لطفا بحث سیاسی نکنید.چون من تا اینجایی که میدونم که هیچکی تو ایران نیست که طرفدارشون باشه.چه اینوری و چه اونوری
ولی به لطف پارازیت انداخت روی فارسی وان باعث شدند که بریم روی یوتل ست و کانال مجاهدین هم داشته باشیم و بعضی موقع ها وقتی داریم کانال ها را عوض میکنیم چشمون به کانال اشرف میوفته.
من فقط چند تا سوال داشتم.
میخواستم بدونم که هدف این گروه چیه و امیدش چیه؟
یعنی حداقل باید یکم طرفدار داشته باشه.ولی تو ایران طرفداری نداره.
مثلا همین دیشب یک مهمونی بزرگ گرفته بودند در پاریس کهبرای ماه رمضان بود که البته نمیدونم مال امسال بود یا نه.فقط میدونمم برای ماه رمضان بود.
از نماینده مجلس فرانسه و سناتور فرانسه تا نماینده مجلس اکثر کشور های عربی مثل مصر و اردن و کویت و 100 تا تحلیل گر دیگه در یک مهمونی بودند که تعدادش خیلی خیلی زیاد بود.
یعنی پولی که خرج این مهمونی شد باید خیلی باشه چون تعداد مهمون ها را نمیشد شمرد.
من نمیدونم اولا این پول را کجا میاره و از کجا ساپرت میشه.؟؟
چرا خیلی وقت هست که کاری نکرده.ایا اقدامات الان انها و اتفاقات پیش امده در سال گذشته و کاری که جدیدا ایران کرد در مورد اشرف
احتمالش هست که دوباره فعالیت هایش را شروع کنه.؟؟؟
اخه کاری که انجام نمیده
طرفدار هم تو ایران دیگه نداره.
فکر کنم الان تو ایران تعداد کمونیسم بیشتر از طرفدار های مجاهدین باشه.
پس چرا هنوز هست.؟؟؟
سوال دیگه دارم که این جنایت هایی که از این گروه صحبت میشه واقعی بود یا نه ؟؟؟
باز هم خواهش میکنم بحث را سیاسی نکنید
ولی به لطف پارازیت انداخت روی فارسی وان باعث شدند که بریم روی یوتل ست و کانال مجاهدین هم داشته باشیم و بعضی موقع ها وقتی داریم کانال ها را عوض میکنیم چشمون به کانال اشرف میوفته.
من فقط چند تا سوال داشتم.
میخواستم بدونم که هدف این گروه چیه و امیدش چیه؟
یعنی حداقل باید یکم طرفدار داشته باشه.ولی تو ایران طرفداری نداره.
مثلا همین دیشب یک مهمونی بزرگ گرفته بودند در پاریس کهبرای ماه رمضان بود که البته نمیدونم مال امسال بود یا نه.فقط میدونمم برای ماه رمضان بود.
از نماینده مجلس فرانسه و سناتور فرانسه تا نماینده مجلس اکثر کشور های عربی مثل مصر و اردن و کویت و 100 تا تحلیل گر دیگه در یک مهمونی بودند که تعدادش خیلی خیلی زیاد بود.
یعنی پولی که خرج این مهمونی شد باید خیلی باشه چون تعداد مهمون ها را نمیشد شمرد.
من نمیدونم اولا این پول را کجا میاره و از کجا ساپرت میشه.؟؟
چرا خیلی وقت هست که کاری نکرده.ایا اقدامات الان انها و اتفاقات پیش امده در سال گذشته و کاری که جدیدا ایران کرد در مورد اشرف
احتمالش هست که دوباره فعالیت هایش را شروع کنه.؟؟؟
اخه کاری که انجام نمیده
طرفدار هم تو ایران دیگه نداره.
فکر کنم الان تو ایران تعداد کمونیسم بیشتر از طرفدار های مجاهدین باشه.
پس چرا هنوز هست.؟؟؟
سوال دیگه دارم که این جنایت هایی که از این گروه صحبت میشه واقعی بود یا نه ؟؟؟
باز هم خواهش میکنم بحث را سیاسی نکنید