سلام ابرام جان
در رابطه با این چیزی که گفتی ...
استادمون گفته دو نوع مقاله داریم...
مروری
علمی پژوهی
توی مروری شما یه جمع بندی و خلاصه ای از مقالاتی که خوندی رو جمع اوری میکنی(البته این مقالاتی که به عنوان رفرنس ازشون استفاده میکنی حتما باید معتبر باشه نه اینکه از مقالاتی که در همایش ها ارائه شده استفاده کنی که ممکنه اونها هم کارشون کپی پیست بوده باشه)...که خوب نه اینکه این مقاله معتبر نباشه اما تا حد علمی پژوهی نمیتونه اعتبار داشته باشه ...چون شما کاری که انجام میدی یه نتیجه گیری هست مگر اینکه از توی اونها به یک حرف جدید برسی
ولی برای اینکه مقاله ات ارزش بیشتری داشته باشه و اون هدفی که میخوای رو دنبال کنه باید هم از کتب استفاده کنی هم مقاله و هم روش تحقیق داشته باشی و خودت اونو انجام بدی...در واقع اون مقالات و کتب رو که کمک میگیری کار مرور سابقه و ادبیات موضوع رو انجام میده و باقیش کاری هست که شما انجام میدی
برای موضوعات خودت جون میگی زمان کم داری تنها راه همون مروری میشه...و البته اگر علمی پژوهی بخوای کار کنی کاری نیست که شما توی یه ترم بخوای انجام بدی...
من خودم الان برای روش تحقیق همچین موضوعی برداشتم که قراره تا آخر ترم اونو در حد درسم پیش ببرم و بعدش ادامه بدم تا تبدیل بشه به یه مقاله علمی
اتفاقا منم میخوام این سمینار رو که تا آذر تمدید شده رو شرکت کنم....

برای همین درس روش تحقیق است...