سلام
یک سیستم هست که ویندوز xp روش نصب بوده، مدتی هست که ویندوز بالا نمیاد و بعد از نمایش منوی انتخاب نوع بارگذاری سیستم عامل (Normal ، Safe mode و ... ) در مرحله check disk ریست میشه و این روال تکرار میشه ...
ضمناً وارد مرحله تنظیمات setup نمیشه ... و سی دی های نصب سیستم عامل هم بوت نمی شه ..
آیا میتونه دلیلی غیر از خرابی هارد داشته باشه؟ و راه حل اصلاحش چیه؟
![]()
سلام بزرگواران
کسی میدونه چه جوری میشه این عدد رو ریست کرد؟!
اینباکس یاهوم صفر هست اما اینجا عدد نجومی میندازه
![]()
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید یه فایل پی دی اف دارم که میخوام تو پاورپوینت بنویسم ولی حکمات فارسی و انگلیسی بهم میریزه با پ
چپ چین هم درست نمیشه چیکا کنم عایا؟؟؟
تا جایی که میدونم هنوز این امکان نیست که شما جملات پارسی رو از پ د ف به ورد یا پاور پویت منتقل کنی مگه به صورت عکی وارد کنی
البته چندی پیش دوستان گفتن نرم افزاری به اسم پ د ف گریبر گویا از پس این تبدیل برمیاد
باز بیشتر تحقیق کنید
سلام
كسي مد هاي ادرس دهي intel pentium 4 را ميدونه؟
سلام بزرگواران
![]()
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید یه فایل پی دی اف دارم که میخوام تو پاورپوینت بنویسم ولی حکمات فارسی و انگلیسی بهم میریزه با پ
چپ چین هم درست نمیشه چیکا کنم عایا؟؟؟
من نرم افزارش رو داشتم اما هیچ تاثیری نداشت خیلی داغون تبدیلش میکرد به ورد
بچه ها که خیلی تعریف میکردن ! میگفتن اگه اون نتونه پس کلا باید بیخیال شد
مشکل فونته . یه کار دیگه هم میشه کرد اینه که نوع فونت متن پی دی اف رو داشته باشه و تو ورد وارد کنی
سلام من یه پاورپوینت دانلود کردم نوشته هاش رفته توهم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من یه پاورپوینت دانلود کردم نوشته هاش رفته توهم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بزرگواران
![]()
سلام
فونتتون چيه؟ ورژن آفيستون چيه؟ پسوند فايل پاورپوينتتون چيه؟
چک کن ببین اگر Inbox خالیه آیا Bulk هم خالبه؟
چون احتمالا اونجا باید باشه
آره...پوشه اسپم Spam توی یاهو به اسم Bulk Mail شناخته می شهBulk منظورتون کجاست؟! پوشه اسپم!
اگر می خوای سبک باشه foxit reader شاید به دردت بخورهسلام
دنباله یه نرم افزار ویرایش pdf هستم!
سبک باشه و خوب باشه!
بنظرتون چه نرم افزاری خوبه؟
دوست عزیز گفتم ویرایش فایل pdf!!!!اگر می خوای سبک باشه foxit reader شاید به دردت بخوره
این برنامه ویرایش هم می کنه...:دوست عزیز گفتم ویرایش فایل pdf!!!!
سلاااام
یه سوال؟؟
من داشتم برنامه پارتیشن مجیکو نصب میکردم فلشم رو سیستم بود نمیدونم چی شد یهو حجم فلشم شده یه مگابایت
فلشم 16 گیگ بود 8 گیگم اطلاعات داشت الان یک مگ شده خالیه
نمیدونم چجوری درست میشه راست کلیکم میکنم تو پروپرتیزش همون یک مگه![]()
سلام
دنباله یه نرم افزار ویرایش pdf هستم!
سبک باشه و خوب باشه!
بنظرتون چه نرم افزاری خوبه؟
من تا حالا ندیدم نصب یک برنامه به فلش آسیب بزنه...آیا توی سیستم دیگه ای هم تست کردید؟سلاااام
یه سوال؟؟
من داشتم برنامه پارتیشن مجیکو نصب میکردم فلشم رو سیستم بود نمیدونم چی شد یهو حجم فلشم شده یه مگابایت
فلشم 16 گیگ بود 8 گیگم اطلاعات داشت الان یک مگ شده خالیه
نمیدونم چجوری درست میشه راست کلیکم میکنم تو پروپرتیزش همون یک مگه![]()
ویندوز شما چیه؟سلام. من هر وقت سیتمم رو روشن میکنم یکسره پیغام زیر میاد با وجود اینکه جدیدا آنتی ویروس رو نصب کردم و آپدیتش کردم.
http://s5.picofile.com/file/8122883834/New_Picture.png
ویندوز7. و برنامه ask toolbar رو سیستمم نصب نیست. چطور میتونم مشکله رو رفع کنم. ممنونویندوز شما چیه؟
این خطا داره اعلام می کنه یک سایت با این آدرس که نوشته محتویات ناامن داره و دسترسی بهش رو محدود کرده...
من فکر می کنم شما توی این سایت جستجو می کردید و اشتباها با کشیدن یک میانبر روی صفحه دسکتاپ اونو به عنوان یک صفحه پس زمینه انتخاب کردید(ویندوز ایکس پی معمولا) و حالا با شروع ویندوز صفحه می خواد لود بشه و ویروسیاب شما مانع می شه
در کل اگر پیغام فقط این باشه می تونید با بررسی رفعش کنید و خطر مهلکی نیست
علتی که بیشتر امکانش هست اینه که روی سیستم شما برنامه ASK Toolbar نصب شده و می تونید با حذف اون از سیستم و تنظیم صفحه خانگی مشکل رو رفع کنید