سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised:
وقتی آنتی ویروس یا برنامه ای رو نصب میکنم بعدش از طریق اینترنت آپدیتش میکنم
اگه بخام ویندوز عوض کنم یا دوباره همون آنتی ویروس رو نصب کنم باید دوباره آپدیتش کنم
من میخام اون آپدیت ها رو یه جوری داشته باشم
آپدیت آنلاین رو میگم نه آفلاین
راهی هست؟؟
اون جواب قبلی رو اشتباه متوجه شدم پست جدید رو بخونید باید همین جوابتون باشه.

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بخام ویندوز عوض کنم یا دوباره همون آنتی ویروس رو نصب کنم باید دوباره آپدیتش کنم
راهی هست؟؟

یه برنامه ی کلی ، خوب و جمع و جور نیست که کل آپدیتها اعم از آنتی ویروس و برنامه ها رو بتونیم باهاش نگه داریم؟؟؟
نمی دونم برنامه ای مد نظرم نیست.

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
سلام
این روشی که میگم مخصوص نود32 هست
داخل فولدر آنتی ویروس نود32 یک سری فایل هستند که با em شروع میشن و به اصطلاح فایل های آپدیت این آنتی ویروسن
شما میتونید اونا رو کپی کنید و وقتی ویندوز رو عوض کردید همون فایل ها رو سر جاشون paste کرده یا از طریق تنظیمات آپدیت آدرس جایی که فایل ها رو اونجا گذاشتید مثلا: c://new folder رو وارد کنید و دکمه ی آپدیت رو بزنید تا آنتی ویروس فایل ها رو پیدا کنه و در محل مورد نظرش کپی کنه

بعد از اتمام کار سیستمو ریست کنید و میبینید که پیام آپدیت به ورژن مورد نظر رو نشون میده

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
این روشی که میگم مخصوص نود32 هست
داخل فولدر آنتی ویروس نود32 یک سری فایل هستند که با em شروع میشن و به اصطلاح فایل های آپدیت این آنتی ویروسن
شما میتونید اونا رو کپی کنید و وقتی ویندوز رو عوض کردید همون فایل ها رو سر جاشون paste کرده یا از طریق تنظیمات آپدیت آدرس جایی که فایل ها رو اونجا گذاشتید مثلا: c://new folder رو وارد کنید و دکمه ی آپدیت رو بزنید تا آنتی ویروس فایل ها رو پیدا کنه و در محل مورد نظرش کپی کنه

بعد از اتمام کار سیستمو ریست کنید و میبینید که پیام آپدیت به ورژن مورد نظر رو نشون میده

البته فک کنم این روش توی ورژن 4 به بعد جواب نمیده :razz:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
چجوری میتونم آپدیت های آنتی ویروس و برنامه ها رو نگه دارم بطوری که اگه بخام دوباره برنامه ها رو نصب کنم احتیاجی به آپدیت نباشه؟؟:surprised:
راهی هست؟؟:)

راهی هست؟؟

یه برنامه ی کلی ، خوب و جمع و جور نیست که کل آپدیتها اعم از آنتی ویروس و برنامه ها رو بتونیم باهاش نگه داریم؟؟؟

کدوم سوالو؟؟؟؟؟؟:eek:
بالا هست بخون جواب بده

HaMiD.TcI

مدیر تالار
کل کل سر جای خودش و جواب به سوالا هم سر جای خودش
اینجا که کسی به کسی بدهی نداره

من جواب سوال رو دادم مشکل دیگه ای نیست؟

henI_cR

عضو جدید
سلام
من مشکلم توی یاهو مسنجره
یعنی مسنجرم گاهی اوقات باز میشه
یه روز میشه یه روز نمیشه
یکی از دوستان گفت واسه روشن بود firewall که خاموشش کردم ولی درس نشد
کمک لطفا......

HaMiD.TcI

مدیر تالار
سلام
من مشکلم توی یاهو مسنجره
یعنی مسنجرم گاهی اوقات باز میشه
یه روز میشه یه روز نمیشه
یکی از دوستان گفت واسه روشن بود firewall که خاموشش کردم ولی درس نشد
کمک لطفا......
فقط مشکل شما نیست مشکل بیشتر بچه هاست یه جا خوندم نوشته بود به خاطر تحریمه و وقتی یه کاربر از یه جا به غیر از ایران با کاربر ایرانی هم زمان بخواد کانکت بشه عق تقدم با اونه حالا درست یا اشتباهش پای خودش

برای اینکه این مشکل رفع بشه یه راه اینه که شما بیاید و یه کد هایی به نام ساکس رو داخل مسنجر وارد کنید که این کد ها به سرعت توسط یاهو بلوکه شده و دوامشون حدودا یه روزه

راه دیگه استفاده از برنامه هایی نظیر easy hide ip 1.0 که ip شما رو مخفی میکنه و به راحتی میتونید وارد یاهو بشید

راه دیگه هم استفاده از نرم افزار های چیز شکنه که جای بحثش اینجا نیست

;)

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w21:
سلام به همه خوبین؟
بچه ها من یه مدته گویا هاردم مشکل پیدا کرده گفتم اول شاید واسه ویروسی چیزیه آنتی ویروسم update هستش ولی چیزی نشون نداد...یه چند روز پیش حتی سیستم بالا نمی اومد ویندوزش رو عوض کردم همه اطلاعات روی سیستمم هم چون پارتیشن نداشت پاک شد وقتی ریکاوری کردم این ارور باز برگشت
با نرم افزار seatools تست کردم توی همه ی تست ها پیغام failed میده:(
این ارور هم هر چند دقیقه یک بار میاد:

سرعت سیستم هم یه کم پایین اومده البته نه زیاد ولی نسبت به قبل یه 2 3 ثانیه کمتر شده:confused:

جدیدا هم توی درایوا یه سری فایل که شبیه ویروس می باشند اضافه شده ولی با nod اسکن کردم چیزی نشون نداد
یه حسی بهم می گه این ویروسی شده ولی این پیغام یه جوری میگه که انگارمشکل بیشتر از ویروسه:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
نظر شماها چیه؟:question:

HaMiD.TcI

مدیر تالار
سلام
فایل ها چجورین؟ اسمشون؟ پسوندشون؟ همه جا هستند یا نه؟
secret جان ریکاوری وقتی کار آمده که شما روی اون سکتور از هارد که اطلاعات ازش حذف شده دوباره فایل نریزی به عبارتی به جای فایل حذف شده فایلی روی اون قسمت هارد نریزی چون ریکاور ها فایلو به سکتور قبلی برمیگردونن و وقتی اون سکتور پر باشه این کار امکان پذیر نیست پس چون شما دوباره ویندوز رو در همون درایو نصب کردید امکان ریکاوری با برنامه بسیار ضعیفه

سیستمتون رو با نرم افزار های قوی مثل boot partition magic که سیستم رو در حالت بوت چک میکنه و یه check disk از روی خود ویندوز انجام بدید احتمالا" مشکلتون حل میشه

چون میگید سیستم 1 درایو داره و اون درایو هم فرمت کردید احتمال وجود ویروس کمه

HaMiD.TcI

مدیر تالار
راهی که حمید گفت درسته امابرای ورژن4 به بعد دو سه نفر بهم گفتن جواب نمیده( خودم امتحان نکردم)
جوابتو گرفتی؟
نه زهرا امتحان کردم جواب داد اما حتما" باید آدرس فایلا رو توی قسمت آدرس سرور بزاری و آپدیت رو بزنی

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
فایل ها چجورین؟ اسمشون؟ پسوندشون؟ همه جا هستند یا نه؟
secret جان ریکاوری وقتی کار آمده که شما روی اون سکتور از هارد که اطلاعات ازش حذف شده دوباره فایل نریزی به عبارتی به جای فایل حذف شده فایلی روی اون قسمت هارد نریزی چون ریکاور ها فایلو به سکتور قبلی برمیگردونن و وقتی اون سکتور پر باشه این کار امکان پذیر نیست پس چون شما دوباره ویندوز رو در همون درایو نصب کردید امکان ریکاوری با برنامه بسیار ضعیفه

سیستمتون رو با نرم افزار های قوی مثل boot partition magic که سیستم رو در حالت بوت چک میکنه و یه check disk از روی خود ویندوز انجام بدید احتمالا" مشکلتون حل میشه

چون میگید سیستم 1 درایو داره و اون درایو هم فرمت کردید احتمال وجود ویروس کمه
:w21:
فایل ها اینا هستند:$RECYCLE.BIN و این فلدر System Volume Information و توی یکی از درایو ها یه فلدر هم به نام boot ایجاد شده که 30-40 تا فایل exe داخلشه و اول اسمشون boot هستش...
حمید جان من قبل از این که دوباره اطلاعاتی بریزم روی سیستم ریکاوری کردم ولی خب وقتی این اروری که عکسشو گذاشتم اومد گفتم نکنه چون ریکاوری کردم مشکلش برگشته...راستش الان بعد از نصب ویندوز پارتیشن بندی کردم و همونجوری که توی detailes ارور معلومه میگه امکان داره هر چهار تا درایو fail بشه...
یعنی میگین این ارور در اثر مشکل سخت افزاریه؟
با اون نرم افزاری که گفتین امتحان می کنم ببینم چی میشه
مرسی

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یادم رفت یکی از درایوا رو به هیچ وجه فرمت نمیکنی درایو D

HaMiD.TcI

مدیر تالار
راستی یادم رفت یکی از درایوا رو به هیچ وجه فرمت نمیکنی درایو D
شما یه کاری بکن

اون فایل ها که فایل های خود پارتیشنن که وقتی هارد رو پارتیشن بندی میکنی اونا خود به خود ایجاد میشن

شما یه کاری بکن:
اگر اطلاعات مهمی روی سیستمت داری بریز روی فلش (دونه دونه کپی کن و همه رو باهم انتخاب نکن که یه وقت ویروسم باهاشون بره)
سیدی ویندوزو بزار و حتما" از حالت بوت وارد نصب ویندوز شو و مراحل رو تا انتخاب درایو واسه ی نصب ویندوز جلو برو

تمام درایو ها تو پاک کن (زیر همون صفحه نوشته چه دکمه ای رو بزن تا پاک شن درایو ها)

وقتی همشونو پاک کردی از اول شروع به ساخت درایو ها با حجم مورد نیازت بکن(بازم اون پایین نوشته چجوری درایو بسازی)

وقتی درایو ها رو با حجم مورد نظرت ساختی روی درایو c ENTER بزن تا ویندوزو روی این درایو نصب کنه

بعد نصب ویندوز تمامی درایو ها رو داخل خود ویندوز به صورت دستی با کلیلک راست کردن روشون فرمت سریع(Quick Format) کن

این آخرین راهیه که ثابت میکنه مشکل نرم افزاریه

بعد نصب ویندوز به هیچ عنوان اطلاعات رو با دابل کلیک کردن روی فلش نریز روی سیستمت

از نوار آدرس (بالای My Computer) درایو فلش رو انتخاب کنو اطلاعاتت رو بریز روی درایو های مورد نظرت

ببین درست میشه یا نه;)

mehrzadmo

عضو جدید
فایل ها اینا هستند:$RECYCLE.BIN و این فلدر System Volume Information و توی یکی از درایو ها یه فلدر هم به نام boot ایجاد شده که 30-40 تا فایل exe داخلشه و اول اسمشون boot هستش...
اون فايل ها يا در اصل پوشه ها مربوط به ويندوز هست . و نيازي نيست نگرانشون باشيد . البته هست ويروسي كه خودش رو داخل اين پوشه ها قايم كنه اما مورد شما رو فكر نكنم اين باشه .

با يكي از نرم افزار هاي اسكن هارد ، هاردتون رو چك كنيد . احتمال بدسكتور هست . اما پيغامه به نظر نمي آد خطري باشه ...

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من یه مشکل دارم اونم اینه که لپ تاپم به شدت داغ می کنه و کارکرد سی پی یو هم پایین تر از 50 نمی یاد (یعنی در حالت عادی 50 هست وقتی هیچ کاری نکنم ! )
مشخصات
fujitsu simens
cpu : 2 g
ram:3g
hard : 320gig
windows : xp
اولین احتمال به نظر خودم ویروس هست می خواستم ببینم علت دیگه ای هم می تونه داشه باشه
ممنون

setareharchitect

عضو جدید
سلام دوستان
چطور می تونم آدرس های ایمیلی که در فایر فاکس سیو شده رو پاک کنم
البته تیک قسمت سیو یوزر و پسورد رو نزده بودم اما نمی دونم چرا فایر فاکس یوزر رو همیشه سیو می کنه
ممنون می شم زودتر راهنماییی کنید

mehrzadmo

عضو جدید
من یه مشکل دارم اونم اینه که لپ تاپم به شدت داغ می کنه و کارکرد سی پی یو هم پایین تر از 50 نمی یاد
بعضي از لپ تاپ ها خود به خود دماي بالايي دارند . ( در گرافيك و هم سي پي يو )‌ . مثلا بعضي از مدل هاي اچ پي مثل دي وي 6 و .. احتمالا لپ تاپ شما هم همين مشكل رو داره . اگر گارانتي معتبري داره يه سر به اونها نشونش بده و در غير اين صورت يه راه حل متوسط هم اينه كه از فن هاي مخصوص لپ تاپ استفاده كني .
از منوي Tools - گزينه clear private data رو بزن و بعد از اون قسمت هر چي رو خواستي پاك كن .

AMXSTAR

عضو جدید
سلام دوستان
جدیدا وقتی تو GOOGLE عکس جستجو میکنیم، تعداد صفحات زیادی عکس در یک صفحه نشون داده میشه ، میخواستم ببینم آیا راهی هست که به همون سیستم جستجوی صفحه صفحه قدیمی GOOGLE برگردیم یا این که با مشاهده عکس مورد نظرمون جستجو رو متوقف کنیم ، چون این سیستم جستجوی گوگل خیلی وقت گیره و همچنین خیلی کند، البته برای اینترنت کم سرعت ما ایرانیا ...
خیلی ممنون و موفق باشید

HaMiD.TcI

مدیر تالار
سلام به همه دوستان
من یه مشکل دارم اونم اینه که لپ تاپم به شدت داغ می کنه و کارکرد سی پی یو هم پایین تر از 50 نمی یاد (یعنی در حالت عادی 50 هست وقتی هیچ کاری نکنم ! )
مشخصات
fujitsu simens
cpu : 2 g
ram:3g
hard : 320gig
windows : xp
اولین احتمال به نظر خودم ویروس هست می خواستم ببینم علت دیگه ای هم می تونه داشه باشه
ممنون
سلام
وقتی که میگید کارکرد سی پی یو از 50 بالاتره یعنی یه برنامه ای هست که 50 درصد کارکرد سیستمو به خودش اختصاص میده حالا این برنامه میتونه یه آنتی ویروس همیشه در حال اسکن:surprised: باشه

میتونه یه ویروس پر جنب و جوش :surprised: باشه
و میتونه خیلی چیز دیگه باشه

CTRL+ALT+DELETE رو بزنید و از Tab های بالا Processes رو بزنید اونجا نشون میده که هر برنامه ای چه قسمت از سی پی یو رو اشغال کرده
اسمشو اینجا ذکر کنید تا راهنماییتون کنیم;)

HaMiD.TcI

مدیر تالار
سلام دوستان
جدیدا وقتی تو GOOGLE عکس جستجو میکنیم، تعداد صفحات زیادی عکس در یک صفحه نشون داده میشه ، میخواستم ببینم آیا راهی هست که به همون سیستم جستجوی صفحه صفحه قدیمی GOOGLE برگردیم یا این که با مشاهده عکس مورد نظرمون جستجو رو متوقف کنیم ، چون این سیستم جستجوی گوگل خیلی وقت گیره و همچنین خیلی کند، البته برای اینترنت کم سرعت ما ایرانیا ...
خیلی ممنون و موفق باشید
میشه یکمی بیشتر توضیح بدین؟؟:redface:

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
البته تیک قسمت سیو یوزر و پسورد رو نزده بودم اما نمی دونم چرا فایر فاکس یوزر رو همیشه سیو می کنه
ممنون می شم زودتر راهنماییی کنید
اگه درست متوجه منظورتون شده باشم میخواین پسوردهایی که سیو میشن رو پاک کنید .
به این مسیر برید :
tools -- options -- security
در قسمت Passwords رو دکمه saved passwords کلیک کنید
حالا میتونید یا یکی یکی از لیست پاک کنید و یا رو remove all کلیک کنید تا همه شون پاک شن
اگه منظورتون این نبود توضیح بدین :gol:
سلام دوستان
خیلی ممنون و موفق باشید
اگه از فایرفاکس استفاده میکنید باید افزونه Greasemonkey رو نصب کنید :
کد:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748/
بعد از اینکه فایرفاکی رو ریست کردین ، برید به آدرس زیر و رو دکمه install کلیک کنید :
کد:
http://userscripts.org/scripts/show/82140

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
وقتی که میگید کارکرد سی پی یو از 50 بالاتره یعنی یه برنامه ای هست که 50 درصد کارکرد سیستمو به خودش اختصاص میده حالا این برنامه میتونه یه آنتی ویروس همیشه در حال اسکن:surprised: باشه

میتونه یه ویروس پر جنب و جوش :surprised: باشه
و میتونه خیلی چیز دیگه باشه

CTRL+ALT+DELETE رو بزنید و از Tab های بالا Processes رو بزنید اونجا نشون میده که هر برنامه ای چه قسمت از سی پی یو رو اشغال کرده
اسمشو اینجا ذکر کنید تا راهنماییتون کنیم;)
سلام
ممنون
نه آنتی ویروس نیست ظاهرا یکیش برنامه مربوط به وایرلس هست اکثر مواقع این برنامه 50 درصد را اشغال می کنه
wirelessselector که موقعی هم که می خوام سیستم را خاموش کنم ارور End task می ده
ویکی دیگه هم اینه system Idle Process
ممنون از کمک هاتون :gol:

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما یه کاری بکن

اون فایل ها که فایل های خود پارتیشنن که وقتی هارد رو پارتیشن بندی میکنی اونا خود به خود ایجاد میشن

شما یه کاری بکن:
اگر اطلاعات مهمی روی سیستمت داری بریز روی فلش (دونه دونه کپی کن و همه رو باهم انتخاب نکن که یه وقت ویروسم باهاشون بره)
سیدی ویندوزو بزار و حتما" از حالت بوت وارد نصب ویندوز شو و مراحل رو تا انتخاب درایو واسه ی نصب ویندوز جلو برو

تمام درایو ها تو پاک کن (زیر همون صفحه نوشته چه دکمه ای رو بزن تا پاک شن درایو ها)

وقتی همشونو پاک کردی از اول شروع به ساخت درایو ها با حجم مورد نیازت بکن(بازم اون پایین نوشته چجوری درایو بسازی)

وقتی درایو ها رو با حجم مورد نظرت ساختی روی درایو c ENTER بزن تا ویندوزو روی این درایو نصب کنه

بعد نصب ویندوز تمامی درایو ها رو داخل خود ویندوز به صورت دستی با کلیلک راست کردن روشون فرمت سریع(Quick Format) کن

این آخرین راهیه که ثابت میکنه مشکل نرم افزاریه

بعد نصب ویندوز به هیچ عنوان اطلاعات رو با دابل کلیک کردن روی فلش نریز روی سیستمت

از نوار آدرس (بالای My Computer) درایو فلش رو انتخاب کنو اطلاعاتت رو بریز روی درایو های مورد نظرت

ببین درست میشه یا نه;)
سلام:w21:
راستش دوباره ویندوز رو نصب کردم همونطوری که گفتین
دیگه اون پیغام قبلی رو نمیده ولی هنوز هشدارش در مورد fail شدن هارد به قوت خودش باقیه:

HaMiD.TcI

مدیر تالار
سلام:w21:
راستش دوباره ویندوز رو نصب کردم همونطوری که گفتین
دیگه اون پیغام قبلی رو نمیده ولی هنوز هشدارش در مورد fail شدن هارد به قوت خودش باقیه:

تمام درایو هاتون رو یکی یکی Check Disk کنید
اگر درست شد که فبها اگر نشد احتمالا" اشکال از هاردتونه

بالا