سوپر استار ایران انتخاب شد ...+عکس

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
باو لااقل ی خلاقیتی چیزی از خودت نشون میدادی ک مثه هنانه نگفته باشی :D

قفلشون زنگ زده بود :D

منوحنانداریم مادوتاروحیم دردوتابدن بلشم،ضمناتوکی میخای املاتودرست کنی ها؟صدبارگفتم حنانه بازتومیگی هنانه؟؟
بیسوات،ببینی کی قراردادای میلیونی میبنده بامرسدس...والاو:whistle:

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
حنانه نه هنانه :razz:

ب قول دوستمون مهم نیته ببین چ خالص بوده هنانه :D

منوحنانداریم مادوتاروحیم دردوتابدن بلشم،ضمناتوکی میخای املاتودرست کنی ها؟صدبارگفتم حنانه بازتومیگی هنانه؟؟
بیسوات،ببینی کی قراردادای میلیونی میبنده بامرسدس...والاو:whistle:

خو هنانه بهتره راحتتره :D

من افتخاری با مرسدس قرارداد بستم :-"

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
هنانه شیک تره هااااااا:D

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب قول دوستمون مهم نیته ببین چ خالص بوده هنانه :D

خو هنانه بهتره راحتتره :D

من افتخاری با مرسدس قرارداد بستم :-"

نه خدایییش بگومیدونستی حنانه درستشه؟نه بگو
بشک ریزنمره های املای کل دوران دبستانتاتوباسندومدرک همینجادرج کن لدفن:cool:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی و تشکر ویژه از اقا مصطفی به خاطر این تاپیک و شرمندگی بسیار بسیار زیاد که بنده دیر رسیدم
دوستان اطلاع دارن مشکلاتی داشم که نتونستم یه مدت بیام باشگاه و از این که اینقده دیر رسیدم معذرت میخوام
داداش شهاب گل سوپر استار باشگاهمون تولدت مبارک ایشالا هزاران سال در کنار خونواده گلت شاد و سر زنده و سلامت هم تولد خودت و هم قهرمانی بارسا رو جشن بگیری
تشکر میکنم از همه دوستای مهربون باشگاه که یه تولد توپی واسه مرد سال باشگاهمون گرفتن و دوباره از اقا مصطفی که بانی خیر شده ایشالا تو عروسیاتون جبران کنیم
بازم عرض معذرت به خاطر دیر رسیدنم

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی و تشکر ویژه از اقا مصطفی به خاطر این تاپیک و شرمندگی بسیار بسیار زیاد که بنده دیر رسیدم
دوستان اطلاع دارن مشکلاتی داشم که نتونستم یه مدت بیام باشگاه و از این که اینقده دیر رسیدم معذرت میخوام
داداش شهاب گل سوپر استار باشگاهمون تولدت مبارک ایشالا هزاران سال در کنار خونواده گلت شاد و سر زنده و سلامت هم تولد خودت و هم قهرمانی بارسا رو جشن بگیری
تشکر میکنم از همه دوستای مهربون باشگاه که یه تولد توپی واسه مرد سال باشگاهمون گرفتن و دوباره از اقا مصطفی که بانی خیر شده ایشالا تو عروسیاتون جبران کنیم
بازم عرض معذرت به خاطر دیر رسیدنم

مردسال باشگا؟:surprised:شوهاب؟:surprised:گل؟:surprised:خل؟:surprised:سوپراستارباشگا؟:surprised:موستو؟بانی؟:surprised:عروسی شوهاب وموستو؟:surprised:

:w22:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردسال باشگا؟:surprised:شوهاب؟:surprised:گل؟:surprised:خل؟:surprised:سوپراستارباشگا؟:surprised:موستو؟بانی؟:surprised:عروسی شوهاب وموستو؟:surprised:

:w22:
آره خو چرا تعجب میکنی شهاب گل پسره تاج سره مدیر جونه:Dمصطفی هم همینطوره دو دوست و همکار گل و بلبل............و.......
عروسی نیست ک خخخخخخخخخخ:w22:

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره خو چرا تعجب میکنی شهاب گل پسره تاج سره مدیر جونه:Dمصطفی هم همینطوره دو دوست و همکار گل و بلبل............و.......
عروسی نیست ک خخخخخخخخخخ:w22:
خداشاهده ایی بشک(شوهاب)یچیزی بت داده ازش تعریف کنی...جون موستوراستشوبوگواین تن بیمیره:D