هر کسی حق داره اعتراض بده به سوالا، اونی ام که دوست داره نده، قرار نیست همدیگرو محکوم کنیم، اوکی یکی میگه 150 درسته و اونیکی میگه نیست نظر هر دو محترمه من خودم به این سوال اعتراض دادم، بچه ها با هم دوست باشین 

هر کسی حق داره اعتراض بده به سوالا، اونی ام که دوست داره نده، قرار نیست همدیگرو محکوم کنیم، اوکی یکی میگه 150 درسته و اونیکی میگه نیست نظر هر دو محترمه من خودم به این سوال اعتراض دادم، بچه ها با هم دوست باشین![]()
دو شب خوندی و مطمئنی قبول می شی و تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته فردا که مهندس ناظر شدی و اجرات ریخت رو سر اون همنوعی که با فکر باز بهش احترام می ذاری اون وقت خشم خدا و قانون رو می فهمی و من دیگه قطعا قبولی تو نظام مهندسی که شما ناظرش هستی نباید برام مدینه فاضله باشه و براش دوره بیوفتم اگه بخوای جوابهای قشنگ تری هم برات دارم ولی بهمین اندازه بسنده می کنم.
با سلام
دوستان برای شما هم این اس مس اومده؟ و کیا شرکت میکنن؟
معمار گرامی در صورت تمایل میتوانید در جلسه بررسی مسائل و مشکلات آزمون ورود به حرفه در سال 91 و 92 در روز دوشنبه مورخ 23/10/92 ساعت 4 تا 6 در محل سازمان شرکت فرمایید.
ا
بله سازمان فرستاده . اما نمیدونم چرا هیچ کس خبر دار نیست یا اینکه اینجا سوت و کوره ؟!!!!!!!!چه جالب!!! وا س ما همچي چيزي نيومده!!!
مطميني سازمان واستون فرستاده؟؟؟
بله سازمان فرستاده . اما نمیدونم چرا هیچ کس خبر دار نیست یا اینکه اینجا سوت و کوره ؟!!!!!!!!
چی درسته که این بخواد درست باشه!!!!!! اون وضع سوالاتشون بود دیگه!!! تا قبل از این که سازمان سنجش طراح سوال بود باز دلمون خوش بود یه استانداردیی داره، این نظام مهندسی که از سوالاش معلوم بود که خیلی شیک میخواد بیشتر بچه ها قبول نشن........جالبه..........یعنی کل مشکلات ایران باید تو تهران بررسی بشه و شهرستانی های عزیز هممون کشک تشریف داریم..یعنی چی؟؟؟چطور یه کسی که تهرانه، می تونه مشکلش رو بگه ولی ما شهرستانی ها باید منتظر این بمونبم که دوستان تهرونیمون یه جنبشی نشون بدن و برن حق ما رو بگیرن؟؟این اسمش تبعیض نیست چیه ؟؟؟یه کسی منو روشن کنه تا منم متوجه بشم
چی درسته که این بخواد درست باشه!!!!!! اون وضع سوالاتشون بود دیگه!!! تا قبل از این که سازمان سنجش طراح سوال بود باز دلمون خوش بود یه استانداردیی داره، این نظام مهندسی که از سوالاش معلوم بود که خیلی شیک میخواد بیشتر بچه ها قبول نشن........
مهندس عزیز میدونین مشکل چیه که من نمی تونم درک کنم!!مشکل من اینه که اینا بعضی از مارو داخل آدم حساب نمی کنن، یعنی چی؟مگه آزمون فقط مختص تهرونی های عزیزمون بوده که فقط نظر اونارو بپرسن؟
بچه ها پیگیری برگزاری جلسه با سازمان نظام مهندسی تهران بوده. اینکه چرا برای شهرستانی ها جلسه گذاشته نشده سوالی است که باید از نظام مهندسی استان خودتون بپرسید.
بر اساس نوشته ی صفحه 6 و 8 کتاب اصول و مبانی گوبرداری و سازه های نگهبان
گودبرداری دوخت به پشت برای عمق 2-3 متر
گود برداری دیفراگمی برای طویل و عمیق
پس گزینه ی 3 صحیحه نه چهار و کلید این سوال اشتباهه
متاسفانه سازمان معلوم نيس رو چه مبنايي ان گزينه رو تصحيح نكرده!!!
واقعا ناراحتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شدم 49 اگه درست ميشد.......50 بودم!!!