توله گرگ خطاب کردن فلسطینیها میشه بفرمایین چه معنی داره؟
اتفاقا این عزیزان نه تنها محکوم نکردند بلکه از آن حمایت هم کردند.
بنده حرف شما رو قبول دارممن در جواب دوستی این حرفو زدم که گفت:"براي افرادي كه اين نظرو را دارند واقعا متاسفم.شما اينقدر بدبخت شديد كه حتي بين مظلوم هم فرق ايراني و غير ايراني ميذاريد.آخه نژادپرستاي بيچاره حداقل به شعر شاعر بزرگ ايران سعدي توجه كنيد كه فرقي بين آدميت نمي ذاشت.شما آبروي ايران و ايراني رو برديد.تئ تاپيك هاتون پر از حقوق انساني هست ولي معلومه فقط لافشو مياين.جدا براي كاپلو و ميتا و تتو متاسفم.حالا بازم بياد سياسي حرف بزنيد.در حاليكه اين تاپيك انسانيه."
همیشه توهیناشون ما رو هم بی نصیب نمیذاره....!!! ما همه فقط نظرمون اینه که جنایت غیر انسانیه چه در فلسطین چه در ایران
عفت کلام داشته باش بی تربیتهمون قضیه خوک رو داشته باش بازم![]()
همون قضیه خوک رو داشته باش بازم![]()
به نام خدای دوست داشتنی
خدای پیدا و پنهان
سلام
به به
آفرین ! پس م و ک خدا لعنتشون کنه؟
دوست من می تونی یکم به حرف هایی که میزنی فکر کنی؟
واقعا چطور دلتون میاد خون ندا اقا سلطان
کتک خوردن دختر ایرانی ناموس ایرانی توسط یاران حکومت
بازداشتگاه کهریزک
فاجعه ی کوی دانشگاه
رو ببینید و هیچی نگید؟
داشنجویای همین مملکت قتل عام شدن رفیق! چشماتو باز کن!
من طرفدار حزب خاصی نیستم طرفدار انسانیتم!
بس نیست؟
دیگه دنبال چی هستید ؟
بیایید فحاشی کنید به تمام مخالفانتون؟
نمی دونم دقیقا اعتقادتون به چی هست اما تو رو به اون اعتقاداتتون یکم منصف باشید.
یکم خودمون فکر کنیم نه اینکه حرف های بقیه رو تکرار کنیم.
اون فلسطینی که شما فقط از روی تبلیغات تلویزیون در موردش شنیدی و حالا سنگشو داری به سینه می زنی اگر برای انسانیت و کشته شدن بچه های بی گناه بود مشکل نداشتم اما به خاطر اون نیست رفیق به اصطلاح بسیجی!
آبرو نزد خداست و خودش میدونه چطور آبرو بسازه و یا ببرهبه خاطر اینه که داری یه سری حرف تکراری رو که از یه اقایی شنیدی تکرار می کنی!
به خدا آبروی 8 سال جنگ رو می برید اگر اسم خودتون رو بسیج بذارید!
به خاطر همینه از این نهاد خوشم نمیاد اونم به خاطر حق زیادی است که برای خودشون قایل می شوند.(البته نه همه ی اون ها)
می دونی الان کی باید حکومت رو بگردونه؟
مهندس بازرگان
پس خدا رو شکر کنید که نشد که شده بود وضع دوستان به اصطلاح بسیج اصلا اینطور نبود.
ولی جنایت کارا از خط فکری تو حمایت میکنندوست عزیز من تمام جنایات رو محکوم می کنم.
essi
و hami_sani عزیز از شما بعیده که بخواهید با جواب دادن به بی احترامی ها مقام خودتون رو پایین بیارید. حرف حساب بزنید باید توهین بشنوید این قانون کشوره!
دوستان به خاطر خودتون دیگه به هم توهین نکنید
ما مشکلات بزرگتر از این داریم
به اون ها فکر کنید!
راجع به ندا آخه هنوز ملت سوال دارن چرا تو یه کوچه خلوت باید برن یه دختر مثل بقیه رو بزنن و بعد ضارب رو بگیرن و بعد ولش کنن
اصلا حرف شما قبول دارم.عذر از بابت ورود بیمقدمه به بحث...
جناب "کاپلو" مطمئنا توقع ندارند که طرف مقابل بحثشان، سندی رسمی از AIPAC را
به نمایش عموم بگذارند که در آن آمده؛ به دلیل حملهی قریبالوقوعی که در جلسه مورخه ...
در خصوص آن بحث و تبادل نظر شد، خواهشمند است یهودیان عزیز(!) هر چه سریعتر
نسبت به خروج از ساختمان، اقدام نمایند. (؟!)
سلام تربیتعفت کلام داشته باش بی تربیت
تو که به هموطن خودت داری اینجوری توهین می کنی وای به حال فلسطینیا
درسته با حرفاتون موافقممهندس عزیز آقای mjvm هر انسانی وقتی یه همیچین صحنه هایی رو ببینه دلش به درد میاد و از مسببانش خشمگین میشه حالا مهم این نیست که این کاررو کی انجام داده منی که این کاررو نهی میکنم دلیلش این نیست که اتفاقات ناگواری رو که تو مملکت عزیز خودم میفته تایید کنم به هرحال این تصاویر واقعیه و کودک بیگناه رو به هیچ جور نمیشه قربانی مسایل سیاسی ویاهرچیز دیگه قرارداد ....
مرگ بر خائن وطن فروشو در اخر
![]()
میتونی بگی منظورت از شما و امثال شما چیه ؟؟
این فروش دختران به دوبی دقیقا در زمان کسانی اتفاق افتاد که الان شعار "نه غزه نه لبنان" سر می دهند
در ضمن الان هیچ شکی در این نیست که انفجار برجهای دوقلو کار خود آمریکاییها و در راس اون صهیونیست ها بود ، ولی مثل اینکه شما هنوز 9 سال از قضایا عقب هستی
تازه وارد گرامی
اولا که این یک حرکت بقول شما فروش نبوده که مثلا دولتی بخواد اینکارو کرده باشه
دوما فرضا هم که اینجوری باشه در دولت دوستان خودتون این اتفاق افتاده
سوما اسراییل 3 درصد از کل خاک فلسطینو خرید و بقیه اشو تصرف کرد
اینم برای این که اینقدر به حرفهای ماهواره اعتماد نکنی
چهارما ما دلمون هم برای اونا که تو برج های دوقو هم مردن هم سوخت اما گفتیم که چرا دوت امریکا اینکارو کرد و چرا یه دونه یهودی اون روز سر کار نرفت
اينقدر سطح فكريت پايينه كه فكر ميكني هركس دلش براي اون بچه ها سوخته پس طرفدار نظام حاكمه.نخير جناب روشنفكر اشتباهي گرفته.من حالم از هر چي سياسته به هم مي خوره.چرا جنابعالي فكر كردي من ناراحت نيستم كه بعضي از دختران ايراني براي تن فروشي به دبي مي روند؟ولي تو اينقدر بي وجودي كه فكر ميكني ترحم به اين كودكان يعني خيانت به كشور؟جناب ايراني كه دلت فقط براي ايرانيان ميسوزه اينو بدون كه هيچ فرقي بين آدم ها در هيچ كجاي دنيا نيست.آدم مظلوم مظلومه هيچ فرقي نميكنه ايراني باشه يا غير ايراني.
تازه وارد گرامی
اولا که این یک حرکت بقول شما فروش نبوده که مثلا دولتی بخواد اینکارو کرده باشه
دوما فرضا هم که اینجوری باشه در دولت دوستان خودتون این اتفاق افتاده
سوما اسراییل 3 درصد از کل خاک فلسطینو خرید و بقیه اشو تصرف کرد
اینم برای این که اینقدر به حرفهای ماهواره اعتماد نکنی
چهارما ما دلمون هم برای اونا که تو برج های دوقو هم مردن هم سوخت اما گفتیم که چرا دوت امریکا اینکارو کرد و چرا یه دونه یهودی اون روز سر کار نرفت
دوست من من هم عرض کردم چه با دلیل چه بی دلیل کشتن کودکان بی گنا هکار غیر انسانی و وحشیانه ای است.مهندس عزیز آقای mjvm هر انسانی وقتی یه همیچین صحنه هایی رو ببینه دلش به درد میاد و از مسببانش خشمگین میشه حالا مهم این نیست که این کاررو کی انجام داده منی که این کاررو نهی میکنم دلیلش این نیست که اتفاقات ناگواری رو که تو مملکت عزیز خودم میفته تایید کنم به هرحال این تصاویر واقعیه و کودک بیگناه رو به هیچ جور نمیشه قربانی مسایل سیاسی ویاهرچیز دیگه قرارداد ....
واسه همتون متاسفم چه اونایی که با تند روی هاشون شعله ی آتیش رو افضون میکنند و چه اونایی که با اندک دانشی که دارند دهن بین حرف اینو آن شده اند !
لازم دیدم بخونید
خوب با این حرف موافقم شایدمن منظورتون خوب نفهمیدمدوست من من هم عرض کردم چه با دلیل چه بی دلیل کشتن کودکان بی گنا هکار غیر انسانی و وحشیانه ای است.
اما عرض بنده این است که در کشور خودمان نیز این اقدامات اتفاق می افتد و مثل معروف که
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.
موفق و سربلند باشید![]()
خوب با این حرف موافقم شایدمن منظورتون خوب نفهمیدم
مامانم همیشه میگه میخوای به یکی کمک کنی باید ببینی اون فردواول توخونواده بعد قوم و خویش بعد دوستان و همسایه بعد آشناو همشهری تا.... پیدا کنی حتی یه سخن از پیامبر هم یادمه که فک میکنم همچین مضمونی داشت
خوب چرا با بحث مخالفین قرار نیست وقتی سریه موضوعی بحثو تبادل نظر میشه همه حرف درست و بگن یا همه موافق باشن اینجوری دیگه نمیشه اسمش روگذاشت بحث تو همین اختلاف نظرا هست که آدم یه نکته یا مطلبی رو یاد میگیره چرا اسم این بحثارو چرندوپرند میگی خوب هرکسی با اندیشه ای که داره مطلبی رو عنوان میکنه خوبه که همه مون همه مون تا جایی که میتونیم به اصلاح فکر هم کمک کنیم خوشحال میشم اگه نکته اشتباهی تو صحبتام هست با دلیل برام بگین!واسه همتون متاسفم چه اونایی که با تند روی هاشون شعله ی آتیش رو افضون میکنند و چه اونایی که با اندک دانشی که دارند دهن بین حرف اینو آن شده اند !
اگر به اسم تاپیک، پیج اول و کلاً هدف از ایجاد این تاپیک مدتی می اندیشیدید شاید این صحبت ها و این کل کل های چرند و بی محتوا هم رخ نمیداد !
که مشکل من و شما اینه که فکر نمیکنیم ! هرچه که دیگران میگویند باور میکنیم و دوصد اضافه تر در مکانی که میبایست برای پیشرفت مملکت و ایران عزیز قدم نهد، بیان میکنیم ! و به حاشیه میبریم ...
بنده با م و ک خ ج کاری ندارم، روی صحبتم با خودمونه، هرکس مسئول عملی ست که خود انجام داده ! کسی رو بخاطر عمل دیگری بازخواست نمیکنند و....
بجای لعنت فرستادن برای این و آن، ببینیم چه کسی راه درست رو انتخاب کرده و چرا ؟
اینکه کور کورانه دنبال شخصی باشیم و حرف هایشان را تکرار کنیم، یا احمقیم یا نادان. ( جسارت نشه )
به نظر من هرچه که باشه
چه چراع مسجد و یا کمک و ظلم و عرب ها و و و و و .......
همه ی این ها به کنار، نباید چشممان را ببندیم، که اگر بستیم و خودمان را به راه دیگری زدیم، فردا روز نوبت ماست، همانگونه که در تاریخ ایران چنین نوشته اند.
به هر حال من میگم ما در تاریخ کشورمان هشت سال جنگ داشتیم( با کل کشورهای جهان ، حتی همین عرب ها ) چه انسان های عزیزی جان خودشون رو بخاطر امنیت و استقلال این مرز و بوم و ناموس و مهین پرستی از دست دادن ( اینکه استقلال، استقلال کاملی بوده یا نه، جای بحث دارد )
اما
خیلی حیف میشه و خیلی باید تاسف خورد که بعضی مانند همین عزیزان چه افراطیون و چه دیگران با خون ریخته شده ی این عزیزان بازی کنند و آن گوهر پاک را به فراموشی بسپارند
اگر دوست داشتید به این عکس هم نیگاهی بیندازید.
باشد که تعقل کنیم، همین !
خیلی سپاسگزارم از لطفتون ایشالله شماهم همیشه خانواده تون پایدار و صمیمی و همدل و مهمتر ازهمه درکنار هم باشینامیدوارم مادرتون همیشه سایشون بالای سرتون باشه و سلامت باشند
دوست عزیز موفق و شاد باشید
در پناه خدای دوست داشتنی![]()
منظورتون این حدیثه:خوب با این حرف موافقم شایدمن منظورتون خوب نفهمیدم
مامانم همیشه میگه میخوای به یکی کمک کنی باید ببینی اون فردواول توخونواده بعد قوم و خویش بعد دوستان و همسایه بعد آشناو همشهری تا.... پیدا کنی حتی یه سخن از پیامبر هم یادمه که فک میکنم همچین مضمونی داشت
چرا اینجوری میکنید اخه
بابا ما خودمون اعصابمون داغونه اینا چیه میذارید ادم دل غشه میگیره
مگه وقتی سردشت رو با بمب شیمیایی نابود کردن کسی بود که عکساشو به دنیا نشون بده
من نمیگم انسان دوستی بده
ولی دیدن این عکسا نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه تو روحیه یه مشت جوون ناامید هم تاثیر میذاره
به نظرم بجای تاپیکهای سیاسی همچین تاپیکهایی باید حذف بشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کیف های گربه ای، ترسناک یا زیبا؟ | تالار عکس | 0 | |
![]() |
دست یا دوربین عکاسی...! | تالار عکس | 1 | |
![]() |
چسب گرانش یا مهارت دست....!! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
شما این لباس را به چه رنگی میبینید؟ سیاه و آبی یا سفید و طلایی؟ | تالار عکس | 190 | |
![]() |
عصر ارتباطات یا عصر فاصله ها | تالار عکس | 2 |