۱.من تو این سه سالی که اینجا عضو شدم، هر چند خیلی اینجا نیومدم، اما تا جایی که یادم می یاد هر وقت سوالی پرسیدم شما بودی که جوابمو دادی. از این بابات واقعا ازت ممنونم.
۲.رفتم استادمو دیدم ، گفت می خوای پروژه ات برنامه نویسی باشه یا تحقیق؟ گفتم تحقیق. گفت چرا برنامه نویسی نمی خوای؟
گفتم چون بلد نیستم. گفت داره تو دانشگاه آزاد c#.net تدریس می کنه . اگه بخوام می تونم سر کلاساش برم و پروژه مو برنامه نویسی انتخاب کنم. خب من به طراحی وب علاقه دارم.درسته که تا حالا کلاس خاصی براش نرفتم ولی خوب از پیشنهاد استاد ذوق زده شدم. البته مسئله فقط ذوق زدگی من نیست باید ببینم توی این مدت و با توجه به شرایط می تونم این کارو انجام بدم؟
اینو خواستم از شما بپرسم که راهنماییم کنی، اول اینکه استاد گفت من باید یه سایت برای انتخاب واحد دانشجوهای پیام نور طراحی کنم به نظرم این برای کسی که قبلا تجربه ای نداشته سنگینه دوم اینکه گفت تا تیر ماه وقت دارم و من توی تیر ماه امتحان دارم یعنی عملا تا قبل از تیر وقت دارم. دیگه اینکه استاد قراره تئوری درس بده ولی من باید کار عملی انجام بدم. با توجه به این شرایط به نظرت انتخاب پروژه برنامه نویسی عاقلانه هست؟
۳.یه سوال دیگه هم داشتم من نظریه زبان ها را هنوز پاس نکردم. از ترس گذاشتم واسه ترم آخر که حالا هم تستی شده امتحانش.
از همین حالا از نتیجه اش می ترسم. از کتاب پیتر لینز هم خوشم نمیاد زیاد باهاش ارتباط برقرار نمی کنم. یه منبع دیگه به جز لینز سراغ نداری که بهتر توضیح داده باشه؟
۱.صرفا علاقه شخصی و کنجکاوی بوده و خودم دوست داشتم،تشکر لازم نیست.

۲.با این تفاصیل میتونی برنامه نویسی رو انتخاب کنی.اما پیش شرطش اینه که استاد باید تو رو بشناسه و بدونه که آدم علاقه مند و با پشتکاری هستی (در اصل باید خودت رو بهش "بشناسونی").اینطوری اگه موفق نشدی پروژه رو تکمیل کنی هم باز میدونه که از تنبلی نبوده.
این مدت برای تسلط روی برنامه نویسی کافی نیست،اما برای راه انداختن کار کافیه.برای نوشتن اون پروژه انتخاب واحد باید زیاد کار کنی و وقت بزاری.دیگه بستگی به خودت داره،چون نمیتونی منتظر استاد بشی و باید جلوتر از استاد بشینی بخونی و یاد بگیری (واسه برنامه نویسی).
این نظر کاملا شخصی منه،من تو رو نمیشناسم،از توانایی هات اطلاع ندارم،استاد رو نمیشناسم و ... اما اگه من بودم و به C#.net هم علاقه داشتم،حتما سر کلاس استاد میرفتم،کار میکردم،برنامه مینوشتم و حتی بعد از تموم شدن دوره با استاد در تماس بودم و ... اما پروژه رو برنامه نویسی بر نمیداشتم. میتونی پروژه تحقیقی در مورد استانداردهای طراحی وب (یا موضوعات مشابه) برداری،اما خارج از پروژه اون انتخاب واحد رو هم در زمان بیشتر و با خیال راحت تر بنویسی و با استاد هماهنگ باشی.
بازم تصمیم با خودته،شرایط رو بسنج و تصمیم رو مناسب بگیر.ممکنه در شرایطی که تو هستی تصمیم دیگه ای میگرفتم.
۴.نترس بابا نظریه چی داره آخه؟ من خودم کتاب پیتر لینز رو خوندم،با یکی از اساتیدی هم داشتم که بالای ۸۰ درصد بچه ها میگن حرفشو نمیفهمن.بیخودی گنده اش کردن وگرنه چیز سختی نیست.منبع دیگه ای نمیشناسم.