Omid.Delfarib
عضو جدید
سلام
چه بد اخلاق
خب از اول میگفتی
ایشالا همه نمراتت 20باشه
سپاس

خدا از دهنت بشنوه ...ایشااله همه نمرات خودتم 20 بشه ...
سلام
چه بد اخلاق
خب از اول میگفتی
ایشالا همه نمراتت 20باشه
سپاس
سلاممن وقتی internet explorer رو باز می کنم این error پایینی رو میده:
the ntvdm cpu has encountered an illegal instruction.
cs:054e IP:02d6 OP:2e 63 6f 20 choose 'close' to terminate the application.
چرا؟؟؟؟
با سلام
من چند روزی هست که یک مشکل پیدا کردم خواهشمند است من را در برطرف کردن آن راهنمایی کنید.من هر وقت نرم افزاری روی سیستمم نصب می کنم پیغام زیر را میدهد.
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE is not avalid win32 application
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PowerDVD.exe is not avalid win32 application
و...
سلام. من به تازگی ها برای سایتهایی که مثلا سرور تغییر کرده هر بار که باز می کنم میگه
در حال حاضر برای سرور سایت مشکلی پیش آمده و در حال انتقال سایت به سرور جدید هستیم
در خالی که می دونم درست شده و هستن کسایی که استفاده می کنن. من حتی firefox هم نصب کردم ولی درست نشده؟!؟!؟
سالم دوستان خوبین؟سوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!
خب اس کیو ال چند نصب کردی؟سالم دوستان خوبین؟
منSQL نصب کردم ولی جدول ویو و... اصلا فعال نمی شه؟
سلام خسته نباشید . من پروژه پایگاه داده میخوام در اس کیو ال اگه میشه تو سایتتون بذارین تا بتونم دانلود کنم ممنون میشم
لطفا زودتر
با سلام
من چند روزی هست که یک مشکل پیدا کردم خواهشمند است من را در برطرف کردن آن راهنمایی کنید.من هر وقت نرم افزاری روی سیستمم نصب می کنم پیغام زیر را میدهد.
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE is not avalid win32 application
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PowerDVD.exe is not avalid win32 application
و...
از هک اطلاعاتی دارین؟
من یه آیدی داشتم که خیلی برام خاطره ها داشت متاسفانه رمزشو هک کردن الان میخوام منم رمزشو هک کنم
آیا میتونم؟
مال یاهو هستش
سلام دوستان . من ویندوز سون نصب کردم وقتی وارد نت میشم فونت ها خیلی ریز هستن و نمیشه خیلی خوب اونا رو دید . باید چکار کنم تا مشکلم حل بشه؟ ممنونم از راهنمایتون .
چطور می تونم از طریق سیف مود سیستم رو راه اندازی کنم؟
چطور می تونم از طریق سیف مود سیستم رو راه اندازی کنم؟
سلام
گرفتن دکمه های Ctrl یا F8 قبل از load ویندوز.
موفق باشید.
سیستم من با سیف مود بالا نمیاد. چرا؟![]()
سلام خدمت همه
نمی دونم در این موردی که به راهنمای احتیاج دارم برای بیانش تالار مناسبی اومدم یا نه؟
ولی مطلبم رو بیان می کنم و سپاس گذار می شم راهنماییم کنید.
سوال من در مورد راه اندازی
1-ISP
2-کافی نت
3-گیم نت
می باشه.
از سخت افزار و نرم افزارهای مورد نیاز تا مجوزهایی که باید گرفت.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
کسی نیست جواب این مشکلات منو داشته باشه؟من چند وقت پیش آنتی ویروس کسپر رو نصب کردم.
برای نصبش چون خطا می گرفت مجبور شدم تاریخ سیستم رو عوض کنم.
آنتی ویروس نصب و یکبار هم اجرا شد ولی وقتی سیستم رو فردای اون روز روشن کردم آنتی ویروس غیرفعال شده و حتی با کلیک روی اون هیچ صفحه ای باز نمی شه.
آنتی ویروس کسپر2009 است.
لطفا کمکم کنید.
در ضمن قبل از اون روی سیستم آنتی ویروسی نصب نبود و سیستمم ویروسی شده بود و من ویندوز رو دوباره نصب کردم.