سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

pariva

عضو جدید
سوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!
سلام
2 تا سوال دارم
چرا بعضی فایلهای پی دی اف رو جا به جا می کنی نشون نمیده؟
وقتی پی دی اف فارسی رو کانورت می کنیم به هم می خوره
بهترین راه برای تبدیل پی دی اف به ورد چیه؟ ممنون

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
2 تا سوال دارم
چرا بعضی فایلهای پی دی اف رو جا به جا می کنی نشون نمیده؟
وقتی پی دی اف فارسی رو کانورت می کنیم به هم می خوره
بهترین راه برای تبدیل پی دی اف به ورد چیه؟ ممنون

سلام
شما هر جا میخایین فایل PDF باز کنین باید برنامه ای نصب کنین که بتونه فایل PDF رو بخونه
مثل برنامه اکروبات یا فکسیوت

فکر نکنم پی دی اف فارسی رو بشه کانورت کرد

pariva

عضو جدید
سلام
شما هر جا میخایین فایل PDF باز کنین باید برنامه ای نصب کنین که بتونه فایل PDF رو بخونه
مثل برنامه اکروبات یا فکسیوت

فکر نکنم پی دی اف فارسی رو بشه کانورت کرد
بله روی یک کامپیوتر
از یک درایو به درایو دیگر دیگه باز نمی شه
اما باز می برم جای اولش باز میشه!!1

kajesabz

عضو جدید
یک مشکلی برای من پیش اومده اون هم اینه که وقتی با وارد بعضی پوشه های کامپیوترم میشم، یک دفعه صفحه بسته میشه و همون پیغام ویندوز که موقع کرش کردن برنامه ها میاد ظاهر میشه. متوجه شدم این اتفاق تو بعضی از پوشه هایی میفته که در اونها فایلهای فیلم وجود داره. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

ویندوز ویستا استفاده می کنی؟ آیا برنامه کدک روی سیستمت نصب کردی؟ اگه آره این مشکل به خاطر عدم همخوانی برنامه کدک با ویندوز شماست به خصوص اینکه بر روی ویندوز ویستا کدک ایکس پی استفاده بشه پیشنهاد می کنم از کدک مخصوص ویستا و نسخه به روز اون استفاده کنی. اگه نیاز داشتی می تونم لینک دانلود برات بزارم

kittleboy_87

عضو جدید
مشکل در ساخت E-Mail

مشکل در ساخت E-Mail

سلام دوستان
من اومدم جدیدا یه ای میل بسازم، هر کاری کردم نشد.
همش میگه باید والدینت اجازه بدن، با ID خودم رفتم بعنوان والدین که بسازم،میگه باید پول بدی
(البته ایران رو انتخاب کردم)
از این والدین چطور میشه رد شد که دیگه این پیغام رو نده؟؟؟
-اگه بخوام انگلیس رو انتخاب کنم ( ممکنه دیگه گیر نده) کد پستیش چنده؟
راه دیگه ای می دونید؟؟؟؟
ممنون

Sharif_

مدیر بازنشسته
سلام دوستان

من اومدم جدیدا یه ای میل بسازم، هر کاری کردم نشد.
همش میگه باید والدینت اجازه بدن، با ID خودم رفتم بعنوان والدین که بسازم،میگه باید پول بدی
(البته ایران رو انتخاب کردم)
از این والدین چطور میشه رد شد که دیگه این پیغام رو نده؟؟؟
-اگه بخوام انگلیس رو انتخاب کنم ( ممکنه دیگه گیر نده) کد پستیش چنده؟
راه دیگه ای می دونید؟؟؟؟
ممنون​
سنی که انتخاب میکنی باید بیشتر از 15 سال باشه
پوستال کد رو هم یه عدد 5 رقمی بزن

kittleboy_87

عضو جدید
سنی که انتخاب میکنی باید بیشتر از 15 سال باشه
پوستال کد رو هم یه عدد 5 رقمی بزن

چرا،اول بله،سن کمتری رو انتخاب کردم،ولی دفعات بعدی سن رو بالا بردم،ولی باز هم نشد
واسه چی 5 رقمی؟؟!!! (مال ما که 10 رقمیه)

srashedian

عضو جدید
چرا،اول بله،سن کمتری رو انتخاب کردم،ولی دفعات بعدی سن رو بالا بردم،ولی باز هم نشد
واسه چی 5 رقمی؟؟!!! (مال ما که 10 رقمیه)

دوست عزیز سلام
اولا در چه سایتی دارید ایمیل میگیرید
سن تولدتون رو 1989 یا پایین تر انتخاب کنید.
با کشور ایران نمیتونید ثبت نام کنید. یه کشور دیگه را انتخاب کنید :surprised:

ptmehdi

عضو جدید
عیب ویندوز

عیب ویندوز

سلام .... چند وقتی ویندوزم با اینکه عوض می کنم خیلی خیلی خیلی ضعیف هست؟بهم بگین باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی Deferagmenter هم بالا نمی یاد باید چیکار کنم که درست بشه؟؟؟؟؟؟؟ چند روزی که یک پیغام با این عنوان Adobe updater با بالا آمدن ویندوز می یاد بالا و خودش نشون می ده البته می دونم که تو متنش می خواهد که به اینترنت وصل بشم و من به اینترنت هم وصل می شم ولی در حدود 5 تا 6 ساعت نیاز داره حالا بگین باید چیکار کنم که نیاز به اینترنت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از کمکتون:gol:

Sharif_

مدیر بازنشسته
سلام .... چند وقتی ویندوزم با اینکه عوض می کنم خیلی خیلی خیلی ضعیف هست؟بهم بگین باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی Deferagmenter هم بالا نمی یاد باید چیکار کنم که درست بشه؟؟؟؟؟؟؟ چند روزی که یک پیغام با این عنوان Adobe updater با بالا آمدن ویندوز می یاد بالا و خودش نشون می ده البته می دونم که تو متنش می خواهد که به اینترنت وصل بشم و من به اینترنت هم وصل می شم ولی در حدود 5 تا 6 ساعت نیاز داره حالا بگین باید چیکار کنم که نیاز به اینترنت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از کمکتون:gol:
دوست عزیز همیشه از ویندوزهای غیر ادیت شده و فول استفاده کنید
از اخرین ورژن های نرم افزارهای کاربردی استفاده کنید که نیاز به اپدیت نداشته باشن
همواره از پکیج های عرضه شده توسط ماکروسافت استفاده کنید تا راه نفوذ به سیستم توسط کرم ها و ویروس ها بشه
از نرم افزار WindowsDefender که عرضه خود مایکروسافت هست استفاده کنید تا سیستم ایمن بشه
برای دانلود WindowsDefender از لینک زیر استفاده کنید
http://www.4shared.com/file/80900801/dc04a926/WindowsDefender_698.html

picher_s

عضو جدید
سلام به همه.
هر وقت ویندوز عوض میکنم رو لپ تاپم بعد از 3-4 ماه سرعت کپی واقا پایین میاد.
2 تا ویندوز دارم که اون یکی اینجوری نمیشه.
آنتی 2 تاشون مثل همه.
ربطی به Defrag و ScanDisk هم نداره.
مطمئنم که ویروس هم ندارم.
StartUp هم توش چیزی نیست.
لطفا با توجه به توضیحات بالا راهنمایی کنید.

picher_s

عضو جدید
یعنی Win رو عوض کنم!!!

یعنی Win رو عوض کنم!!!

خب پس از سیستم عامل هست دیگه
:d
سلام.
عزیز اصلان نمیتونم عوض کنم!!
لطفا یه پیشنهاد دیگه.
می خوام بدونم راه حلش چیه!
در وسایل ساخت شرکت Hp هم ندارم.
کمککککک.

fmn

عضو جدید
سلام
ممنون میشم اگه یه نفر به دادم برسه !!
سیستمه یکی از دوستام یه مدته مشکل داره وقتی هم با سعی فراوان !!:redface: ویندوز عوض میکنم بعداز چند وقت دوباره مثل قبل میشه و ویندوز بالانمیاد
بعد از یه مدت خیلی کوتاه ویروسهای زیادی پیدا میکنه وقتی پاکشون میکنه اینطوری میشه
فقط background بالا میاد ولی هیچکدوم از آیکون ها و منوی استارتش نمیاد
حالا دیگه ویندوزشم نمیشه عوض کرد
وقتی first , second رو میزارم رو cd و ..... و سیو میکنم که با سی دی ویندوز بالا بیاد میگه first drive fail واسه second هم همینطور میگه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟ :cry:

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
ممنون میشم اگه یه نفر به دادم برسه !!
سیستمه یکی از دوستام یه مدته مشکل داره وقتی هم با سعی فراوان !!:redface: ویندوز عوض میکنم بعداز چند وقت دوباره مثل قبل میشه و ویندوز بالانمیاد
بعد از یه مدت خیلی کوتاه ویروسهای زیادی پیدا میکنه وقتی پاکشون میکنه اینطوری میشه
فقط background بالا میاد ولی هیچکدوم از آیکون ها و منوی استارتش نمیاد
حالا دیگه ویندوزشم نمیشه عوض کرد
وقتی first , second رو میزارم رو cd و ..... و سیو میکنم که با سی دی ویندوز بالا بیاد میگه first drive fail واسه second هم همینطور میگه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟ :cry:

کل هارد رو فرمت کنید و بعد ویندوز نصب کنید، یک ویروس یاب به روز و سریع رو نصب کنید
اگه فایل های مهمی دارید فایل ها رو رویه فلش کپی کنید و بعد کل هارد رو فرمت کنید، فلش رو در کامپیوتری که دارای یک ویروس یاب به روز هست چک کنید و ویروس های اونو از بین ببرید.

اگه quick boot رو enable کردید اون رو disable کنید و یا از یه سی دی ویندوز دیگه ای استفاده کنید.

• Like
واکنش ها: fmn

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
نمي دونم امتحان كرديد يا نه
همون جايي كه ميگيد فقط background بالا میاد، تسك منجر رو فعال كنيد و explorer.exe رو اجرا كنيد.

fmn

عضو جدید
ممنون دوست عزیز

این کار رو انجام میدم امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد:);)

fmn

عضو جدید
سلام
نمي دونم امتحان كرديد يا نه
همون جايي كه ميگيد فقط background بالا میاد، تسك منجر رو فعال كنيد و explorer.exe رو اجرا كنيد.
سلام
این کارم انجام میدم :smile: شاید درست بشه
ممنون از کمکتون

behnaz_arch

عضو جدید
سلام به دوستان محترم
من یه مشکلی امروز پیدا کردم :(
موزیلا به ناگهان غیر فعال شد،
صبح توی فیس بوکم بودم، گفت سوئیچ کنم به موزیلا منم یس زدم
بعد هم که موزیلا رو بستم و کامپیوتر رو خاموش کردم
دوباره که کامپیوتر رو روشن کردم موزیلا از کار افتاده بود (خودش می اومد بالا ولی هیچ صفحه ای رو باز نمی کرد و فرمانها روش اثر نداشتند)
به هر ترتیبی بود موزیلا رو فعال کردم ولی همه بوک مارکهام رفته راهی برای برگردوندن بوک مارکها هست یا نه؟؟؟
و چرا موزیلا از کار افتاد، یعنی ویروسی شده؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره یه جایی پیدا کردم که بتونم درخواست کمک داشته باشم.
سلام دوستان عزیز میتونید در مورد نصبcmsبهم کمک کنید.خواهشا دریغ نکنید

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بالاخره یه جایی پیدا کردم که بتونم درخواست کمک داشته باشم.
سلام دوستان عزیز میتونید در مورد نصبcmsبهم کمک کنید.خواهشا دریغ نکنید

سلام
کمک، بله کمک می کنم ولی نه اینه که بگید بیا اینو باسم راه بنداز!! چون راه اندازیش هزینه داره ولی اگه جایی اشکال داشته باشید کمک می کنم

ماریا جمشیدی

عضو جدید
سلام تازگیا یه ویروس وارد pcام شده که اعصابمو بهم ریخته مثلا من درایو cرو باز می کنم d باز میشه و .... یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنیین مرسی:cry:

picher_s

عضو جدید
هیچ آنتی کامل نیست...

هیچ آنتی کامل نیست...

سلام تازگیا یه ویروس وارد pcام شده که اعصابمو بهم ریخته مثلا من درایو cرو باز می کنم d باز میشه و .... یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنیین مرسی:cry:

سلام.
اگه توضیحاتت رو کامل می کردی میتونستم دقیقا آنتی که کارتون رو راه بندازه بهتون معرفی کنم.
اگه خانم ویروسه اجازه میده که انتی بنصبی :
و ویروست مثل new folder بهتر کسپر بنصبی
اگه ویروست یه PE Append بهتر ، TrendMicro بنصبی.
اگر هم که نمیزاره آنتی بنصبی برو به
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292670
در ضمن تاپیک تخصصی برای ویروس در مسیر زیر هست
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=68730
موفق باشید.:)

aly

عضو جدید
سلام به مهندسین
یه مشکل واسم پیش اومده عجیب:eek:
سیستمم نمیدونم چیش شده که بعضی وقتها روی یکی از درایوها که کلیک میکنم سیستمم ریستارت میشه خواهشا کمک کنید. در ضمن یه ویروس هم گرفته به نام اتوران اونو دیگه چه طوری پاکش کنم هیچ انتی ویروسی شناسایش نمیکنه ولی وقتی یه حافظه ی فلش بهش نصب میکنم و فلش رو رو یه سیستم دیگه امتحان میکنم ویروس تو فلش هست ولی به صورت hiddn

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
اجازه؟:question:
یه سوال بپرسم؟:question:
تو اسمبلی وقتی توی حالت گرافیکی هستیم چه جوری میشه یه کاراکتر چاپ کنیم؟:question:

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به مهندسین
یه مشکل واسم پیش اومده عجیب:eek:
سیستمم نمیدونم چیش شده که بعضی وقتها روی یکی از درایوها که کلیک میکنم سیستمم ریستارت میشه خواهشا کمک کنید. در ضمن یه ویروس هم گرفته به نام اتوران اونو دیگه چه طوری پاکش کنم هیچ انتی ویروسی شناسایش نمیکنه ولی وقتی یه حافظه ی فلش بهش نصب میکنم و فلش رو رو یه سیستم دیگه امتحان میکنم ویروس تو فلش هست ولی به صورت hiddn
اصلا هم عجيب نيست
سيستم ويروسي شده و بايد ويروس كشي بشه به همين سادگي

بالا