سیبی که درونش هم سرخ است

eksir

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوئیسی در انگلیس پس از 20 سال تحقیقات موفق شد بدون استفاده از تکنیکهای مهندسی اصلاح ژنتیکی سیبی را ایجاد کند که علاوه بر پوسته درون آن نیز کاملا سرخ است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ظاهر به نظر می‌رسد که تنها یک سیب سرخ زیبا و اشتها آور باشد اما در حقیقت این سیب ویژه که Redlove نام دارد نه تنها دارای یک پوسته قرمز رنگ است، بلکه درون آن نیز کاملا سرخ است.

به علاوه این سیب نسبت به سیبهای معمولی از آنتی اکسیدانها و مواد غذایی غنی تری برخوردار است. بنابراین برای تهیه کیک سیب با این میوه جدید می‌توان یک کیک سرخ رنگ را تصور کرد که به نظر می‌رسد با آب تمشک سیاه مخلوط شده باشد.

در تفاوت با سایر سیبها، Redlove حتی در مجاورت هوا نیز سیاه نمی شود و به این ترتیب برای تهیه سالاد بسیار مطلوب است.

این سیب ثمره 20 سال مطالعات یک پرورش دهنده گیاهان در انگلیس به نام «مارکوس کوبرت» است که این سیب کاملا سرخ را از پیوند گونه‌های متمایز میوه‌ها و کاملا طبیعی به دست آورده است. در این سیب از تکنیکهای اصلاح ژنتیکی استفاده نشده است.

بسیاری از تولیدکنندگان میوه در اروپا شروع به کاشت اولین نمونه‌های Redlove برای عرضه تجاری کرده‌اند و انتظار می‌رود که این میوه ظرف چند سال آینده وارد بازار شود.

براساس گزارش دیلی میل، یک شرکت انگلیسی به نام «ساتنز» حق فروش نهالهای این سیب را به قیمت دانه‌ای 95/ 24 پوند (30 یورو) دراختیار دارد و تاکنون هزار و 500 سفارش از کشاورزان محلی دریافت کرده است.
 

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما من سیب خودمون رو دوس دارم نه اینو!!!!!!
 

روياي ماه

عضو جدید
یک سوئیسی در انگلیس پس از 20 سال تحقیقات موفق شد بدون استفاده از تکنیکهای مهندسی اصلاح ژنتیکی سیبی را ایجاد کند که علاوه بر پوسته درون آن نیز کاملا سرخ است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ظاهر به نظر می‌رسد که تنها یک سیب سرخ زیبا و اشتها آور باشد اما در حقیقت این سیب ویژه که Redlove نام دارد نه تنها دارای یک پوسته قرمز رنگ است، بلکه درون آن نیز کاملا سرخ است.



به علاوه این سیب نسبت به سیبهای معمولی از آنتی اکسیدانها و مواد غذایی غنی تری برخوردار است. بنابراین برای تهیه کیک سیب با این میوه جدید می‌توان یک کیک سرخ رنگ را تصور کرد که به نظر می‌رسد با آب تمشک سیاه مخلوط شده باشد.

در تفاوت با سایر سیبها، Redlove حتی در مجاورت هوا نیز سیاه نمی شود و به این ترتیب برای تهیه سالاد بسیار مطلوب است.



این سیب ثمره 20 سال مطالعات یک پرورش دهنده گیاهان در انگلیس به نام «مارکوس کوبرت» است که این سیب کاملا سرخ را از پیوند گونه‌های متمایز میوه‌ها و کاملا طبیعی به دست آورده است. در این سیب از تکنیکهای اصلاح ژنتیکی استفاده نشده است.

بسیاری از تولیدکنندگان میوه در اروپا شروع به کاشت اولین نمونه‌های Redlove برای عرضه تجاری کرده‌اند و انتظار می‌رود که این میوه ظرف چند سال آینده وارد بازار شود.

براساس گزارش دیلی میل، یک شرکت انگلیسی به نام «ساتنز» حق فروش نهالهای این سیب را به قیمت دانه‌ای 95/ 24 پوند (30 یورو) دراختیار دارد و تاکنون هزار و 500 سفارش از کشاورزان محلی دریافت کرده است.

سیبه انگاری فشارش بالا رفته از بس سرخ شده:eek:
 

nj_un

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکراریه
میتونستی تو صفحات قبل کاملتر این تاپکو پیدا کنی
 

Neptune

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم می خوام ولی کلا زیاد سیب دوس ندارم خوردنش سخته....

:surprised::surprised::surprised:

یعنی خوردنش از پرتقال و هندونه هم سخت تره ؟؟؟ بنده خدا خوردنش حتی کارد هم نمیخواد یه گاز میزنی قضیه حله :w12:
 
آخرین ویرایش:

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوممممممممم
خوشمزه به نظر می رسه
امیدوارم ضرر نداشته باشه
:w12:
 

Similar threads

بالا