[FONT="]سلام
[/FONT]

[FONT="]برای طراحی سایت با نرم افزار دریم ویور با مشکل مواجه شدم
سوالات من خیلی مبتدیه چون زیاد بلد نیستم خودم کار کردم و کمی هم از خودآموزها کمک گرفتم امیدوارم کسی بتونه راهنماییم کنه
[/FONT]

[FONT="]
چطور می تونم در دریم ویور ناحیه [/FONT] (region) [FONT="]مشخص کنم؟یا محدوده های موجود را ویرایش کنم این خطوط نقطه چین چطوری تغییر می کنند؟
مثلا می خوام محدوده منو بار، محدوده اخبار سایت ،محدوده متن و عکس و مخصوصا راجع به عکس طوری که نوشته ها کنار عکس قرار بگیرند[/FONT]

[FONT="]
چرا وقتی می خوام فونت و سایز یه قسمت از متنم را تغییر بدهم بقیه قسمت ها هم که انتخاب نکردم تغییر می کنند؟
از بعضی از قسمت تنظیمات [/FONT]HTML & CSS[FONT="]سر در نمی یارم مثلا [/FONT]tageted rule[FONT="] به چه درى مي خوره ا[/FONT][FONT="]گر تنظیمش نکنم مشکلی پیش می یاد؟
[/FONT]

[FONT="]
ناحیه قفل شده یعنی چی؟ چرا اجازه نمی ده فایل[/FONT]swf[FONT="] ام را جایی از سایت که در نظر دارم قرار بدهم.[/FONT]

[FONT="]
چه کار کنم که مجبور نباشم واسه تغییر در یک صفحه از وب سایتم مثلا منو این تغییر را در تک تک صفحاتم بدم! [/FONT]

[FONT="]من فتوشاپ رو بلدم و اینطور که پیداس دریم خیلی نیاز به فتوشاپ داره واسه دیزاین یه صفحه؟ یعنی واسه یه نوار باریک رنگی توی سایت که جز طرح سایت باید فایلش رو تو فتوشاپ درست کنم این طراح ها چطوری سایت می سازن؟
خیلی کار وقت گیریه یا من چون بلد نیستم سردر گمم؟ [/FONT]

[FONT="]
از این قالب های آماده هم اگر بخوام استفاده کنم باید ویرایش کردن بلد باشم برای ویرایش کردن باید بدونم گزینه ها و منوها چه طوری کار می کنند
[/FONT]