سوال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrrokh

عضو جدید
سلام.شما با کسی که مسخرهتون میکنه مثلا میگه قد کوتاه چه برخوردی دارین ؟

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام.شما با کسی که مسخرهتون میکنه مثلا میگه قد کوتاه چه برخوردی دارین ؟

سلام .
اول ب خودتون رجوع کنید . اعتماد ب نفستون تا چ حد هست؟؟
ب نظرم در جامعه امروزی کسی که مسخره میکنه و کسی که ب مسخره کردن گوش میده ب جایی نمیرسه .مگر اینکه ی گوشت در باره ی گوشت دروازه
ببین دوست خوبم .این کار رو کن . تو هم در عوضش جبران کن .هر کسی ی ایرادی داره . ی نقطه ضعفی . دنبال اون نقطه ضعف بگرد . نمیگم بد شو . ولی با هر کسی همون رفتاری کن که میکنه .
نباید ب کسی اجازه داد ب شخصیت کسی توهین کنه .
ب نظرم اعتماد ب نفس در حدی نیست که بشه این حرفا رو گوش نده .اول روی اعتماد ب نفس کار کن .بعد جبران کن .

sadaf2012

عضو جدید
من یه نگاه معنی دار بهش میکنم ،(نگه کردن عاقل اندر سفیه)،یااز خودم دفاع میکنم ودرصورتی که موردی که اون میگه در من نباشه،اصلا به حرفش بهایی نمیدم:gol::smile:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه مثل قدیمی میگه اگه کسی جلوت ....ید براش ...ین تا فکر نکنه ..ن نداری

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم اعتماد به نفس پایینی دارم.اما هیچوقت نمیذارم کسی بهم توهین کنه.من اصولا آدمی نیستم که سکوت کنم.جوابشو میدم , حتی اگه از من بزرگتر باشه.

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مقابل کسی که مسخره میکنه هیچ عکس العملی نشون نمیدم ،حتی خیلی سریع فراموش میکنم چون فقط به لذت بردن از زندگی فکر میکنم. فوقش 50 60 سال دیگه زنده هستیم و با این سرعت که زمان پیش میره فرصتی جز لذت بردن از زندگی باقی نمیمونه.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بار اول و دوم چیزی نمیگم
بار سوم تذکر شدید همراه با توبیخ و درج در پرونده
بار چهارم کتک....

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی که دیگرو مسخره میکنه از ابلهی و بیشعوری خودشه
از قدیمم گفتن جواب ابلهان خاموشیست

Dota_Eng

کاربر فعال
من یک دوست قد کوتاه دارم
چند بار خواسته دوست دختر پیدا کنه ردش کردن
بیچاره هی ....

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه یه جوری رفتار کن که کسی اجازه زدنه همچین حرفیو به خودش نده
بعدم اگه باز پیش اومد یه نیشخند واسش بسه

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی وقتاخوشبین بودن سخته امامیشه اونوتوخودت تقویت کنی اگه کسی مسخرت کردمثلاقدت کوتاس میتونی به این فکرکنی که کوتابودن قدت چه مزیتهایی داره ومیتونه خوب باشه جنبه ی عکسشم تحلیل کن که اگه قدت درازبودچی میشداصلابهت نمیومدپس آدم اون چیزیکه هست خوشگله
مثال دماغ بعضیادماغشون گنده است امااینقدبانمکن که خدامیدونه وهمه دوسشون دارن این دلیل نمیشه که چون یه عضوی یایه خصلتی که ازلحاظ بعضی ازآدمابدتلقی میشه واسه همه بدباشه
بایدخوشبین بودوبه همچین آدمای سطحی نگرهیچی نگفت درضمن این جورآدماخودشون هم یه چیزای بدی که ازنظردیگران بده دارن همه یه چیزبدی تووزندگیشون دارن که بقیه خوششون نمیادحتی بهترین وزیباترین اشخاص

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .
اول ب خودتون رجوع کنید . اعتماد ب نفستون تا چ حد هست؟؟
ب نظرم در جامعه امروزی کسی که مسخره میکنه و کسی که ب مسخره کردن گوش میده ب جایی نمیرسه .مگر اینکه ی گوشت در باره ی گوشت دروازه
ببین دوست خوبم .این کار رو کن . تو هم در عوضش جبران کن .هر کسی ی ایرادی داره . ی نقطه ضعفی . دنبال اون نقطه ضعف بگرد . نمیگم بد شو . ولی با هر کسی همون رفتاری کن که میکنه .
نباید ب کسی اجازه داد ب شخصیت کسی توهین کنه .
ب نظرم اعتماد ب نفس در حدی نیست که بشه این حرفا رو گوش نده .اول روی اعتماد ب نفس کار کن .بعد جبران کن .

کاملا مخالفم...آدم باید به حدی از اعتماد به نفس رسیده باشه که براش اهمیت نداشته باشه .../چون اگر درصدد جبران بر بیاد ینی که براش مهم بوده و باز فکرش درگیره که ای خدا چه طور من می تونم جبران کنم.و این یه ضربست به خود آدم ...
تو زندگی خیلی چیزا مهم تر هست از این چیزای ظاهری //چون معمولا تمسخر رو ظاهره.آدم باید بی اهمیت باشه .اونایی که مسخره می کننددرواقع حقارت و ظاهر بینی درون خودشون رو نشون می دن.پس وقتی بهش جواب میدیم ینی آره عزیزم حرفت واسه من اهمیت داشته ناراحت شدم حالا می خوام یه ضربه بزنم بت که نفهمی از کجا خوردی. ..اینه.

navid_sixtysix

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته بسته به شرایط و جو فرق داره
اما من تجربه شخصیم دریافتم که خیلی وقت ها سکوت بهترین ابزاره
کولاک کنندس...
و انگلیسی ها جمله قشنگی دارن میگن
do not give a shit to people
ادم اگر از کسی بخواد شرمسار باشه و بترسه اون خداست نه خلق خدا
مهم نیس مردم چی پشت سرت بگن و چی قضاوت کنن در مودتت و چه طور باهات برخورد کنن
مهم اینهکه خدا چه گونه در مورد شما قضاوت خواهد کرد

من خودمم قدم کوتاهه مثلا....!

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بيخيال اگه باشي بدتر عصباني ميشه پس بيخيال باش انگار نه انگار حرصش درمياد

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسخره کردن خیلی کار بیخود و سبکیه و کسی که بقیه رو مسخره کنه،بی عقلی خودشو رسونده.
بنظرم باید شخصیتتون طوری باشه که کسی جرئت نکنه مسخره تون کنه.
با شخص مسخره کننده باید بر خورد بشه در صورتی که حرفشو تکرار کنه تا دیگران دست نگیرن.
اگه افتاد توو دهن همه..سخت میشه این عنوان یا لقب مسخره رو از روی خودتون بردارید.
اگه اون فرد جلو همه شما رو مسخره کرد..شما هم برای تنبیه طرف و اومدن حساب کار دست بقیه جلو جمع اونو بشونین سر جاش!
مسخره کردن فرد مسخره کننده هم کار زیاد جالبی نیست دوستان.;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا