ruhina
عضو جدید
سلام ,میتونی بیشتر توضیح بدی
متوجه منظورت نشدم !!!
سلام. برای کاراموزی اخرسر یه گزارش میدن به استاد اونو لازم دارم ...خودشم واسه کارخونه ارد
سلام ,میتونی بیشتر توضیح بدی
متوجه منظورت نشدم !!!
سلام. برای کاراموزی اخرسر یه گزارش میدن به استاد اونو لازم دارم ...خودشم واسه کارخونه ارد
تو این غالبی که شما فرمودید
خیر مطلبی ندارم ,
ارزش بین المللی رشته حسابداری
با درود فراوان
دوستان بنده تازه می خوام وارد رشته حسابداری بشم
سوالم این بود
بعضی رشته ها مثل مکانیک حالت بین المللی هم دارند یعنی یک فردی که به فرض
کارشناسی مکانیک سیالات داره با مدرکش و سابقه کارش هرچند کوتاه مدت میتونه
تو آمریکا هم کار کنه وکارفرما پیدا کنه برا خودش
اما رشته عمران ایران در دیگر کشور ها به جز خود ایران مورد مقبول دیگر کشورها نیست
منطقی هم هست بالاخره شرایط فرق میکنه
اما در مورد حسابداری ، می خواستم ببینم این رشته مثل کدوم یک از مورد های بالایی که گفتم هست ؟
اگه مثل مکانیک باشه که فرد میتونه با چند ماه کلاس رفتن سرتیفیکِی شن رو دریافت کنه با ترجمه مدرکش و میره سراغ کار .
پرسش دوم اینه که من اقتصاد رو بیشتر از حسابداری دوست دارم اما به خاطر موقعیت کاریش و سنم که 23 هست دیگه جای اشتباه و تغییر رشته نیست
به همین خاطر نمی خوام ریسک کنم و از شما دوستان تقاضا میکنم راهنمایی و پاسخ کامل بدید
به امید موفقیت همه
ممنون میشم پاسخ بدید مرسی
با سلام خدمت دوستان حسابدار
من هر چی راجع به اصل رجحان محتوا بر شکل سوال می پرسم باز به جوابی که مدنظرم هستش نمی رسم قبلا هم این سوال مطرح کرده بودم اما فکر کردم حالا که این تالار ی کوچولو رونق گرفته شاید بتونم از همفکری دوستان بیشتر استفاده کنم
از همه ی دوستان عزیز خواهش می کنم اطلاعاتشون در این مورد رو در اختیار من قرار بدن
پیشاپیش از کمکتون ممنون
سلامسلام بر دوستان عزیز
یه تحقیق دارم در مورد ایزو و انواعش در حد چهار الی پنج صفحه آیا کسی هست بتونه کمکم بکنه
ممنونم از لطفتون
موفق باشید
چکیده |
هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی رابطۀ تغییرات قیمت سهام و افشای اختیاری مدیران است، بهخصوص بررسی اینکه کاهش قیمت سهام، مدیران را به افشای اطلاعات حفظشدۀ قبلی (پیشبینیهای مدیریت) تحریک میکند یا خیر. جامعۀ آماری پژوهش شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران در نظر گرفته شده و دورۀ زمانی آن از سال 1381 تا سال 1390 است. نتایج نشان میدهد که هنگام کاهش بزرگتر قیمت سهام، احتمال افشای اخبار (خوب یا بد) بیشتر است، ولی ارتباطی بین بزرگی افزایش قیمت سهام و احتمال افشای اخبار (خوب یا بد) وجود ندارد. بهطور کلی، این پژوهش نشان میدهد که مدیران برای حداکثرسازی قیمت سهام شرکت خود، اخبار خوب را افشا و اخبار بد را حفظ میکنند، اما کاهش قیمت سهام ناشی از یک رویداد عمومی، مانند اعلامیۀ سود و زیان، میتواند مدیر را به افشای اخبار بد حفظشده تحریک کند؛ چراکه با کاهش بزرگتر قیمت سهام، ممکن است از نظر مدیر اخبار دیگر بد نباشد و چه بسا خوب تلقی شود. اصل مقاله (481 K) |
سلام من از شما حسابدارای عزیز 1سوال دارم من سال 90 شرکت ساختمانی تاسیس کردم ولی تا سال 92 کاری نکردیم ولی از سال 93 با دسته چک شرکت کار کردیم یعنی هزینه های تبلیغات و از حساب شرکت دادیم الان به من گفتن که من باید تو این سال ها بخصوص 93 دفتر پلمپ میکردم!!! ولی من هیچی نمیدونستم الان باید چیکار کنم؟ الان نمیشه دفتر سال 93 پلمپ کنم؟!! مالیاتمون چجوری حساب میشه؟ من امسال اظهارنامه مالیلتی تو اینترنت هم پرکردم ولی دفتر پلمپ نکردم!
سلام بر دوستان
من تو سیستم حسابداری با نرم افزار محض هلو کار می کنم متاسفانه نرم افزار مشکل پیدا کرده و برخی سندها را به طور خودکار پاک می کنه و سال سندهای سال 92 و93 مختلف شده ..اساتید بگید این نرم افزار مشکلش چیه
سلام بر دوستان دوست عزیز متوجه نشدم نرم افزار قفل شکسته؟؟بل دوست من من هرروز بک آپ می گیرم تماس گرفتم گفتن امکان نداره
![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز حسابدار
کسی میتونه با ذکر یه مثال ملموس توضیح بده که چطوری کاهش بدهی ها میتونه باعث افزایش سرمایه بشه؟
مگه زمانی که ما بدهی ها رو پرداخت میکنیم و بدهی هامون کم میشن این پرداخت رو از محل دارایی ها انجام نمیدیم پس چطور در حالی که دارایی هامون کم میشن سرمایه افزایش پیدا میکنه؟
سوال دوم
پس گرفتن قرضی که به دیگران دادیم به این دلیل باعث افزایش سرمایه نمی شود که دارایی ها از یک طرف افزایش و از یک طرف کاهش یافته اند؟
وجه نقد***
حسابهای دریافتنی***
وجه نقد دارایی هستش مگه افزایش دارایی باعث افزایش سرمایه نمیشه؟گرفتن طلب یعنی کاهش حسابهای دریافتنی و افزایش وجه نقد و ربطی به سرمایه نداره!!
وجه نقد دارایی هستش مگه افزایش دارایی باعث افزایش سرمایه نمیشه؟گرفتن طلب یعنی کاهش حسابهای دریافتنی و افزایش وجه نقد و ربطی به سرمایه نداره!!
وجه نقد دارایی هستش مگه افزایش دارایی باعث افزایش سرمایه نمیشه؟
بعدم در مورد سوال اول در این مورد که شما میگید کاهش بدهی ها باعث افزایش سرمایه میشه اما اگر با پرداخت پول بدهی رو تصفیه کنیم چطور؟
من با این قضیه مشکل دارم کاهش دارایی ها ----> افزایش سرمایه ( این به صورت کلی مطرح میشه دیگه، مگه نه؟!)
سلام نوشین جان.
این اصل بر اساس معادله حسابداری بیان میشه
دارایی =بدهی + سرمایه
دو طرف معادله ک نمیشه ب ی شکل کم و زیاد شه . میشه؟
سلام میخوام لیست حقوق دستمزد رو به دارایی تحویل بدم کسی بلده راهنماییم کنه؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
O | گروه تلگرام همکاران حسابداری جهت تبادل اطلاعات شاغلان رشته حسابداری | حسابداری | 1 | |
![]() |
بزرگترین اتفاق تاریخ حسابداری کشور | حسابداری | 0 | |
![]() |
حسابداری پیمانکاری | حسابداری | 16 | |
![]() |
دفتر مدیریت تالار حسابداری | حسابداری | 9 | |
![]() |
استانداردهای حسابداری ایران | حسابداری | 5 |