اگه بخوایم از زیرش در بریم میتونیم بگیم که حالا اصلا به چه دردت میخوره؟! ولی این جواب قانع کننده ای نیست!
نکته مهم اینجاست که من اینا رو از منبع خاصی نگرفتم،یه کم تحقیق و بعد نتیجه گیری های خودم بوده.پس الزامی نداره درست باشه.
Word : من فکر میکنم این اسم به این دلیل انتخاب شده چون این برنامه یک ویرایشگر کلمه (Word Processor) هست.اولین ورژن های این نرم افزار (در دهه ۸۰ تولید شده!) به اسم Multi-tool word بوده.و فکر میکنم به این دلیل بقیه اش رو نمیگن چون سخته!
Excel : این کلمه از نظر لغوی به معنی "برتری" هست و خب همه عادت دارن بگن کار ما برتر و بهتره! سال 1982 مایکروسافت یه برنامه Spreadsheet به نام Multiplan داشت اما روی سیستم عامل MS-DOS نتونست موفق باشه و لوتوس 3-2--1 گوی سبقت رو ربود.در سال 1998 مایکروسافت Excel رو بیرون داد و لوتوس رو شکست داد،میشه گفت به این خاطر "برتری" داشته.
Outlook : دقت کنید که این را با Outlook express اشتباه نکنید.این برنامه مثل یک برنامه ریز عمل میکند یعنی دفترچه یادداشت،دفترچه تلفن،مدیر کار(Task manager) ،تقویم و از همه مهمتر برنامه ایمیل است.(اکسپرس فقط کلاینت ایمیل است) اگه بخوایم یه کم لغوی بهش نگاه کنیم میتونه آوردن اطلاعات از بیرون باشه(ایمیل و گروه خبری) یعنی یه نگاهی بندازی ببینی بیرون چه خبره.یعنی یه Lookی به Out بکنی!
Powerpoint : اول اسم این برنامه Presenter بوده (یعنی ارائه کننده) ولی به خاطر مشکلات حقوقی و نام تجاری مجبور شدن عوض کنن و آقای Robert Gaskin پیشنهاد میده که بزارن پاور پوینت! پاور که میخواد قوی بودن برنامه رو نشون بده و پوینت هم میخواد به نکته ای که داره ارائه میشه اشاره کنه.مثلا بگیم اشاره کردن به نکته به صورت قوی! اگه سوالی داشتین از خودشون بپرسین :
http://www.robertgaskins.com 
Access : خب با استفاده از این برنامه دسترسی (Access) به اطلاعات درون پایگاه داده حاصل میشه دیگه...
===============================
خلاصه ببخشید اگه بیشتر شبیه بهانه است!!