سوالات و درخواست ها: آرم و لوگو

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
این آرم مربوط به یه شرکت تجاری هست (تولید و پخش لوازم خانگی)

نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟ :redface:

bachememar

عضو جدید
به نظر من آرم باید تا حدی معرف شرکت باشه
بعضی از آرم ها هیچ ربطی به موضوع نداره
ولی این آرم تا حدی معرف فعالیت شرکت هستش

nino

مدیر بازنشسته
آفرین ;)
عزیزم من هم طراحی آرم خیلی دوست دارم . آرم انجمن علمیمون طرح من برنده شد .
ببین عزیزم یه کتاب هست ماله بچه های گرافیک هنرستان به اسم خط در گرافیک . کتابهای ارم و لوگو هم زیادن .
اول یه توصیه دارم که برای طراحی ارم تعداد زیادی آرم ببین تا ایده بگیری
بعد تعداد زیادی اتود بزن
حتی تو گوگل logoسرچ کن
چرا روی حروف فارسی کار نمی کنی .
ببین اون نمادهایی که گذاشتی رو مثلا میتونی هر کدوم رو تو حرف اول اسمه شرکت بکار ببری .
مثلا یه s از قطره آب در بیاری یا شاید از آتش یا k از موجی که کشیدی
راستش هنوز خیلی جایه کار داره . بازم اتود بزن
موفق باشی ;)

maral55

مدیر بازنشسته
خیلی ممنون که کارتو گذاشتی

من فقط یه چیز بگم به نظرم بهتره یا کاملا انگلیسی کار کنی یا فارسی یعنی اینکه از این نوع نوشت استفاده کنی شاید زیاد جالب نباشه
شاید یه جورهایی هم اسم شرکت به انگلیسی (البته نه فینگلسیی) و هم فارسی در داخل آرم باشه
اینجور بیشتر شرکت رو معرفی میکنه

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی نوشین جون...:w27:
مدیر این شرکت خیلی اصرار داشت که آرمشون شکیل و سنگین باشه..من خودم از آرمای گرافیکی بیشتر خوشم میاد..اما این یکی رو سعی کردم رئال تر طراحی کنم و زیاد پیچیدش نکنم...
به هر حال اگه بازم نظری داری حتما بگو....
از بچه های سایتم اگه کسی تجربه ای داره خوشحال می شم بشنوم:w38:

nino

مدیر بازنشسته
مرسی نوشین جون...:w27:
مدیر این شرکت خیلی اصرار داشت که آرمشون شکیل و سنگین باشه..من خودم از آرمای گرافیکی بیشتر خوشم میاد..اما این یکی رو سعی کردم رئال تر طراحی کنم و زیاد پیچیدش نکنم...
به هر حال اگه بازم نظری داری حتما بگو....
از بچه های سایتم اگه کسی تجربه ای داره خوشحال می شم بشنوم:w38:
عزیزم رنگ هم خیلی مهمه . سعی کن رو رنگ هم کار کنی
این ها رو هم ببین بهت ایده میده
http://images.google.com/images?hl=en&q=logo&gbv=2

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون که کارتو گذاشتی

من فقط یه چیز بگم به نظرم بهتره یا کاملا انگلیسی کار کنی یا فارسی یعنی اینکه از این نوع نوشت استفاده کنی شاید زیاد جالب نباشه
شاید یه جورهایی هم اسم شرکت به انگلیسی (البته نه فینگلسیی) و هم فارسی در داخل آرم باشه
اینجور بیشتر شرکت رو معرفی میکنه
مرسی مارال جان..:)
با نظرت موافقم...اما هنوز فونت فارسیه مناسبی پیدا نکردم....فونت های معمولی کارو به هم میریزه
یه چیز دیگه...باید یه ذره آینده نگر تر طراحی کنم..اگه یه روزی این شرکت بین الملی شد چی؟؟نمیشه که آرمش فارسی باشه! :D

nino

مدیر بازنشسته
مرسی مارال جان..:)
با نظرت موافقم...اما هنوز فونت فارسیه مناسبی پیدا نکردم....فونت های معمولی کارو به هم میریزه
یه چیز دیگه...باید یه ذره آینده نگر تر طراحی کنم..اگه یه روزی این شرکت بین الملی شد چی؟؟نمیشه که آرمش فارسی باشه! :D
عزیزم باید فونت فارسی هم خودت طراحی کنی نه از فونت های حاضر استفاده کنی . ;)
اون کتاب خط در گرافیک رو حتما ببین ;)

maral55

مدیر بازنشسته
آره منم بیشتر برای همین گفتم
اکثر شرکت ها دلشون می خواد که بالاخره یه روزی بین المللی بشن
و از طرفی نمیشه هم فقط از انگلیسی استفاده کرد چون به هر حال باید شرکت ایرانیه
برای همین فکر میکنم بهتره یه جوریهایی هر دو رو قاطی کنی
در مورد فونت فارسی هم به نظرم بهتره خودت یه چیزی طراحی کنی براساس نوع شرکت همون طوری که نوشین گفت

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتشارات همام (همون که کتابای لین رو چاپ کرده ) دو جلد کتاب راجع به آرم و لوگو داره. اسم دقیق کتابو اگه یادم اومد میذارم;)

archiman

کاربر فعال
سلام
این آرم یا لوگوی آرائه شده کار خوبیه ولی به قول دوستمون هنوز جای کار داره ، اتود بیشتری بزن با مداد و دست آزاد دنبال فونت نباش شما باید فونت مناسب طرح رو بیافرینی نه از فونتهایی که برای کاری دیگه خلق شده استفاده کنی.
مطلب بعدی اینکه به نظر من سعی کن بیشتر انتزاعی کار کنی منظورم اینه که سعی کن بیننده و مخاطب لوگوی خودت رو به کنکاش بصری و تفکر مجبور کنی
خیلی راحت محتوای کارتو رو نکن ، بگذار بیننده تکاپو کنه تا منظورتو کشف کنه ، شما خیلی راحت با شعله آتش ، قطرات آب و .. بیننده رو با موضوع لوگو آشنا میکنی بی آنکه او را وادار کنی کمی برای درک منظورت تلاش کنه
به هر حال طرح خوبیه ولی جای بهتر شدن داره
ببخشید ، من فقط نظرم رو گفتم ، تصمیم نهاایی مسلما" با شماست.
موفق باشید.

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
این آرم یا لوگوی آرائه شده کار خوبیه ولی به قول دوستمون هنوز جای کار داره ، اتود بیشتری بزن با مداد و دست آزاد دنبال فونت نباش شما باید فونت مناسب طرح رو بیافرینی نه از فونتهایی که برای کاری دیگه خلق شده استفاده کنی.
مطلب بعدی اینکه به نظر من سعی کن بیشتر انتزاعی کار کنی منظورم اینه که سعی کن بیننده و مخاطب لوگوی خودت رو به کنکاش بصری و تفکر مجبور کنی
خیلی راحت محتوای کارتو رو نکن ، بگذار بیننده تکاپو کنه تا منظورتو کشف کنه ، شما خیلی راحت با شعله آتش ، قطرات آب و .. بیننده رو با موضوع لوگو آشنا میکنی بی آنکه او را وادار کنی کمی برای درک منظورت تلاش کنه
به هر حال طرح خوبیه ولی جای بهتر شدن داره
ببخشید ، من فقط نظرم رو گفتم ، تصمیم نهاایی مسلما" با شماست.
موفق باشید.
مرسی از نظرت...اما پیچیدگی بصری برای آدم هایی مثل من و شما جالبه نه مخاطب عامی (و گاها فاقد درک بصری) که وقتی آرمو نمی فهمه بگه چه طرح بی ربطی!
من می خام طرحم واسه همه قابل فهم باشه:w27:

nino

مدیر بازنشسته
مرسی از نظرت...اما پیچیدگی بصری برای آدم هایی مثل من و شما جالبه نه مخاطب عامی (و گاها فاقد درک بصری) که وقتی آرمو نمی فهمه بگه چه طرح بی ربطی!
عزیزم منظور پیچیدگی نیست یه جور اشاره تلویحی یا غیر مستقیم . ابستره کردن کار . ;)

archiman

کاربر فعال

همونطور که دوست خوبمون nino هم نوشته منظور پیچیدگی نیست ،ما نمی خواهیم که معما طرح کنیم.
یک کار حالا هر کاری که باشه خواه یه موسیقی ، یک فیلم، یک ترانه و یا همین لوگو وقتی ارزش و اهمیت زیادی پیدا میکنه که خاص باشه.
یه مثال برات بزنم آهنگهایی که با با همه نوع آدم جامعه و عامه مردم ارتباط برقرار میکنه رو میگن کوچه بازاری حالا به نظر شما این حسنه یا نقص؟؟؟

عذر میخوام ولی عامه پسندی هنر رو به ابتذال میکشونه ، انسان مجبور میشه سطح کاراشو تا جایی تنزل بده که اون عامی ترین ها هم منظور کارشو درک کنن.
و خلاصه اینکه همه فهم بودن یک اثر دلیل بر قدرت اثر نیست ، که اگر چنین بود پس خیلی بهتر بود که ت لوگوتون به جای شعله آتش و قطرات اب چندتا از محصولات همون شرکت رو میذاشتین مثلا" یه بخاری و یک کولر که حتی بچه های سه چهار ساله هم منظورتونو سریع میگرفتن ،کلی هم به تعداد مخاطبیتون هم اضافه میشد.
به هر ترتیب هدف من فقط کمک بود میتونی بهم بگی اصلا" به تو چه :D
موفق باشید.

nino

مدیر بازنشسته
همونطور که دوست خوبمون nino هم نوشته منظور پیچیدگی نیست ،ما نمی خواهیم که معما طرح کنیم.
یک کار حالا هر کاری که باشه خواه یه موسیقی ، یک فیلم، یک ترانه و یا همین لوگو وقتی ارزش و اهمیت زیادی پیدا میکنه که خاص باشه.
یه مثال برات بزنم آهنگهایی که با با همه نوع آدم جامعه و عامه مردم ارتباط برقرار میکنه رو میگن کوچه بازاری حالا به نظر شما این حسنه یا نقص؟؟؟

عذر میخوام ولی عامه پسندی هنر رو به ابتذال میکشونه ، انسان مجبور میشه سطح کاراشو تا جایی تنزل بده که اون عامی ترین ها هم منظور کارشو درک کنن.
و خلاصه اینکه همه فهم بودن یک اثر دلیل بر قدرت اثر نیست ، که اگر چنین بود پس خیلی بهتر بود که ت لوگوتون به جای شعله آتش و قطرات اب چندتا از محصولات همون شرکت رو میذاشتین مثلا" یه بخاری و یک کولر که حتی بچه های سه چهار ساله هم منظورتونو سریع میگرفتن ،کلی هم به تعداد مخاطبیتون هم اضافه میشد.
به هر ترتیب هدف من فقط کمک بود میتونی بهم بگی اصلا" به تو چه :D
موفق باشید.
مرسی .
میدونی من چیزی که فکر میکنم اینکه اصلا چرا باید بخوایم به موضوع تو ارم اشاره کنیم . مثلا ارم شرکتهای لوازم خانگی رو بیایم بررسی کنیم اینطوری به نتیجه بهتری میرسیم .
من سعی میکنم چندتا آرم معروف بذارم رو اونا یه بحثی بکنیم

nino

مدیر بازنشسته
چند ارم کارخانه لوازم خانگی
تو همه اینها اثری از نماد محصولات کارخانه وجود نداره

این ارم توسط معمار خود کارخانه طراحی شده

archiman

کاربر فعال
مرسی .
میدونی من چیزی که فکر میکنم اینکه اصلا چرا باید بخوایم به موضوع تو ارم اشاره کنیم . مثلا ارم شرکتهای لوازم خانگی رو بیایم بررسی کنیم اینطوری به نتیجه بهتری میرسیم .
من سعی میکنم چندتا آرم معروف بذارم رو اونا یه بحثی بکنیم

با این نظر کاملا" موافقم .
مثلا" همین شرکت LG همه نوع لوازم خونگی و انواع صوتی تصویری به کل دنیا عرضه میکنه ولی آرمش........
یا مثلا" تو کمپانی های خورو سازی دیگه معروف تر از BENZ , BMW, TOYOTA, MITSOBISHI که نداریم تو لوگوهاشون هیچ اشاره مستقیمی به ماشین و ... نداره .

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا" همین شرکت LG همه نوع لوازم خونگی و انواع صوتی تصویری به کل دنیا عرضه میکنه ولی آرمش........
یا مثلا" تو کمپانی های خورو سازی دیگه معروف تر از BENZ , BMW, TOYOTA, MITSOBISHI که نداریم تو لوگوهاشون هیچ اشاره مستقیمی به ماشین و ... نداره .
مرسی آرچی جان...کاملا درست می گی...;)
اما حیف که دارم یه کار تجاری می کنم و در درجه اول رضایت مشتری برام مهمه تا ارزش هنری کار...!! (البته متاسفانه):confused:
مثلا من هم طرح بدون قطره و آتیش و.....واسشون فرستادم اما طرح با جزییات رو... و طبق انتظار از دومی خوششون اومد!!
من مجبورم با مخاطب اصلیم هم تراز بشم!

archiman

کاربر فعال
مرسی آرچی جان...کاملا درست می گی...;)
اما حیف که دارم یه کار تجاری می کنم و در درجه اول رضایت مشتری برام مهمه تا ارزش هنری کار...!! (البته متاسفانه):confused:
مثلا من هم طرح بدون قطره و آتیش و.....واسشون فرستادم اما طرح با جزییات رو... و طبق انتظار از دومی خوششون اومد!!
من مجبورم با مخاطب اصلیم هم تراز بشم!

این رو که طرح به هر حال باید سفارش دهنده رو راضی کنه قبول دارم و امیدوارم که موفق باشید

Amir*taksa

عضو جدید
پيجيدگي تو طرح طرح و عميق ميكنه اما تو كمپانياي بزرگ هيچ وقت ارمشونو پيچيده نميكنن چون با كل جهان طرفند به جاي اينكه تو ذهن مخاطبين 20سوالي ايجاد كنن به فكر اينن كه همه ارم اونارو حفظ كنن
كمپاني ماشين 1كوچولو فرق داره اونم اينه كه ارمي كه رو ماشين نصب ميشه روي 1ماشين نصب ميشه كه خود ماشين ميگه من ماشينم نياز نيست 1ارم كوچولو انو تعريف كنه بلكه نقش ارم اونجا معرفي شركت سازندس نه معرفي ماشين
ارم كارخونه ي LG يكي از شاهكاراي طراحي ارمه فقط با قرار دادن يك نقطه تو سمت چپ ارم و معرفي اون بعنوان چشم بيانگر ديد تصوير انسان و...هست كه معرفي ميكنه كه كارخونه اي كه اين ارم رو داره توليدات تصويري و...داره

sinoush

عضو جدید
سلام چقدر خوب و مفید بود همیشه دوست داشتم در این مورد اطلاعات داشته باشم ولی حتی استادای دانشگاه هم بی اطلاع و بی تجربه بودند..ممنونم.

sepid barfi

عضو جدید
سلاااااااااااااااااااام خوبین ؟بابا چقد سخته .باید هفته بعد ی شیت کامل تحویل بدم ه این وسط نمای ساختمون باید از ی لوگو پیروی کنه.حتی نمیتونم رو ی لوگوی خاص تمرکز کنم.استارتش سخته .لطفا کمکم کنین:w10:

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
می خواستم از دوستانی که طراحی آرم و لوگو کار می کنند درخواست کنم که کارهاشون رو تو این تاپیک قرار بدن
پیپاپیش از همکاریتون سپاسگذارم...