همه ی این کارها رو کردم بعد از اینکه سیستم از روی سی دی بلا می یاد شروع به نصب می کندبعدش دوباره همون قسمت نصب رو بالا میاره
چیکار کنم
با سلام،
دیروز به اینترنت دسترسی نداشتم، بنابراین عذر می خوام که دیر شد!
تو قسمت "دانلود نرم افزار" یه تاپیک گذاشتم با توضیحات کامل تر در مورد نرم افزار اما فکر کنم تا فردا قابل دسترسی نیست! بنابراین این جا هم کمی توضیح می دم.
شما نصب نرم افزار رو انتخاب کردید و چون هارد مشکل داره نمی تونه نصب بشه و باید تو همون صفحه ی اول Run Disk Administrator یا چیزی شبیه به این که اغلب آخرین گزینه اس انتخاب کنید. حالا فکر کنم باید سریال رو بزنید که اون جا گذاشته بودم. بعد از این کار وارد یه محیط Linux Base می شید که به راحتی می تونید با موس کار کنید. اگر چیزی تو لیست پارتیشن ها هست، کلیک راست و Delete کنید. حالا همون جا کلیک راست کنید و Create رو بزنید. در این جا می تونید نوع سیستم فابل اغلب "NTFS" و حجم مربوط به درایو برحسب مگابایت رو وارد کنید (مانند نمونه). وقتی همه ی درایو هارو ساختید از Toolbar بالا دکمه ای که شکل "پرچم" اه رو انتخاب کنید. اگه پیغامی داد تأیید کنید و صبر کنید تا کارش رو انجام بده مطمئناً درست می شه!
یادم رفت بگم، همی اینایی که گفتم تو PDF برنامه که تو همون پست گذاشته بودم با شکل هست!
نکته: بررسی کنید که هارتون در قسمت تنظیمات بایوس شناخته شده یا خیر!
با آرزوی موفقیت!