سلام دوستان.
تو شیراز یا استان فارس کسی باغ گیاهان دارویی سراغ داره؟[/QUOTE
باغ ارم شیراز........
که از بسیاری گیاهان دارویی در این باغ کاشته شده با نام علمی و فارسی //
حتی یسری از گیاهان دارویی که در این باغ کاشته شده... با نام علمی و مشخصات و خواص دارویی و از نظر اب و هوایی در یه سی دی به فروش میرسه .. که من این سی دی رو تهیه کردم و بسیار عالیه....
.سلام دوستان.
تو شیراز یا استان فارس کسی باغ گیاهان دارویی سراغ داره؟[/QUOTE
باغ ارم شیراز........
که از بسیاری گیاهان دارویی در این باغ کاشته شده با نام علمی و فارسی //
حتی یسری از گیاهان دارویی که در این باغ کاشته شده... با نام علمی و مشخصات و خواص دارویی و از نظر اب و هوایی در یه سی دی به فروش میرسه .. که من این سی دی رو تهیه کردم و بسیار عالیه....
سلام دوست من.
ممنون از راهنمایی تون. باغ ارم از باغات بی نظیره. منظور من باغی است که منحصر به گیاهان دارویی باشه، مثل باغ فیروزه تهران.
.
سلام دوست من.
ممنون از راهنمایی تون. باغ ارم از باغات بی نظیره. منظور من باغی است که منحصر به گیاهان دارویی باشه، مثل باغ فیروزه تهران.
اهان...
باغ فیروزه تهران کجاست؟
ادرسشو برام میزارید..
بعد هروقت بری میتونی وارد این باغ بشیم..
تهرانیمو خبر نداریم...
ممنون میشم برامون ادرسشو بزارید.
اهان...
باغ فیروزه تهران کجاست؟
ادرسشو برام میزارید..
بعد هروقت بری میتونی وارد این باغ بشیم..
تهرانیمو خبر نداریم...
ممنون میشم برامون ادرسشو بزارید.
نشانی باغ: تهران، بزرگراه آزادگان غرب، ورودی روستای فیروز بهرام، باغ فیروزه
پیدا کردم ممنونم
نشانی باغ: تهران، بزرگراه آزادگان غرب، ورودی روستای فیروز بهرام، باغ فیروزه
پیدا کردم ممنونم
سلام.
امیدوارم بازدید کنید و مفید باشه.
سلام ممنونم ولی یه چیزو پیدا نکردم بازدیدش چه روزاییست ورودی هم داره .. کلی برامون توضیح بدید اگه اطلاعات دارید ممنونم.سلام.
امیدوارم بازدید کنید و مفید باشه.
سلام ممنونم ولی یه چیزو پیدا نکردم بازدیدش چه روزاییست ورودی هم داره .. کلی برامون توضیح بدید اگه اطلاعات دارید ممنونم.
سلام.
اطلاعات من از طریق اینترنت است. الان مدتیه سایتش موقتا باز نمیشه. http://www.baghfiruze.com/میتونید شماره اش رو پیدا کنید و اطلاعاتی که میخواید رو بپرسید. چون خصوصی است حتما ورودی میخواد.
باز نشد.. و اینکه نام کاربری میخواد و رمز ورود.. و اینکه فعلا در دسترس نمیباشد....سلام.
اطلاعات من از طریق اینترنت است. الان مدتیه سایتش موقتا باز نمیشه. http://www.baghfiruze.com/میتونید شماره اش رو پیدا کنید و اطلاعاتی که میخواید رو بپرسید. چون خصوصی است حتما ورودی میخواد.
بازم متشکرم
باز نشد.. و اینکه نام کاربری میخواد و رمز ورود.. و اینکه فعلا در دسترس نمیباشد....
بازم متشکرم
با سلام.
چند روزه که سایت باغ فیروزه باز میشه. میتونید با ثبت نام در این سایت از مطالب ان استفاده کنید.
ممنونم از اطلاع رسانیتون..با سلام.
چند روزه که سایت باغ فیروزه باز میشه. میتونید با ثبت نام در این سایت از مطالب ان استفاده کنید.
بسیار عالی متشکرم.
ممنونم دوست عزیز...سلام
کتابهای زیادی در این زمینه وجود دارد
یکی از بهترین آنها جلد اول کتاب فراوری گیاهان دارویی از مرحوم دکتر امیدبیگی است. اتشارات به نشر
از دوستان کسی هست که نام این گیاه و احیانا خواص آن را بداند؟
![]()
کسی نبود؟؟
![]()
سلام خانم مهندس دیوانعلی ببخشید دخالت میکنم:
Momordica Charantia (خربزه یا کدو یا خیار تلخ)نیست؟.تقریبا بالارونده است بخصوص از درخت انگور-حتی دیوار ودرختچه ها وخواص پزشکی داردودرموارد زیر استفاده میشود:
بعنوان یک غذا هم مورد استفاده قرار میگیرد-طعمع تلخی دارد.میوه هاش رنگ پرتقال ونرم است دانه هاش سیاه رنگ که با یک پوشش قرمز است.برای درمان دیابت-کم خونی -التهاب-تب-مالاریا-فشارخون-گلودرد-مشکلات قاعدگی-سنگ کلیه-مرض سل-بی اشتهایی-پیشگیری از بارداری و.... استفاده میشود.
سلاممشاهده پیوست 140771مشاهده پیوست 140772این چند تا عکس هم درخصوص همان خربزه تلخ است.فقط پخته میوه سبز آن را بعنوان غذا مصرف میکنند.
Kingdom: | Plantae |
Division: | Magnoliophyta |
Class: | Magnoliopsida |
Order: | Geraniales |
Family: | Geraniaceae |
Genus: | Pelargonium |
Species: | P. capitatum |
سلام
درسته یک گیاه دارویی است به نام رزمعطر شمعدانی که به عنوان چای استفاده میشده وتنها به خاطر ارزش دارویی آن
برای درمان بیماری کلیه-مثانه-درد معده-تهوع-استفراغ واسهال ونفخ.
درضمن برگ آن نرم کننده پوست است وهمپنین پینه وخراشیدگی دست را از بین میبرد.
ازخانواده Geraniaceae
به نام rose-geranium-fresh-tea معروفه.
معروفه به
Pelargonium -Geranium
البته گونه های مختلفی داره به اسامی کرفس معطر-زردآلومعطر و....معروف شکل برگ وکلها هم متغیر اما یک فرم تقریبا ثابت به شکل زیر را دارند.چندگونه ازآن هم درزیر آوردم:
Kingdom: Plantae Division: Magnoliophyta Class: Magnoliopsida Order: Geraniales Family: Geraniaceae Genus: Pelargonium Species: P. capitatum
&Pelargonium Graveolens
مشاهده پیوست 141016
![]()
دوسات عزیز توجه کنید.. عکس دوستمون درختچه است..
خئب فکرمونو مشغول کردیدااااز دوستان بابت وقت و مطالبی که میزارن تشکر میکنم
خئب فکرمونو مشغول کردیدااا
ولی نه جالبه..امیدواریم تلاشها نتیجه بدن.باتشکر![]()