بچه های حرفه ای هک خیلی راحت میتونن آی پی طرف رو بردارنسلاااااااااااااااااااااااااااااام به همگي.
اگه من برم توي وبلاگ دوستم كه منو ميشناسه براش نظر بذارم و اونم توي وبلاگش آي پي لاگر گذاشته باشه ميتونه آي پيمو برداره؟
ممنونم.
بچه های حرفه ای هک خیلی راحت میتونن آی پی طرف رو بردارنسلاااااااااااااااااااااااااااااام به همگي.
اگه من برم توي وبلاگ دوستم كه منو ميشناسه براش نظر بذارم و اونم توي وبلاگش آي پي لاگر گذاشته باشه ميتونه آي پيمو برداره؟
ممنونم.
برو توی قسمت مدیریت سایتمیخوایم یه متن اعتراض روی سایت بذاریم .. طوری که سایت از کار نیفته و لی همه مجبور بشن بخوننش... کسی راه حلی داره....
برو توی قسمت مدیریت سایت
http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/16-دفتر-مديريت-باشگاه-مهندسان
یه تاپیک بزن و لینکش رو بزار توی تاپیک های مهم باشگاه
یا بفرست به کاربران
که بیان بخونن
مهم اینه که ::
یه عنوان جالب براش انتخاب کنیذ که کاربرا رغبت کنن بخونن
سلاااااااااااااااااااااااااااااام به همگي.
ممنونم.
میخوایم یه متن اعتراض روی سایت بذاریم .. طوری که سایت از کار نیفته و لی همه مجبور بشن بخوننش... کسی راه حلی داره....
برداره؟برا خود خودش؟
اما اگه با پی اچ پی یا زبان دیگه نوشته شده باشه بله
از پ-ر-وکسی استفاده کنید.
سلام ممنونم از پاسختون.اما من اين قسمت جوابتونو متوجه نشدم.
پ-ر-وکسی چيه و از كجا ميتونم تهيش كنم؟
از كجا بفهمم گيرنده آيپيش با جاوا اسكريپ نوشته شده يا نه؟
ممنونم
برداره؟برا خود خودش؟
اما اگه با پی اچ پی یا زبان دیگه نوشته شده باشه بله
از پ-ر-وکسی استفاده کنید.
سلام ممنونم از پاسختون.اما من اين قسمت جوابتونو متوجه نشدم.
پ-ر-وکسی چيه و از كجا ميتونم تهيش كنم؟
از كجا بفهمم گيرنده آيپيش با جاوا اسكريپ نوشته شده يا نه؟
ممنونم
سلام پ-ر-وکسی یه رابط بین شما خواهد بود به طور ساده فرض کنید شما میخواهید از یکی یه محموله ای رو تحویل بگیرید اما نمیخواید طرف شمارو بشناسه مثلا به دوستتون کبری میگید بره براتون بگیره بیاره و اسمی از شما نبره پ-ر-وکسی هم همین کارو میکنه درخواست رو از شما میگیره و بعد اون رو بدون اینک اسمی از شما برده شه بهتون میده یه سری دیگه هستند که به صورت نرم افزاری هستند و رایگان در اختیار استفاده کننده گان گذاشته میشند که یه تونل کد شده بین شما و سرورشون ایجاد میکنند یه چیز دیگه هم هست که بهش میگند چیز پی ان (به جای چیز ، وی بذارید)البته بیشترش پولیه منبع همهی اینها چیزی نیست جز گوگل سرچ کنید لطفا
میدونی اخوی جالبترین قسمتش کجاست ؟با سلام
دوست عزیز این بنده خدا احیانا فلش ها رو از بانه نخریده .
اگر آره اون فلشها همون فلش 2 گیگ بودن که با کمی تقلب نرم افزاری روی IC اون اونا رو 16 گیگ یا 32 یا بعضی ها 600 گیگ هم نشون می دن اگر روی پاکت فلش جایی که نوشته 16 گیگ لیبل روش رو بکنی می بینی نوشته 2GB .
از این مورها زیاده که نباید از این فلشها خرید .
با تشکر - سیستم 32
لازم نیست با اسم خودت نظر بدیسلاااااااااااااااااااااااااااااام به همگي.
ممنونم.
یه صفحه ساده درست کنید که اتومات بعد 10 - 20 ثانیه ریدایرکت شه به صفحه اصلی سایت !میخوایم یه متن اعتراض روی سایت بذاریم .. طوری که سایت از کار نیفته و لی همه مجبور بشن بخوننش... کسی راه حلی داره....
kنه میخوایم یه متن ورد بذاریم تو سایت تا همه ببینن و بخونن..... چطوری... من فقط از کار انداختن سرورها رو بلدم....
من مشکلم پیدا کردن ایکون فولدر لاک هستبا سلام
دوست عزیز چک کن مخفی نیست ؟
در قسمت Show Hidden دو تا تیک زیرش رو بردار بعد یه گاه به پوشه بکن .
اگر نتونستی به حالت Show Hidden دربیاری ( به خاطر ویروسی بودن ) از نرم افزار Nero 6 از قسمت Burning Rom استفاده کن تا تمامی فایل های مخفی شده رو نشون بده . بعد چک کن اطلاعات سرجاش هست یا نه ؟
با تشکر - سیستم 32
همونجوری که بهتون درس داده اندیکی کمک کنه......من چه جوری تو c برای برج هانوی برنامه بنویسم؟
با سلام،روی Command Prompt (در Accesories می تونید پیداش کنید.) کلیک راست کنید و Run as administrator رو انتخاب کنید. حالا این دستورات رو اجرا کنید:
regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll
regsvr32 jscript.dll
در پایان هم LogOff یا ریست کنید.
با آرزوی موفقیت!
چرا گجت هاي ويندوز 7 ناقص لود ميشن تازه يه ايراد ديگه هم هست كه تازه متوجه شدم به اين ربط داره .ياهو مسنجرم وقتي توش چيزي مينويسم پيام و نشون نميده يعني هيچ پي امي رو نميبينم اما پي ام و ميفرسته.
من خودم فكر ميكنم تو ويندوز م يه اشكالي شده كه فايلهاي فلش خود ويندوز نمايش داده نميشن .
كسي هست راهنماييم كنتهههههههههههههه
ستور sfc \scsnnow رو هم انجام دادم نشد.
adobe flash player دوباره نصب کردم نشد.
من فکر میکنم قسمتی از ویندوزم که تصاویر گرافیکی که روش قابلیت کلیک داره رو نشون نمیده.
چون تازه متوجه شدم این مشکل رو با برنامه babylon هم دارم. تو بابیلون یه جا بود که عکس بلندگو بود وقتی روش کلیک میکردم تلفظ میکرد.
الان دیدم که تو بابیلون هم این ایکون شده مثل گجت های ویندوز.یعنی یه مربع هست که دورش کادره همین!!!!!!
ضمنا با دو نوع آنتی ویروس east و norton که آپدیت بود ویروس چک کردم نداشتم.
برنامه ی windows7 manager رو هم نصب کردم که توش قسمتهایه خوبی برای تعمییر ویندوز داشت . اما اونم کار ساز نشد
.net framwork 4 رو هم دوباره نصب کردم.
c++ 2008 رو دوباره نصب کردم.
یاهو مسنجر و که تو اونم مشکل دارم و نوشته ها رو نشون نمیده دوباره نصب کردم.
بالاخره یکی پیدا میشه بفهمه قضیه چیه؟ اساتید کجان؟
وقتی روی دیال کلیک میکنم ارور مرگ میاد ( همون صفحه آبی رو میگم) لطفا راهنمایی کنید
نمیدونم فکر نمیکنم ویروسی باشهبا سلام،
از این که سیستمتون ویروسی نیست اطمینان دارید؟
![]()
از کار انداختن سرور بلدی و یه کپی پیست بلد نیستی ؟
گرفتی ما رو اخوی؟
برو سوالت رو هم تو بخش شبکه و امنیت بپرس !
مگه من چیزی که گفتم که باعث تابلو شدنتون بشه ؟اخه اونجوری تابلو میشیم.. من قراره فقط کاری کنم که همه بتونن اونو بخونن.. نه اینکه سرور از کار بیفته...
شما یا یه کانکشن دیگه بساز ، یا در run دستور netsh winsock reset رو وارد کن !با سلام،
از این که سیستمتون ویروسی نیست اطمینان دارید؟
نمیدونم فکر نمیکنم ویروسی باشه
شاید به خاطر بار زیاد سایت در اون موقعسلام
یه ؟
خطای شماره 500 توی gmail به چه معنیه؟
نه خیلی راحتره از اونیه که شما فکر میکنی... شاید به خاطر اموزش ناقصی که دیدم این اتفاق افتاده و کارای ساده رو نمیتونم انجام بدم ..اما اگه کسی بهم یاد بده اونوقت متوجه میشه چکار میتونم انجام بدم...مگه من چیزی که گفتم که باعث تابلو شدنتون بشه ؟
اخوی میشه بگی سرور رو چجوری از کار میندازین؟
نکنه دوشاخه ش رو از پریز میخواین بکشین ؟![]()
با سلام،
تو چند صفحه پیش راه بالا رو بره یه نفر نوشتم اما نگفت که شد یا نشد!
شما امتحان کنید!
با آرزوی موفقیت!
چرا گجت هاي ويندوز 7 ناقص لود ميشن تازه يه ايراد ديگه هم هست كه تازه متوجه شدم به اين ربط داره .ياهو مسنجرم وقتي توش چيزي مينويسم پيام و نشون نميده يعني هيچ پي امي رو نميبينم اما پي ام و ميفرسته.
من خودم فكر ميكنم تو ويندوز م يه اشكالي شده كه فايلهاي فلش خود ويندوز نمايش داده نميشن .
كسي هست راهنماييم كنتهههههههههههههه
ستور sfc \scsnnow رو هم انجام دادم نشد.
adobe flash player دوباره نصب کردم نشد.
من فکر میکنم قسمتی از ویندوزم که تصاویر گرافیکی که روش قابلیت کلیک داره رو نشون نمیده.
چون تازه متوجه شدم این مشکل رو با برنامه babylon هم دارم. تو بابیلون یه جا بود که عکس بلندگو بود وقتی روش کلیک میکردم تلفظ میکرد.
الان دیدم که تو بابیلون هم این ایکون شده مثل گجت های ویندوز.یعنی یه مربع هست که دورش کادره همین!!!!!!
ضمنا با دو نوع آنتی ویروس east و norton که آپدیت بود ویروس چک کردم نداشتم.
برنامه ی windows7 manager رو هم نصب کردم که توش قسمتهایه خوبی برای تعمییر ویندوز داشت . اما اونم کار ساز نشد
.net framwork 4 رو هم دوباره نصب کردم.
c++ 2008 رو دوباره نصب کردم.
یاهو مسنجر و که تو اونم مشکل دارم و نوشته ها رو نشون نمیده دوباره نصب کردم.
بالاخره یکی پیدا میشه بفهمه قضیه چیه؟ اساتید کجان؟
ولی من چیزی فکر نمیکنمنه خیلی راحتره از اونیه که شما فکر میکنی... شاید به خاطر اموزش ناقصی که دیدم این اتفاق افتاده و کارای ساده رو نمیتونم انجام بدم ..اما اگه کسی بهم یاد بده اونوقت متوجه میشه چکار میتونم انجام بدم...
دوباره امتحان کنید ، مشکل کش سیستم شماست ! نیمه های راه کم میاره !سلام
یه ؟
خطای شماره 500 توی gmail به چه معنیه؟