sina ccna
اخراجی موقت
با سلاماگه ارورش رو اینجا بذارید خوبه ببینیم موضوع چیه
بنده و چند نفر دیگر از کاربران سایت در نصب و اجرای یاهو مسنجر در win7 مشکل داریم و ارور می دهد ولی روی xp به راحتی نصب و اجرا میگردد.
با سلاماگه ارورش رو اینجا بذارید خوبه ببینیم موضوع چیه
با سلام،با سلام
بنده و چند نفر دیگر از کاربران سایت در نصب و اجرای یاهو مسنجر در win7 مشکل داریم و ارور می دهد ولی روی xp به راحتی نصب و اجرا میگردد.
من هم مدتی است که ازdigsby استفاده میکنم.و در xp از yahoo messenger بهره میبرمبا سلام،
قرار شد بگید که چه خطایی می ده! البته من دوست ندارم که به جای حل مشکل راه جایگزین پیشنهاد بدم و ویندوز 7 هم ندارم که تست کنم اما اگه صحبت های دوستان دیگه درست باشه مجبورید که دنبال راه جایگزین باشید! من به شخصه از Digsby استفاده می کنم که علاوخ بر مجانی بودن، امکان مدیریت چند ایمیل از ارائه دهنده های مختلف رو به صورت همزمان فراهم می کنه! یعنی ایمیل دریافتی رو می تونید بدون ورود به صفحه ی ایمیل تون Open, Mark as read, Delete, Mark as spam کنید!
سلام
چطوری میشه تبلیغاتی که روی فایل های PDF میذارند رو حذف کرد؟!
با هدست گوشی میشه ویس چت کرد
باید به کدوم پورت وصل بشه
و چه تنظیماتش لازم داره؟
این هدست هستفیش قرمز رو به قرمز سبز به سبز
تو یاهو از قسمت messenger+performance+voice&voice تنظیمات رو چک کنید
خب اینم مثل همون پشت pc به دومی که میکروفن روشه میزنیاین هدست هست
کهع میگی
قرمز به قرمز
سبز به سبز نداره
هدسته یه فیش بیشتر نداره
ماله گوشیه
رو دستگاه فکس یه کلید داره میتونی ببری بو حالت اتو
یا سه حالته هست فکس - تلفن - تلفکس که میتونی انتخاب داشته باشی
از طریق سیستم هم میتونی setting دستگاه رو انتخاب کنی که از اونجا میگه مثلا بعداز چند بوق بره رو فکس
یا بطور مستقیم اتوماتیک رو داره
سلام نمیدونم جای این تاپیک اینجا هست یا نه به هر حال اگه جای بدیه ببخشید
میخواستم بدونم اگر توی یه درایوی که اطلاعات هست ویندوز نصب بشه یعنی درواقع فرمت بشه میشه اون اطلاعات رو برگردوند یا نه؟؟
اگه میدونید لطفا جواب بدین....ممنون میشم
کلی فایل مهم از دست دادم![]()
روی دستگاه منو یا فانکشن داره حتما یا راهنماشو بخونروی دستگاه که کلیدی نیست!
دستگاه سه کاره هست!فکس-اسکن-پرینت!...هر چقدرم با دکمه هاش ور رفتم تنظیماتی برای این نداشت
از طریق سیستم هم اقدام کردم ...توی هیچ تبی همچین گزینه ای که شما میگی نبود!
سلام نمیدونم جای این تاپیک اینجا هست یا نه به هر حال اگه جای بدیه ببخشید
میخواستم بدونم اگر توی یه درایوی که اطلاعات هست ویندوز نصب بشه یعنی درواقع فرمت بشه میشه اون اطلاعات رو برگردوند یا نه؟؟
اگه میدونید لطفا جواب بدین....ممنون میشم
کلی فایل مهم از دست دادم![]()
retrevo.com/pdf/23303ag214/17/Make+Fax+Settings#q=Canon+MF4350Dسلامدوستان کسی میدونه چطوری میشه فکسِ دستگاه Canon MF4320-4350 رو گذاشت رو حالت اتوماتیک؟
برنامه های مختلفی هست که با یه سرچ ساده پیدا میشن و میشه امتحان کرد ، ولی تضمینی برای برگشتن همه اطلاعات بخصوص وقتی که دوباره چیزی روی درایو ریخته شده وجود نداره ..هاردتون رو هم فقط در صورتی که اطلاعاتی که روش بوده یا الان هست فایل های خاص یا شخصی نیستن بدین بیرون براتون درست کنن وگرنه ارزش ریسکش رو نداره ..سلام نمیدونم جای این تاپیک اینجا هست یا نه به هر حال اگه جای بدیه ببخشیدمیخواستم بدونم اگر توی یه درایوی که اطلاعات هست ویندوز نصب بشه یعنی درواقع فرمت بشه میشه اون اطلاعات رو برگردوند یا نه؟؟اگه میدونید لطفا جواب بدین....ممنون میشم
کلی فایل مهم از دست دادم
![]()
برنامه های مختلفی هست که با یه سرچ ساده پیدا میشن و میشه امتحان کرد ، ولی تضمینی برای برگشتن همه اطلاعات بخصوص وقتی که دوباره چیزی روی درایو ریخته شده وجود نداره ..هاردتون رو هم فقط در صورتی که اطلاعاتی که روش بوده یا الان هست فایل های خاص یا شخصی نیستن بدین بیرون براتون درست کنن وگرنه ارزش ریسکش رو نداره ..
فایل ها رو احتمالا به صورت data cd رایت میکنین ، نرو گزینه ای برای make mp3 cd هم داره که در قسمت audio باید باشهبا سلام...برنامه nero ما cd رایت میکنه ولی هیچ آهنگی تو ضبط ماشین نمیخونه ولی تو کامپیوتر میخونه...میخواستم بدونم چرا؟؟قبلا از پاسخ شما تشکر میکنم..![]()
فایل ها رو احتمالا به صورت data cd رایت میکنین ، نرو گزینه ای برای make mp3 cd هم داره که در قسمت audio باید باشه
فوجیتسو مارک بدی نیست اما بهترین هم نیست ، مهمترین نکته اینه که چقدر بودجه برای خرید دارید .انتخاب لپ تاپ کار سختی نیست تو هر مارک لپ تاپ گرونتر مساوی با بهتر بودنه ، مهم اینه که برند رو درست انتخاب کنین ، مدل های اسوس و لنوو رو یه نگاهی بندازین بد نیستسلام / یه راهنمایی در مورد لپ تاپ فوجیتسو ، اصلا" این مارک لپ تاپ خوب هست یا نه ؟ من برای کار عکاسی می خوام چه مدلی بخرم ؟ که سبک باشه و تا حداقل 2 سال به دردم بخوره . خواهشا" زود جواب بدیناگه تا آخر این هفته لپ تاپ رو انتخاب نکنم خانواده برام نمیخرن
![]()
سلام. دوستان اگه امکان داره یه نرم افزار برای شکست پسورد فایلهای rar. معرفی کنن.