samaneh belbasi
عضو جدید
یه سوال دیگه هم داشتم..استحکام کششی پارچه با منسوج با استفاده از instorn انجام میشه ..روش نوار برش دیگه چیه!!!
سلام . مدل اپن اند رو بیان کنید و کدام تنظیمات منظورتون بخش سنسور کرولب یا بخش تنظیمات ماشین ؟اگر اپن اند شما اتوکورو 360 با مدل SE12 باشه ، میتونم کمکتون کنم .یا علیتنظیمات نمایشگر اپن اند اشلافهرث رو از کجا میشه پیدا کرد؟
با سلام.دوست عزیز سوالتون کامل نیست . اگه الیاف مصرفی پنبه است ابتداء رطوبت الیاف پنبه رو محاسبه کنید (طبق استاندارد نباید بیش از 8درصد باشه) و همچنین میزان عسلک پنبه هم باید اندازه گیری بشه .سپس بر اون اساس رطوبت سالن رو تنظیم کنید.درصورت استفاده از پنبه عسلک دار باید به شدت رطوبت کاهش پیدا کنه.مثلاً حلاجی و کاردینگ باید رطوبت 35درصد و دمای 26 درجه داشته باشه. اما در شرایط عادی طبق پیشنهاد شرکت ریتر برای اپن اند دمای 25 الی 28 درجه و رطوبت 52 الی 58 درصد و در بخش حلاجی و کاردینگ رطوبت 48 درصد الی 52 درصد لازم است که البته به میزان رطوبت الیاف و میزان عسلک الیاف وابسته است .با سلام وتشکر از همه دوستان
من در کارخانه ای کار می کنم که سالن ریسندگی و مقدمات ان یکی است وقتی سالن بدون رطوبت است بدون پارگی ماشین ها کار می کند بعد از زدن رطوبت در مقدمات پارگی بشدت زیاد شده که با باز کردن در خروجی شرایط ریسندگی بهتر شده لطفا نظر خود را در این مورد بگویید و راه حل ارائه دهید
مدل اپن اند ru 14
كاتالوگ فارسي و هم انگلیسی اپن اند RU14A ریتر که دقیقاً مانند RU14 است رو کارخانه نساجی خوی داره.شما اگه دسترسی به دفتر تهران کارخانه داشته باشید شاید باهاتون همکاری کرده و در اختیارتون بذارن.آدرسش رو هم با سرچ پیدا میشه.یا علیبا سلام و احترام به دوستان
کتاب و کاتالوگ ru14,ru04 شرکت ریتر کسی داره
با تشکر
سلام.بحث پول نیست،مهندس گرامی.من چند سالی اونجا بودم اما بیش از 4 سال است که برای راه اندازی ی کارخانه دیگه از سیستم خوی منفک شدم.شما پیشنهادم را انجام بدید انشاا... که جواب میگیرید.اگر که موفق نشدید اونزمان بهم بگید.یا علیبا سلام خدمت دوست غزیزم اقای حاجب
اگر می توانید کاتالوگ ru14a با نقشه برق و spare part ان برای من تهیه کنید
هزینه یکی نسخه از ان پرداخت می شود
سلام دوست گرامی.سلام
بچه ها مویینگی نخ پنبه ای بیشتره یا پلی استر ؟؟؟ و چرا ؟؟؟
با سلام . با مجله نساجی امروز تماس بگیرید.این مجله چند سال پیش کتابی رو چاپ کرد که مختص اصول بافندگی در فرش ماشینی بود،میتونید مستقیماً بخرید . کتاب خوبیهسلام..ممنون از سایت خوبتون
من کتابی در زمینه بافندگی فرش ماشینی نیاز دارم...که اصول کار دستگاههای بافت فرش ماشینی روگفته باشه
ممنون میشم راهنماهیم کنید
با سلام.من بیشتر پنبه و مخلوط با پلی استر کار کردم.تو سیستم ما به فرض اینکه مواردی که ذکر کردید درست باشه (موارد ذکر شده خودتان بسیار مهم است) یکسری موارد جزیی میماند که به ترتیب زیر است : با افزایش فاصله نیپ رل (فاصله بین غلتکها) در main draft و break draft الیاف کوتاه که باعث پرز میگردد ، کاهش می یابد . باید دقت داشته باشید که با افزایش این فاصله CV کمی افزایش می یابد .سلام دوستان وقت بخیر
لطفا اگر کسی تخصصی در رابطه با کاهش هرینس الیاف آکرلیک 130م م داره و میتونه به من کمک کنه بگه که باید چه کار کرد؟
درضمن فیلر گیری کاردینگ انجام شده و در بهترین حالت خود قرار گرفته اما باز هم هرینس ما کاهش پیدا نکرده/همچنین فاصله شانه تا غلطک تولید را هم به حد اقل رساندیم/و در رینگ نیز تا جایی که پارگی نخ افزایش پیدا نکند نمره شیطانک را افزایش داده ایم/اما باز هم هرینس ما زیاد است/اما در مورد اعمال تغییرات فینیشر اطلاعات زیادی نداریم/ممنون میشم اگر به من کمک کنید
سلام.معمولاًدستگاهها،چه اتوکنرباشه(نخ رینگ)وچه اپن اند باشه دو درصد ما تلورانس اختلاف متراژ رو داریم.مگراینکه اپن اند یا اتوکنر شما دارای سیستم اکوپک و یا پروپک باشه.در اینصورت اختلاف متراژ شمابه حداقل میرسه.سلام.وقت بخیر.میخواستم بدونم برای کاهش ته بوبین در چله کشی چه تمهیداتی لازم است؟
با سلام.سلام : از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه و بگه نخ اسپان چیه؟؟ و یه جا دیدم نوشته نخ اسپان چینی 1/30 ؟ این نمره نخی که گفته واحدش چیه؟؟ و همچنین به نخ با نمره 1/30 ، نخ 64 هم گویند. نمره 64 واحدش چیه؟؟
همچنین در مورد نمره گذاری نخ ، کسی از دوستان جزوه ای دارن ؟ زبان اصلی باشه بهتره ، میخوام یاد بگیرم هر نخ رو با چه نمره ای باید بیان کنیم. متچکر.
آقای حاجب ممنون میشم شما هم راهنمایی کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات و کلید آزمون ارشد تکنولوژی نساجی 92 | تکنولوژی نساجی | 0 | |
![]() |
سوالات مربوط به ماشين في ني شر | تکنولوژی نساجی | 0 | |
![]() |
مشکلات بافت در ماشین های بافندگی حلقوی | تکنولوژی نساجی | 1 |