سلام
دوستای عزیزم امروز میخوام یه سوال اساسی ازتون بپرسم، جواباتونو تو ادامه همین پست بگذارید.....
اگه امروز اولین روز زندگیتون بود چیکار میکردین؟
آخرین ویرایش:
سلام
دوستای عزیزم امروز میخوام یه سوال اساسی ازتون بپرسم، جواباتونو تو ادامه همین پست بگذارید.....
اگه امروز اولین روز زندگیتون بود چیکار میکردین؟
خوب دیگه اشتباهای الانمو تکرار نمیکردم از فرصتام بیشتر استفاده میکردم در کل یه جور دیگه شروع میکردم![]()
ممنون از نظر ارزشمندتون.....................من همینم
شاید هر روز به تجربم اضافه میشه اما اولین روز اولین روزه یعنی صفر یعنی پله اول/یعنی گاهی زمین خوردن و از نو بلند شدن/گاهی اوج گرفتن و گاهی غرق شدن/گاهی افتادنا با ظاهر تلخشون محکمم کردن و گاهی پیروزیهایی که
سستم کردن
سوال جالبی بود![]()
خواهش میکنم گلم...............نمیدونم شاید یه زندگی بهتر میکردم
میسی عمووو جون دعوتم کردی
تشکر نداشتم ببخشید![]()
اصلا پامو تو این زندگی نمیذاشتم...
..................uuaaa uaaa میکردم
من همینم
شاید هر روز به تجربم اضافه میشه اما اولین روز اولین روزه یعنی صفر یعنی پله اول/یعنی گاهی زمین خوردن و از نو بلند شدن/گاهی اوج گرفتن و گاهی غرق شدن/گاهی افتادنا با ظاهر تلخشون محکمم کردن و گاهی پیروزیهایی که
سستم کردن
سوال جالبی بود![]()
برا منم قاقا لیلی میخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟می رفتم خرید.....
خوب دیگه اشتباهای الانمو تکرار نمیکردم از فرصتام بیشتر استفاده میکردم در کل یه جور دیگه شروع میکردم![]()
سلام ولی همه ما اونی میشدیم که الان هستیم
توی قران اومده که انسان بعد از مرگ فرصت دوباره میخواد برای جبران ولی اگر که بهش فرصت داده بشه دوباره همون اشتباهات گذشته و همون سرکشی ها رو داره و این یه واقعیته چون توی زندگی روزمره هم به اشتباهاتمون پی می بریم ولی بارها و بارها تکرار میکنیم من یکی خیلی همت کنم از اشتباهاتم برای ساختن آینده درس میگیرم چون هنوزم دیر نیست