سی و هشتمین اعدام در امریکا در سال جاری

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان هم تو جهان نمونه هستیم
اگه قاچاق چی یا معتاد هم هست بخاطر وجود پر برکت دوستان شما یعنی امریکایی ها در منطقه هست و اگه اینا از صفحه روزگار محو بشن همه چی درست میشه.

بله نمونه ایم .......

دوستان ما دیگه .... باشه محو میشن ....

اصلا همه محو بشن ...

همه رو اعدام کنین ... بکشین ...

فقط شماها بمونید و آغا و فلستین ..... بعدش چی

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی بهتره از این نظر که سریع تموم میشه و خون و ..... راه نمیفته

اگه فیلم سفر سبز رو میدیدی اینو نمی گفتی !!!!
موقع اعدام با صندلی الکتریکی صحنه ای بوجود اومد که همه حاضرین چه زن چه مرد همه بالا آوردن.

دوست عزیز;من گفتم خدا رو شکر مثل ما سنگسارش نکردند;بعد دوستان داشتند از فواید سنگسار روی روح صحبت میکردند و من گفتم سنگسار کردن یه روش غیر انسانی اعدام هست و میشه با روشهای دیگه هم یک نفر رو اعدام کرد;امیدوارم ابهامات شما هم برطرف شده باشه
دوست عزیز بعضی اوقات اونقد دل آدم به درد میاد که دلش می خواد برای این درد یه مسکن پیدا کنه
اونوقت براش نوع مسکن فرق نمی کنه
شاید یکی با یه استامینوفن آروم بشه اما یکی دیگه قرصهای مخدر هم آرومش نمی کنه:(:(

آخرین ویرایش:

gagas

عضو جدید
بله نمونه ایم .......

اصلا همه محو بشن ...

فقط شماها بمونید و آقا و فلستین ..... بعدش چی
بعدش می مونیم و با آقا و فلسطین کلی به ریشتون می خندیم!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
و کلی حال می کنیم که جنگ مغلوبه شد!!!!!!:w16::w16::w16:

آخرین ویرایش:

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه نه اینکه قبل از اومدن آمریکاییا هیچ معتاد و هیچ نوع مواد مخدری تو این منطقه نبود..
یه کم انصاف داشته باش..
فقط یه کم....
آمار نشون میده که 40 برابر این کشت مواد مخدر بعداز امریکایی ها افزایش پیدا کرده و البته با حمایت مستقیم و غیر مستقیم قاچاق چیان مواد مخدر از جمله ریگی به این نطیجه میرسیم.
شما نمیخواد انصاف داشته باشید فقط یکم دیدتونو عوض کنید.

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله نمونه ایم .......

اصلا همه محو بشن ...

همه منظورتون همون امریکا، اسرائیل، متجاوزان جنسی یا قاچاقچیان مواد هستن دیگه .راستی شما چه نفعی از اونا میبرید که دارید از اونا دفاع میکنید.

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدش می مونیم و با آغا و فلسطین کلی به ریشتون می خندیم!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
و کلی حال می کنیم که جنگ مغلوبه شد!!!!!!:w16::w16::w16:

هی می خوام فکر کنم شماها اصلاح میشین .... ولی گویا کار نشدیه ؟

پینوکیوآدم شد ...... ولی:razz:

بشینین به ریش ما بخندین ....

اما یکم هم فکر کن .....

گیریم ما همه کافر و بی دین و ...... همه رو هم کشتین......

قرآن واسه من و تو اومده .... برو بخونش .... داستان قوم نوح و لوط و عاد و ..........

مگه با مردن کفار ریشه ی کفر کنده شد؟

تازه اگه مارو بکشین شیطون سرش خلوت میشه و تمام وقتشو میزاره رو شما;);)

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمار نشون میده که 40 برابر این کشت مواد مخدر بعداز امریکایی ها افزایش پیدا کرده و البته با حمایت مستقیم و غیر مستقیم قاچاق چیان مواد مخدر از جمله ریگی به این نطیجه میرسیم.
شما نمیخواد انصاف داشته باشید فقط یکم دیدتونو عوض کنید.
آمار کدوم سازمان؟؟
منبع
همون سازمانایی که وقتی آمار معتادهای ایران رو میدن سیاه نمایی میکنن؟

devil may cry

عضو جدید
دوست عزیز بعضی اوقات اونقد دل آدم به درد میاد که دلش می خواد برای این درد یه مسکن پیدا کنه
اونوقت براش نوع مسکن فرق نمی کنه
شاید یکی با یه استامینوفن آروم بشه اما یکی دیگه قرصهای مخدر هم آرومش نمی کنه:(:(
ببینید دوست من بحث روی اینکه نباید اعدام بشه نیست;بحث روی کیفیت اعدام هست در زمان گذشته که مثل الان صندلی الکتریکی و .... نبوده یا با گیوتین گردن میزدند یا به صلیب میکشیدند و یا سنگسار میکردند در حال حاضر هم بشر پیشرفت کرده از صندلی الکتریکی و .... استفاده میکنه همینطور که در زمان قدیم استفاده از صندلی الکتریکی برای اعدام نا به هنجار و خلاف اصول انسانی بوده در حال حاضر هم سنگسار کردن و به صلیب کشیدن خلاف اصول انسانی هست

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه منظورتون همون امریکا، اسرائیل، متجاوزان جنسی یا قاچاقچیان مواد هستن دیگه .راستی شما چه نفعی از اونا میبرید که دارید از اونا دفاع میکنید.

من از کسی دفاع نکردم ....

شاید منظورت 1 میلیارد تومنه !!؟؟ نه به من نرسید :biggrin:

اگه دفاعی هم باشه از کشورمه که به دست یه عده آدم بی تدبیر به نابود کشیده نشه ....

gagas

عضو جدید

اما یکم هم فکر کن .....

قرآن واسه من و تو اومده .... برو بخونش .... داستان قوم نوح و لوط و عاد و ..........

کسی قصد کشتن نداره!!!!:surprised::surprised::surprised:
به قول خودت فقط می خوایم یه سری پینوکیو رو آدم کنیم!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
با مردن کفار(مرگ طبیعی) هم ما امیدواریم نسلشون منقرض بشه!!!!!

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمار کدوم سازمان؟؟
منبع
همون سازمانایی که وقتی آمار معتادهای ایران رو میدن سیاه نمایی میکنن؟

:gol::gol::gol:

آدم توپارک که میره دلش میگیره ...هرجایی یه معتاد افتاده ...

باورت نمیشه تا حالا چند تا از دوستای خودمو بعلت سنگ کوب کردن از دست دادم:(

خدا باعث و بانیشو ...............

ببینید دوست من بحث روی اینکه نباید اعدام بشه نیست;بحث روی کیفیت اعدام هست در زمان گذشته که مثل الان صندلی الکتریکی و .... نبوده یا با گیوتین گردن میزدند یا به صلیب میکشیدند و یا سنگسار میکردند در حال حاضر هم بشر پیشرفت کرده از صندلی الکتریکی و .... استفاده میکنه همینطور که در زمان قدیم استفاده از صندلی الکتریکی برای اعدام نا به هنجار و خلاف اصول انسانی بوده در حال حاضر هم سنگسار کردن و به صلیب کشیدن خلاف اصول انسانی هست

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی قصد کشتن نداره!!!!:surprised::surprised::surprised:
به قول خودت فقط می خوایم یه سری پینوکیو رو آدم کنیم!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
با مردن کفار(مرگ طبیعی) هم ما امیدواریم نسلشون منقرض بشه!!!!!

فقط همین کشتنه رو خوندی !!؟؟ نکات مورد علاقه ;)

gagas

عضو جدید
دوست من;من نگفتم اعدامش نکنند;منم دارم میگم اعدامش کنند ولی نه مثل با با روشهای هزار سال پیش;یه نفر رو میشه دار زد;میشه با اسلحه کشد;میشه با صندلی الکتریکی و ..... کشد ولی به صلیب کشیدن و سنگسار کردن و .... خلاف اصول انسانی هست;امیدوارم ابهامات شما برطرف شده باشه
عمل و خلاف انجام شده هر اندازه وقیح باشه مجازات اون هم به نسبت باید بد و وقیح باشه!!!!!

soutedelan

عضو جدید
من نمی دونم این آقا چه اصراری داره به زدن این جور تاپیکا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
آخه شمایی که حتی حاضر نیستی به حرف طرف مقابلتم گوش کنی ، دوس داری حرفا تو گلو خفه بشه:surprised::eek::cry: ، حالا هی ما بگیم آقا ایران اوله تو کشتن مردم ، حالا به هر طریقی!!!
هی شما می گی نه!!
از تصادف تو جاده ها و اعداما و تظاهراتا بگیر تا مرگ و میر بیمارا...........

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمل و خلاف انجام شده هر اندازه وقیح باشه مجازات اون هم به نسبت باید بد و وقیح باشه!!!!!
دقیقا شاید یه نفر خیلی وحشتناک اعدام بشه و این باعث میشه که هزار تا خانواده از هم نپاشه و خیلی جنبه روانیه خوبی تو جامعه ایجاد میکنه . و ترسواسه کسایی که مجرم هستن و حساب کار میاد دستشون. اگه دقت کرده باشید مثلا سارقان طلا فروشی هر چند سال یه بار زیاد میشن وقتی میگیرن اعدامشون میکنن تا چند سال امار سرقت از طلا فروشی ها کم میشه.

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی دونم این آقا چه اصراری داره به زدن این جور تاپیکا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
آخه شمایی که حتی حاضر نیستی به حرف طرف مقابلتم گوش کنی ، دوس داری حرفا تو گلو خفه بشه:surprised::eek::cry: ، حالا هی ما بگیم آقا ایران اوله تو کشتن مردم ، حالا به هر طریقی!!!
هی شما می گی نه!!
از تصادف تو جاده ها و اعداما و تظاهراتا بگیر تا مرگ و میر بیمارا...........

آدم خواب رو میشه بیدار کرد ... ولی کسی که خودشو بخواب بزنه .... نمیشه

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا شاید یه نفر خیلی وحشتناک اعدام بشه و این باعث میشه که هزار تا خانواده از هم نپاشه و خیلی جنبه روانیه خوبی تو جامعه ایجاد میکنه . و ترسواسه کسایی که مجرم هستن و حساب کار میاد دستشون. اگه دقت کرده باشید مثلا سارقان طلا فروشی هر چند سال یه بار زیاد میشن وقتی میگیرن اعدامشون میکنن تا چند سال امار سرقت از طلا فروشی ها کم میشه.

خوبه که بحث های روانی و روانشناسی اهمیت میدی ...

ولی عزیز همون روانشناسا میگن اینکارا خوب نیس ... عوارض منفیش خیلی بیشتره ;)

known

عضو جدید
دوست من;من نگفتم اعدامش نکنند;منم دارم میگم اعدامش کنند ولی نه مثل با با روشهای هزار سال پیش;یه نفر رو میشه دار زد;میشه با اسلحه کشد;میشه با صندلی الکتریکی و ..... کشد ولی به صلیب کشیدن و سنگسار کردن و .... خلاف اصول انسانی هست;امیدوارم ابهامات شما برطرف شده باشه

حرفا می زنی صندلی الکتریکی چه فرقی داره :que:تو سنگسارم با سنگ اولی یارو از حال میره بقیه اش درس عبرت آدمای پست:cool:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آمریکا مدافع حقوق بشر
آمریکا منجی همه مردم دنیا
آمریکا مهد تمدن و آزادی و حقوق بشر

اعدام؟
دروغه:biggrin:
منبعت کو؟

بابا آمریکا اگه هرکاری بکنی حق داره حتماً یه چیزی میدونسته که داره میکنه این ماییم که نمی فهمیم چی کار داریم میکنیم و گیر کردیم تو 1400 سال پیش، آمریکا اگه یارو رو ببنده به صندلی الکتریکی خوب چون آمریکاست کارش حتما انسانی تر و خوشگل تره، نه مثه مای عقب مونده سنگسار کنه، چی چیه سنگسار مال عصر حجر؟:surprised: الآن صندلی الکتریکی اومده، مدل جدید 2010، ببندینش به اون:d

سنگر

عضو جدید
بله بله ...

خمینی سال 54 اونورا بود که به شاه گیر داد ... چرا با قاچاق چی ها اینکارو میکنه !!؟؟ و اینکه کی گفته حکمشون اعدامه ؟

بعد تو سال 58 .....:confused::confused:.....
منبع داری؟!
منبع بیار بعد حرف میزنیم
بله عزیز همیناست که شما میگی ... ولی ببین فساد در این مملکت به کجا رسیده !!

آخه چقدر دزد و قاتل و قاچاق چی ؟؟؟ واسه چی اینا اینقدر زیاد شدن ؟؟ خوشی زده زیر دلشون ؟

قرار بود تو جهان نمونه باشیم ..........
از اینا تو امریکاشم هس!
خوشی زده زیر دل امریکاییا !
بله نمونه ایم .......

اصلا همه محو بشن ...

فلستین نه
فلسطین!
ببین سبزا با کیا میرن 13 به در ! :biggrin:

اما یکم هم فکر کن .....

پس طبق پیشبینی برای قوم عاد شماها هم قومی هستین که نابود میشین!!! ;)

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
آمریکا مدافع حقوق بشر
آمریکا منجی همه مردم دنیا
آمریکا مهد تمدن و آزادی و حقوق بشر

اعدام؟
دروغه:biggrin:
منبعت کو؟

بابا آمریکا اگه هرکاری بکنی حق داره حتماً یه چیزی میدونسته که داره میکنه این ماییم که نمی فهمیم چی کار داریم میکنیم و گیر کردیم تو 1400 سال پیش، آمریکا اگه یارو رو ببنده به صندلی الکتریکی خوب چون آمریکاست کارش حتما انسانی تر و خوشگل تره، نه مثه مای عقب مونده سنگسار کنه، چی چیه سنگسار مال عصر حجر؟:surprised: الآن صندلی الکتریکی اومده، مدل جدید 2010، ببندینش به اون:d

آزادی نه آزادی مطلق.
دیگه اونا ادعادی آزادی مطلق ندارن.
کسی با مجازات متخلف مشکلی نداره. بحث سر نوع اونه.
سنگسار وحشیانست. اعدام یا صندلی برقی یا حتی تزریق امپول اینهمه وحشیانه نیست. طرف که میخواد کشته باشه. خوب یه مرگ راحتتر چرا سنگسار؟
به نظرم کسی رو که میخوان اعدام کنن اول بیهوشش کن بازم بهتره.

devil may cry

عضو جدید

اگر یک نفر گردن دیگری رو با شمشیر قطع کنه باید مجریان قانون هم همین کار رو به جای روشهای اعدام معمول انجام بدند در این شرایط مجریات قانون با قاتل چه تفاوتی دارند؟و بعد از مدتی چه تضمینی وجود داره که مجریان قانون خودشون تبدیل به قاتل و .... نشند؟

حرفا می زنی صندلی الکتریکی چه فرقی داره :que:تو سنگسارم با سنگ اولی یارو از حال میره بقیه اش درس عبرت آدمای پست:cool:
والا نمیدونستم ادمهایی که سنگسار میکنند جزو تیم ملی بیسبالند و با همون پرتاب اول طرف بیهوش میشه و .... البته بعید نیست در اثر تجربه به جایی برسند که با پرتاب اول مجرم بیهوش بشه و متوجه بقیه قضایا نشه

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزادی نه آزادی مطلق.
دیگه اونا ادعادی آزادی مطلق ندارن.
کسی با مجازات متخلف مشکلی نداره. بحث سر نوع اونه.
سنگسار وحشیانست. اعدام یا صندلی برقی یا حتی تزریق امپول اینهمه وحشیانه نیست. طرف که میخواد کشته باشه. خوب یه مرگ راحتتر چرا سنگسار؟
به نظرم کسی رو که میخوان اعدام کنن اول بیهوشش کن بازم بهتره.

دقیقا شاید یه نفر خیلی وحشتناک اعدام بشه و این باعث میشه که هزار تا خانواده از هم نپاشه و خیلی جنبه روانیه خوبی تو جامعه ایجاد میکنه . و ترسواسه کسایی که مجرم هستن و حساب کار میاد دستشون. اگه دقت کرده باشید مثلا سارقان طلا فروشی هر چند سال یه بار زیاد میشن وقتی میگیرن اعدامشون میکنن تا چند سال امار سرقت از طلا فروشی ها کم میشه.از پست های قبلی من

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر یک نفر گردن دیگری رو با شمشیر قطع کنه باید مجریان قانون هم همین کار رو به جای روشهای اعدام معمول انجام بدند در این شرایط مجریات قانون با قاتل چه تفاوتی دارند؟و بعد از مدتی چه تضمینی وجود داره که مجریان قانون خودشون تبدیل به قاتل و .... نشند؟
بابا تو دیگه کی هستی یعنی ساده ترین مسائلو هم باید بیایم توضیح بدیم پس تو این مدت شما چیکار میکردین برید اول فلسفه هر کاری که بش انتقاد دارینو بخونید بعد سوال های درست حسابی که اگه کسی خوند خندش نگیره رو مطرح کنید و اگه بازم توجیه نشدین بیان واسش مبارزه کنید شما رو هوا اگه دیدید طرفی که مطلبو زده اگه قطره باشه پس حرفش درست نیست و باید محکوم بشه .این کار درستی نیست پس فردا مردم میفهمن میگن یارو اله بله جیمبله ها از ما گفتن بود.

بالا