سکینه یا کینه؟ تصاویری برای ندیدن! (18+، کسانی که ناراحتی قلبی دارند وارد نشوند)

S.M.Miraiee

عضو جدید
درود برشما:gol:
دوست عزيز فرموده بوديد برم بخونم بعد بيام پيشنهادتون بسيار عاليست مطالعه چيزيه كه بنده خيلي با اون احتياج دارم ولي متاسفانه وقتي بقيه پستهاتون رو خوندم و حال و هواي پستهاتون رو در نظر گرفتم به نظرم بعيد اومد پيشنهاد شما مطالعه باشه به نظرم رسيد شما دنبال كسي ميگرديد كه با اون يك و دو كنيد ولي متاسفانه بنده اينكار رو بلد نيستم برعكس شما كه فرموديد تيكه هاي گنده تر بلديد بنده هيچ تيكه اي بلد نيستم و در بساطم از اين چيز ها پيدا نميشه ، اطلاعاتم كمه ولي در مورد قضيه اسراييل و فلسطين به اندازه كافي ميدونم
واما هرچند بنده با شنيدن اسم جنبش سبز حال خوبي بهم دست نميده ولي دوست من پيشنهاد ميكنم از بزرگترهايي كه روزهاي انقلاب رو ديدن سوال كن ببين همون موقع جوونهاي انقلابي چقدر شيشه شكستن و بانك آتيش زدن دوست عزيز دستور قرآن هست كه اگر كافران در بيت الحرام به شما حمله كردن حرمت بيت الحرام تموم ميشه و شما هم حمله كنيد ، حالا پايگاه بسيج حرمتش از بيت الحرام كه بيشتر نيست وقتي از داخلش به طرف مردم تيراندازي بشه خب معلومه بهش حمله ميكنن
شما فرموديد خدا لعنت كنه فلاني و فلاني و ..... ولي بنده عرض ميكنم خداوند همه ما رو هدايت كنه تا از عقل و وقتمون بهره بيشتري بگيريم امين
:gol::gol::gol:
اشتباه نكنيد،پايگاه بسيج حرمتش از مسجد الحرام بيش تر نيست
در ضمن حمله اول از جانب آشوبگران(نه مردم عادي)صورت گرفت
در پايگاه بسيج هم اسلحه و ... وجود داره كه اگر به دست آشوبگران بيفته فاجعه شكل مي گيره
در زمان تظاهرات و ... و مخصوصا نرديكاي پيروزي انقلاب بيانيه هاي امام خميني رو بخونيد كه مي گه به هيچ وجه كاري نكنيد كه منجر به بهانه دادن به دست حكومت بشه و آشوبي اتفاق بيفته تا حكومت اون رو به اسم شما تموم كنه(نقل به مضمون){منبع صحيفه نور}
اما جناب موسوي توي بيانيه 17 شون نه تنها نهي از اين فضا نكردند بلكه با عنوان "عزاداران حسيني "نشون دادن كه خودشون هم از غبار آلوده بودن فضا بدشون نمي ياد،كسي كه خودش رو پيرو خط امام مي دونست
:heart:
إن شاء الله خدا همه ما رو هدايت كنه:gol:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عرض به حضور شما که خیلی از این عکسا تبلیغاتی و جلو دوربینه.مثل فلان وزیر که فقط تو روز هوای پاک سوار دوچرخه می شه. در ثانی این مردم از بمب های آمریکایی صدمه دیدن. همون آمریکایی هایی که فقط ژست بشر دوستانه گرفتن.
بهم بگین آیا صدم، هیتلر، چنگیز و امثالهم کار مثبتی انجام ندادن؟ اگه جواب مثبته بگین پس چرا همه ازونا بد می گن. بر همین اساس این جور عکسا باعث نمی شه جنایات گسترده آمریکایی ها رو فراموش کنیم.

S.M.Miraiee

عضو جدید
مطلب جالبی بود
حالا خوبه نگاهی هم به سربازان امریکایی که توی عراقن بکنیم

http://www.anvari.org/cols/The_Bright_Side_of_US_Army_Soldiers.html

به حرف شما از چند جنبه مي شه پاسخ داد من فقط 5تاش رو مي گم:
1-خيلي جالبه كه جواب حرف ها تون توي همين عكس هاست
شما توي كجاي دنيا ديدي كه حتي پليس عادي يك كشور بياد با كلي تجهيزات نظامي وسط خيابون هاي اون كشور وايسته به طوري كه هر روز با مردم عادي كشور در سطح شهر (با همين تجهيزات)ارتباط برقرار كنه؟
همين اولين اشكاله چون چنين لباس ها و تجهيزات و... خودش در ابتدا رعب و وحشت در دل مردم مي اندازه،آيا امريكايي ها با تمامي تجهيزات نظامي شون توي كوچه و خيابون، فقط مي تونند با مردم ابرز دوستي كنند
2-ببخشيد امريكايي كه اينقدر دم از دوستي مي زنه چه طور براي عراق خودش حاكم تعيين كرد،مگه عراق مستعمره امريكا يا بخشي از خاك امري كاشد زماني كه اون جا رو به بهانه دست يابي به سلاح هاي كشتار جمعيي كه هيچ وقت نتونست پيدا كنه گرفت (جالب اينه كه ديگه الآن به طور كل هم بي خيال اون سلاح ها شده و اصلاً هم پيگير نيست كه اگر از عراق خارج شده كجا رفته اگر هم هنوز توي عراقه سرباز هاش فقط بايد توي كوچه و خيابون بعد از اين همه سال وايستن،امريكايي هايي كه تونستند از اون فاصله دور تشخيص بدند كه ايران داره بمب اتم مي سازه هنوز نتونستند با اين همه امكانات "توي خود عراق" تشخيص بدند كه اين سلاح هاي به اون گندگي كجاند)الآن سربازهاي بيچاره ش چون بي كار شدند ديگه مجبورن خدمت شخصي به مردم عراق كنند:cry::cry::surprised::surprised:
ابته مي شه يه پيشنهاد داد كه دولت امريكا براي اين كه تونسته اين كشف استعداد بزرگ رو انجام بده به جاي اين كه اين سربازهارو الكي توي گرما و سرما سركار بذاره چند تا مهد كودك و چند تا مؤسسه خيريه اون جا تأسيس كنه تا نيرو هاش اين حس انسان دوستيي كه به خاطرش از اون ور دنيا كوبيدن اومدن توي عراق و اين استعداد عظيم شون هدر نره و يه وقت دچار بحران هويت نشن
3-چه طوره كه امريكا با اين فشارهاي جهاني و داخليي كه بهش اومد تازه الآن به زور داره نيرو هاش رو خارج مي كنه و خود اوباما اين وعده ها رو براي انتخابات رياست جمهوريش داده بود
4-امريكا كه اينقدر طرفدار دموكراسيه چه طور الآن كه نه صدامي هست نه ديكتاتوريي ونه ... و مردم عراق انتخابات انجام دادند و هم مجلس دارند هم نخست وزير دارند و اوضاع شون درست شده ديگه ول كن نيست،البته مي تونن تو طول اون مدتي كه مي خوان برن يه دوره ي آموزشي فشرده بذارن و توش راه و رسم برخورد صحيح با كودكان،زنان و مردم رو هم ياد بدن فكر كنم دولت عراق ديگه اين اجازه رو بده بهشون
5-اگر مبناي قضاوت عكس و فيلمه پس تصاويري كه از ابوغريب و گوانتانامو مي رسه رو هم شما كنار همين عكس ها بگذار اون وقت خودت قضاوت كن
اين دو تاضرب المثل رو شنيديد كه مي گن: "نه شير شتر خواهم نه ديدار عرب" ؛يا،"دم خروس رو باور كنم يا قسم حضرت عباس رو"
(اميدوارم از جملات طنزي كه به كار بردم ناراحت نشده باشيد)
دوست عزيز، ذهن من و شما رو منحرف كردن، توي روز روشن غصب و استعمار و ديكتاتوري رو راه انداختند بعد ميان با اين تصاوير من و شما رو گول مي زنند،كه واقعا باور كردن اين تناقض بزرگ خودش موضوعيه:confused::confused:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخيييييي چه جور دلش اومده به سمت بچه نشونه بگيره

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek::cry::(:evil::redcard::wallbash::neutral::w00::w06::w43:
مااااااامااااان...ناااااااااامردا..اينا اسم خودشونو ميذارن مرد..!!
لعنتيا:(:exclaim::crying2:

hani0

کاربر بیش فعال
خدایا تاکی باید اینارو باید تحمل کنیم؟؟؟؟
به عظتت قسم دیگه خسته شدم ازاین دنیایه ناکردار......................
اخه تاکی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
خدایا بیا پایین اینا همه رو کشتن خدا بیا پاین که دلامونم دارن میکشن...............
مگه این طفل معصوما چه گناهی کردن؟؟؟؟؟
اینا بایکی دیگه جنگ دارن چرا به اینا صدمه میزنن؟؟؟؟
به خدا دیگه خسته شدم از این چیزا دارم میمیرم بابا به کی بگم؟؟؟؟؟
خدایا اشکام هدیه به اونا اما چه فایده؟؟؟اونا که نجات پیدا نمیکنن!!!!!!

ghazaliii

عضو جدید
توروخدا اينا چيه گذاشتين دلم غش افتاد
سرم درد برداشت شديد
نكنين با روحيه و اعصاب مردم بازي
به اندازه كافي تلوزيون نشون ميده كافيه

AMIN D&G

عضو جدید
دلم میخواد با دست های خودم خفشون کنم!!!!حیف که نمیشه !!!!!! ی مشت بی غیرت ......................!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: