خودت طراحی کردی؟این آرم مربوط به یه شرکت تجاری هست (تولید و پخش لوازم خانگی)
![]()
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟![]()
آفرین
عزیزم رنگ هم خیلی مهمه . سعی کن رو رنگ هم کار کنیمرسی نوشین جون...
مدیر این شرکت خیلی اصرار داشت که آرمشون شکیل و سنگین باشه..من خودم از آرمای گرافیکی بیشتر خوشم میاد..اما این یکی رو سعی کردم رئال تر طراحی کنم و زیاد پیچیدش نکنم...
به هر حال اگه بازم نظری داری حتما بگو....
از بچه های سایتم اگه کسی تجربه ای داره خوشحال می شم بشنوم![]()
مرسی مارال جان..خیلی ممنون که کارتو گذاشتی
من فقط یه چیز بگم به نظرم بهتره یا کاملا انگلیسی کار کنی یا فارسی یعنی اینکه از این نوع نوشت استفاده کنی شاید زیاد جالب نباشه
شاید یه جورهایی هم اسم شرکت به انگلیسی (البته نه فینگلسیی) و هم فارسی در داخل آرم باشه
اینجور بیشتر شرکت رو معرفی میکنه
عزیزم باید فونت فارسی هم خودت طراحی کنی نه از فونت های حاضر استفاده کنی .مرسی مارال جان..
با نظرت موافقم...اما هنوز فونت فارسیه مناسبی پیدا نکردم....فونت های معمولی کارو به هم میریزه
یه چیز دیگه...باید یه ذره آینده نگر تر طراحی کنم..اگه یه روزی این شرکت بین الملی شد چی؟؟نمیشه که آرمش فارسی باشه!![]()
فوق العادس....wow این لوگو ها منو دیونه میکنه . حال میکنم با اینجو لوگو ها
نظر شما چیه ؟
مرسی از نظرت...اما پیچیدگی بصری برای آدم هایی مثل من و شما جالبه نه مخاطب عامی (و گاها فاقد درک بصری) که وقتی آرمو نمی فهمه بگه چه طرح بی ربطی!سلام
این آرم یا لوگوی آرائه شده کار خوبیه ولی به قول دوستمون هنوز جای کار داره ، اتود بیشتری بزن با مداد و دست آزاد دنبال فونت نباش شما باید فونت مناسب طرح رو بیافرینی نه از فونتهایی که برای کاری دیگه خلق شده استفاده کنی.
مطلب بعدی اینکه به نظر من سعی کن بیشتر انتزاعی کار کنی منظورم اینه که سعی کن بیننده و مخاطب لوگوی خودت رو به کنکاش بصری و تفکر مجبور کنی
خیلی راحت محتوای کارتو رو نکن ، بگذار بیننده تکاپو کنه تا منظورتو کشف کنه ، شما خیلی راحت با شعله آتش ، قطرات آب و .. بیننده رو با موضوع لوگو آشنا میکنی بی آنکه او را وادار کنی کمی برای درک منظورت تلاش کنه
به هر حال طرح خوبیه ولی جای بهتر شدن داره
ببخشید ، من فقط نظرم رو گفتم ، تصمیم نهاایی مسلما" با شماست.
موفق باشید.
عزیزم منظور پیچیدگی نیست یه جور اشاره تلویحی یا غیر مستقیم . ابستره کردن کار .مرسی از نظرت...اما پیچیدگی بصری برای آدم هایی مثل من و شما جالبه نه مخاطب عامی (و گاها فاقد درک بصری) که وقتی آرمو نمی فهمه بگه چه طرح بی ربطی!
من می خام طرحم واسه همه قابل فهم باشه![]()
مرسی از نظرت...اما پیچیدگی بصری برای آدم هایی مثل من و شما جالبه نه مخاطب عامی (و گاها فاقد درک بصری) که وقتی آرمو نمی فهمه بگه چه طرح بی ربطی!
من می خام طرحم واسه همه قابل فهم باشه![]()
مرسی .همونطور که دوست خوبمون nino هم نوشته منظور پیچیدگی نیست ،ما نمی خواهیم که معما طرح کنیم.
یک کار حالا هر کاری که باشه خواه یه موسیقی ، یک فیلم، یک ترانه و یا همین لوگو وقتی ارزش و اهمیت زیادی پیدا میکنه که خاص باشه.
یه مثال برات بزنم آهنگهایی که با با همه نوع آدم جامعه و عامه مردم ارتباط برقرار میکنه رو میگن کوچه بازاری حالا به نظر شما این حسنه یا نقص؟؟؟
عذر میخوام ولی عامه پسندی هنر رو به ابتذال میکشونه ، انسان مجبور میشه سطح کاراشو تا جایی تنزل بده که اون عامی ترین ها هم منظور کارشو درک کنن.
و خلاصه اینکه همه فهم بودن یک اثر دلیل بر قدرت اثر نیست ، که اگر چنین بود پس خیلی بهتر بود که ت لوگوتون به جای شعله آتش و قطرات اب چندتا از محصولات همون شرکت رو میذاشتین مثلا" یه بخاری و یک کولر که حتی بچه های سه چهار ساله هم منظورتونو سریع میگرفتن ،کلی هم به تعداد مخاطبیتون هم اضافه میشد.
به هر ترتیب هدف من فقط کمک بود میتونی بهم بگی اصلا" به تو چه
موفق باشید.
مرسی .
میدونی من چیزی که فکر میکنم اینکه اصلا چرا باید بخوایم به موضوع تو ارم اشاره کنیم . مثلا ارم شرکتهای لوازم خانگی رو بیایم بررسی کنیم اینطوری به نتیجه بهتری میرسیم .
من سعی میکنم چندتا آرم معروف بذارم رو اونا یه بحثی بکنیم
مرسی آرچی جان...کاملا درست می گی...با این نظر کاملا" موافقم .
مثلا" همین شرکت LG همه نوع لوازم خونگی و انواع صوتی تصویری به کل دنیا عرضه میکنه ولی آرمش........
یا مثلا" تو کمپانی های خورو سازی دیگه معروف تر از BENZ , BMW, TOYOTA, MITSOBISHI که نداریم تو لوگوهاشون هیچ اشاره مستقیمی به ماشین و ... نداره .
مرسی آرچی جان...کاملا درست می گی...
اما حیف که دارم یه کار تجاری می کنم و در درجه اول رضایت مشتری برام مهمه تا ارزش هنری کار...!! (البته متاسفانه)
مثلا من هم طرح بدون قطره و آتیش و.....واسشون فرستادم اما طرح با جزییات رو... و طبق انتظار از دومی خوششون اومد!!
من مجبورم با مخاطب اصلیم هم تراز بشم!
خیلی ممنون....این رو که طرح به هر حال باید سفارش دهنده رو راضی کنه قبول دارم و امیدوارم که موفق باشید
پيجيدگي تو طرح طرح و عميق ميكنه اما تو كمپانياي بزرگ هيچ وقت ارمشونو پيچيده نميكنن چون با كل جهان طرفند به جاي اينكه تو ذهن مخاطبين 20سوالي ايجاد كنن به فكر اينن كه همه ارم اونارو حفظ كننبا این نظر کاملا" موافقم .
مثلا" همین شرکت LG همه نوع لوازم خونگی و انواع صوتی تصویری به کل دنیا عرضه میکنه ولی آرمش........
یا مثلا" تو کمپانی های خورو سازی دیگه معروف تر از BENZ , BMW, TOYOTA, MITSOBISHI که نداریم تو لوگوهاشون هیچ اشاره مستقیمی به ماشین و ... نداره .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست : نمونه سوالات استخدامی معماری | سوالات و درخواست های معماری | 1 | |
![]() |
سوالات طرح1 | سوالات و درخواست های معماری | 6 | |
I | سوالات ساده ولی .... | سوالات و درخواست های معماری | 1 | |
![]() |
درخواست سوالات کنکور ارشد سراسری | سوالات و درخواست های معماری | 2 |