سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام. دوستان من یه سری فایل دانلود کردم، ولی در بازکردنشون مشکل دارم. میشه لطف کنید و راهنمایی کنید.
مشاهده پیوست 219349
همونطور که مشخصه این فایلها با 7zip فشرده و تکه تکه شدن و می شه با همون درستش کرد یا با استفاده از برنامه هایی که Split , merg می کنن

SHRP

کاربر ممتاز
با عزض سلام.روی یک از درایوم نوشته NTFS و روش کلیک میکنم access is denied میزنه کسی میدونه چیکار کنم؟راه حل های قبلی اصلن جواب نداد.
یا توسط ادمین محدود شده یا مشکلی به واسطه ویروس یا نصب یک برنامه پیدا کرده یا دلیل آخر اشکال سخ افزاری است.اگر می تونید با یک سی دی راه انداز مثل ویندوزهای لایو بالا بیارید سیستم رو و بعد چک کنید آیا توی اون حالت هم محدودیت دارید یا نه

wolf.man

عضو جدید
همونطور که مشخصه این فایلها با 7zip فشرده و تکه تکه شدن و می شه با همون درستش کرد یا با استفاده از برنامه هایی که Split , merg می کنن
سلام. میشه چندتا نام ببرید. من winrar رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم.

mahaya67

عضو جدید
سلام من یه مشکلی دارم،وقتی میخوام وارد yahoo mail بشم این error رو میده :This Connection is Untrusted چرا آیا!؟ :surprised: در صورتی که بالپ تاپ های دیگه این مشکل روندارم و میلم باز میشه . با چندتا مرورگر امتحان کردم باز همین error رو میده حتی مرورگرمو uninstall کردم و نصب کردم ولی مشکلم حل نشد، چکارکنم ؟!

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من یه مشکلی دارم،وقتی میخوام وارد yahoo mail بشم این error رو میده :This Connection is Untrusted چرا آیا!؟ :surprised: در صورتی که بالپ تاپ های دیگه این مشکل روندارم و میلم باز میشه . با چندتا مرورگر امتحان کردم باز همین error رو میده حتی مرورگرمو uninstall کردم و نصب کردم ولی مشکلم حل نشد، چکارکنم ؟!

ببینین از پ.رو.کسی استفاده نمیکنید؟

اگه فعال هست غیر فعالش کنین....

SHRP

کاربر ممتاز
تاریخ و ساعت سیستم رو چک کن اگر درست نبود حتما درستش کن چون خیلی وقتها باعث مشکل است

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بلوتوث لپتاپ من نمیذاره از سیستم چیزی بفرستم . فقط دریافت میکنه!
وقتی send to bluetooth میزنم این ارور میاد.

FTP operation in progress... please try again later

گاهی وقتام یه ارور دیگه. من حتی نمیتون تشخیص بدم بلوتوثم روشنه یانه. چون فقط چراف وایرلس دارم.

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    17.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Asghar_

عضو جدید
سلام به همگی

من نمیدونم چرا این دیکشنری که تازه دان کردم فونتاش بهم ریختس؟؟

درضمن من هر چی ففونت به نظر بود ریختم تو سیستم و بازم درست نشد...

ممنون میشم راهنمایی کنین

این دیکشنری باهاش قبلا هم کار کردم..بهش عادت کردم

باتشکر

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بلوتوث لپتاپ من نمیذاره از سیستم چیزی بفرستم . فقط دریافت میکنه!
وقتی send to bluetooth میزنم این ارور میاد.

FTP operation in progress... please try again later

گاهی وقتام یه ارور دیگه. من حتی نمیتون تشخیص بدم بلوتوثم روشنه یانه. چون فقط چراف وایرلس دارم.

سلام...

به احتمال زیاد یه چیزی دیگه رو با بلوتوث دارین انتقال میدین و پروسش هنوز تموم نشده.

چک کنین که چیزی دارین میفرستین ،شاید حواستون نیست.

ریستارت کنین شاید درست بشه....اگه بازم نشد برین به دیوایس منجر و چک کنین که درایورها دچار مشکل نشدن....

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...

به احتمال زیاد یه چیزی دیگه رو با بلوتوث دارین انتقال میدین و پروسش هنوز تموم نشده.

چک کنین که چیزی دارین میفرستین ،شاید حواستون نیست.

ریستارت کنین شاید درست بشه....اگه بازم نشد برین به دیوایس منجر و چک کنین که درایورها دچار مشکل نشدن....

نه من تا حالا نتونستم هیچ فایلی بفرستم. از وقتی لپتاپ داشتمم نفرستادم.
این عکس از درایورها

Untsitled.jpg

SHRP

کاربر ممتاز
سلام به همگی

ممنون میشم راهنمایی کنین

باتشکر

آیا تنظیمات فارسی ویندوز شما درسته؟
قبلا این برنامه رو چک کردید با نسخه ویندوزی که دارید همخوانی داره؟
فونت داشتن یا نداشتن یه چیزه کد پیچ مناسب یه چیز دیگه..شما فقط فونت رو کپی کردید روی بقیه تنظیمات هم کار کنید

Asghar_

عضو جدید
آیا تنظیمات فارسی ویندوز شما درسته؟
قبلا این برنامه رو چک کردید با نسخه ویندوزی که دارید همخوانی داره؟
فونت داشتن یا نداشتن یه چیزه کد پیچ مناسب یه چیز دیگه..شما فقط فونت رو کپی کردید روی بقیه تنظیمات هم کار کنید

سلام..

تنظیمات فارسی کجاست؟..من قبلا این مشکل برام پیش آمده و یادمه یکی از کاربرا بهم گفته بود و درست شد.

آره قبلا چک کرده بودم و مشکلی نداشت.

بقیه تنظیمات چیه؟

ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین..

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه من تا حالا نتونستم هیچ فایلی بفرستم. از وقتی لپتاپ داشتمم نفرستادم.
این عکس از درایورها

مشاهده پیوست 219564

سلام..

ببینین میتونین دستگاه مورد نظر رو با بلوتوث سیستمتون پیدا کنین؟...یعنی در واقع دستگاه (موبایل وو...) رو با سیستمتون اد کنین...(Add a Device)

1trust

عضو جدید
سلام.مهندسین گرامی . لپ تاپ خوب تو رنج قیمت 2.5 میلیون میخوام بگیرم . بنظرتون چی خوبه و میشه بگید چه آیتم هایی رو برای خرید مهمه که در نظر بگیرم ...میخوام کاراییش بالا باشه .

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام..

ببینین میتونین دستگاه مورد نظر رو با بلوتوث سیستمتون پیدا کنین؟...یعنی در واقع دستگاه (موبایل وو...) رو با سیستمتون اد کنین...(Add a Device)

بله ادد میشه و وارد اون سیستم مقابل هم میتون بشم و فایلی که می خام بفرستمو کپی کنم.اما من مشکلم اینه چرا نمی فرسته همینجوری ؟

m.j.h

عضو جدید
سلام به همگی یه مشکلی واسم پیش اومده اونم اینه که فقط با ف/ی/ل/ت/ر شکن میشه یه صفحه باز کرد بدون ف/ی/ل/ت/ر شکن این خطا رو میده:
Untitled.jpg

Army Of One

کاربر بیش فعال
سلام به همگی

ممنون میشم راهنمایی کنین

باتشکر
تو کنترل پنل ویندوز قسمتی مربوط به تنظیمات Region and Language هست ، تو سربرگ Administrative تنظیم مربوط به Language for non-Unicode programs رو بذارید روی Persian:

ممکنه بعدش رستارت بخواد.

mzibast

عضو جدید
سلام به همگی

ممنون میشم راهنمایی کنین

باتشکر

سلام اگر جدیداً ویندوز عوض کرده اید ممکن است تنضیمات مربوط به زبان را به درستی تنظیم نکرده باشد

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام من بابیلون(نسخه آفلاین) رو نصب کردم ولی کلمه انگلیسی رو میدم معنی نمیکنه....ممنون میشم راهنمایی کنین .....ممنون باتشکر

LM741

عضو جدید
سلام . دوستان لطفا کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!

سیستم من یک مشکل داره اگر امکان داره راهنمایی کنید
بعد ار اینکه کلید صفر و یک پشت کیس رویک می کنم فن روی cpu چند ثایه می چرخه بعد خاموش می شه بعد دوباره می چرخه . این عمل چند بارانجام می شه . ( تعجی می کنمچرا اینکار انجام می شه )
حالا که کلید پاور جلوی کیس رو می زنم حدود سه دقیقه طول می کشه تا صفحه سیاه رنگ بوت رو نشان بده . یعنی تازه مانیتور از حالت استن بای خارج می شه و روشن می شه .

دوستان باتری رو عوض کردم درست نشد . نمی دونم کمک کنید

کیسا

عضو جدید
سلام. یه پرینتر HP نصب بوده و درست کار می کرده. یهو یه مشکل واسش پیش اومده. دستور پرینت رو اجرا نمی کنه.اما از دکمه ی تست روی خود پرینتر پرینت تست رو میده. درایورشو پاک کردم روباره نصب کردم فایده نداشت. حتی کابل usb رو هم عوض کردم. دستوری که توی صف پرینتر هم می مونه رو cancel که می کنم رو حالت deleting میمونه اما پاک نمی شه. سیستم رو هم restart کردم باز درست نشد. حتی پرینتر رو رو یه کیس دیگه نصب کردم باز همون جور بود. چی کارش کنم دیییییگه. لطفا راهنماییم کنید.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من بابیلون(نسخه آفلاین) رو نصب کردم ولی کلمه انگلیسی رو میدم معنی نمیکنه....ممنون میشم راهنمایی کنین .....ممنون باتشکر

سلام.

باید دیکشنری های(گلاسوری) آن رو نصب کنی....با سرچ در گوگل میتونی دیکشنری های مختلفی رو نصب کنی....

دیکشنری نارسیس حتما دانلود کن.

دیکشنری ها تخصصی متناسب برای رشته های مختلف به صورت جداگانه وجود دارد.....روش نصب هم فقط کافیه فایل های گلاسوری رو اجرا کنی...

یاعلی

SHRP

کاربر ممتاز

شما بعد از نصب بابیلون باید تعدادی از اون Babylon Glossaries رو نصب کنید
در ضمن برای ترجمه کلمه کاربرد داردولی برای ترجمه متن حتما باید به اینترنت وصل باشید که این خطا مربوط به اونه

بالا