سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
هارد اینترنالم رو وصل کردم و گزاشتم تو سیستم بعد سیستم رو که روشن کردم بلا فاصله از هاردم دود بلند شد
یکی بگه چه بلایی به سرش اومده و چه خاکی باید بریزم توسرم؟؟؟

خواهش میکنم جواب بدهید

منتظرم
ببرش پیش اونی که ازش خریدی.(البته اگه تازه خریدی)

آخرین ویرایش:

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

با سلام خدمت دوستان گرامي،pc من اولش خيلي سرعتش کم شده بود بعد از نصب ويندوز ديگه بالا نيومد حالا ميبينم که هاردم به هيچ عنوان توسط سيستم شناسايي نميشه پرسيدم ميگن مشکل از هارده
از کجا بدونم که بورد هارد خرابه يا قسمتهاي هد و مکانيکيش؟ميخام اگه هزينه ميکنم هم ارزونتر پام در بياد و هم کارم انجام شده باشه و پول رو دور نريخته باشم از دوستاني که در اين مورد تجربه دارن درخواست کمک دارم ممنونم

اصلا هارد شناسايي نميشه و سيستم هم بالا نمياد ارورش هم اينه disk boot failore insert system disk and press enter
شما جواب سوال منو ندادی که!
اگه هاردت بالای 500 گیگه بذار برات تعمیر کنن.(زیر 500 ارزش هزینه کردن نداره)

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان

ميخواستم اگه ميشه منو راهنمايي كنيد. بهترين نرم افزار براي تبديل فايل pdf فارسي به word چيه؟

تشكر از همه دوستان
سلام به جرات میتونم بهت بگم بیشتر نرم افزارهای تبدیل pdf به word رو استفاده کردم و همه ایراد داشتن.
nitro pdf نسبت به بقیه یه کم بهتر بود.

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
سلام دوستان قبلا رو سیستمم فتوشاپ نصب بود آنیستالش کردم، از اون موقع به بعد هرموقع میخوام دوباره نصبش کنم نمیشه
الان تو کنترل پنل رفتم که ببینم هست یا نه، بود
روش کلیک کردم تا غیرفعالش کنم این پیغام رو میده
01.jpg
از طریق safe mode هم رفتم اما بازم پاک نشد
چیکار کنم
با تشکر

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان قبلا رو سیستمم فتوشاپ نصب بود آنیستالش کردم، از اون موقع به بعد هرموقع میخوام دوباره نصبش کنم نمیشه
الان تو کنترل پنل رفتم که ببینم هست یا نه، بود
روش کلیک کردم تا غیرفعالش کنم این پیغام رو میده

از طریق safe mode هم رفتم اما بازم پاک نشد
چیکار کنم
با تشکر
1_ Add/Remove Programs ویندوز برای آنیستال کردن برنامه ها زیاد خوب نیست و برنامه رو به طور کامل پاک نمیکنه.(پیشنهاد میکنم برای پاک کردن برنامه ها از نرم افزار Your Unin-staller استفاده کنید.)
2_ شما برنامه CCleaner رو دانلود کنید ونصبش کنید و باهاش رجیستری رو اسکن کنید و فایل های باقی مونده از نرم افزارها رو پاک کنید.
اگه روش دوم رو انجام دادین و درست نشد، به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion از رجیستری برید و تمام پوشه هایی که اسم فتوشاپ رو دارن Delete کنید.

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
1_ Add/Remove Programs ویندوز برای آنیستال کردن برنامه ها زیاد خوب نیست و برنامه رو به طور کامل پاک نمیکنه.(پیشنهاد میکنم برای پاک کردن برنامه ها از نرم افزار Your Unin-staller استفاده کنید.)
2_ شما برنامه CCleaner رو دانلود کنید ونصبش کنید و باهاش رجیستری رو اسکن کنید و فایل های باقی مونده از نرم افزارها رو پاک کنید.
اگه روش دوم رو انجام دادین و درست نشد، به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion از رجیستری برید و تمام پوشه هایی که اسم فتوشاپ رو دارن Delete کنید.

ممنونم
با روش دوم نصب شد
نرم افزارش خیلی خوبه
سپاس از شما:gol:

mehrdad539

عضو جدید

با سلام خدمت دوستان گرامي،pc من اولش خيلي سرعتش کم شده بود بعد از نصب ويندوز ديگه بالا نيومد حالا ميبينم که هاردم به هيچ عنوان توسط سيستم شناسايي نميشه پرسيدم ميگن مشکل از هارده
از کجا بدونم که بورد هارد خرابه يا قسمتهاي هد و مکانيکيش؟ميخام اگه هزينه ميکنم هم ارزونتر پام در بياد و هم کارم انجام شده باشه و پول رو دور نريخته باشم از دوستاني که در اين مورد تجربه دارن درخواست کمک دارم ممنونم

اصلا هارد شناسايي نميشه و سيستم هم بالا نمياد ارورش هم اينه disk boot failore insert system disk and press enter

با سلام مجدد،این هارد مربوط به یکی از اقوام بود که من روی کامپیوتر خودمم که تستش کردم شناسایی نمیشه فقط تو بایوس ظرفیتشو میزنه بقیه مشخصات رو هم صفر میزنه

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

با سلام مجدد،این هارد مربوط به یکی از اقوام بود که من روی کامپیوتر خودمم که تستش کردم شناسایی نمیشه فقط تو بایوس ظرفیتشو میزنه بقیه مشخصات رو هم صفر میزنه
روی کامپیوتر خودت چه جوری تستش کردی؟ هارد به هارد یا روش دیگه؟
ظرفیت هارد چقدره؟ ساتا یا ide ؟
هارد رو وصل کن به سیستمت، (چون خودم ویندوز7 دارم روال کار برای 7 رو میگم )
رو Computer راست کلیک کن و گزینه manage رو بزن بعد گزینه disk Management رو انتخاب کن، پایین صفحه رو نگاه کن، disc 0 که هارد خودته اگه dicc 1 هم هست یعنی هاردت سالمه و فقط باید فرمت و پارتیشن بندی بشه.
راستی هارد صدای خاصی نمیده؟

آخرین ویرایش:

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام

دوستان برسید به کمک ک حوصلم سر رفت
من الکی الکی این گزینه رو فعال کردم public network الان اصلا نت ندارم . اینم بگم که با لن وصل میشم . و گزینه public network به رنگ سیاه شده و اصلا نمیشه روش کلیک کنی
و حتی غیر فعال کردم قسمت لن رو ولی با فایده ای نداشته
چطوری مشکلمو حل کنم؟؟؟

آخرین ویرایش:

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

دوستان برسید به کمک ک حوصلم سر رفت
من الکی الکی این گزینه رو فعال کردم public network الان اصلا نت ندارم . اینم بگم که با لن وصل میشم . و گزینه public network به رنگ سیاه شده و اصلا نمیشه روش کلیک کنی
و حتی غیر فعال کردم قسمت لن رو ولی با فایده ای نداشته
چطوری مشکلمو حل کنم؟؟؟
یه عکس ازش میذاری؟

sadaf jooon

عضو جدید
سلام من نمیدونم چرا هروقت میخوام وارد فیس بوک بشم صفحش خیلی بد میاد واسه من اصلا نه عکسی داره نه چیزی از مرورگرهای مختلفم استفده کردم بازم همینجور صفحش بی عکسو هیچیه
میشه کمکم کنید

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام من نمیدونم چرا هروقت میخوام وارد فیس بوک بشم صفحش خیلی بد میاد واسه من اصلا نه عکسی داره نه چیزی از مرورگرهای مختلفم استفده کردم بازم همینجور صفحش بی عکسو هیچیه
میشه کمکم کنید
من همین مشکلو با این اینترنت اکسپلور داشتم، آپدیت کردم درست شد.
شما جدید ترین ورژن کروم یا فایرفاکس رو از این سایت http://www.softgozar.com/ دانلود کنید و نصب کنید.

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
با سلام
من فتوشاپم نصب شد اما وقتی میخوام Adobe Photoshop CS رو باز کنم پیغام زیر میاد و باز نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Image 1.png

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    65.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام
من فتوشاپم نصب شد اما وقتی میخوام Adobe Photoshop CS رو باز کنم پیغام زیر میاد و باز نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
به این مسیر برید Control Panel\Clock, Language, and Region
حالا قسمت Language and Region رو انتخاب کنید و از تب فرمت زبان English united state رو انتخاب کنید.

baharestan.f

کاربر بیش فعال
با سلام من الان سخت درگیر پروژه هستم و از برنامه اتوکد و ... عرض شبانه روز استفاده میکنم. مشکلم اینجاست که امروز کلا لبتابم هنگ کرده یه پی دی افا حتی عرض چند ین ثانیه باز میکنه و سرعت سیستمم به شدت پایین اومده. میام اتوکد کار کنم میزنه قاطی می کنه . اتوکد هم سنگین.not responding میشه و یساعت کارشه بسته بشه . از disk clean up و disk defregmentو trublootingاستفاده کردم. فایده نداشت. کماکان سیستم من ناخوشه.
خواهشا بگین چه کار کنم سیستمم برگرده به سلامتیش و هنگ نکنه. من الن فرصت ندارم که سیتممو بدم بیرون تا ویندوز عوض منن یا ریکاوری کنن. ممنومن میشم دو ستان یه راه حل جلوی روم بذارین.

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام من الان سخت درگیر پروژه هستم و از برنامه اتوکد و ... عرض شبانه روز استفاده میکنم. مشکلم اینجاست که امروز کلا لبتابم هنگ کرده یه پی دی افا حتی عرض چند ین ثانیه باز میکنه و سرعت سیستمم به شدت پایین اومده. میام اتوکد کار کنم میزنه قاطی می کنه . اتوکد هم سنگین.not responding میشه و یساعت کارشه بسته بشه . از disk clean up و disk defregmentو trublootingاستفاده کردم. فایده نداشت. کماکان سیستم من ناخوشه.
خواهشا بگین چه کار کنم سیستمم برگرده به سلامتیش و هنگ نکنه. من الن فرصت ندارم که سیتممو بدم بیرون تا ویندوز عوض منن یا ریکاوری کنن. ممنومن میشم دو ستان یه راه حل جلوی روم بذارین.

احتمالا شما یه برنامه ای بیش از حد از cpu و ram استفاده میکنه

ctrl+alt+delete رو بزنین

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
چون سیستمتون هیچ اروری نداره و ظاهرا یهو این مشکل براش پیش اومده فهمیدن دلیل پدید اومدن مشکل سخته.

یکی از دلایل میتونه ناسازگاری درایورها با سیستم باشه ، به هر حال شما کارای زیر رو انجام بدید شاید درست شد.

سیستم رو ریستارت کنید و بعد از بالا اومدن ویندوز ، برنامه task manager رو اجرا کنید و از سربرگ processes ، از اون پایین گزینه show processes from all user رو بزنید ، بعدش به قسمت cpu و ram به دقت نگاه کنین و ببینید که کدوم برنامه داره حجم زیادی از cpu یا ram رو استفاده میکنه.(یه برنامه هست که معمولا بالای 90% از cpu استفاده میکنه، اسمش system idle process هست، کاری به این یه مورد نداشته باشین و بقیه رو بررسی کنید.)

اگه جدیدا نرم افزاری روی لپ تاپ نصب کردید پاکش کنید.
مثلا یکی از دلایلی که سیستم هنگ میکنه ناهماهنگ بودن کرک برنامه دانلود منیجر(بعضی از این ورژن جدیداش) با آنتی ویروسه نود32 هستش.

امکان داره بطور مداوم از لپ تاپ کار بکشید ، و کار زیاد باعث داغ شدن میشه و داغ شدن هم خودش مزیدی بر علته برای هنگ کردن.

سعی کنید وقتی کار سنگین انجام میدید لپ تاپ رو به برق وصل کنید تا (این کار باعث میشه که فشار به باتری نیاد و سیستم به حالت power saver نره ) تو حالت high performance قرار بگیره.

بررسی کنید که ویندوزتون از حالت جنیون (genune) خارج نشده باشه.

رو دسکتاپ راست کلیک کنید و قسمت personalize رو انتخاب کنید و یه تم از قسمت basic رو انتخاب کنید.

برنامه ccleaner رو که حجمش 5 مگابایته از اینجا http://dl.softgozar.com/Files/Software/CCleaner_Pro_v4.10.4570_Softgozar.com.exe دانلود کنید (لینک رو کپی پیست کنید تو مرورگرتون خودش دانلود میشه) و بعد از نصب قسمت رجیستری رو باهاش اسکن کنید و فایل هایی که پیدا میکنه رو حذف کنید، بعدش به قسمت tools برید و تو قسمت startup سربرگ windows رو انتخاب کنید ، و از اونجا روی برنامه هایی که نمیخوایید راست کلیک کنید و گزینه disable رو بزنید.

اگه از ویروسی نبودن سیستمتون مطمئن هستین ، پیشنهاد من برای شما اینه که اگه رو سیستمتون آنتی ویروس دارین ،فعلا پاکش کنین تا پروژه تون رو حاضر کنین.(آنتی ویروس حجم قابل توجهی از cpu و ram رو اشغال میکنه.)

امیدوارم درست بشه.

آخرین ویرایش:

O . P . O . S

عضو جدید
سلام...
من گوگل ارث رو دانلود ونصب کردم ولی وقتی الان روش کلیک میکنم باز نمییشه هیچ واکنشی هم ازخودش نشون نمیده:cry::cry:

leynaz

عضو جدید
با سلام.من نمیتونم از صفحات وب مثل صفحه گلستان دانشگاه و سایت بازنشستگی و ... پرینت بگیرم.قبلا اینطوری بود که راست کلیک میکردم میزدم پرینت و ... .ولی الان با اینکار هیچ عکس العملی نشان نمیده.دلیلش چیه؟چطور درست میشه؟

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام.من نمیتونم از صفحات وب مثل صفحه گلستان دانشگاه و سایت بازنشستگی و ... پرینت بگیرم.قبلا اینطوری بود که راست کلیک میکردم میزدم پرینت و ... .ولی الان با اینکار هیچ عکس العملی نشان نمیده.دلیلش چیه؟چطور درست میشه؟
سلام.
​تو صفحه ای که میخواید پرینت بگیرید Ctrl رو نگه دارید بعد دکمه P رو بزنید ، ببینید میشه پرینت گرفت یا نه.

tavooszahra

عضو جدید
سلام دوستان. وقتتون بخیر. خیلی خوشحال هستم به جمع دوستان عزیز پیوستم.
سوالی داشتم که خیلی خیلی مهم و حیاتی هست برام. یه فروم سینمایی داریم به نام نقد فارسی. سیستم این فروم قدیمی شده. خیلی مشکلات و کندی هایی داره که نیاز هست حتما عوض بشه. الان از کیوننا استفاده میشه. شما می تونین راهنمایی کنین که چه طور میشه سیستمو عوض کرد؟ چقدر هزینه می بره و متخصص این کار رو میشه از کجا پیدا کرده؟
خیلی لطف می کنین اگر راهنمایی کنین
آدرس فروم:
http://naghdefarsi.com/forum/topics.html
صفحه ی اصلی
http://naghdefarsi.com/

iQl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کمک
من میخوام یه extensions و کرومم نصب کنم اما نمیشه چکار کنم؟

In the address bar enter chrome :/ / extensions /

The CADAssistent1.0.crx onto the page, prompt installation. "OK" button

میخوام این دستور را اجرا کنم اما نمیشه

رضا.اهر

عضو جدید
سلام كامپيوتر من دو تا مشكل داره مشكل اولي اينه كه هر چند وقت يك بار وقتي روشنش ميكنم روشن ميشه اما بالا نمياد يك بار سي پي يو عوض كردم درست شد بعد خراب شد فن رو عوض كردم ببينم مشكل از اونه كه بازم درست شد اما بعدا دوباره همان اش و همان كاسه
مشكل دوم:مشكل دومم اينه كه كامپيوترم هيچ سي دي و دي وي دي رو باز نميكنه 

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کمک
من میخوام یه extensions و کرومم نصب کنم اما نمیشه چکار کنم؟

In the address bar enter chrome :/ / extensions /

The CADAssistent1.0.crx onto the page, prompt installation. "OK" button

میخوام این دستور را اجرا کنم اما نمیشه

سلام اینجوری که من فهمیدم ، شما میخواین یه افزونه کروم نصب کنید رو مرورگرتون ولی نصب نمیشه!
اسم افزونه ای که میخواید نصب کنید چیه؟
اون دستور چی هست؟ میخواید کجا اجراش کنید؟

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام كامپيوتر من دو تا مشكل داره مشكل اولي اينه كه هر چند وقت يك بار وقتي روشنش ميكنم روشن ميشه اما بالا نمياد يك بار سي پي يو عوض كردم درست شد بعد خراب شد فن رو عوض كردم ببينم مشكل از اونه كه بازم درست شد اما بعدا دوباره همان اش و همان كاسه
مشكل دوم:مشكل دومم اينه كه كامپيوترم هيچ سي دي و دي وي دي رو باز نميكنه
سلام
احتمالا سیستمت قدیمی نیست؟
بالا نیومدن ویندوز معمولا بخاطر ram سیستمه، ram هارو در بیار و لبه هاشو تمیز کن ، با یه مسواک هم اسلات روی مادربردتو تمیز کن، بعد ببین سیستمت بالا میاد.(من فرض رو بر این گذاشتم که cpu و fan سیستمت سالمه )
لنز درایو شما ضعیف شده (ارزش تعمیر هم نداره).

1trust

عضو جدید
سلام وخسته نباشید به همه متخصصان کامپیوتر که راهنماییمون میکنند:gol: دوستان من موبایلمو با کابل وصل کردم به pc چندتا فایل بریزم اما کامپیوترم نمیخونتش....! چیکار کنم؟

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام وخسته نباشید به همه متخصصان کامپیوتر که راهنماییمون میکنند:gol: دوستان من موبایلمو با کابل وصل کردم به pc چندتا فایل بریزم اما کامپیوترم نمیخونتش....! چیکار کنم؟
سلام
cd درایوری که تو جعبه گوشیتون هست رو نصب کنید ، حله!

بالا