عکسام آبلود نمیشن

خانم مهندس من 100% میگم این گیاه شمعدانی عطری هستش. با توجه به گلدان کوچک و کمبود املاح و عناصر باید هم ظاهر برگها تغییر کرده باشه.به قسمت جنوب شرقی عکس دقت کنید با عکسی که شما گذاشتید کاملا مطابقت داره.
مکانی که این گیاه هست و نور کم باعث شده تا ظاهری متفاوت داشته باشه.
الهی ممنونم از این وقتی که میزارید منتهی.. من باز هم میگم.. فعلا تایید نمیکنم این گیاه شمعدانی وحشی باشه دوست من...فعلا تحقیق در این گیاه بشه...لطفا.. و بعد جواب...
برگای گیاه متفاوته بازم میگم.شایدم حدس شما درست باشه.. ولی من فعلا تایید نمیکنم.
Citrosa Scented Geranium
شاید این گونه اش باشه. من این گیاه رو خودم داشته ام ولی با عرض شرمندگی اسم علمی و یا دقیقا کدوم فرمش هست رو نمیدونم.
شاید به قول شما به یه گونه دیگهای باشه.. بازم تایید نمیکنم..فعلا.
من هم باز میگم شمغدانی هست وگونه اش هم احتمال زیا ذ
Pelargonium citrosa هست.
همه شمغدانی ها یوته های غلفی نیستن که یه عکس از این گیاه کذاشتم مشاهده پیوست 141526
اگه اینها نیستن پس چیه نکنه یه نوغ انگور هسش. ولی شمعدانیه.
دوست عزیز این تاپیک بسیار جدیه.. و اصلا بحث و شوخی و توهین سرش نمیشه.. پس رعایت کنید....

درضمن.. من تخصصم گیاهان دارویی انقدر صریح نمیگم این گیاهه.

به دوستمونم عرض کردم..شاید گیاه رو درست گفته باشن..

منتهی من هنوز تایید نکردم.

چون با عکسی که شما میزارید.. و عکسی که دوستمون گذاشتن.. برگاش اصلا شباهتی نداره...
درضمن دوست عزیز....قسمتی که شما نوشتید من قرمزش کردم رو نگاه کنید.. فقط میگم.. با متانت رفتار کنید. همین.
دوست من ،من هم گیاه رو دیدم.. برام اشنا اومد و حدس شما رو داشتم...

منتهی برگاش متفاوته...

و گیاهی که دوستمون قرار دادن با گیاه شما متفاوته..
لطفا بزارید اول مطمئن بشیم .. جوانب رو بررسی کنیم..
و بعد 100درصد جواب بدیم..

خوشحالم از اینکه در این زمینه .. تحقیق میکنید.. منتهی با دلیل لطفا.. بازم متشکرم.
خواهشا هم از مسخره کردن بپرهیزید.
هرچند به قول خودتون قصد ندارید.. متهی رعایت کنید لطفا
باتشکر.