یه سوال دارم همه س م س های گوشیم پرید .به نظرتون بر میگرده
شهرام 59 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 1, 2011 #2 n.t گفت: یه سوال دارم همه س م س های گوشیم پرید .به نظرتون بر میگرده کلیک کنید تا باز شود... به تالار موبایل منتقل شود
n.t گفت: یه سوال دارم همه س م س های گوشیم پرید .به نظرتون بر میگرده کلیک کنید تا باز شود... به تالار موبایل منتقل شود
shadmehrbaz عضو جدید کاربر ممتاز Dec 1, 2011 #3 n.t گفت: یه سوال دارم همه س م س های گوشیم پرید .به نظرتون بر میگرده کلیک کنید تا باز شود... یادم باشه شبای محرم حتما برای برگشتن شون دعا کنم!!!
n.t گفت: یه سوال دارم همه س م س های گوشیم پرید .به نظرتون بر میگرده کلیک کنید تا باز شود... یادم باشه شبای محرم حتما برای برگشتن شون دعا کنم!!!
shiva.vahed عضو جدید کاربر ممتاز Dec 1, 2011 #4 n.t گفت: یه سوال دارم همه س م س های گوشیم پرید .به نظرتون بر میگرده کلیک کنید تا باز شود... سلام عزیزم احتمالش زیاده البته به گوشیت هم بستگی داره به یه تعمیرات موبایلی سر بزن
n.t گفت: یه سوال دارم همه س م س های گوشیم پرید .به نظرتون بر میگرده کلیک کنید تا باز شود... سلام عزیزم احتمالش زیاده البته به گوشیت هم بستگی داره به یه تعمیرات موبایلی سر بزن
n.t عضو جدید Dec 2, 2011 #6 نه حالا نمی خواد برای س م س های من دعا کنی بر فرض 1000 تا س م س ام بپره .
V A H ! D کاربر فعال تالار مهندسی صنایع , کاربر ممتاز Dec 2, 2011 #9 سلام ... بستگی به نوع و مدل گوشیتون داره ... . . . ... ؟!
Sahar Gh عضو جدید کاربر ممتاز Dec 2, 2011 #11 Mehrdad-254 گفت: با یکیشون صحبت کن بره بقیه رو برگردونه کلیک کنید تا باز شود... ...