اتفاقا گوشی خوبیههههههههههههه..........!!!سلام دوست گلم . ببخشید که اون دفعه جواب ندادم .
خوب معلومه که ارزش نداره ! N70 گوشیه عهد بوقیه و شما الان تر و تمیزش رو میتونین با 50 تومن حتی کمتر هم بگیرین !
این گوشی سیستم عاملش سری 60 ورژن 2 OS8.1 هستش ! مسلما برنامه سری 60 ورژن 3 رو نمیتونین روش نصب کنین !
پیشنهاد میکنم یه مقدار بودجه رو افزایش بدین و یه گوشی بهتر و جدید تر بگیرین !!!
گفتن قدیمیه! نگفتن که بده!!اتفاقا گوشی خوبیههههههههههههه..........!!!![]()
گفتن ارزش نداره.....گفتن قدیمیه! نگفتن که بده!!
دوست گلم یه نگاه به پست دوستمون که من نقل قول کردم بندازین . ایشون گفتن 95 تومن ارزش داره !؟؟! منم گفتم نه ارزش نداره . کمتر از 95 تومن ارزش داره ! ( 50 تومن )اتفاقا گوشی خوبیههههههههههههه..........!!!![]()
گفتن قدیمیه! نگفتن که بده!!
ممنون دوست منسلام دوست گلم . ببخشید که اون دفعه جواب ندادم .
خوب معلومه که ارزش نداره ! N70 گوشیه عهد بوقیه و شما الان تر و تمیزش رو میتونین با 50 تومن حتی کمتر هم بگیرین !
این گوشی سیستم عاملش سری 60 ورژن 2 OS8.1 هستش ! مسلما برنامه سری 60 ورژن 3 رو نمیتونین روش نصب کنین !
پیشنهاد میکنم یه مقدار بودجه رو افزایش بدین و یه گوشی بهتر و جدید تر بگیرین !!!
مبارکتون باشه . دوست گلم اون تاپیکتون خلاف قوانین بود . واسه همین قفل شد !!!ممنون دوست من
من امروز یه 5233 خیلی تمیز(درحد آک) خریدم 115. خودم که راضیم. ممنون
البته سوال من از شما یه تایپیک دیگه ود، که سه تا گوشی معرفی کردم و یکی از اونا رو میخام بخرم . ممنون میشم راهنمایی کنید.
می دونممبارکتون باشه . دوست گلم اون تاپیکتون خلاف قوانین بود . واسه همین قفل شد !!!
کد *#7370# (از راست به چپ) بزنیدسلام به همه دوست های گلم
من یه 5800 دارم که ARM 356 ء از وقتی که خریدمش یه سری از فایلهام رو برا خودش پاک میکنه و از این جور چیزا ! 2 یا 3 بار آپدیتش کردم ولی درست نشدهتازه از 85 مگابایت حافظه در اختیارم هم یه مقداریش انگار از بین رفته و دیگه با اینکه تو درایو C هیچی ندارم ولی حافظه گوشیم همینطوری پر ء و فقط 15 مگابایت خالی نشون میده !
چیکار میتونم بکنم !![]()
دوست گلم بذارین بخش به طور کامل راه بیفته . بعدش در قسمت مشاوره برای خرید و فروش گوشی یه تاپیک بزنین . اون موقع بنده در خدمتتون هستم ...می دونم
بخاطرش هم یه اخطار گرفتم که حقم بود
میگم شما راهنمایی کنید منو تو اون مورد
حالا تو پروف یا اینجا
ولی روش ساده تری برا هک گوشی های سیمبیان وجود داره . خود من همین چند روز پیش گوشیمو هک کردمبرای ساین کردن شما به دوتا فایل Cer و Key احتیاج دارین که متاسفانه فعلا دستیابی به این فایلها مقدور نیست .
خوب به ما هم بگو خانوم دکترولی روش ساده تری برا هک گوشی های سیمبیان وجود داره . خود من همین چند روز پیش گوشیمو هک کردم
اینم حرفیهخوب به ما هم بگو خانوم دکتر
آخه من عجله دارم.اینم حرفیهمفصله! فعلا صبر کنید بعدا به حول قوه ی الهی تاپیکشو میزنم :دی
[h=1]هک گوشی های ویواز و نوکیا بدون نیاز به فایل (cer&key)[/h]آخه من عجله دارم.
دستت درد نکنه.
خیلی زود بزن. دی
مرسی . با این حساب رو گوشی من جواب نمیده!
چرا؟....مرسی . با این حساب رو گوشی من جواب نمیده!
خب نوشته ویواز و نوکیا (یعنی رو باقی سونی ها جواب نمیده)چرا؟....
ساتیوگوشیتون چیه؟
هردوشون سیمبین سری 5 هستن. هک میشهساتیو
لابدهردوشون سیمبین سری 5 هستن. هک میشه
ممنون آقا حمید
بله....ممنون آقا حمید
میگم الان اینکارا رو بکنم دیگه هر برنامه ای رو گوشیم نصب میشه.(منظورم برنامه های ساین نشده هست)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
افزایش سرعت جی پی آر اس گوشی | سیمبین | 4 | |
![]() |
گوشی خود را توسط Nokia Magnifier به ذره بین تبدیل کنید | سیمبین | 0 |