سوالات و در خواست ها در رابطه با فیزیک

mamallli

عضو جدید
از اونجایی که متوجه شدم این تایپیک خیلی فعال نیست. کسانی که این پستو میبینن و دوست داران برای قبولی در ارشد فیزیک 94 بهم کمک کنن لطفا پی ام بدن:
m.r.nuri68@gmail.com

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستداران و عاشقان فیزیک در هر جای دنیا که هستن
دوستان من قصد دارم فیزیک رو از ارشد بخونم و میخوام امسال کنکور بدم و حتما باید دانشگاه تهران قبول شم. رشته ای که خوندم اصلا مرتبط با فیزیک نیست و به تازگی موفق شدم پ.نامه ارشدمو دفاع کنم.
قصد دارم تابستون کلاس کنکور ثبت نام کنم و برنامه منسجمی بچینم و حتی از کار فعلیم استعفا بدم که نتیجه بهتری بگیرم. از همه عزیزان خواهش میکنم کمکم کنید.شاید یک جمله از جانب شما بتونه آیندمو دگرگون کنه. از توجهتون ممنونم...
درود بر شما
یه سوال دارم ازتون
اونم اینه که قصدتون از خوندن فیزیک چیه؟
جواب این سوال میتونه کمک بزرگی بکنه

mamallli

عضو جدید
درود بر شما
یه سوال دارم ازتون
اونم اینه که قصدتون از خوندن فیزیک چیه؟
جواب این سوال میتونه کمک بزرگی بکنه

اینقدر این امر واسم مسلمه که مانند اینه که ازم بپرسی چرا به خدا اعتقتد داری؟؟!!
به این خاطر که نمیتونم از علاقم نسبت به تعمق در عالم هستی و رازهای بیشمار آن و عطش کسب علم و رسیدن به مرز دانش فیزیک چشم پوشی کنم. و هر لحظه که میگذره حس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم اگر نسبیت عام انیشتین رو نفهمم! همین قدر که احساسی دارم راجبش حرف میزنم همینقدر هم به نظرم منطقی میاد. شاید از 100 نفری که باهاشون مشورت کردم 99 نفر مخالف این ایده من هستن.
ولی علاقه من ناشی از دیدن یک مستند فیزیک یا خواندن کتابهای استفان هاوکینگ نیست یا حتی جو نیست. من از خواندن این رشته محروم شدم چون نتونستم در لحظه انتخاب رشته کنکور کارشناسی خودم مسیرمو انتخاب کنم.
بازم ممنون از توجه و وقتتون

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اینقدر این امر واسم مسلمه که مانند اینه که ازم بپرسی چرا به خدا اعتقتد داری؟؟!!
به این خاطر که نمیتونم از علاقم نسبت به تعمق در عالم هستی و رازهای بیشمار آن و عطش کسب علم و رسیدن به مرز دانش فیزیک چشم پوشی کنم. و هر لحظه که میگذره حس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم اگر نسبیت عام انیشتین رو نفهمم! همین قدر که احساسی دارم راجبش حرف میزنم همینقدر هم به نظرم منطقی میاد. شاید از 100 نفری که باهاشون مشورت کردم 99 نفر مخالف این ایده من هستن.
ولی علاقه من ناشی از دیدن یک مستند فیزیک یا خواندن کتابهای استفان هاوکینگ نیست یا حتی جو نیست. من از خواندن این رشته محروم شدم چون نتونستم در لحظه انتخاب رشته کنکور کارشناسی خودم مسیرمو انتخاب کنم.
بازم ممنون از توجه و وقتتون
درود بر شما
بسیار عالی
علاقتون به فیزیک رو درک میکنم
خودمم با اینکه رشتم چیز دیگه بوده عاشق فیزیکم و مطمئنن در آینده به تحصیل تو این رشته خواهم پرداخت
منموقع انتخاب رشته ی کنکور کارشناسی میخواستم ریاضیات و یا فیزیک رو انتخاب کنم و حتی وسطای درسم هم به فکر انصراف از رشتم و دوباره کنکور دادن و تحصیل تو رشته ی فیزیک افتادم
بنظرم پسری درسته؟
اگه دستت تو جیب خودته که هیچ اگه نه:
متاسفانه تو ایران به رشته های علوم پایه اصلا اهمیت داده نمیشه واسه همین یه فیزیک دان ته تهش میتونه بعنوان یه دانشمند معرفی بشه و تنها کاری که از این رشته برای چوخوندن زندگی میتونه انجام بده معلمی و استادی و حقوقشه که این مورد در بسیاری از موارد به دلیل تغییر شرایط اقتصادی (افزایش وحشتناک تورم!!) میتونه باعث زده شدن از این کار بشه (بد بین نیستم هاااااا فقط باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت)
به این دلیل کسب اگه میخوای تو این رشته تحصیل کنی اصلا نباید رو درآمدش حساب کنی
واسه همین پیشنهاد میکنم با همین رشته ی مهندسی سر کنی و ازش یه کسب و کاری راه بندازی بعد که دستت رفت تو جیبت بچست به فیزیک
اگه بدون دغدغه ی فکری و مشغله ی اضافی به فیزیک بپردازی مطمئنم میتونی نهایت لذت رو از فیزیک ببری
اما اینکه میخوای از ارشد شروع کنی بد نیست اما به نظرم بهتره از کارشناسی پیش بری (آخه یه سری مباحث هست تو فیزیک نوین و الکترومغناطیس و ترمودینامیک و کوانتوم که برای فهمیدنش لازمه سر کلاس درسش حضور داشته باشی)
امیدوارم همچنان علاقتون به این رشته ی جامع وجود داشته باشه و در راه رسیدن به هدفتون پاینده باشید:gol:

دختر بهاری

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کمک فوری

کمک فوری

سلام دوستان
اگه میشه لطف کنید هرکی درمورد ابررسانا و پدیده مایسنر اطلاعات خوب و ساده ای داره بهم بده
مرسیییییییییییی

dujeen

عضو جدید
ابرساناها دسته ای از مواد هستند که تحت شرایط خاص رسانندگی بسیار بالایی دارند طوری که به نظر میرسه اصلا مقاومتی در برابر جریان الکتریکی ندارند...
مثلا در دماهایی در حدود چند کلوین قلع خاصیت ابررسانایی از خودش نشون میده و مقاومتش در دمای خاصی به نام دمای گذار محو میشه...
این تغییر گذاری از حالت معمولی به حالت ابررسانایی را گذار فاز میگن.
در فاز ابررسانایی ویژگی های ماده ای که به ابررسانا تبدیل شده از فیزیک ابررسانایی و دمای پایین پیروی می کنند....مثلا اثر مایسنر یکی از این ویژگی هاست که به اثر طرد شار مغناطیسی هم مشهوره و فرق اساسی ابررسانا را با یک هادی کامل مشخص میکنه...به این معنی که اثر مایسنر در هادی کامل که (اون هم بدون مقاومت هست و رسانندگی بالایی داره ) دیده نمی شه ولی در ابر رساناهال دیده میشه...
اثر مایسنر میگه اگر میدان مغناطیسی به یک ابررسانا نزدیک بشه این ابررسانا خطوط میدان مغناطیسی را طرد می کنند .
همچنین اگر ماده قبل از ابر رسانا شدن در مجاورت میدان مغناطیسی باشه با تبدیل شدن به ابررسانا و حذف میدان مغناطیسی از مجاورتش باز هم خاصیت مغناطیسی قوی از خودش نشون میده یعنی شار مغناطیسی را در خودش حبس میکنه ....که این پدیده طرد و حبس میدان مغناطیسی در هادی کامل دیده نمیشه. ( البته این مطالب فقط برای ابررساناهای مرسوم نوع اول بیان شده و برای نوع دوم و یا ابررساناهای غیر مرسوم گذارهای فاز و اثر مایسنر پیچیدگیهای خاصی دارند )
برای اطلاعات بیشتر به این آدرسها نگاه کن....

http://fa.wikipedia.org/wiki/ابررسانایی

http://www.aparat.com/v/XpJKk

دختر بهاری

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ابرساناها دسته ای از مواد هستند که تحت شرایط خاص رسانندگی بسیار بالایی دارند طوری که به نظر میرسه اصلا مقاومتی در برابر جریان الکتریکی ندارند...
مثلا در دماهایی در حدود چند کلوین قلع خاصیت ابررسانایی از خودش نشون میده و مقاومتش در دمای خاصی به نام دمای گذار محو میشه...
این تغییر گذاری از حالت معمولی به حالت ابررسانایی را گذار فاز میگن.
در فاز ابررسانایی ویژگی های ماده ای که به ابررسانا تبدیل شده از فیزیک ابررسانایی و دمای پایین پیروی می کنند....مثلا اثر مایسنر یکی از این ویژگی هاست که به اثر طرد شار مغناطیسی هم مشهوره و فرق اساسی ابررسانا را با یک هادی کامل مشخص میکنه...به این معنی که اثر مایسنر در هادی کامل که (اون هم بدون مقاومت هست و رسانندگی بالایی داره ) دیده نمی شه ولی در ابر رساناهال دیده میشه...
اثر مایسنر میگه اگر میدان مغناطیسی به یک ابررسانا نزدیک بشه این ابررسانا خطوط میدان مغناطیسی را طرد می کنند .
همچنین اگر ماده قبل از ابر رسانا شدن در مجاورت میدان مغناطیسی باشه با تبدیل شدن به ابررسانا و حذف میدان مغناطیسی از مجاورتش باز هم خاصیت مغناطیسی قوی از خودش نشون میده یعنی شار مغناطیسی را در خودش حبس میکنه ....که این پدیده طرد و حبس میدان مغناطیسی در هادی کامل دیده نمیشه. ( البته این مطالب فقط برای ابررساناهای مرسوم نوع اول بیان شده و برای نوع دوم و یا ابررساناهای غیر مرسوم گذارهای فاز و اثر مایسنر پیچیدگیهای خاصی دارند )
برای اطلاعات بیشتر به این آدرسها نگاه کن....

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C

http://www.aparat.com/v/XpJKk

مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردی!! این سایت ها رو چک کردم قبلا چند تا سوال دارم:
هادی کامل یعنی همون رسانا ها ؟
قانون لنز؟
پدیده مایسنر واسه ابر رسانا های نوع دوم هست فقط؟
بخار های که تو این پدیده وجود دارن علت چیه؟
ممنون میشم اگه تا فردا بهم جواب بدید

برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.
ﻣﻦ ﺟﺪﻭﻝ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻫﻮﻙ اﻳﺴﺘﺎ و ﭘﻮﻳﺎ ﺑﺮاﻱ ﻛﺘﺎﺏ ﺩﻛﺘﺮ ﻋﻠﻴﺮﺿﺎ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯ(ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺻﻨﻌﺘﻲ ﺷﻴﺮاﺯ) ﺭا ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺮاﻱ ﻭﺯﻧﻪ ﻫﺎﻱ 50 100 150 200 250 ﮔﺮﻣﻲ ﻫﻤﺮاﻩ ﺑﺎ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﺶ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺗﺎ 1392/02/19 ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻭﻗﺖ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﮔﺰاﺵ ﻛﺎﺭﻣو نﺪاﺭﻡ

برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.
ﻣﻦ ﺟﺪﻭﻝ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻫﻮﻙ اﻳﺴﺘﺎ و ﭘﻮﻳﺎ ﺑﺮاﻱ ﻛﺘﺎﺏ ﺩﻛﺘﺮ ﻋﻠﻴﺮﺿﺎ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯ(ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺻﻨﻌﺘﻲ ﺷﻴﺮاﺯ) ﺭا ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺮاﻱ ﻭﺯﻧﻪ ﻫﺎﻱ 50 100 150 200 250 ﮔﺮﻣﻲ ﻫﻤﺮاﻩ ﺑﺎ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﺶ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺗﺎ 1392/02/19 ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻭﻗﺖ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﮔﺰاﺵ ﻛﺎﺭﻣو نﺪاﺭﻡ

No0sh!n

عضو جدید
سلام دوستان
در مورد طیف چرخش فارادی اطلاعات می خواستم
کسی هست منو راهنمایی کنه ؟
ممنون

SMASUOT

عضو جدید
چند سوال فیزیک

چند سوال فیزیک

سلام دوستان چند سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم:
.میدان الکتریکی یک دیسک رسانا با نارسانا چه فرقی داره یعنی تو محاسبات کجا تفاوت می کنه؟؟به عبارت بهتر چطوری می تونیم میدان صفحه ی رسانا رو بدون قانون گاوس بدست بیاریم؟
2.در میدان الکتریکی مگر کار میدان همیشه در یک مسیر بسته صفر نیست؟؟اما چرا در میدان الکتریکی القایی مقداری کار داریم؟

special.boy

عضو جدید
۶ سوال از درس آزمایشگاه فیزیک ۲

۶ سوال از درس آزمایشگاه فیزیک ۲

سلام
۶تا سوال سوال دارم که مربوط به درس آز فیزیک۲ هست.دوستان اگه بلدین لطفا پاسخ بدین.
ممنونم
1_اگر یک چنبره متصل به لامپ را روی سیم پیچ تامسون قرار دهیم لامپ روشن میشود.
علت را توضیح دهید.
۲_اگر یک حلقه ی فلزی روی سیم پیچ تامسون قرار گیرد معلق می شود. چرا؟
3_اگر حلقه ی دیگری را به حلقه ی فلزی اول نزدیک کنیم یکدیگر را جذب میکنند. علت چیست؟
4_حلقه ی سنگین تر با وجود وزن بیشتر در ارتفاع بالاتری قرار میگیرد. علت را توضیح دهید.
5_اساس کار ترنس مبدل را توضیح دهید.
6_چرا هسته ی ترانس های الکتریکی را بصورت یکپارچه "نمیسازند" ؟

Sent from my GALAXY NOTE 8.0 N-5100 using tapatalk VIP

آخرین ویرایش:

special.boy

عضو جدید
کسی جواب سوالاتو نمیدونه؟!!!!!
دریغ نکنید!!!

special.boy

عضو جدید
سلام
۶تا سوال سوال دارم که مربوط به درس آز فیزیک۲ هست.دوستان اگه بلدین لطفا پاسخ بدین.
ممنونم
1_اگر یک چنبره متصل به لامپ را روی سیم پیچ تامسون قرار دهیم لامپ روشن میشود.
علت را توضیح دهید.
۲_اگر یک حلقه ی فلزی روی سیم پیچ تامسون قرار گیرد معلق می شود. چرا؟
3_اگر حلقه ی دیگری را به حلقه ی فلزی اول نزدیک کنیم یکدیگر را جذب میکنند. علت چیست؟
4_حلقه ی سنگین تر با وجود وزن بیشتر در ارتفاع بالاتری قرار میگیرد. علت را توضیح دهید.
5_اساس کار ترنس مبدل را توضیح دهید.
6_چرا هسته ی ترانس های الکتریکی را بصورت یکپارچه "نمیسازند" ؟

s00

عضو جدید
طرح دو سوال از وزن و جرم

طرح دو سوال از وزن و جرم

1.[FONT=&quot]آيا حالتي وجود دارد که جسم هم وزن داشته باشد و هم جرم، اما ترازو عدد صفر را براي آن جسم نشان[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] دهد[/FONT]؟
2.چرا بر يک فضانورد که به دور زمين ميگردد، نيرويي از طرف زمين وارد نمي شود اما بر ماه که از زمين بسيار دورتر است نيروي زمين وارد مي شود؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
1.آيا حالتي وجود دارد که جسم هم وزن داشته باشد و هم جرم، اما ترازو عدد صفر را براي آن جسم نشان دهد؟
2.چرا بر يک فضانورد که به دور زمين ميگردد، نيرويي از طرف زمين وارد نمي شود اما بر ماه که از زمين بسيار دورتر است نيروي زمين وارد مي شود؟

سوال دومت بخاطر تفاوت سنگینیشونه
مثل تاثیر جاذبه روی یک پر و یک سیب

سوال اولی یکم فکر میخواد

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
1.آيا حالتي وجود دارد که جسم هم وزن داشته باشد و هم جرم، اما ترازو عدد صفر را براي آن جسم نشان دهد؟

سوال اول رو هم فکر میکنم زیر آب بشه... البته دقیقا صفر نمیدونم نشون میده یا نه ولی وزن خیلی کمتر میشه
فک کنم هرچی عمق بیشتر بشه وزن رو کمتر نشون میده

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
1-هر جسم مادی هم وزن دارد هم چگالی-اما اگر در خلا قرار گیرد جرم وچگالی دارد ولی چون نیروی جاذبه وزن وارد نمی شود -نیرو سنج صفر است.
2-فضا نورد خود حالت یک قمر مصنوعی را پیدا می کند.و ماه نیز چنین است. ولی جرم فضانورد در برابرماه ناچیز وخود به نسبت 1/6 جذب ان میشود ونیروی زمین تماما صرف ماه میشود در صد ناچیزی به فضانورد شاید برسد .فضانورد مثل ریگ وشن در برابر : یک کوه(ماه) است. وتحت جاذبه ان -تازه وزنش هم به 1/6 رسیده است.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز

درود بر شما
در مورد سوال اولتون:
روی سطح زمین وزن از ضرب جرم ماده یا جسم در شتاب گرانشی زمین بدست میاد (که این شتاب حدود 9.8 هست) و این کمیت حاصل از نیروی وارد شده از سمت زمین به جسم هست
حالا اگه شما بیاید با یه وسیله ای مثل آسانسور شتاب 9.8 در خلاف جهت شتاب زمین به جسم وارد کنید ترازو ی مورد نظرتون وزن جسم رو دقیقا صفر نشون خواهد داد.
در مورد سوال دومتون :
در این مورد ترجیح میدم تنها به ارائه دادن فرمول نیوتن برای بدست آوردن میزان نیروی گرانشی بسنده کنم (چون کاملا گویای مطلب هست)
F=Gm1m2/(r1+r2)^2
تو فرمول بالا G ثابت جهانی گرانش هست و r1,r2 هم شعاع اجسام هستن و در صورت وجود فاصله بین دو جسم میزان فاصله هم به مجموع شعاع ها اضافه میشه
با قرار دادن 2 عدد معقول تو این معادله مسئله کاملا براتون شفاف میشه
پیروز باشید:gol:

i3ehnam

عضو جدید
یه سوال مهم درباره لختی دورانی (فیزیک) لطفا یکی جواب بده

یه سوال مهم درباره لختی دورانی (فیزیک) لطفا یکی جواب بده

سلام دوستان.
راستش من یه سوال داشتم درباره لختی دورانی. این سوالو استاد بعنوان تمرین داده بهمون. نمیدونم جوابش چیه؟!!

سوال:
لختی دورانی یک میله با چگالی خطی جرم یکنواخت حول محوری که از مرکز جرم میگذرد را بدست آورید.

لطفا اگه کسی میدونه جواب چیه، کمکم کنه. :cry:
ممنونم
:gol:

i3ehnam

عضو جدید
سلام دوستان.
راستش من یه سوال داشتم درباره لختی دورانی. این سوالو استاد بعنوان تمرین داده بهمون. نمیدونم جوابش چیه؟!!

سوال:
لختی دورانی یک میله با چگالی خطی جرم یکنواخت حول محوری که از مرکز جرم میگذرد را بدست آورید.

ممنونم

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

سوال:

ممنونم

دوست عزیز: با سلام
همانطور که میدانی منظور از لختی همان INERTIA یا اینرسی است.یک میله فرض توپر مثل میل گاردان ماشین یا محورهای ترانسمیسون ماشین های صنعتی نسبت به محور ثقل خود دارای ممان اینرسی :IX=3.14xr^4/4.است.اگر قرار باشد میله دوران کند با توجه باینکه برای راحتی کار شما چگالی را یکنواخت وخطی گرفته است وتغیرات جرم نداری لذا ممان اینرسی دورانی در تمام طول میله یکسان است. در حرکت مستقیم نیرو با حاصلضرب جرم جسم در شتاب متناسب است در حرکت دورانی نیروبا شتاب زاویه ای w(الفا یا امگا) متناسب است یعنی فرق با شتاب خطی حالت نخست دارد ودر حرکت دورانی گشتاور یا ممان نیرو برابر : تابع اولیه مجذور شعاع حامل در سطح است. اگر شعاع حامل یا مرکز میله تا محیط را :r بگیری : I=r^2.dA.
اگر ممان اینرسی میله را نسبت به محورهای یک دستگاه موازی مرکز ثقل بخواهیم:دستگاه :YOZ: I=Iy+Iz.پس با انتخاب یک المان سطحی :dA بصورت قطاعی از دایره(مقطع dA=r.dr.dw .wزاویه مرکزی قطاع است.وتابع اولیه در فاصله صفر و r.گرفته شود.

9shenas

عضو جدید
سوال دومت بخاطر تفاوت سنگینیشونه
مثل تاثیر جاذبه روی یک پر و یک سیب

سوال اولی یکم فکر میخواد

سوال اول رو هم فکر میکنم زیر آب بشه... البته دقیقا صفر نمیدونم نشون میده یا نه ولی وزن خیلی کمتر میشه
فک کنم هرچی عمق بیشتر بشه وزن رو کمتر نشون میده

1-هر جسم مادی هم وزن دارد هم چگالی-اما اگر در خلا قرار گیرد جرم وچگالی دارد ولی چون نیروی جاذبه وزن وارد نمی شود -نیرو سنج صفر است.
2-فضا نورد خود حالت یک قمر مصنوعی را پیدا می کند.و ماه نیز چنین است. ولی جرم فضانورد در برابرماه ناچیز وخود به نسبت 1/6 جذب ان میشود ونیروی زمین تماما صرف ماه میشود در صد ناچیزی به فضانورد شاید برسد .فضانورد مثل ریگ وشن در برابر : یک کوه(ماه) است. وتحت جاذبه ان -تازه وزنش هم به 1/6 رسیده است.

درود بر شما
در مورد سوال اولتون:
روی سطح زمین وزن از ضرب جرم ماده یا جسم در شتاب گرانشی زمین بدست میاد (که این شتاب حدود 9.8 هست) و این کمیت حاصل از نیروی وارد شده از سمت زمین به جسم هست
حالا اگه شما بیاید با یه وسیله ای مثل آسانسور شتاب 9.8 در خلاف جهت شتاب زمین به جسم وارد کنید ترازو ی مورد نظرتون وزن جسم رو دقیقا صفر نشون خواهد داد.
در مورد سوال دومتون :
در این مورد ترجیح میدم تنها به ارائه دادن فرمول نیوتن برای بدست آوردن میزان نیروی گرانشی بسنده کنم (چون کاملا گویای مطلب هست)
F=Gm1m2/(r1+r2)^2
تو فرمول بالا G ثابت جهانی گرانش هست و r1,r2 هم شعاع اجسام هستن و در صورت وجود فاصله بین دو جسم میزان فاصله هم به مجموع شعاع ها اضافه میشه
با قرار دادن 2 عدد معقول تو این معادله مسئله کاملا براتون شفاف میشه
پیروز باشید:gol:

عزیزان دل برادر به جان جدم بر شما واجب موکد نیس که جواب بدین :surprised:
سیامک جان داداش بچه های تالار عمران بیشتر بت نیاز دارن بی بهره نذارشون:D(فیزیکو که نابود کردی) . چگالیه بدبختو چیکار داری خو؟ اون گفته بود جرم بنده خدا. بعدم از کی تا حالا نیروی گرانی تو خلا ته میکشه؟
محسن جان دادا اون شتابو باید در جهت شتاب گرانی داد(سقوط آزاد) تا حالا آسانسور سوار نشدی؟:D بالا که میری احساس میکنی وزنت بیشتره ها :|
بانو امینم که چون نامحرمه شوخی باهاش حرامه و صرف نظر میکنم:D

فضانورد اگه میگرده که ینی نیروی گرانی زمین داره بهش وارد میشه
در مورد ترازو هم تا جایی که من میدونم وزنو نشون میدن و اگه صفر نشون بده ینی وزنی نداریم(یا خنثی شده که جرمو داریم یا اصلا جرم نداریم)

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عزیزان دل برادر به جان جدم بر شما واجب موکد نیس که جواب بدین :surprised:
سیامک جان داداش بچه های تالار عمران بیشتر بت نیاز دارن بی بهره نذارشون:D(فیزیکو که نابود کردی) . چگالیه بدبختو چیکار داری خو؟ اون گفته بود جرم بنده خدا. بعدم از کی تا حالا نیروی گرانی تو خلا ته میکشه؟
محسن جان دادا اون شتابو باید در جهت شتاب گرانی داد(سقوط آزاد) تا حالا آسانسور سوار نشدی؟:D بالا که میری احساس میکنی وزنت بیشتره ها :|
بانو امینم که چون نامحرمه شوخی باهاش حرامه و صرف نظر میکنم:D

فضانورد اگه میگرده که ینی نیروی گرانی زمین داره بهش وارد میشه
در مورد ترازو هم تا جایی که من میدونم وزنو نشون میدن و اگه صفر نشون بده ینی وزنی نداریم(یا خنثی شده که جرمو داریم یا اصلا جرم نداریم)

ایییششششش... نامحرم
خب خودت جوابو بگو ببینم