با سلام من الان سخت درگیر پروژه هستم و از برنامه اتوکد و ... عرض شبانه روز استفاده میکنم. مشکلم اینجاست که امروز کلا لبتابم هنگ کرده یه پی دی افا حتی عرض چند ین ثانیه باز میکنه و سرعت سیستمم به شدت پایین اومده. میام اتوکد کار کنم میزنه قاطی می کنه . اتوکد هم سنگین.not responding میشه و یساعت کارشه بسته بشه . از disk clean up و disk defregmentو trublootingاستفاده کردم. فایده نداشت. کماکان سیستم من ناخوشه.
خواهشا بگین چه کار کنم سیستمم برگرده به سلامتیش و هنگ نکنه. من الن فرصت ندارم که سیتممو بدم بیرون تا ویندوز عوض منن یا ریکاوری کنن. ممنومن میشم دو ستان یه راه حل جلوی روم بذارین.
سلام
چون سیستمتون هیچ اروری نداره و ظاهرا یهو این مشکل براش پیش اومده فهمیدن دلیل پدید اومدن مشکل سخته.
یکی از دلایل میتونه ناسازگاری درایورها با سیستم باشه ، به هر حال شما کارای زیر رو انجام بدید شاید درست شد.
سیستم رو ریستارت کنید و بعد از بالا اومدن ویندوز ، برنامه task manager رو اجرا کنید و از سربرگ processes ، از اون پایین گزینه show processes from all user رو بزنید ، بعدش به قسمت cpu و ram به دقت نگاه کنین و ببینید که کدوم برنامه داره حجم زیادی از cpu یا ram رو استفاده میکنه.(یه برنامه هست که معمولا بالای 90% از cpu استفاده میکنه، اسمش system idle process هست، کاری به این یه مورد نداشته باشین و بقیه رو بررسی کنید.)
اگه جدیدا نرم افزاری روی لپ تاپ نصب کردید پاکش کنید.
مثلا یکی از دلایلی که سیستم هنگ میکنه ناهماهنگ بودن کرک برنامه دانلود منیجر(بعضی از این ورژن جدیداش) با آنتی ویروسه نود32 هستش.
امکان داره بطور مداوم از لپ تاپ کار بکشید ، و کار زیاد باعث داغ شدن میشه و داغ شدن هم خودش مزیدی بر علته برای هنگ کردن.
سعی کنید وقتی کار سنگین انجام میدید لپ تاپ رو به برق وصل کنید تا (این کار باعث میشه که فشار به باتری نیاد و سیستم به حالت power saver نره ) تو حالت high performance قرار بگیره.
بررسی کنید که ویندوزتون از حالت جنیون (genune) خارج نشده باشه.
رو دسکتاپ راست کلیک کنید و قسمت personalize رو انتخاب کنید و یه تم از قسمت basic رو انتخاب کنید.
برنامه ccleaner رو که حجمش 5 مگابایته از اینجا
http://dl.softgozar.com/Files/Software/CCleaner_Pro_v4.10.4570_Softgozar.com.exe دانلود کنید (لینک رو کپی پیست کنید تو مرورگرتون خودش دانلود میشه) و بعد از نصب قسمت رجیستری رو باهاش اسکن کنید و فایل هایی که پیدا میکنه رو حذف کنید، بعدش به قسمت tools برید و تو قسمت startup سربرگ windows رو انتخاب کنید ، و از اونجا روی برنامه هایی که نمیخوایید راست کلیک کنید و گزینه disable رو بزنید.
اگه از ویروسی نبودن سیستمتون مطمئن هستین ، پیشنهاد من برای شما اینه که اگه رو سیستمتون آنتی ویروس دارین ،فعلا پاکش کنین تا پروژه تون رو حاضر کنین.(آنتی ویروس حجم قابل توجهی از cpu و ram رو اشغال میکنه.)
امیدوارم درست بشه.