواست برخورد مساحانه با مخالفین رژیم رو شروع کنن شاه فقط گفت:نه! , چی شد که ما انقلاب کردیمو کسی اومد که وقتی یادش افتاد بیشتر سهم این انقلاب مال جوونای م.ج.ا.ه.د.ی.ن و ... هست و با مخالفت اونا مواجه شد, دستور کشتار مخالفین نظام رو داد که به خاطر زیر بار و.ل.ا.ی.ت ف.ق.ی.ه نرفتن به خیابونها ریخته بودن اونایی هم که موندن بردنشون اوین تا بعد از 10 سال و حمله م.ج.ا.ه.د.ی.ن به غرب ایران حکم ا.ع.د.ا.مشون به بهانه مرتد شدن و محارب بیاد (کتاب خاطرات آیت اله م.ن.ت.ظ.ر.ی) توی ویکی پدیا این نامه ها منتشر شده:

<<
متن نامه‌ها در خاطرات آیت‌الله حسین‌علی م.ن.ت.ظ.ر.ی که در آن زمان از مقامات رده بالای جمهوری اسلامی و قائم مقام رهبری بوده‌است، و با اعدام‌ها مخالف بوده‌است، وجود دارند.
آیت‌الله خمینی آنها را «محارب» اعلام می‌کند و چنین حکم می‌دهد:

«از آنجا که م.ن.ا.ف.ق.ی.ن خائن به هیچ وجه به اسلام معتقد نبوده و هر چه می‌گویند از روی حیله و نفاق آنهاست و به اقرار سران آنها از اسلام ارتداد پیدا کرده‌اند، با توجه به محارب بودن آنها و جنگ کلاسیک آنها در شمال و غرب و جنوب کشور و با توجه به ارتباط آنان با استکبار جهانی و ضربات ناجوانمردانهٔ آنان از ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی تا کنون، کسانی که در زندان‌های سراسر کشور بر سر موضع نفاق خود پافشاری کرده و می‌کنند، محارب و محکوم به اعدام می‌باشند.»

منبع: ویکی پدیا (حتما این لینک رو بخونید) >>

درصورتی که اینها هزاران جوانی بودن که در ابتدای انقلاب فقط مخالف سیاست های جمهوری اسلامی بودن و سال 67 بعد از چند سوال درباره نماز خواندن و اینکه حاضرن برای جمهوری اسلامی میدان مین رو باز کنن که اگه جواب منفی به هر یک ازین سوال ها میدادن محکوم به اعدام بودن .
<<
آیت‌الله خمینی : " بسمه تعالی. در تمام موارد فوق هر کس در هر مرحله اگر بر سر نفاق باشد حکمش اعدام است. سریعا دشمنان اسلام را نابود کنید. در صورت رسیدگی به وضع پرونده‌ها در هر صورت که حکم سریعتر اجرا گردد همان مورد نظر است.>>

یک سر به گورستان خ.ا.و.ر.ا.ن بزنید با گور دسته جمعی مواجه میشوید که هر جمعه پذیرای مادر و پدرهایی هست که 20 سال پیش فقط خبر مرگ جوان هاشون رو توی زندان شنیدن.

<<از مدیران محترم تقاضا میکنم اگه یه کم آزادگی توی وجودشون هست این تاپیک رو نبندن تا به نتیجه ای برسیم 30 سال مثل کبک سرمون رو زیر برف کردیم الان این وضعمونه >>
حسین جنگید و گفت اگه به دین و خدا معتقد نیستید آزاد مرد باشید .

MAHSA3+*

عضو جدید
والا من که اون موقه نبودم ببینم چه خبر بوده ؟؟ اما میدونم طبق خصوصیاتی که هر دوره داره آدمای هر دوره خواسته های متفاوتی دارند اینو میدونم که خواسته یمن چیزی که الان تو کشور اجرا میشه نیست ... میدونم بد گفتن از رژیم سابق دلیل خوب بودن رژیم فعلی نیست ... میدونم که نمیخوام یه سری آدم بی سواد که چند صباحی حوزه بودن به من سروری کنن میدونم که نمیخوام همه ی اعمال و رفتار هم وطنام سیاسی باشه خوب خواسته ی مردم اون موقه عدم وابستگی به کشورهای بیگانه بوده خواستشون یه رژیم بوده که دیکتاور نباشه همه ی مردم که مسلمون نبودن تا غصه ی اسلام رو بخورن ؟؟؟ اما این خواسته هیچ کدومشون مرتفع شده ؟؟؟؟؟

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..
ميخواستم توي اين تاپيك نيام..
ميدونم خيلي از شماها بخاطر ظلمي كه بهتون شده به سمت و شاه و شاه پرستي متمايل شدين..حق ميدم به همگي شما و سر تعظيم فرو ميارم بر تصميم شما..
اما شاه بد كرد..به همه بد كرد..به مردم و به خودش و به ايران خيلي خيلي بد كرد..
شاه خواست مردم رو نفهميد..شاه به اندازه ي خودش كشت و به اندازه ي خودش به جنبش ازادي خواهي ايران ضربه زد..
اما شاه ترسو بود..سريع جلوي خواست مردم كم مياورد و عقب نشيني ميكرد..
توي كودتا عليه مصدق ما ديديم كه چطور شاه كم اورد و عقب نشست..
اما اينكه بعضي دوستان ميگن شاه نكشت يا كم كشت بايد بگم كاملا اشتباه ميكنيد..
شاه اونقد كشت كه حد و اندازش هنوز مشخص نيست!
توي زندانهاش (كه البته با الان فرقي ندارن) ادما زير شكنجه ميمردن و هيچ كس هم مطلع نميشد ..
زندانهايي مخوف داشت كه حيوان در اونها به عو عو ميوفتاد.
علاقه مندان رو دعوت ميكنم كه زندان كميته ي مشترك رو حتما بازديد داشته باشن..
شاه كارش تموم بود..سيستم امنيتي و اطلاعاتي شاه با وجود قدرتي كه داشت هيچ كاري نميتونس بكنه چون كاسه ي صبر مردم لبريز شده بود..
من خودم عموم كسي بود كه از بس اذيتشون كرده بودن كتابخونه ي دانشگاه اصفهان رو بخاطر وجود كتابهاي ضد ديني به اتيش كشيده بود!!
من وقتي خودم فكر ميكنم بهشون ميخندم و مورد استهزا قرار ميدم اين كارو اما اونموقع جو طوري بود كه هر كاري خوب ميومد..
شاه خودش كرد..برداشتش رو هم در سال 57 انجام داد..
شاه اگر به مردم ازادي داده بود و خواسته هاي مردم رو عملي ميكرد و كمي طمع قدرت خودش رو سركوب ميكرد اينطور نميشد و حتي امام هم ميومد ايران و راحت ميتونستن با هم مصالحه بكنن و امام بشه ناظر بر كارهاي دولت..حالا نه شخص امام بلكه كلا علما ي مذهبي...
شاه نكرد و نتيجش رو هم ديد ..
شاه مغرور بود..به نيروهايي مغرور بود كه در اسرائيل و امريكا دوره ديده بودن و نميدونست كه نيروي مردم به كمك خدا بر همه چيز برتره..

sajjad_mke

عضو جدید
اون عوضی رفت ولی داغ کاپتالاسیم رو دل مردمی با چندهزارسال تمدن گذاشت.لعنت بر ادم بی کفایت از قاجاریه تا پهلوی دوم و همه ی وطن فروشان

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط یک چیز میتونم بگم . می خواهید ببینید کی ظالمه و کی باعث رنج و مصیبت شده ؟ ببینید شب جمعه برای امرزش و شادی روح از چه کسی نام برده میشه و برای عذاب و اتش دوزخ اسم کی میاد وسط