حامد جان؛ ممنون ولی مسئله اجرا نشدن چند تا از ماژول ها از جمله Pipesys, Upstream ,... است که این لایسنس ساز شما هم درستش نکرد
ضمنا امضات خیلی قشنگه
مسئله نصب خود اسپن پلاس هم هست دوست عزیز
حامد جان؛ ممنون ولی مسئله اجرا نشدن چند تا از ماژول ها از جمله Pipesys, Upstream ,... است که این لایسنس ساز شما هم درستش نکرد
ضمنا امضات خیلی قشنگه
من بدون مشكل نصبش كردم. Sql , .NET3.5 , ... هموناييه كه تو ورژن قبلي بود.مسئله نصب خود اسپن پلاس هم هست دوست عزیز
اره دوست منیعنی من که الان هیچ ورژنی رو سیستمم نصب نیست، بیام و نرم افزارو نصب کنم و بعد از نصب نرم افزار برم
Aspen Properties Database Configuration Tester
رو کلیک کنم؟ اگه اشتباه نکنم، این یکی از ماژول یا گزینه های اسپنه که موقع نصب، میاد تو گزینه ها
اره همون ها هست و اگه ورژن بالاترش باشه که چه بهتردر ضمن آیا اون سه برنامه جانبی ورژنش همون ورژنای مال 7.2 هست؟ یعنی SQL Server 2005 و ....
اره همون ها هست و اگه ورژن بالاترش باشه که چه بهتر
اره دوست من
باید بعد از نصب حتما این گزینه رو بزنی تا اون اخطاری که عکسش رو گذاشتی نیاد
من ديگه نصب كنم؟؟؟ ديگه سيستمم كم كم داره شاكي ميشه اينقدر نصب كردم و حذف كردم.
اگه نكته ريز ديگه اي هست، بفرمايين كه ايشالا مشكلي پيش نياد ديگه
دوست منممنون. اين گزينه كجا مياد تا من بزنمش؟ دقيقآ حين نصب مياد؟ من الان خودم شك كردم، كجاست؟
دوست مندوستان خوبم. SQL Sever Express Edition 2005 جواب نمیده. برای پنجمین بار نصب کردم و جواب نداد
دوست من
شما این مراحل رو یک به یک برو ببین کجاش مشکل داری
این اموزش رو حامد گذاشته
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...e-7.2-(-2010?p=3495060&viewfull=1#post3495060
بعد هرجاش نشد بگو
تو اموزش یه قسمتی هست که باید تو کنترل پنل و add or re غیر فعال کنی انجام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من، اشكال كارا اينجاست. اون قسمت كه گفتين برين تو Aspen Properties Tester استارته كه زدم چنين پيغامي داد.
دوست من، من تمام تاپيكها و تمام پستها رو با دقت خوندم، و فكر ميكنم چيزي از قلم نينداختم
مشاهده پیوست 76781
تو اموزش یه قسمتی هست که باید تو کنترل پنل و add or re غیر فعال کنی انجام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلاممنظورت ISS و Message Quenning هست؟ غير فعال يا فعال؟. من اومدم كلاً يه بار همه رو حذف كردم. هر برنامه اي كه بود. بعد اومدم اين دو تا تيك مربوط به ويندوز رو فعال كردم نه غير فعال. بعدش برنامه رو نصب كردم. كه بازم اين پيغامه داد
ای کاش تاپیک "انتظارها به سر آمد AspenONE 7.3" قفل نمی شد . حداقل تمام نظرات یجا بودو اگه کسی می خواست از اول برسی کنه همونجا اینکارو یجا می کرد .اما یه خبر خوشحال کننده دارم واستون . راه حل مشکلو پیدا کردم . چارش یه فایل که می گم کجا باید paste بشه .
http://www.mediafire.com/?lf987i5rmzho22q
تو مسیر
C:\Program Files\Common Files\Hyprotech\Shared
paste کنین . اونوقت درس میشه . موفق باشید .
پست شما به اینجا انتقال داده شد
باتشکر : جواد
ضمن تشكر از مديريت براي باز كردن دوباره اين تاپيك.
دوستان، من هر كاري كردم َAspen plus توي XP بالا نيومد. در صورتي كه ورژن هاي قبليش 7.2 & 7.1 مثل آب خوردن نصب ميشد. حالا نميدونم مشكل از ويندوز منه يا از نرم افزاره. نرم افزارم از ميهن دانلود دانلودش كردم. كسي هست كه از اونجا دانلودش كرده باشه و روي XP هم نصبش كرده باشه ؟ لطفا راهنمايي كنيد.
سلام
بچه ها من aspenone 7.3 رو دارم ولی هر کاری میکنم نصب نمیشه. بعد از اون صفحه ای که برنامه های دلخواه رو مثل aspen و aspen hysys و ... رو انتخاب میکنم sql رو چک میکنه بعد یه کادر ظاهر میشه که وسط کادر نوشته SQL 2005 EDITION SP3 من چندتا SQL حتی از خود سایت مایکروسافت دانلود کردم ولی بازم نصب نشد حتی SQL 2008 هم نضب کردم ولی بازم درست نشد.
لطفا راهنماییم کنید خیلی به این برنامه نیاز دارم
اون قسمتی که شما فرمودید وقتی جواب میده که لایسنستون موجود باشه و ولی مشکل اکثر بچه ها این نیست . از روش های دیگه حل میشهسلام دوستان
من هم با خطای >>>>>unable to acquire aspenplus license
رو برو شدم که با دو کار تونستم این خطا رو از بین ببرم.
یک اینکه اول نت رو قطع کردم بعد گزینه >>>Aspen Properties Database Configuration Tester <<<<رو زدم تا اجرا بشه
و دوم اینکه مثل ورژن های قبله هایسیس نیازی نیست کا تاریخ رو تغییر به عقب برگردونیم و نیازی به تغییر تاریخ نیست
موفق باشید![]()
سلام مهندساون قسمتی که شما فرمودید وقتی جواب میده که لایسنستون موجود باشه و ولی مشکل اکثر بچه ها این نیست . از روش های دیگه حل میشه
سلام مهندساون قسمتی که شما فرمودید وقتی جواب میده که لایسنستون موجود باشه و ولی مشکل اکثر بچه ها این نیست . از روش های دیگه حل میشه
ممنون که این کار رو کردیدسلام مهندس
از آشناییتون خوشبختم..منظورم این نبود که راه حل کلی مشکل این هست,فقط تجربه خودم رو برای برطرف کردن این خطا گفتم!
دوست مندوستان ظاهرا ً این نرم افزار ( که البته از میهن داونلود گرفتمش ) کرک بشو نیست که نیست ، من نصبش کردم ولی به علت مشکلات لایسنس اجازه استفاده نمیده
کرک ی چیزی داره ؟ کجا باید کپیش کرد ؟
ویدوز من 64 بیته ، چه باید کرد ؟
دوست من
اموزش کامل کرک این نرم افزار موجوده
می گشتی پیداش می کردی
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...AspenONE-7.3?p=4341551&viewfull=1#post4341551
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...AspenONE-7.3?p=4248805&viewfull=1#post4248805
دوست من اگه پستها رو بخونی می فهمیدی که مشکل چیه کدوم برنامه رو اجرا کردی که این خطا رو میده هایسیس رو هم امتحان کنمشاهده پیوست 86091
اقا مشکل اینه ! این کارها رو هم انجام داده ام قبلش ، ولی قضیه چیه !؟؟؟؟؟؟؟ کلافه م کرده