سوال در مورد مجاهدین و اشرف

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا بحث سیاسی نکنید.چون من تا اینجایی که میدونم که هیچکی تو ایران نیست که طرفدارشون باشه.چه اینوری و چه اونوری
ولی به لطف پارازیت انداخت روی فارسی وان باعث شدند که بریم روی یوتل ست و کانال مجاهدین هم داشته باشیم و بعضی موقع ها وقتی داریم کانال ها را عوض میکنیم چشمون به کانال اشرف میوفته.
من فقط چند تا سوال داشتم.
میخواستم بدونم که هدف این گروه چیه و امیدش چیه؟
یعنی حداقل باید یکم طرفدار داشته باشه.ولی تو ایران طرفداری نداره.
مثلا همین دیشب یک مهمونی بزرگ گرفته بودند در پاریس کهبرای ماه رمضان بود که البته نمیدونم مال امسال بود یا نه.فقط میدونمم برای ماه رمضان بود.
از نماینده مجلس فرانسه و سناتور فرانسه تا نماینده مجلس اکثر کشور های عربی مثل مصر و اردن و کویت و 100 تا تحلیل گر دیگه در یک مهمونی بودند که تعدادش خیلی خیلی زیاد بود.
یعنی پولی که خرج این مهمونی شد باید خیلی باشه چون تعداد مهمون ها را نمیشد شمرد.
من نمیدونم اولا این پول را کجا میاره و از کجا ساپرت میشه.؟؟
چرا خیلی وقت هست که کاری نکرده.ایا اقدامات الان انها و اتفاقات پیش امده در سال گذشته و کاری که جدیدا ایران کرد در مورد اشرف
احتمالش هست که دوباره فعالیت هایش را شروع کنه.؟؟؟
اخه کاری که انجام نمیده
طرفدار هم تو ایران دیگه نداره.
فکر کنم الان تو ایران تعداد کمونیسم بیشتر از طرفدار های مجاهدین باشه.
پس چرا هنوز هست.؟؟؟
سوال دیگه دارم که این جنایت هایی که از این گروه صحبت میشه واقعی بود یا نه ؟؟؟
باز هم خواهش میکنم بحث را سیاسی نکنید

nena_921

عضو جدید
از الانشون خبر ندارم ، اما اونموقع که براخودشون برو و بیایی داشتن از هیچ جنایتی دریغ نکردند. من تقریبا ابتدایی بودم که یه روز از بابام اینا شنیدم دو تا از همین منافقین اومده بودند یه نارنجک داده بودن دست یکی از پسرایه ابتدایی و گفته بودند این فشفشه است تویه کلاس اینجوری روشنش کنید. اما جلودر مدرسه اون پسره که نارنجک داشته با دوستش سرنارنجک دعواشون میشه و خلاصه همونجا منفجر شده بود. می دونم همون موقع یکیشون درجا کشته شده بود و اون یکیم خیلی حال خوبی نداشت. حالا بگذریم از حمله هایه وقت و بی وقتشون به مرز و کشتن گشتیهایه لب مرز یا خیلی کارایه دیگه که واقعا فکر نمی کنم هیچکس در حق دشمنشم بکنه چه برسه به هموطن خودش،اونموقعها صدام خیلی هواشونو داشت از وقتی که اون آواره شدو بعدم مثله سگ مرد اینام آلاخون والاخون شدن. حالام گیر کردن نه راه پس دارن نه راه پیش.

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشترین خیانت رو همین مسعود و مریم رجوی به جنبش های آزادی خواه ایران کردن . ضمنا زمان جنگ مزدورانه به صدام کمک می کردن .

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که تا دلت بخواهد جنایت کردن مدارک و اسنادش هست همچنین اکثر مردم ایران خودشون مستقیما شاهد جنایت های این گروهک بعد از انقلاب بودن / دوما چون مبارزه مسلحانه با دولت ایران دارن مورد حمایت غرب هستند / سوما اگر خدا بخواهد دیگه دارن نفسهای آخرشون میزنن

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا" این گروه هنوز در ایران طرفدارانی داره که بیشتر از خانواده ها و آشنایان کشته شده های مجاهدین در پاکسازی انقلاب محسوب می شن.

دوما" این حمایت مالی به طور غیر رسمی از جانب دولت آمریکا و حتی به طور رسمی از جانب برخی دولت های اروپایی صورت میگیره.

دلیل این حمایت هم به خاطر سابقه و مهارت این گروه در اعمال تروریستی هست که به بیش از 40 سال میرسه.

در ضمن اعضای این گروه اندیشه های بسیار خطرناکی دارند و با اعتقادات التقاطی و منحرفانه اعضای فریب خورده ی خود رو مجبور به هر کاری می کنند.

مثلا" در سال 1382 و پس از دستگیری مریم رجوی در فرانسه به دستور مقامات ارشد مجاهدین 5 نفر از اعضای مجاهدین از جمله 3 دختر , در مقابل دادگاه فرانسه دست به خود سوزی زدند.

جنایتهای این گروه بسیار وحشتناک و دلخراش هست.
از جمله شکنجه ها و قتل عام کودک و زن و سالخورده در پرونده ی جنایات مجاهدین هست.

حتی این گروهک در چند مرحله دست به پاکسازی اعضای خود زده و اعضایی که اعتقادات متفاوت داشتند رو سر به نیست کرده.

تا حالا فکر کردید اسم دانشگاه صنعتی "شریف" از نام چه کسی میاد؟