سوال

mr1991

عضو جدید
چه حوصله ای داریا !
محض اطلاعت تو این سایت یه چند نفر انگشت شمار سبز بودن که تو باغ بودن و نسبت به مسائل سیاسی و حقوقی اطلاع داشتن و اهل منطق بودن.
متاسفانه بقیه دقیقا" همون ضبط صوت هستن!
هر کسی که ارزش بحث سیاسی نداره;)
شما بهتره بري پستارو از اول بخوني بعد بياي در افشاني كني !

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بهتره بري پستارو از اول بخوني بعد بياي در افشاني كني !

اتفاقا" از اول خوندم.
وقتی می گن ثابت کن تجاوز شده می گی احتیاجی به اثبات نیست و چشم باز و عقل سلییم میخواد!
خوب با این منطق چه بحثی پیش میره؟!

mr1991

عضو جدید
اتفاقا" از اول خوندم.
وقتی می گن ثابت کن تجاوز شده می گی احتیاجی به اثبات نیست و چشم باز و عقل سلییم میخواد!
اثباتشو 20:30 انجام داد ! همون موقعي كه زنگ زد خونه ي ترانه موسوي !!!! خيلي بامزه بود ! كلي خنديديم!! :w15::w15:

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا" از اول خوندم.
چي كار بايد بكنيم كه ثابت بشه ؟!
مثلا دختراي بيچاره اي كه اين بلا سرشون اومده رو بياريم تو رسانه ي ملي ؟!!!
يا اسمشونو بگيم و ٢٠:٣٠ بره مثل كارتونا ماست مالي ش كنه ؟!! :w15:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هنوز از اون روز خنک نشدین دوباره اومدین حرف بیخود بزنید:gol::heart:

ما هم الان داریم میخندیم به طرز فکر شما خدا شفا بده:gol:

همین دو تا پست کافیه واسه اینکه دیگه حرف نزنی. بهتره بیشتر از این خراب نکنی خودتو. الان اگر بخوای بیای بگی در جواب به حرفای اونا گفتم و اینا بهت میگم که تو استارتر بودی و بهتره به چند تا پست اولت رجوع کنی.

shahidi721

اخراجی موقت
:gol:
نه فقط حرف بیخود بزنید یه ادعای دیگه رو ثابت کنید اگه نمیشه پخش کرد شما از کجا انقدر مطمئن هستید که این کار انجام شده نکنه...:gol:

mr1991

عضو جدید
نه فقط حرف بیخود بزنید یه ادعای دیگه رو ثابت کنید اگه نمیشه پخش کرد شما از کجا انقدر مطمئن هستید که این کار انجام شده نکنه...:gol:
توقع داري بيان تو تلويزيون بگن ببخشيد ما حساب چند تا دخترو رسيديم ؟!!!:whistle:

shahidi721

اخراجی موقت
همین دو تا پست کافیه واسه اینکه دیگه حرف نزنی. بهتره بیشتر از این خراب نکنی خودتو. الان اگر بخوای بیای بگی در جواب به حرفای اونا گفتم و اینا بهت میگم که تو استارتر بودی و بهتره به چند تا پست اولت رجوع کنی.
عکسی که گذاشتین عکس کسی هست که مشکل روحی داشت و خود کشی کرد امیدوارم شما بیمار نباشید من متوجه منظورتون نشدم:gol:

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خوش بختانه ! بنده هنوز گيرتون نيوفتادم ! :w15:
تازه , مطمئن باش طرف اونقدر آبرو داره كه نياد جلو همه بگه : اينا منو ....!

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما قرار نیست ثابت کنی.
اون کسی که این اتهام رو زد باید ثابت می کرد که عقب نشینی کرد!
الآن چند نفر حقیقی و حقوقی شکایت کردن از تجاوز؟
لازم نیست تو رسانه ی ملی بره . بره قوه ی قضاییه اونجا برای حفظ آبرو مخفیانه بررسی می کنن.
در هر حال هر مشکلی هست در راه اثبات شماست و مشکل من نیست!
پس اگه به هر ترتیب مشکلی هست که نمی تونید ثابت کنید پس توقع نداشته باشید کسی حرفتون رو باور کنه!

یوزا (ره)

اخراجی موقت
ببخشید اومدم بگم این استار تر تاپیک از اون آدمای .... هست
اینو دیدم مردم از خنده دیگه نمیتونم بگم:biggrin:

کد:
[B][SIZE="7"]بیتاب حذف شدنی نیست...[/SIZE][/B]

:w15:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکسی که گذاشتین عکس کسی هست که مشکل روحی داشت و خود کشی کرد امیدوارم شما بیمار نباشید من متوجه منظورتون نشدم:gol:

اولا بهت گفتم پست نده. بهتر بود به حرف بزرگترت گوش بدی. عصبی شدی و منطقی که تو پستای اول داشتیو از دست دادی و جز چرندیات چیزی نمیگی. اثباتشم همین پستیه که در جواب من دادی.

بعدم اینکه دیگه چیزی جز این آواتار من پیدا نکردی راجع بهش حرف بزنی؟ این بیتابم مثل تو همین مشکلو داشت. هرجا کم میاورد میگفت صادق هدایت روانیه، خودکشی کرده، توام حتما روانی هستی پس من با تو حرفی ندارم. اگر بدونم آواتار این حقیر انقدر سبب رنجش خاطر شما گشته سریعا عوضش میکنم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شدت با این الفاظ مثل قطره و خس و خاشاک مخالفم مثلا خس و خاشاک به چه کسانی گفته شد؟ یعنی بعضی از این عزیزان افتخار میکنن که ماشین آتیش میزنن یا به اموال مردم آسیب میزنن اینو بارها رییس جمهور گفت که این حرف رو به کی زده ولی انقدر تبلیغ ضد در موردش شد که هیچکی حقیقت رو قبول نکرد و آیا واقعا اون افرادی که دست به این جور کارا زدن با فرهنگن و دارن فرهنگ ایران رو نشون میدن . پس وای به فرهنگ مااون طرف بعضی قطره ها میگن طرفدار ولایتن ولی چه فایده داره که فقط اسمن این چنین باشن و کوچکترین حرفی اگه خلاف نظرشون بفهمم حرفهایی میزنن که انسان به دین بدبین میشه چه برسه به ولایت! آیا واقعا ولایت فقیه این چنین پیروانی میخواد ! فقط از این بابت میتونم تاسف بخورم.در نهایت ما همه ایرانی هستیم باید یاد بگیریم در بدترین شرایط به یکدیگر بی احترامی نکنیم و واقعا به خاطر حزب یا گروهی حرف حق را نادیده نگیریم و اینکه سعی کنیم به دین خود هر دین الهی که میخواد باشه عمل کنیم و بس .و اینکه فضای نقد خوبه به شرطی که با رعایت ادب باشه وگرنه جز بدبینی و بدآموزی و بیشتر پنهان ماندن حقیقت هیچی دیگه نداره .

!mehd

عضو جدید

کاش اونقدر که دم از اسلام میزدی کمی هم بهش عمل میکردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!mehd

عضو جدید
شما قرار نیست ثابت کنی.
اون کسی که این اتهام رو زد باید ثابت می کرد که عقب نشینی کرد!
الآن چند نفر حقیقی و حقوقی شکایت کردن از تجاوز؟
لازم نیست تو رسانه ی ملی بره . بره قوه ی قضاییه اونجا برای حفظ آبرو مخفیانه بررسی می کنن.
در هر حال هر مشکلی هست در راه اثبات شماست و مشکل من نیست!
پس اگه به هر ترتیب مشکلی هست که نمی تونید ثابت کنید پس توقع نداشته باشید کسی حرفتون رو باور کنه!
کسی که خوابید رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه

بالا