سلامسوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!
2 تا سوال دارم
چرا بعضی فایلهای پی دی اف رو جا به جا می کنی نشون نمیده؟
وقتی پی دی اف فارسی رو کانورت می کنیم به هم می خوره
بهترین راه برای تبدیل پی دی اف به ورد چیه؟ ممنون
سلامسوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!
سلام
2 تا سوال دارم
چرا بعضی فایلهای پی دی اف رو جا به جا می کنی نشون نمیده؟
وقتی پی دی اف فارسی رو کانورت می کنیم به هم می خوره
بهترین راه برای تبدیل پی دی اف به ورد چیه؟ ممنون
مهندس این کاروکردم باهیچکدوم نمی شه خوندحالاباید چیکارکنم
چه طوري مي تونم توي يك سايت اختلال ايجاد كنم![]()
بله روی یک کامپیوترسلام
شما هر جا میخایین فایل PDF باز کنین باید برنامه ای نصب کنین که بتونه فایل PDF رو بخونه
مثل برنامه اکروبات یا فکسیوت
فکر نکنم پی دی اف فارسی رو بشه کانورت کرد
یک مشکلی برای من پیش اومده اون هم اینه که وقتی با وارد بعضی پوشه های کامپیوترم میشم، یک دفعه صفحه بسته میشه و همون پیغام ویندوز که موقع کرش کردن برنامه ها میاد ظاهر میشه. متوجه شدم این اتفاق تو بعضی از پوشه هایی میفته که در اونها فایلهای فیلم وجود داره. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
چه طوري مي تونم توي يك سايت اختلال ايجاد كنم![]()
سنی که انتخاب میکنی باید بیشتر از 15 سال باشهسلام دوستان
من اومدم جدیدا یه ای میل بسازم، هر کاری کردم نشد.
همش میگه باید والدینت اجازه بدن، با ID خودم رفتم بعنوان والدین که بسازم،میگه باید پول بدی
(البته ایران رو انتخاب کردم)
از این والدین چطور میشه رد شد که دیگه این پیغام رو نده؟؟؟
-اگه بخوام انگلیس رو انتخاب کنم ( ممکنه دیگه گیر نده) کد پستیش چنده؟
راه دیگه ای می دونید؟؟؟؟
ممنون
سنی که انتخاب میکنی باید بیشتر از 15 سال باشه
پوستال کد رو هم یه عدد 5 رقمی بزن
چرا،اول بله،سن کمتری رو انتخاب کردم،ولی دفعات بعدی سن رو بالا بردم،ولی باز هم نشد
واسه چی 5 رقمی؟؟!!! (مال ما که 10 رقمیه)
دوست عزیز همیشه از ویندوزهای غیر ادیت شده و فول استفاده کنیدسلام .... چند وقتی ویندوزم با اینکه عوض می کنم خیلی خیلی خیلی ضعیف هست؟بهم بگین باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی Deferagmenter هم بالا نمی یاد باید چیکار کنم که درست بشه؟؟؟؟؟؟؟ چند روزی که یک پیغام با این عنوان Adobe updater با بالا آمدن ویندوز می یاد بالا و خودش نشون می ده البته می دونم که تو متنش می خواهد که به اینترنت وصل بشم و من به اینترنت هم وصل می شم ولی در حدود 5 تا 6 ساعت نیاز داره حالا بگین باید چیکار کنم که نیاز به اینترنت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از کمکتون![]()
سلام.خب پس از سیستم عامل هست دیگه
![]()
سلام
ممنون میشم اگه یه نفر به دادم برسه !!
سیستمه یکی از دوستام یه مدته مشکل داره وقتی هم با سعی فراوان !!ویندوز عوض میکنم بعداز چند وقت دوباره مثل قبل میشه و ویندوز بالانمیاد
بعد از یه مدت خیلی کوتاه ویروسهای زیادی پیدا میکنه وقتی پاکشون میکنه اینطوری میشه
فقط background بالا میاد ولی هیچکدوم از آیکون ها و منوی استارتش نمیاد
حالا دیگه ویندوزشم نمیشه عوض کرد
وقتی first , second رو میزارم رو cd و ..... و سیو میکنم که با سی دی ویندوز بالا بیاد میگه first drive fail واسه second هم همینطور میگه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟![]()
سلامسلام
نمي دونم امتحان كرديد يا نه
همون جايي كه ميگيد فقط background بالا میاد، تسك منجر رو فعال كنيد و explorer.exe رو اجرا كنيد.
بالاخره یه جایی پیدا کردم که بتونم درخواست کمک داشته باشم.
سلام دوستان عزیز میتونید در مورد نصبcmsبهم کمک کنید.خواهشا دریغ نکنید
man farsi saze winxp mikham!سلام
من نیاز به نرم افزار پارتیشن مجیک دارم نمیدونید از کجا میتونم دانلود کنم؟![]()
سلام تازگیا یه ویروس وارد pcام شده که اعصابمو بهم ریخته مثلا من درایو cرو باز می کنم d باز میشه و .... یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنیین مرسی![]()
اصلا هم عجيب نيستسلام به مهندسین
یه مشکل واسم پیش اومده عجیب
سیستمم نمیدونم چیش شده که بعضی وقتها روی یکی از درایوها که کلیک میکنم سیستمم ریستارت میشه خواهشا کمک کنید. در ضمن یه ویروس هم گرفته به نام اتوران اونو دیگه چه طوری پاکش کنم هیچ انتی ویروسی شناسایش نمیکنه ولی وقتی یه حافظه ی فلش بهش نصب میکنم و فلش رو رو یه سیستم دیگه امتحان میکنم ویروس تو فلش هست ولی به صورت hiddn