kasra.asadian
عضو جدید
سلام من گوشی نوکیا n70دارم اس ام اس فارسی نمیفرسته اون برنامه ای هم کهگذاشتین روی گوشیم نصب نمیشه نمیدونم چرا!
فکر کنم فرمتشو نمیخونه اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

میتونید ببریدش یه موبایلی تا براتون نرم افزار فارسی رو نصب کنه یا با پرداکت کد آسیا اونو فلش کنه تا زبان فارسی هم روش نصب بشهسلام من گوشی نوکیا n70دارم اس ام اس فارسی نمیفرسته اون برنامه ای هم کهگذاشتین روی گوشیم نصب نمیشه نمیدونم چرا!فکر کنم فرمتشو نمیخونه اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
![]()
سلام
من گوشی 2730 را با نرم افزار ovi اپدیت کردم الان امکان تایپ فارسی نداره. باید چکارش کنم تا دوباره زبان فارسیش برگرده.
ممنون
دوست عزیز اطلاعات روی سیمکارت ؟! منظورتون کنتکت هاست !؟؟!!؟سلام من گوشی نوکیا ۶۵۰۰ دارم و وقتی میخوام اطلاعات روی سیم کارت به گوشی منتقل کنم ازم کد رمز می خواد . من یادم نمی یاد بهش رمز داده باشم حالا باید چه کار کنم؟
سلام . دوست گلم سیستم عامل 5800 سیمبینه و سیمبین به راحتی برنامه جاوا ( Jar ) رو میخونه !!!سلام
من 5800 اکسپرس موزیک دارم
میخام برنامه های جاوا رو روش بریزم،امکان تغییر سیستم عامل بطوریکه فایلهای جاوا رو هم بخونه هست؟
با تشکر
اوهوم متوجه شدمخواهش میکنم دوست گلم !!!
ببینید گوشیهای سونی اریکسون سیستم عاملشون جاواست ! البته جاوا سیستم عامل نیست یه پلتفرمه !
این گوشیها فقط برنامه هایی که پسوندشون Jar هست میخونن ! این برنامه هارو گوشیهای نوکیا به راحتی میخونن !
البته بعضی از گوشیهای نوکیا هستن که محدودیت نصب برنامه دارن . ولی خیالتون راحت . 5800 چنین محدودیتی نداره ! با خیال راحت نصب کنین !
سوالی بود در خدمتم !
شما 12345 یا 0000 رو بزنید. اگر شد که فبها.بله هم کنتکت ها,هم هر چی تو سیم ذخیره شده ولی زمان انتقال می گه حافظه گوشی محافظت شده است , رمز امنیتی می خواد . ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام.سلام من گوشی نوکیا ۶۵۰۰ دارم و وقتی میخوام اطلاعات روی سیم کارت به گوشی منتقل کنم ازم کد رمز می خواد . من یادم نمی یاد بهش رمز داده باشم حالا باید چه کار کنم؟
من که جواب شما رو در تاپیکسلام
می خوام از طریق بلوتوث گوشی و لپتاب به نت وصل شم
گوشی نوکیا 5800
ویندوزxp
ممنون میشم راهنماییم کنید
بله:ممنون
سلام . دوست عزیز صفحه نمایش خازنی اسمش با خودشه ! خازنی ...اول که دم شما هم گرم بعد سوال چرا صفحه لمسی خازنی گوشی های موبایل مثل n8,x6با مهر نماز هم کار میکنه درستش باید با حرارت دست کار کنه
لطف کنین یه فیلم یا عکس هرچند بی کیفیت هم که شده بذارین تا بنده ببینم .
قصد جسارت ندارم . من خودم چون این گوشی رو دارم و با مهر کار نمیکنه میگم !
سلام. اپرا مینی عزیز به خاطره ها پیوسته....! روحش شاد! (تا اونجا که میدونم هنوز رو پاکت پی سی ها کار میکنه)سلام دوستانمن یک گوشی نوکیا c2-01 دارم که هر وقت میخام با opera mini سایت باز کنم این پیغامو میده :failed to connect to the internetتنظیمات gprs گوشی کاملا درسته چون با مرورگر گوشی همه سایتا باز میشه...چندتا ورژن اپرارو امتحان کردم ولی نمیشه!!کسی میدونه مشکل کجاس؟!
سلام دوست عزیز . بابت آپلود کردن فیلم ممنونم . خوب دوست عزیز مهرهایی که جدیدا ساخته میشن روشون یه لایه هست که الکترون های دست رو به صفحه منتقل میکنه . دقیق نمیدونم این ماده چیه ولی مطمئنم که یه ماده ای روی مهر مالیده شده که مهر به این راحتی ها از بین نره !سلام دوست عزیز اینم یه کلیپ کوتاه از کار کردن n8با مهر
منتظر جوابتون هستم
اگر ولوم روی ماکس هست و گوشیتون زمین نخورده با یک گوش پاک کن شیار های بلندگوی گوشیتون رو پاک کنید.سلام گوشیم n70چند روزه صدای جواب دادن به مکالمه خیلی کم شده کد *#7370#تنظیم کارخانه هم زدم باز صداش خوب نشد-درود برشما
مرسی...اگر ولوم روی ماکس هست و گوشیتون زمین نخورده با یک گوش پاک کن شیار های بلندگوی گوشیتون رو پاک کنید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
افزایش سرعت جی پی آر اس گوشی | سیمبین | 4 | |
![]() |
گوشی خود را توسط Nokia Magnifier به ذره بین تبدیل کنید | سیمبین | 0 |