سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

bardiajoon

عضو جدید
سلام :gol:

یک سیستم هست که ویندوز xp روش نصب بوده، مدتی هست که ویندوز بالا نمیاد و بعد از نمایش منوی انتخاب نوع بارگذاری سیستم عامل (Normal ، Safe mode و ... ) در مرحله check disk ریست میشه و این روال تکرار میشه ...

ضمناً وارد مرحله تنظیمات setup نمیشه ... و سی دی های نصب سیستم عامل هم بوت نمی شه ..

آیا میتونه دلیلی غیر از خرابی هارد داشته باشه؟ و راه حل اصلاحش چیه؟

:gol:

بهتره از گزینه های متداول تر و کم خرج تر دونه به دونه پیش بری!!
خرابی هارددیسک جزو آخرین گزینه های محسوب میشه! اگه می تونی دیسک نصب ویندوز رو بوت کنی که راحت میری و آپگریدش میکنی
اگر هم نمیتونی بوت کنی و وارد تنظیمات setup مادروبرد هم نمیشه، اولین احتمال ایراد مادربورده که راه حل اولش ریست کردن بایوس هسش به این صورت که باتری مادربورد رو بر میداری و دو قطب مثبت و منفی اون و با یه فلز رسانا مثه پیچ گوشتی یا پَنس چندبار اتصال میدی وبعد باتریو مجدد سرجاش قرار داده و سیستمو روشن میکنی ببینی نتیجه چی میشه (البته مادربردهای جدید دکمه ای واسه اینکار دارن!) احتمال زیاد مشکل برطرف میشه اگه مشکل حل شد که تبریک میگم سیستمتو با یه دیسک یوتیلیتی مثه Acronis یا easy US .. بوت کن و اونو عیب یابی کن اگرهم نشد سایر دیوایس های IDE یا SATA که (مثل هارد یا DVD ROM یا...) هستن رو جدا کن ببین وارد setup مادروبرد میشه یانه که اگه بشه ینی یکیشون ایراد داره با آزمون و خطا ببین کدومه اگر مشکل برطرف نشد مادروبرد رو عیب یابی کن...
موفق باشی

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام بزرگواران
کسی میدونه چه جوری میشه این عدد رو ریست کرد؟!
اینباکس یاهوم صفر هست اما اینجا عدد نجومی میندازه

آیداجون

عضو جدید
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید یه فایل پی دی اف دارم که میخوام تو پاورپوینت بنویسم ولی حکمات فارسی و انگلیسی بهم میریزه با پ
چپ چین هم درست نمیشه چیکا کنم عایا؟؟؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید یه فایل پی دی اف دارم که میخوام تو پاورپوینت بنویسم ولی حکمات فارسی و انگلیسی بهم میریزه با پ

تا جایی که میدونم هنوز این امکان نیست که شما جملات پارسی رو از پ د ف به ورد یا پاور پویت منتقل کنی مگه به صورت عکی وارد کنی

البته چندی پیش دوستان گفتن نرم افزاری به اسم پ د ف گریبر گویا از پس این تبدیل برمیاد
باز بیشتر تحقیق کنید

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
تا جایی که میدونم هنوز این امکان نیست که شما جملات پارسی رو از پ د ف به ورد یا پاور پویت منتقل کنی مگه به صورت عکی وارد کنی

البته چندی پیش دوستان گفتن نرم افزاری به اسم پ د ف گریبر گویا از پس این تبدیل برمیاد
باز بیشتر تحقیق کنید

من نرم افزارش رو داشتم اما هیچ تاثیری نداشت خیلی داغون تبدیلش میکرد به ورد

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
كسي مد هاي ادرس دهي intel pentium 4 را ميدونه؟

Segmented
http://en.wikipedia.org/wiki/X86_memory_segmentation

سلام بزرگواران

مشکل از خود یاهو هست که اخیراً تغییر پروتکل داده، خودش هم درست میکنه. صلوات بفرستید هم ممکنه درست بشه.

"حکمات فارسی و انگلیسی بهم میریزه با پ" یعنی چی؟
الان من درست متوجه نشدم، شما از PDF کپی می‌کنید به داخل PPT و بعدش به هم میریزه، یا نه وقتی خودتون دارید داخل PPT تایپ می‌کنید؟ منظورتون از به هم ریختن چیه؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا سوال من :دی

عاغا من رو سیتمم اکس پی هست و ویندوز7 هم تا هفته دیگخ دست کسیه نمیتونم تغییر بدم از طرفی باید با یه نرم افزار کارمو تموم کنم و نصبش هم کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده :

چه مرگشه ؟ قبلا رو همین ویندوز خوب اجرا میشد آخه

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نرم افزارش رو داشتم اما هیچ تاثیری نداشت خیلی داغون تبدیلش میکرد به ورد

بچه ها که خیلی تعریف میکردن ! میگفتن اگه اون نتونه پس کلا باید بیخیال شد

مشکل فونته . یه کار دیگه هم میشه کرد اینه که نوع فونت متن پی دی اف رو داشته باشه و تو ورد وارد کنی

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها که خیلی تعریف میکردن ! میگفتن اگه اون نتونه پس کلا باید بیخیال شد

مشکل فونته . یه کار دیگه هم میشه کرد اینه که نوع فونت متن پی دی اف رو داشته باشه و تو ورد وارد کنی

دوست عزيز وقتي نتونه فونت رو تشخيص بده قطعا كلمه رو هم نميتونه متوجه بشه چيه پس درست كپي نميكنه
در بعضي موارد كلا بايد بيخيال بشيد

انتها

عضو جدید
سلام من یه پاورپوینت دانلود کردم نوشته هاش رفته توهم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام بزرگواران

چک کن ببین اگر Inbox خالیه آیا Bulk هم خالبه؟
چون احتمالا اونجا باید باشه

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
فونتتون چيه؟ ورژن آفيستون چيه؟ پسوند فايل پاورپوينتتون چيه؟

امیر این مورد را من توی word دیدم.
آخ آخ این استادمون چقدر حرص میخورد بنده خدا :w15: بچه ها فایل هاشون را که توی ورد 2013 مینوشتن و برای استاد میفرستادن، استاد ما میومد با 2007 باز میکرد، همه کلمه ها به هم میچسبید. مثلا همین نوشته های من اینطوری میومد:

"
آخآخایناستادمونچقدرحرصمیخوردبندهخدا :w15: بچههافایلهاشونراکهتویورد 2013 مینوشتنوبرایاستادمیفرستادن،استادمامیومدبا 2007 بازمیکرد،همه کلمههابههممیچسبید.مثلاهمیننوشتههایمناینطوریمیومد:" :surprised:

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلاااام
یه سوال؟؟
من داشتم برنامه پارتیشن مجیکو نصب میکردم فلشم رو سیستم بود نمیدونم چی شد یهو حجم فلشم شده یه مگابایت:cry:
فلشم 16 گیگ بود 8 گیگم اطلاعات داشت الان یک مگ شده خالیه:cry:
نمیدونم چجوری درست میشه راست کلیکم میکنم تو پروپرتیزش همون یک مگه:cry:

SEMINAR

کاربر فعال
سلام
دنباله یه نرم افزار ویرایش pdf هستم!

سبک باشه و خوب باشه!
بنظرتون چه نرم افزاری خوبه؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاااام
یه سوال؟؟
من داشتم برنامه پارتیشن مجیکو نصب میکردم فلشم رو سیستم بود نمیدونم چی شد یهو حجم فلشم شده یه مگابایت:cry:

اگه فایلات پریدن با یه نرم افزار ریکاوری برشون گردون
سلام
دنباله یه نرم افزار ویرایش pdf هستم!

سبک باشه و خوب باشه!
بنظرتون چه نرم افزاری خوبه؟

یاباید از ادوبی اکروبات استفاده کنی یا یه سرچ بزن بازم برنامه سبک برای ویرایش پ د ف هست تو نت

SHRP

کاربر ممتاز
سلاااام
یه سوال؟؟
من تا حالا ندیدم نصب یک برنامه به فلش آسیب بزنه...آیا توی سیستم دیگه ای هم تست کردید؟
شاید فلش شما از اون فلش هایی است که یک قسمت ابتدایی و یک قسمت محافظ شده دارن و باید اونو فعال کرد؟

SHRP

کاربر ممتاز
سلام. من هر وقت سیتمم رو روشن میکنم یکسره پیغام زیر میاد با وجود اینکه جدیدا آنتی ویروس رو نصب کردم و آپدیتش کردم.
http://s5.picofile.com/file/8122883834/New_Picture.png
ویندوز شما چیه؟
این خطا داره اعلام می کنه یک سایت با این آدرس که نوشته محتویات ناامن داره و دسترسی بهش رو محدود کرده...
من فکر می کنم شما توی این سایت جستجو می کردید و اشتباها با کشیدن یک میانبر روی صفحه دسکتاپ اونو به عنوان یک صفحه پس زمینه انتخاب کردید(ویندوز ایکس پی معمولا) و حالا با شروع ویندوز صفحه می خواد لود بشه و ویروسیاب شما مانع می شه
در کل اگر پیغام فقط این باشه می تونید با بررسی رفعش کنید و خطر مهلکی نیست

علتی که بیشتر امکانش هست اینه که روی سیستم شما برنامه ASK Toolbar نصب شده و می تونید با حذف اون از سیستم و تنظیم صفحه خانگی مشکل رو رفع کنید

آخرین ویرایش:

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ویندوز شما چیه؟
این خطا داره اعلام می کنه یک سایت با این آدرس که نوشته محتویات ناامن داره و دسترسی بهش رو محدود کرده...
من فکر می کنم شما توی این سایت جستجو می کردید و اشتباها با کشیدن یک میانبر روی صفحه دسکتاپ اونو به عنوان یک صفحه پس زمینه انتخاب کردید(ویندوز ایکس پی معمولا) و حالا با شروع ویندوز صفحه می خواد لود بشه و ویروسیاب شما مانع می شه
در کل اگر پیغام فقط این باشه می تونید با بررسی رفعش کنید و خطر مهلکی نیست

علتی که بیشتر امکانش هست اینه که روی سیستم شما برنامه ASK Toolbar نصب شده و می تونید با حذف اون از سیستم و تنظیم صفحه خانگی مشکل رو رفع کنید
ویندوز7. و برنامه ask toolbar رو سیستمم نصب نیست. چطور میتونم مشکله رو رفع کنم. ممنون

بالا