[h=3]مقاله های منتخب و درخواستی از ژورنال ها[/h]سلام نمیشه اینجا هم مثله تالار کامپیوتر یه بخشی باشه که یکی کهمیتونه برامون از سایت های خارجی که محدودیت دانلود مقاله دارن با یوزر پس اونجا مقاله بگیره؟
سلام
من باید یه مقاله در مورد کامپیوتر های خود درمانگر ارایه کنم ولی توی منابع فارسی که چیزی نیست ترجمه ی انگلیسی اش هم نمیدونم چی میشه که تو رفرنسای زبان اصلی دنبالش بگردم.کسی میدونه؟
سلام بچه ها
دوتا سوال داشتم...
من یه سری فایل از نت گرفتم .مدیر وبی که ازش این فایلارو گرفتم واسم پیغام گذاشته که اول باید فایلارو از حالت فشرده دربیارم و بعد تبدیل به pdfکنم تا قابل خوندن بشه...میخواستم بدونم چه جوری فایلارو باید از حالت فشرده خارج کنم؟
فایلا با برنامه winrarفشرده شده!
دومین سوال: من یه سری برنامه از ماهواره گرفتم...ولی وقتی میخوام رو کامپیوترم بازش کنم errorمیده و باز نمیشه...چرا؟
اگه برنامه km player رو نصب کنم مشکلم حل میشه؟
پ.ن: ادم تو مسابقات رباتیک جهانی مقام بیاره...بعد جایزشون از طرف دانشگاه ی فلش دو گیگ باشه!!!!!!!!!!!!
خیلی زشته.......
business model برای ارایه یه پژوهش تو درس مبانی فناوری اطلاعات برای شرکت eBay چی میتونه باشه؟؟
کلا به نظرتون انتخاب شرکت eBay برای پژوهش فکر خوبیه یا اگه نیست شما برای این درس چه کاری کردید؟؟
شرمنده من سوالو یه جای دیگه هم پرسیدم
دومین سوال: من یه سری برنامه از ماهواره گرفتم...ولی وقتی میخوام رو کامپیوترم بازش کنم errorمیده و باز نمیشه...چرا؟
اگه برنامه km player رو نصب کنم مشکلم حل میشه؟
.
اول : برنامه به این داغونی واسه چته آخه؟!بچه ها میشه بهم ادرس سایتی رو معرفی کنید که بتونم برنامه Borland turbo pascal7 win 9x رو دانلود کنم؟
سلام به بچه های تالار فناوری خواستم ی موضوع تحقیق توپ برا درس مبانی فناوری اطلاعات به من معرفی کنید در واقع قضیه رو کم کنیه
اول : برنامه به این داغونی واسه چته آخه؟!
دوم : خود سایتش تا 5.5 رایگان میده اما بعدش رو نداره.
سوم : هیچ چیزی نیست که نشه توی piratebay.org پیداش کرد!! اما اصول امنیتی رو رعایت کنید که پسفردا FBI نیاد بگیرتتونن!
چهارم : لینک تورنت توربو پاسکال 7.1 : http://thepiratebay.org/torrent/3783154
سلام
من دانشجوی ترم 1 فناوری اطلاعات هستم
برای درس "مبانی فناوری اطلاعات" دنبال یه پروژه میگردم
به نظرتون چه موضوعی بذارم؟؟؟؟
میشه راهنماییم کنید تورو خدا؟؟؟؟؟
اگه میشه بهم پی ام بدید و با چت راهنماییم کنید
خیلی ممنون
[قرار دادن ایمیل خلاف قوانین می باشد]
یا علی
شما میتونید در این مورد منابعی رو در اختیار من قرار بدید؟؟؟؟
سلام
ضمن خوشامدگویی
از مطرح کردن سوالتون در بخش های مختلف خودداری کنید.
برای پروژه هم به نظر من نقش فناوری اطلاعات در حوزه تجارت موضوع خوبیه
البته برای انتخاب موضوع باید به توانایی ها و منابعی که دارید توجه داشته باشید.
موفق باشید
esp چیه؟شما میتونید در این مورد منابعی رو در اختیار من قرار بدید؟؟؟؟
سیستم esp چطوره؟؟؟؟ خوبه؟؟؟
esp چیه؟...
سلام دوستای خوبم . من عضو جدید سایت هستم . راستش می خواستم بدونم کسی هست که من رو در رابطه با موضوع ارشیو کردن اسناد به کمک صوت document archiving کمک کنه این موضوع پروژ ما هست منم هیچ چیزی ازش نمی دونم می خواستم ببینم برنامه نویسی یا نرم افزاری برای این موضوع پیدا می شه ؟ خیلی ممنون میشم اگه کسی بتون بهم در اسرع وقت کمک کنه . اکه کسی مقاله یا پروژه ای در این رابطه بهم معرفی کنه هم خیلی ممنونش میشم .
با تشکر فراوان
سلام
من واسه پروژم موضوع "نقش فناوری اطلاعات در زندگی" رو انتخاب کردم.
به نظرتون چطوره؟
یکم کلی هستش ولی به جاش مطلب زیاد میشه گیر آورد...
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کسی مطلب یا منبع در این مورد داره؟؟؟؟
خوبه،اما وقتی انتخاب کردی دیگه از کسی نپرس چی انتخاب کنم! شاید اون آدم وقتشو بتونه جور بهتری صرف کنه.سلام
من واسه پروژم موضوع "نقش فناوری اطلاعات در زندگی" رو انتخاب کردم.
به نظرتون چطوره؟
یکم کلی هستش ولی به جاش مطلب زیاد میشه گیر آورد...
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کسی مطلب یا منبع در این مورد داره؟؟؟؟
از دکمه تشکر استفاده کن،تاثیرش هم بیشتره!ممنون داداش
فکر کنم منظورتون Microsoft Silverlight باشه.موضوع خوبیه اما نه واسه ترم های اول.باید بچه ها یه کم آشنا باشن با یه مفاهیمی.من باشم به جای اینکه اختصاصیش کنم و در مورد سیلورلایت ارائه کنم،درمورد ماهیت Rich Internet Application ها کار میکنم.سلام من تا چندر وز پیش دنبال ی پروژه توپ سه نفره برا این درس بودم امروز پیدا کردم اما چون شما هم دنبال موضوع هستین بهتون معرفی میکنم البته به شرطی که دانشجوی همدان نباشین میتونین استفاده کنید میتونید در مورد silev light تحقیق کنید یا در موردr f i d تحقیق کنید