###سوالي از خواهران گرامي###

Candyman

کاربر فعال
برام عجيبه كه طبق نظراتي كه تا الان داده شده اكثرا آقايون مخالف اين نوع ازدواج هستند.با اين حال من پسرهاي زيادي را ديدم كه اين موضوع براشون اصلا مهم نيست حتي بعضي از اونا دنبال دخترهاي بزرگتر از خودشون ميگردند...:surprised:
البته اين موضوع شك برانگيزه...
:eek:

سلام
به وقت عمل خیلی ها جا میزنند و وقتی هم که در میدون میفتند جا میزنند یا اینقدر دیر شده که باید سر بکنند,اونم چونکه شاید مهریه بالاست یا روشون نمیشه بگن غلط کردیم

ببخشید کی گفته همیشه روانشناسا درست میگن:razz:...............خدا به ادم عقل داده:razz:

مهندس عزیز,این حرف از یک فرد تحصیل کرده بعیده.

Gholche

عضو جدید
سلام
شرايط شما براي من كاملا قابل درك هست
توي اين شرايط شايد سخت ترين كار تصميم گرفتن از روي عقل باشه
تمام حرف هايي كه دوستان گفتن صحيح هست ( در مورد اينكه اين رابطه ي جالبي نخواهد بود)
ولي همه ي انسان ها كه مثل هم و شرايط مشابه هم رو ندارن
مسلما شما اينجا نميتونيد جزئيات رو بيان كنيد
وقتي اين سوال رو مطرح ميكنيد همه فقط سن رو در نظر ميگيرن چون شما اطلاعات ديگه اي نداديد
با اين اوصاف من پيشنهاد ميكنم اين مسئله رو با يك مشاور به طور مفصل در ميون بگذاريد
البته شما خودت هم اينجا يه چيزايي دستگيرت شد همين هم خيلي خوبه
ولي كافي نيست
موفق باشي

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخير عزيزم ..يكي از استادهاي خانم ما با شاگردهاي خودش كه همكلاسي من بود.ازدواج كرد خانم استاد 6 سال از ايشون بزرگتره......شما بهتره بيدارشي .........وعشق رو به خوبي درك كني..........آدم عاشق سن و سال حاليش نيست;)
شما برو سینما تا 10دقیقه اول فیلم دختر و پسر با هزارجور مشکل به هم میرسن حالا که تا آخر فیلم نگاه کنی میبینی بله این قصه سر دراز داره................حالا شما تا آخر زندگیه اینارو دیدی؟ اولشون همه دم از عشق میزنن.چندسال بعد معلوم میشه:biggrin:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس عزیز,این حرف از یک فرد تحصیل کرده بعیده.[/QUOTE]
یعنی شما روانشناسارو بیش از منطق آدما قبول دارین؟
ولی شایدم در بعضی موارد نادر حق با شما باشه.;)

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونجایی که پسرا خیلی دیرتر از دخترا به بلوغ فکری میرسن اگه یه دختر بخواد با پسر کوچیکتر از خودش ازدواج کنه باید بچه بزرگ کنه!!!
البته اگه پسره بالای 25 سال داشته باشه مشکلی نیست میشه تحمل کرد!!!

Candyman

کاربر فعال
مهندس عزیز,این حرف از یک فرد تحصیل کرده بعیده.
ولی شایدم در بعضی موارد نادر حق با شما باشه.;)[/QUOTE]

علم مجموعه ای از منطق و عقل و تفکر و آزمایشاته.شاید هم اینکه از یک روانشناس این امر رو بپرسید برای شما خجالت اوره.اما بپرسید.خوش باشید

mina_1367

عضو جدید

سلام
ازدواج امری نیست که دو نفر توش دخیل بشن,دو تا خانواده درونش دخیل میشن,اعصاب خوردی یک نفر جماعتی رو معذب میکنه.
این حرفهای فانتزی که من عاشقتم تو عاشقی,اصل عشق است و فقط عشق است که میماند و شیرین و فرهاد قدیمی شده,الان باید با فکر ازدواج کرد نه از سر احساس.

طرف که نمیخاد بره با مامانش زندگی بکنه,میخواد همسر داشته باشه,نه دایه و یا پرستار بچه.

دقیقا !
آخ عاشقتم دوست دارم فقط یه سال اول زندگیه !!! بعدش بار مشکلات رو آدم می بینه !!!

شکل گیری یه زندگی مشترک روی خیلی چیزا تاثیر میزاره گاهی حتی بزرگتر از فقط دو تا خانواده !!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما برو سینما تا 10دقیقه اول فیلم دختر و پسر با هزارجور مشکل به هم میرسن حالا که تا آخر فیلم نگاه کنی میبینی بله این قصه سر دراز داره................حالا شما تا آخر زندگیه اینارو دیدی؟ اولشون همه دم از عشق میزنن.چندسال بعد معلوم میشه:biggrin:
بازهم ميگم هويج چه ربطي به آبگوش داره؟!......:biggrin:
نكنه پيشگو هم هستي ؟!.......كه داري پيشگويي ميكني......
پيشگويان در قعر جهنم خواهند سوخت...........جاويد(چيزنافدا):D

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا مشکل اصلی سن نیست.حتی اگر خودشونم احساس خوشبختی بکنند و مشکلی نداشته باشن اطرافیان بخاطر فرهنگ غلطی که بین مردم هست با دخالتای بی موردشون مشکل ایجاد میکنن.

نکته اول: این یه نظر خواهیه و هرکس آزاده نظر خودشو بده و شما بهتره عوض جواب دادن به این پستو اون پست نظرتو بگیو بس!:cool:
نکته دوم: دیگران وقتی میتونن تو زندگی آدم دخالت کنن که ما بهشون اجازه نفوذ و مداخله رو بدیم.;)
نکته سوم: اگه شناخت نسبتا خوبی از زندگی مشترک پیدا کرده باشی (حداقل با نگاهی به زندگی اطرافیانت) به خوبی میتونی درک کنی که خیلی خیلی به ندرت به خاطر تفاوت سنی یه زندگی از هم پاشیده باشه تقریبا 1 به 1000000 هستش این مورد!! پس میشه فهمید که مسائل دیگه ای هستند که درجه اهمیتشون خیلی خیلی بالاتر از تفاوت سنی بین 1 تا 5 سال هست!!!:gol:

سه رتنور

عضو جدید
سلام درجواب بايد عرض كنم كه درمسئله ازدواج اگر دختر از پسر چندسالي كوچكتر باشد ايرادي وارد نيست اما بايد سعي شود هيچ وقت دختر از پسر اختلاف سني سالانه نداشته باشد چون باتوجه به مشكلاتي كه براي خانمها درمسئله بچه داري پيش مي ايد زودتر از اقايون پير ميشوند حالا اگر از نظر سني هم بزرگتر باشند ديگر واويلا در پيري خانمها رغبتي به اقاشون ندارند اون هم ناچارا جهت جبران كمبود هاي خود دنبال مشتري ديگري مي افتد . مشكلات خانمان سوز انوقت نمايان ميشود

mina_1367

عضو جدید
.
ولی شایدم در بعضی موارد نادر حق با شما باشه.;)

من فکر می کنم عقل و منطق اندازه خودش بله کافیه وبازم اندازه خودش تصمیم میگیره .

یه دانشمند هم در حوزه ای که مربوط به دانشش نیست درست اندازه یه آدم معمولی سر در میاره !

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا !
آخ عاشقتم دوست دارم فقط یه سال اول زندگیه !!! بعدش بار مشکلات رو آدم می بینه !!!

شکل گیری یه زندگی مشترک روی خیلی چیزا تاثیر میزاره گاهی حتی بزرگتر از فقط دو تا خانواده !!
3ماه عاشقي.....
6ماه نامزدي...
30 سال تحمل نابجا.......
30 سال ديگه هم اگه خدا عمري بده......بدبختي وفلاكت:smile:

mina_1367

عضو جدید
نکته اول: این یه نظر خواهیه و هرکس آزاده نظر خودشو بده و شما بهتره عوض جواب دادن به این پستو اون پست نظرتو بگیو بس!:cool:
نکته دوم: دیگران وقتی میتونن تو زندگی آدم دخالت کنن که ما بهشون اجازه نفوذ و مداخله رو بدیم.;)
نکته سوم: اگه شناخت نسبتا خوبی از زندگی مشترک پیدا کرده باشی (حداقل با نگاهی به زندگی اطرافیانت) به خوبی میتونی درک کنی که خیلی خیلی به ندرت به خاطر تفاوت سنی یه زندگی از هم پاشیده باشه تقریبا 1 به 1000000 هستش این مورد!! پس میشه فهمید که مسائل دیگه ای هستند که درجه اهمیتشون خیلی خیلی بالاتر از تفاوت سنی بین 1 تا 5 سال هست!!!:gol:

سلام سیندی جون :gol:

ولی سیندی جون من در مورد نکته اولت فکر میکنم خب درسته حق با شماست ولی یه نکته ی دیگه هم که هست اینکه من خودم به شخصه (ایشون که شما بهش جواب دادی رو نمی دونم) خیلی دوست دارم در مورد نظرم با بچه های دیگه صحبت کنم به این علت که شاید نظرم عوض شد و متوجه شدم میشه جور دیگه هم فکر کرد و کلا از نقد شدن نظرم لذت می برم 1درصد ممکنه نظرم عوض شه و بهتر بشه !!!

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازهم ميگم هويج چه ربطي به آبگوش داره؟!......:biggrin:
نكنه پيشگو هم هستي ؟!.......كه داري پيشگويي ميكني......
پيشگويان در قعر جهنم خواهند سوخت...........جاويد(چيزنافدا):D
پیشگو نیستم ولی با چند مورد برخورد داشتم.:razz:
ولی همه چیز یه استثناهایی هم داره.با شما موافقم جاویدخان.:biggrin:

shiva_21_2

عضو جدید
به نظر من به سنشون مهمه. توی سن های پایین بین 20 تا 30 خیلی مشکل تو زندگی پیش میاد ولی بعد از 30 سالگی که آدما تقریبا کامل میشن و می فهمن از زندگی چی میخوان باید بگم واقعا به آدمش بستگی داره!!

mina_1367

عضو جدید
3ماه عاشقي.....
6ماه نامزدي...
30 سال تحمل نابجا.......
30 سال ديگه هم اگه خدا عمري بده......بدبختي وفلاكت:smile:

ببینید من اینو نگفتم .
خب برای همه آدم ها دقیقا یکجور و مثل هم نیست .
اما این مساله عشق زیاد با درصد بالایی فقط مربوط به سال های اولیه ی زندگی میشه خب زندگی که فقط دوست دارم نیست !!!

وقتی یه زندگی بنا به دلایلی ناموفق میشه به نظر من روی زندگی خیلیییییییییی خانواده های دیگه هم تاثیر میزاره .
درسته که طرفین مهم هستن به شرطی که دو طرف دیگران رو از فکر کردن و غصه زندگی اینها رو خوردن اولا راحت کنن ( که خب نمیشه خانواده ها همیشه نگران زندگی فرزنداشون هستن پس روی اینا تاثیر میزاره ) و باز به شرطی که خودشون این باور رو داشته باشن که این فقط خودشونن که برای زندگیشون تصمیم میگرین .

مهم این باور آدم هاست که این یکیو میشه درستش کرد !
:gol:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سیندی جون :gol:

ولی سیندی جون من در مورد نکته اولت فکر میکنم خب درسته حق با شماست ولی یه نکته ی دیگه هم که هست اینکه من خودم به شخصه (ایشون که شما بهش جواب دادی رو نمی دونم) خیلی دوست دارم در مورد نظرم با بچه های دیگه صحبت کنم به این علت که شاید نظرم عوض شد و متوجه شدم میشه جور دیگه هم فکر کرد و کلا از نقد شدن نظرم لذت می برم 1درصد ممکنه نظرم عوض شه و بهتر بشه !!!

سلام مینا _1367 :)
تا حدودی حق با شماست!!!
وولی خب میشه توی تاپیک بیای و نظراته بقیه رو بخونی و ازشون اسنفاده کنی بدون اینکه ازش انتقاد کنی و یا بگی اینطوری درست نیست اونطوری درسته!!;)

khatriya

عضو جدید
به نظر من به سنشون مهمه. توی سن های پایین بین 20 تا 30 خیلی مشکل تو زندگی پیش میاد ولی بعد از 30 سالگی که آدما تقریبا کامل میشن و می فهمن از زندگی چی میخوان باید بگم واقعا به آدمش بستگی داره!!

راست میگه .. دیدم تو سنه بالا موفقتر بوده 40 50 به بالا اشکال نداره!:redface:

Candyman

کاربر فعال

سلام,گزیده ای از یک متن رو برای شما قرار میدم,منبع مشخص شده و اگر در حوصله شما بود مطالعه کنید.

دکتر امان قرایی مقدم، محقق و استاد دانشگاه در این خصوص می گوید: «به نظر من این تفاوت سنی، منفی است زیرا با تحقیقاتی که روی ۲ هزار و ۱۶۷ پرونده طلاق انجام داده ایم، به این نتیجه رسیده ایم که یکی از مهمترین دلایل طلاق در میان زوجین، بروز همین تفاوت سنی است. یعنی بزرگتر بودن زن از مرد، زیرا این پدیده چه از نظر فرهنگی و چه از نظر اجتماعی در جامعه ما پذیرفته شده نیست.

حمید اکبری- کارمند، می گوید: «دوستی داشتم که همیشه می گفت من با یک زن پولدار ازدواج می کنم. چند سالی از او خبر نداشتم تا این که هفته پیش او را دیدم. سوار خود روی آخرین مدل شده بود و از ظاهرش مشخص بود که وضع مالی خوبی دارد. برایم تعریف کرد که با خانمی ۹ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرده و از زندگی اش هم راضی است و به هر چه می خواسته، رسیده است. خوشحال شدم ولی نتوانستم باور کنم، چون آن دوست ِ خیلی شاد و سر حال سابق نبود.»

خانم کارمندی می گفت: «با کسی ازدواج کردم که ۱۰ سال از من کوچکتر است. همه می گویند جای پسرت است و به او هم می گویند که با مادرت ازدواج کرده ای. شاید حق دارند. ولی ما با هم خوشبخت هستیم و ۷ سال است که زندگی می کنیم. تمام خرج تحصیلش را خودم دادم و برای دکترا گرفتن فرستادمش خارج از کشور. می گفتند این کار را نکن می رود و دیگر بر نمی گردد؛ ولی همسرم رفت دکترایش را گرفت و برگشت و با هم زندگی می کنیم. الان حرف های مردم کمتر شده؛ ولی هنوز وقتی ما دو تا را با هم می بینند تعجب می کنند.» تمام این مسائل زمانی کنار هم جمع شده، باعث می شوند کارشناسان نظرات مختلفی را ارائه دهند؛ هر چند این نظرات در آخر به نقطه ای مخالف ختم می شود و گویی هنوز عُرف جامعه و مردم آن را قبول ندارند.

منبع سایت آفتاب

mina_1367

عضو جدید
تا حدودی حق با شماست!!!
وولی خب میشه توی تاپیک بیای و نظراته بقیه رو بخونی و ازشون اسنفاده کنی بدون اینکه ازش انتقاد کنی و یا بگی اینطوری درست نیست اونطوری درسته!!;)

بله صحبت شما هم درسته .
و نظرتون کاملا محترم .
خب شاید یکی با فقط خوندن بتونه بهترین حرف رو استنباط کنه و گاهی هم این کار عملی نمیشه !
بحث باید منطقی پیش بره و نظر دیگران رو نقد کرد اما به قول شما نمیشه گفت درسته یا غلط چون شرایط همه با هم دیگه متفاوته !

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حدودی حق با شماست!!!
ببخشید اگر ناراحت نمیشین؟
حق با شماست ولی وقتی میگی موافق نیستی طرف مقابل با دلایل خودش قانعت میکنه.(البته اگر منطقی باشه)من الان در مورد یه چیزایی نتایج خوبی گرفتم و نظرم در موردش عوض شد. فکر میکنم بقیه هم خوشحال بشن اگر بتونن کمکی بکنن و اطلاعاتشونو در اختیار بقیه بذارن.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشگو نیستم ولی با چند مورد برخورد داشتم.:razz:
ولی همه چیز یه استثناهایی هم داره.با شما موافقم جاویدخان.:biggrin:
فك نكنم سنت به چند مورد اكتفا كرده باشه:biggrin:
خوشحالم كه باهم موافقي:D:gol:

ببینید من اینو نگفتم .
خب برای همه آدم ها دقیقا یکجور و مثل هم نیست .
اما این مساله عشق زیاد با درصد بالایی فقط مربوط به سال های اولیه ی زندگی میشه خب زندگی که فقط دوست دارم نیست !!!

وقتی یه زندگی بنا به دلایلی ناموفق میشه به نظر من روی زندگی خیلیییییییییی خانواده های دیگه هم تاثیر میزاره .
درسته که طرفین مهم هستن به شرطی که دو طرف دیگران رو از فکر کردن و غصه زندگی اینها رو خوردن اولا راحت کنن ( که خب نمیشه خانواده ها همیشه نگران زندگی فرزنداشون هستن پس روی اینا تاثیر میزاره ) و باز به شرطی که خودشون این باور رو داشته باشن که این فقط خودشونن که برای زندگیشون تصمیم میگرین .

مهم این باور آدم هاست که این یکیو میشه درستش کرد !
واقعاً به فيض اكمل رسيديم.....باز هم تشريف بياريد:D:gol:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام,گزیده ای از یک متن رو برای شما قرار میدم,منبع مشخص شده و اگر در حوصله شما بود مطالعه کنید.

دکتر امان قرایی مقدم، محقق و استاد دانشگاه در این خصوص می گوید: «به نظر من این تفاوت سنی، منفی است زیرا با تحقیقاتی که روی ۲ هزار و ۱۶۷ پرونده طلاق انجام داده ایم، به این نتیجه رسیده ایم که یکی از مهمترین دلایل طلاق در میان زوجین، بروز همین تفاوت سنی است. یعنی بزرگتر بودن زن از مرد، زیرا این پدیده چه از نظر فرهنگی و چه از نظر اجتماعی در جامعه ما پذیرفته شده نیست.

حمید اکبری- کارمند، می گوید: «دوستی داشتم که همیشه می گفت من با یک زن پولدار ازدواج می کنم. چند سالی از او خبر نداشتم تا این که هفته پیش او را دیدم. سوار خود روی آخرین مدل شده بود و از ظاهرش مشخص بود که وضع مالی خوبی دارد. برایم تعریف کرد که با خانمی ۹ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرده و از زندگی اش هم راضی است و به هر چه می خواسته، رسیده است. خوشحال شدم ولی نتوانستم باور کنم، چون آن دوست ِ خیلی شاد و سر حال سابق نبود.»

خانم کارمندی می گفت: «با کسی ازدواج کردم که ۱۰ سال از من کوچکتر است. همه می گویند جای پسرت است و به او هم می گویند که با مادرت ازدواج کرده ای. شاید حق دارند. ولی ما با هم خوشبخت هستیم و ۷ سال است که زندگی می کنیم. تمام خرج تحصیلش را خودم دادم و برای دکترا گرفتن فرستادمش خارج از کشور. می گفتند این کار را نکن می رود و دیگر بر نمی گردد؛ ولی همسرم رفت دکترایش را گرفت و برگشت و با هم زندگی می کنیم. الان حرف های مردم کمتر شده؛ ولی هنوز وقتی ما دو تا را با هم می بینند تعجب می کنند.» تمام این مسائل زمانی کنار هم جمع شده، باعث می شوند کارشناسان نظرات مختلفی را ارائه دهند؛ هر چند این نظرات در آخر به نقطه ای مخالف ختم می شود و گویی هنوز عُرف جامعه و مردم آن را قبول ندارند.

منبع سایت آفتاب

ممنون از شما!!!:gol:
اولا موردایی که شما گفتید شباهتایی به موضو تاپیک داشتش با این تفاوت که تفاوت سنی که موضو تاپیکه 1 تا 5 سال هستش ولی موردای شما بیشتر از این صوبتاست!!!
البت تفاوتش جزئیه ولی خودمونیم خوب میدونیم که 1 سال هم اگه بیشتر باشه واسه خانوما و تغییراتی که توشون بوجود میاد زیاده!
بعدشم شاید تفاوت سنیه این مدلی به نوعی توی زندگی از نظر ظاهری آشکار باشه ولی بعید میدونم یه زنو شوهری که خیلی همدیگرو قبول دارن اجازه بدن که این موضو اونارو از هم سرد کنه ویا به جدایی بکشونه!!!
در کل نظر من اینه که این مورد یک مسئله جزئیه و در صورت ok بودن سایر ملاکها برای ازدواج میشه اونو نادیده گرفت!!!!;)

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اگر ناراحت نمیشین؟
حق با شماست ولی وقتی میگی موافق نیستی طرف مقابل با دلایل خودش قانعت میکنه.(البته اگر منطقی باشه)من الان در مورد یه چیزایی نتایج خوبی گرفتم و نظرم در موردش عوض شد. فکر میکنم بقیه هم خوشحال بشن اگر بتونن کمکی بکنن و اطلاعاتشونو در اختیار بقیه بذارن.

:gol::gol:

Candyman

کاربر فعال
ممنون از شما!!!:gol:
اولا موردایی که شما گفتید شباهتایی به موضو تاپیک داشتش با این تفاوت که تفاوت سنی که موضو تاپیکه 1 تا 5 سال هستش ولی موردای شما بیشتر از این صوبتاست!!!
البت تفاوتش جزئیه ولی خودمونیم خوب میدونیم که 1 سال هم اگه بیشتر باشه واسه خانوما و تغییراتی که توشون بوجود میاد زیاده!
بعدشم شاید تفاوت سنیه این مدلی به نوعی توی زندگی از نظر ظاهری آشکار باشه ولی بعید میدونم یه زنو شوهری که خیلی همدیگرو قبول دارن اجازه بدن که این موضو اونارو از هم سرد کنه ویا به جدایی بکشونه!!!
در کل نظر من اینه که این مورد یک مسئله جزئیه و در صورت ok بودن سایر ملاکها برای ازدواج میشه اونو نادیده گرفت!!!!;)

شما از اون دسته افراد هستید که با هر عدله و نشونه ای باز میگید شاید این استثنا باشه.دیگه 2000تا پرونده طلاق شاید برای شما مثه خرج کردن 2000 تومنی تو فلافلی باشه!!!

خوش باشید

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما از اون دسته افراد هستید که با هر عدله و نشونه ای باز میگید شاید این استثنا باشه.دیگه 2000تا پرونده طلاق شاید برای شما مثه خرج کردن 2000 تومنی تو فلافلی باشه!!!

خوش باشید

شما واقعا از بین این همه طلاقی که تو جامعه اتفاق میافته فکر می کنی 2000 تا پرونده عددیه؟؟

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خواستگاری داشتم که 17 سال از خودم بزرگتر بود خواستگار دو آتیشه ای هم داشتم که دوسال از خودم کوچیکتر بود اما دلیلی که هر دو اینا رو رد کردم صرف صرف تفاوت سنی نبود بلکه نوع نگرش شون نوع فرهنگشون نوع نگاهشون به مسایل مادی و حتی تحصیل و ........باعث نپذیرفتن من بود
قبول دارم خانوما نسبت به آقایون زود شکسته میشن من حتی دوستی داشتم که از شوهرش چهار سال کوچیک بود اما چون خیلی چاق و بی ریخت بود:surprised: و برعکس آقاش خیلی لاغر بود وختی این دوتا کنار هم راه می رفتن ملت می گفتن پسره رفته با ننه اش عروسی کرده :surprised:
درکل در مسایل مربوط به ازدواج خیلی چیزا رو باید مد نظر گرفت اما چیزی که خودم تا الان بهش رسیدم اینه که این معیارها حتما باید برامون اولویت بندی شده باشه
یعنی مطمئنا معیارهایی برا همه ما وجود داره که برامون خیلی مهم تر و حیاتی تر از معیار سنه

اگه ما پرونده هایی داریم که صرف مسئله سن باعث طلاق و جدایی شده موارد خیلی خیلی زیادی رو داریم که مسئله اعتیاد مسئله خیانت همسر و.... علت اصلی بوده
مواردی بوده که زن ومرد خیلی هم از نظر سن و ظاهر مناسب بودن مرده زن خیلی زیبا و جوونی داشته اما بازم رفته سراغ یکی دیگه

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم یهویی چرا یاد تاپیکای پیانیست افتادم یه زمونی اون از این تاپیکای آبکی ول میداد:)

ايشششششششششش :razz::razz:

من خواستگاری داشتم که 17 سال از خودم بزرگتر بود خواستگار دو آتیشه ای هم داشتم که دوسال از خودم کوچیکتر بود اما دلیلی که هر دو اینا رو رد کردم صرف صرف تفاوت سنی نبود بلکه نوع نگرش شون نوع فرهنگشون نوع نگاهشون به مسایل مادی و حتی تحصیل و ........باعث نپذیرفتن من بود
قبول دارم خانوما نسبت به آقایون زود شکسته میشن من حتی دوستی داشتم که از شوهرش چهار سال کوچیک بود اما چون خیلی چاق و بی ریخت بود:surprised: و برعکس آقاش خیلی لاغر بود وختی این دوتا کنار هم راه می رفتن ملت می گفتن پسره رفته با ننه اش عروسی کرده :surprised:
درکل در مسایل مربوط به ازدواج خیلی چیزا رو باید مد نظر گرفت اما چیزی که خودم تا الان بهش رسیدم اینه که این معیارها حتما باید برامون اولویت بندی شده باشه
یعنی مطمئنا معیارهایی برا همه ما وجود داره که برامون خیلی مهم تر و حیاتی تر از معیار سنه

اگه ما پرونده هایی داریم که صرف مسئله سن باعث طلاق و جدایی شده موارد خیلی خیلی زیادی رو داریم که مسئله اعتیاد مسئله خیانت همسر و.... علت اصلی بوده
مواردی بوده که زن ومرد خیلی هم از نظر سن و ظاهر مناسب بودن مرده زن خیلی زیبا و جوونی داشته اما بازم رفته سراغ یکی دیگه

بنظر من هم به خيلي چيزا بستگي داره ولي من خودم با اختلاف 1 يا 2 سال خيلي مشکلي ندارم در صورتي که آقا خيلي عاقل و فهميده باشه!! و البته باز بستگي به فهم و شعور طرفين داره. بنظر من اين که تو چه سني باشن خيلي مهمه چون معمولا وقتي سن بالاتر ميره انعطاف افراد کمتر ميشه و خيلي سخت ميتونن با افکار و عقايد هم کنار بيان و اصطلاحن از لحاظ فکري خيلي خشک ميشن!