سوال هوش مردافکن

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم اولی(پری) کیک رو به سه قسمت تقسیم می کنه تا دومی یک قسمت رو ور داره و دو قسمت دیگه بمونه پس جوری تقسیم می کنه که ضرر نکنه...وقتی دومی سهم خودش رو برداشت می ره حالا اولی و سومی دو تا تیکه رو بهم می چسبونن و می شه یک کیک مثل قضیه دو نفری حلش می کنن.... ولی شما گیر دادی که چرا دومی(زیبا) برداره و سومی(بردیا) بر نداره....حالا با راه حلی که شما گفتی بار دوم که باز بخوان این کار رو تکرار کنن میشه مثل چیزی که من تو قسمت اول گفتم ولی بجای اینکه طرف یک مرطبه یک سوم کیک رو برداره باید دوبار یک ششم کیک رو برداره !!!!!! واقعا داری لقمه رو سر خودت می پیچونی:razz::Dسوء تفاهم نشه یه وقت:gol:

نه نیشه سوء تفاهم:gol:
اما مسئله کی اول ورداره بین راه حلت پیش میاد که دعواشون میشه بردیا و زیبا، :gol::gol::razz:

hannah

عضو جدید
نه نیشه سوء تفاهم:gol:
اما مسئله کی اول ورداره بین راه حلت پیش میاد که دعواشون میشه بردیا و زیبا، :gol::gol::razz:
از نظر منطقی دعواشون نمی شه اگه قرار دعواست سر اینکه کی دومین نفری باشه که کیک رو می بره هم دعواشون می شه.....

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پاییممممم

یالا با اجازه صاب تایپیکک

اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم اسپم

خودت داری میگی یه نمونه بیار که زدم
منم همچین چیزی یادم نمیاد

چیزو بله :w02::w02:

:surprised::surprised::evil::exclaim::w01::w37:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پستم و ویرایش کردم یه بار دیگه بخون!

نه دیگه تواین راه فرقی نمیکنه کی اول ببره و کی آخر
اولین نفر ببره باید تمام دقت رو داشته باشه تو سه قسمت کردن، که اگه کلک بزنه خودش ضرر می کنه
دومین نفر ببره باید تمام دقتشو بخرج بده تو نصف کردن، که اگه کلک بزنه خودش ضرر میکنه
نفر سوم هم فقط یک ششم ور میداره:razz:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشم می اد مصداق بارز جمله ای که گفتم هستی
شخصی که ذهن نقاد و تحلیلگر دارد در هر چیز جنبه مضحکی میبینه
============================
دمم رو تو بریدی؟
ریز میبینمت راستشو بگم نمیبینمت
کورم نیستم چون همه جا رو میبنیم

hannah

عضو جدید
نه دیگه تواین راه فرقی نمیکنه کی اول ببره و کی آخر
اولین نفر ببره باید تمام دقت رو داشته باشه تو سه قسمت کردن، که اگه کلک بزنه خودش ضرر می کنه
دومین نفر ببره باید تمام دقتشو بخرج بده تو نصف کردن، که اگه کلک بزنه خودش ضرر میکنه
نفر سوم هم فقط یک ششم ور میداره:razz:
:redface:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشم می اد مصداق بارز جمله ای که گفتم هستی
شخصی که ذهن نقاد و تحلیلگر دارد در هر چیز جنبه مضحکی میبینه
============================
دمم رو تو بریدی؟
ریز میبینمت راستشو بگم نمیبینمت
کورم نیستم چون همه جا رو میبنیم

تا حالا کباب دم بریده خوردی:eek:

همه جا رو خوب ببین ببینم:cool:

:surprised::surprised::smile:

گندم طلایی

عضو جدید
سوال هوشه الکی که نیست مسابقه دو رو از کجا در آوردی:surprised:

بهتر از ریزریز کردن کیک فاسد شده بود که:biggrin:
بعدشم اون نفر سوم چه گناهی کرده که کیک دستمالی شده بقیه رو بخوره :(
تازشم این سه تاچطور باهم کنار اومدن که کی اول باشه و کدومشون دومی وسومی:eek::eek:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتر از ریزریز کردن کیک فاسد شده بود که:biggrin:
بعدشم اون نفر سوم چه گناهی کرده که کیک دستمالی شده بقیه رو بخوره :(
تازشم این سه تاچطور باهم کنار اومدن که کی اول باشه و کدومشون دومی وسومی:eek::eek:

کیک کجاش دستمالی شده بود( کاملامحافظت شده بوده و دیگران فقط درباره تقسیم کردنش فکر میکردند:cool:)
چه فرق می کنه کی اول باشه کی دوم مهم اینه که عادلانه خواهد بود

گندم طلایی

عضو جدید
کیک کجاش دستمالی شده بود( کاملامحافظت شده بوده و دیگران فقط درباره تقسیم کردنش فکر میکردند:cool:)
چه فرق می کنه کی اول باشه کی دوم مهم اینه که عادلانه خواهد بود

برای چهار نفری هم دو قطر عمودبهم روی کیک باچاقو ایجاد کنن و هر کدوم یک تکه بردارن:biggrin: