سی تیر - طرح سراسری قطع برق - دقیقا ساعت 21 هماهنگ با خبر 21

star_silver2050

عضو فعال
از روز 31 تیر اکبر گنجی به همراه سرشناس ترین هنرمندان و فلاسفه و سیاست مداران جهان در برابر سازمان ملل برای حمایت از انقلاب مردم ایران دست به اعتصاب غذا خواهند زد . مردم ایران در روز سی تیر با از کار انداختن شبکه برق سراسری کشور در یک نافرمانی مدنی بزرگ و سراسری به استقبال حرکت بزرگ روشنفکران جهان در برابر سازمان ملل خواهند رفت .
روش کار به این صورت است که دقیقا هماهنگ با ثانیه شمار اخبار 21 و دقیقا زمانی که یک ثانیه به 9 مانده هر شخص باید پرمصرف ترین وسایل برقی منزل را روشن کند . برای موفقیت در این کار بهتر است سه وسیله برقی را به سه راهی بزنید - وسایل روی آخرین درجه باشند - و دقیقا یک ثانیه به 9 سه راهی را به برق وصل کنید . توجه کنید تنها روشن کردن این وسایل کافی نیست بلکه زمان روشن کردن بسیار مهم است زیرا فشاری که چند ثانیه اول روشن کردن یک وسیله برقی به شبکه می آورد ده برابر فشاریست که در ثانیه های بعدی به شبکه برق وارد می شود پس همه باید همرمان با هم این کار را انجام دهند - این کار را تا ساعت نه و نیم هر 5 دقیقه یک بار انجام دهید یعنی وسایل را روشن بگذارید و دقیقا چند ثانیه مانده به نه و پنج دقیقه خاموش کنید و مجدد یک ثانیه مانده به نه و پنج دقیقه روشن کنید ( هر 5 دقیقه )
بعد از موفقیت در قطع برق به خیابان بیایید و موفقیت خود را جشن بگیرید . تظاهرات بعد از قطع برق
این طرح باید به صورت هماهنگ در سراسر ایران انجام شود . اطلاع رسانی خوبی جهت هماهنگی انجام شده است و محسن مخملباف نیز در صدای آمریکا و بی بی سی در مورد طرح توضیح داده است . شما نیز تا جایی که می تواند اطلاع رسانی کنید . کاغذ های a5 را با توضیحات این صفحه پرینت بگیرید و به درون منازل بیاندازید . هر کس اگر صد کاغذ a5 را در یک خیابان توضیع کند حداکثر فقط 15 دقیقه وقت از او گرفته خواهد شد .
www.77tir.com

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توي پروفايل phalagh عزيز يك اعلاميه ديدم كه برام جالب بود و راجع به همين مطلب بود..
عينا اينجا قرار ميدمش...

phalagh

مدیر بازنشسته
ولي خواهشا تاپيك زير رو هم بخونيد.
با شیوه های جدید اعتراضات جان برخی از بیماران به خطر می افتد!

فكر كنم تا حالا همتون از ديدگاههاي من مطلع شديد. پس فكرنكنيد حرفي كه ميزنم در جهت مخالفت با جنبش سبزه.
اما حواسمون باشه قرار نيست از ريشه و بن بزنيم ايران رو داغون كنيم. حواسمون باشه هر هزينه اي رو پرداخت نكنيم. من به شخصه ميگم حاضرم از جون خودم هم بگذرم اما حاضر نيستم به خاطر حركت اعتراضي من كس ديگه به خطر بيفته.
خواهش ميكنم، خواهش ميكنم در حركتها به همه چيز فكر كنيد.
كساني كه الان ما بهشون معترضيم به هر قيمتي حتي خون جوونا ميخوان حاكميت رو حفظ كنن و به خواسته ها خوودشون برسن. ما ميخوايم مثل اونا نباشيم.

آخرین ویرایش:
[SIZE="7"[SIZE="7"]]ضایع شدید رفت اما برق نرفت[/SIZE]:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:[/SIZE]
دوست عزیز
توی همون تاپیکی که فلق عزیز معرفی کردن
میتونید برید یک نگاه کوچیک بندازید تا بفهمید هدف ما چی بود
واقعا متاسف که شما متوجه ضربه ای که الان دولت خورده نشدید

موفق باشیم

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
[SIZE="7"]ضایع شدید رفت اما برق نرفت:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:[/size]

متاسفم برای شما
که اینقدر زحمت می کشید تا دوباره عضو بشین
ولی زحمت نمی کشین شعور خودتونو به کار بندازین (البته اگه داشته باشین) که کدوم طرفی هستین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=100831
خود درگیری که بینتون هم که زیاده

راجع به این کاری که قرار بود انجام بشه اگه به خاطر دلسوزی خیلی ها نبود میدونستین کی قراره ضایع بشه. مثل امثال شما که نیستیم که حتی دلتون به حال خودتون هم نمیسوزه

آخرین ویرایش:

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
[SIZE="7"[SIZE=7]]ضایع شدید رفت اما برق نرفت[/SIZE]:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:[/size][/FONT][/quote]

اخبار موثق از اصفهان در برخی مناطق شهری با قطع برق وزارت نیرو جهت رو کم کنی دست به خود زنی زد و پیش از اخبار ساعت 9 برق معابر و منازل رو قطع فرمودند!

اخی گناهی ها!

در ثانی برادر وزارت نیرو در صورت ایراد شوک دسته به برق مناطق شهری نمیزنه و تنها برق صنایع پر مصرف رو قطع میکنه!

این امادگی هست که در وزارت نیرو همیشه وجود داشته تا طبق یک برنامه مشخص با قطع برق برخی صنایع با شوک مقابله کنند! برای برخی صنایع پر مصرف مثل صنایع فولاد بازگشت به شرایط عادی در حدود 14 ساعت طول میکشه!

راستی بچه ها میگن که محمود بر خلاف نامه رهبری از اسفندیار حمایت کرده!

جوکش هم در امده: توی مشهد گفته هر انکه من مولای اویم اسفندیار نیز معاون مولای اوست!
:biggrin:
[URL="http://www1.farsnews.com/newstext.php?nn=8804301541"]
منبع[/URL]

این خبرگزاری فارس هم با ما مشکل داره اساسی ! کچلم کرد تا اومد بالا!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
"ضایع شدید رفت اما برق نرفت:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:[/size]
ضايع؟!
مگه بچه بازيه كه ضايع و اين حرفا بياد وسط؟!
من نميدونم شماها مثل اينكه دولت و اعتراض هاي مردم و خواست هاشونو با بازيهايي كه توي مهد كودك ميكردين اشتباه گرفتين!!
شما اگر يك خرده اونور تر از دماغ زيباتونو ببينيد ميفهميد هدف چيز ديگري بود كه به حمد خدا بهش رسيدن..

آخرین ویرایش:

star_silver2050

عضو فعال
اخبار موثق از اصفهان در برخی مناطق شهری با قطع برق وزارت نیرو جهت رو کم کنی دست به خود زنی زد و پیش از اخبار ساعت 9 برق معابر و منازل رو قطع فرمودند!

اخی گناهی ها!

در ثانی برادر وزارت نیرو در صورت ایراد شوک دسته به برق مناطق شهری نمیزنه و تنها برق صنایع پر مصرف رو قطع میکنه!

این امادگی هست که در وزارت نیرو همیشه وجود داشته تا طبق یک برنامه مشخص با قطع برق برخی صنایع با شوک مقابله کنند! برای برخی صنایع پر مصرف مثل صنایع فولاد بازگشت به شرایط عادی در حدود 14 ساعت طول میکشه!

راستی بچه ها میگن که محمود بر خلاف نامه رهبری از اسفندیار حمایت کرده!

جوکش هم در امده: توی مشهد گفته هر انکه من مولای اویم اسفندیار نیز معاون مولای اوست!
:biggrin:

منبع

این خبرگزاری فارس هم با ما مشکل داره اساسی ! کچلم کرد تا اومد بالا!
ممنون دوست خوبم

star_silver2050

عضو فعال
دوست عزیز
توی همون تاپیکی که فلق عزیز معرفی کردن
میتونید برید یک نگاه کوچیک بندازید تا بفهمید هدف ما چی بود
واقعا متاسف که شما متوجه ضربه ای که الان دولت خورده نشدید

موفق باشیم
هنوز خیلی مونده تا اینا متوجه اصل موضوع بشند از این لحاظ برای ما خیلی خوبه که دوزاری اینا همیشه کجه

behnam.gas

عضو جدید
بابا ما با اونا فرق داریم اگه دلمون به حال مردم نمیسوخت و به فکر بیمارها و اونایی که تو اون ساعت برای نجات جونشون به اون برق احتیاج دارن نبودیم الآن وضعیت اینطور نبود
ما که مثل اونا نیستیم که انسان بودن و حق زندگی برای هر فرد رو ازش بگیریم به قیمته هیچ و پوچ و خیلی آسون

بالا