از اونجایی که متوجه شدم این تایپیک خیلی فعال نیست. کسانی که این پستو میبینن و دوست داران برای قبولی در ارشد فیزیک 94 بهم کمک کنن لطفا پی ام بدن:
m.r.nuri68@gmail.comدرود بر شماسلام به همه دوستداران و عاشقان فیزیک در هر جای دنیا که هستن
دوستان من قصد دارم فیزیک رو از ارشد بخونم و میخوام امسال کنکور بدم و حتما باید دانشگاه تهران قبول شم. رشته ای که خوندم اصلا مرتبط با فیزیک نیست و به تازگی موفق شدم پ.نامه ارشدمو دفاع کنم.
قصد دارم تابستون کلاس کنکور ثبت نام کنم و برنامه منسجمی بچینم و حتی از کار فعلیم استعفا بدم که نتیجه بهتری بگیرم. از همه عزیزان خواهش میکنم کمکم کنید.شاید یک جمله از جانب شما بتونه آیندمو دگرگون کنه. از توجهتون ممنونم...
درود بر شما
یه سوال دارم ازتون
اونم اینه که قصدتون از خوندن فیزیک چیه؟
جواب این سوال میتونه کمک بزرگی بکنه
درود بر شمااینقدر این امر واسم مسلمه که مانند اینه که ازم بپرسی چرا به خدا اعتقتد داری؟؟!!
به این خاطر که نمیتونم از علاقم نسبت به تعمق در عالم هستی و رازهای بیشمار آن و عطش کسب علم و رسیدن به مرز دانش فیزیک چشم پوشی کنم. و هر لحظه که میگذره حس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم اگر نسبیت عام انیشتین رو نفهمم! همین قدر که احساسی دارم راجبش حرف میزنم همینقدر هم به نظرم منطقی میاد. شاید از 100 نفری که باهاشون مشورت کردم 99 نفر مخالف این ایده من هستن.
ولی علاقه من ناشی از دیدن یک مستند فیزیک یا خواندن کتابهای استفان هاوکینگ نیست یا حتی جو نیست. من از خواندن این رشته محروم شدم چون نتونستم در لحظه انتخاب رشته کنکور کارشناسی خودم مسیرمو انتخاب کنم.
بازم ممنون از توجه و وقتتون
ابرساناها دسته ای از مواد هستند که تحت شرایط خاص رسانندگی بسیار بالایی دارند طوری که به نظر میرسه اصلا مقاومتی در برابر جریان الکتریکی ندارند...
مثلا در دماهایی در حدود چند کلوین قلع خاصیت ابررسانایی از خودش نشون میده و مقاومتش در دمای خاصی به نام دمای گذار محو میشه...
این تغییر گذاری از حالت معمولی به حالت ابررسانایی را گذار فاز میگن.
در فاز ابررسانایی ویژگی های ماده ای که به ابررسانا تبدیل شده از فیزیک ابررسانایی و دمای پایین پیروی می کنند....مثلا اثر مایسنر یکی از این ویژگی هاست که به اثر طرد شار مغناطیسی هم مشهوره و فرق اساسی ابررسانا را با یک هادی کامل مشخص میکنه...به این معنی که اثر مایسنر در هادی کامل که (اون هم بدون مقاومت هست و رسانندگی بالایی داره ) دیده نمی شه ولی در ابر رساناهال دیده میشه...
اثر مایسنر میگه اگر میدان مغناطیسی به یک ابررسانا نزدیک بشه این ابررسانا خطوط میدان مغناطیسی را طرد می کنند .
همچنین اگر ماده قبل از ابر رسانا شدن در مجاورت میدان مغناطیسی باشه با تبدیل شدن به ابررسانا و حذف میدان مغناطیسی از مجاورتش باز هم خاصیت مغناطیسی قوی از خودش نشون میده یعنی شار مغناطیسی را در خودش حبس میکنه ....که این پدیده طرد و حبس میدان مغناطیسی در هادی کامل دیده نمیشه. ( البته این مطالب فقط برای ابررساناهای مرسوم نوع اول بیان شده و برای نوع دوم و یا ابررساناهای غیر مرسوم گذارهای فاز و اثر مایسنر پیچیدگیهای خاصی دارند )
برای اطلاعات بیشتر به این آدرسها نگاه کن....
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C
http://www.aparat.com/v/XpJKk
برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.
ﻣﻦ ﺟﺪﻭﻝ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻫﻮﻙ اﻳﺴﺘﺎ و ﭘﻮﻳﺎ ﺑﺮاﻱ ﻛﺘﺎﺏ ﺩﻛﺘﺮ ﻋﻠﻴﺮﺿﺎ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯ(ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺻﻨﻌﺘﻲ ﺷﻴﺮاﺯ) ﺭا ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺮاﻱ ﻭﺯﻧﻪ ﻫﺎﻱ 50 100 150 200 250 ﮔﺮﻣﻲ ﻫﻤﺮاﻩ ﺑﺎ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﺶ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺗﺎ 1392/02/19 ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻭﻗﺖ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﮔﺰاﺵ ﻛﺎﺭﻣو نﺪاﺭﻡ
برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.
ﻣﻦ ﺟﺪﻭﻝ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻫﻮﻙ اﻳﺴﺘﺎ و ﭘﻮﻳﺎ ﺑﺮاﻱ ﻛﺘﺎﺏ ﺩﻛﺘﺮ ﻋﻠﻴﺮﺿﺎ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯ(ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺻﻨﻌﺘﻲ ﺷﻴﺮاﺯ) ﺭا ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺮاﻱ ﻭﺯﻧﻪ ﻫﺎﻱ 50 100 150 200 250 ﮔﺮﻣﻲ ﻫﻤﺮاﻩ ﺑﺎ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﺶ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺗﺎ 1392/02/19 ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻭﻗﺖ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﮔﺰاﺵ ﻛﺎﺭﻣو نﺪاﺭﻡ
حد اکثر با چه رتبه ای میشه هواشناسی تهران قبول شد؟من با رتبه 300 قبول شدم![]()
حداکثر با چه رتبه ای میشه هواشناسی و یا ژئوفیزیک تهران قبول شد؟آقا یا خانم solar اگه امکان دارم برام ایمیل کنید چون ممکنه یادم بره اینجا بیا!معمولا ماهی یه بار سر میزنم.مرسی
esmail.1358@yahoo.com
1.آيا حالتي وجود دارد که جسم هم وزن داشته باشد و هم جرم، اما ترازو عدد صفر را براي آن جسم نشان دهد؟
2.چرا بر يک فضانورد که به دور زمين ميگردد، نيرويي از طرف زمين وارد نمي شود اما بر ماه که از زمين بسيار دورتر است نيروي زمين وارد مي شود؟
1.آيا حالتي وجود دارد که جسم هم وزن داشته باشد و هم جرم، اما ترازو عدد صفر را براي آن جسم نشان دهد؟
2.چرا بر يک فضانورد که به دور زمين ميگردد، نيرويي از طرف زمين وارد نمي شود اما بر ماه که از زمين بسيار دورتر است نيروي زمين وارد مي شود؟
ممنون از پاسخ دوستان
یک حالت هم برای صفر شدن وزن ،درون آسانسور است که اگه میشه برام توضیح بدید؟
http://www.chistaa.com/subject/mechanic/2012-06-25-05-48-56/%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%AA%D9%86/item/1507-%D9%88%D8%B2%D9%86-%D8%B8%D8%A7%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1
سلام دوستان.
راستش من یه سوال داشتم درباره لختی دورانی. این سوالو استاد بعنوان تمرین داده بهمون. نمیدونم جوابش چیه؟!!
سوال:
لختی دورانی یک میله با چگالی خطی جرم یکنواخت حول محوری که از مرکز جرم میگذرد را بدست آورید.
لطفا اگه کسی میدونه جواب چیه، کمکم کنه.
ممنونم
![]()
سوال دومت بخاطر تفاوت سنگینیشونه
مثل تاثیر جاذبه روی یک پر و یک سیب
سوال اولی یکم فکر میخواد
سوال اول رو هم فکر میکنم زیر آب بشه... البته دقیقا صفر نمیدونم نشون میده یا نه ولی وزن خیلی کمتر میشه
فک کنم هرچی عمق بیشتر بشه وزن رو کمتر نشون میده
1-هر جسم مادی هم وزن دارد هم چگالی-اما اگر در خلا قرار گیرد جرم وچگالی دارد ولی چون نیروی جاذبه وزن وارد نمی شود -نیرو سنج صفر است.
2-فضا نورد خود حالت یک قمر مصنوعی را پیدا می کند.و ماه نیز چنین است. ولی جرم فضانورد در برابرماه ناچیز وخود به نسبت 1/6 جذب ان میشود ونیروی زمین تماما صرف ماه میشود در صد ناچیزی به فضانورد شاید برسد .فضانورد مثل ریگ وشن در برابر : یک کوه(ماه) است. وتحت جاذبه ان -تازه وزنش هم به 1/6 رسیده است.
درود بر شما
در مورد سوال اولتون:
روی سطح زمین وزن از ضرب جرم ماده یا جسم در شتاب گرانشی زمین بدست میاد (که این شتاب حدود 9.8 هست) و این کمیت حاصل از نیروی وارد شده از سمت زمین به جسم هست
حالا اگه شما بیاید با یه وسیله ای مثل آسانسور شتاب 9.8 در خلاف جهت شتاب زمین به جسم وارد کنید ترازو ی مورد نظرتون وزن جسم رو دقیقا صفر نشون خواهد داد.
در مورد سوال دومتون :
در این مورد ترجیح میدم تنها به ارائه دادن فرمول نیوتن برای بدست آوردن میزان نیروی گرانشی بسنده کنم (چون کاملا گویای مطلب هست)
F=Gm1m2/(r1+r2)^2
تو فرمول بالا G ثابت جهانی گرانش هست و r1,r2 هم شعاع اجسام هستن و در صورت وجود فاصله بین دو جسم میزان فاصله هم به مجموع شعاع ها اضافه میشه
با قرار دادن 2 عدد معقول تو این معادله مسئله کاملا براتون شفاف میشه
پیروز باشید![]()
عزیزان دل برادر به جان جدم بر شما واجب موکد نیس که جواب بدین
سیامک جان داداش بچه های تالار عمران بیشتر بت نیاز دارن بی بهره نذارشون(فیزیکو که نابود کردی) . چگالیه بدبختو چیکار داری خو؟ اون گفته بود جرم بنده خدا. بعدم از کی تا حالا نیروی گرانی تو خلا ته میکشه؟
محسن جان دادا اون شتابو باید در جهت شتاب گرانی داد(سقوط آزاد) تا حالا آسانسور سوار نشدی؟بالا که میری احساس میکنی وزنت بیشتره ها :|
بانو امینم که چون نامحرمه شوخی باهاش حرامه و صرف نظر میکنم
فضانورد اگه میگرده که ینی نیروی گرانی زمین داره بهش وارد میشه
در مورد ترازو هم تا جایی که من میدونم وزنو نشون میدن و اگه صفر نشون بده ینی وزنی نداریم(یا خنثی شده که جرمو داریم یا اصلا جرم نداریم)
ایییششششش... نامحرم
خب خودت جوابو بگو ببینم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در خواست فیلم | فیزیک | 0 | |
N | در خواست کمک | فیزیک | 0 | |
![]() |
در خواست کمک برای محاسبه مرکز جرم | فیزیک | 1 | |
![]() |
رابطه دما و شعاع اتمی | فیزیک | 0 | |
![]() |