معماری...الان باید چی کار کنم؟
الان باید تمرین امضا بکنی خخخخخخخخ
نمیدونم به خدا، منم تازه امتحان دادم،
خوب از خود نظام مهندسی شهرتون بپرس،
به هر حال مبارکت باشه...
معماری...الان باید چی کار کنم؟
الان باید برای طراحی هر چه سریعتر عضو یک دفتر بشی تا مراحل اداری اونم طی بشه یکی دو ماهی طول می کشه تو استان ما باید عضو دفتر باشی تا بتونی کار طراحیو قبول کنیمعماری...الان باید چی کار کنم؟
سلام
کسی میدونه در حال حاضر هزینه ی عضویت در نظام مهندسی چقدر هست؟
ممنون
سلام دوستان و خسته نباشید
من تازگیا عضو نظام مهندسی شدم بهم کد 120 دادند در حالی که از اول معماری بودم فنی معماری کاردانی نقشه کشی معماری و کارشناسی مهندسی تکنولوژی معماری مگه قرار نبود برای کسانیکه در کارشناسی ناپیوسته تغییر رشته دادند و معماری خوندند کد 120 تعلق بگیرند؟؟؟
آیا کد 120 درسته یا خیر مگه قرار نبود بهم کد 100 بدند چون من از اول معماری بودم نظرتون چیه؟
فرق محدودیت و سهیمه بین کد ها 100 120 140 و... چیه؟
من بخوام امتحان بدم در چه تاریخی میتونم شرکت کنم کاردانی در تاریخ 30/11/88 کارشناسی هم 31/4/92 ؟ طراحی اجرایی نظارت؟؟؟
الان من ارشد میخونم مهندسی معماری اگر مدرک گرفتم ببرم نظام مهندسی ایا تاثیر داره یا خیر میشه کد عوض کرد به 100 یا خیر؟؟؟
ثبت نام آزمون در چه زمانی میاد ممنون میشم؟؟
اگه کامل هم شده باشه این جمله رو مینویسه فکر کنم تا ده روزی این جمله باشهمن همین امروز کد عضویت گرفتم..
اومدم ثبت نام کنم ثبت نامم نصفه مون میگه تایید نشده است..
این یعنی چی؟
من میخام بهمن آزمون بدم
سلام بر دوستان و مهندسین گرامی
سوالاتی خیلی کلی در خصوص نظام مهندسی دارم که امیدوارم دوستان راهنمایی ام کنند.
من همیشه شنیدم که فارغ التحصیلان حتی در رشته ما بعد دوسال از فارغ التحصیلی دنبال گرفتن نظام مهندسی هستند اطلاعاتی هم دارم مثلا اینکه اول پایه 3 هست و چهار سال بعد پایه 2 میشی و بعد 5 سال هم پایه یک. و اینکه آزمون سختی هم داره و ...
و حالا سوالاتم:
1. چند نوع نظام مهندسی داریم؟ آیا فقط سازمان نظام مهندسی ساختمان در کشور وجود دارد و یا خاص رشته های دیگه مثلا مکانیک هم برای خود سازمان نظام مهندسی دارند؟ البته این رو میدونم که برخی گرایشهای مهندسی مکانیک و تاسیسات هم میتونند در سازمان نظام مهندسی ساختمان عضو بشند.
2. عضویت در سازمان نظام مهندسی ساختمان که استانی هم هستند چه مزایایی داره و چی کار باهاش میشه کرد و یا پیش نیاز چه مسئله ای هست که اینقدر متقاضی داره؟
3. همیشه صحبت از ازمون نظام مهندسی هست ولی چرا مثلا سازمان نظام مهندسی ساختماناستان گیلان توی سایتش لینک عضویت داره و وقتی فلوچارت مراحل ثبت عضویتش رو چک میکردم آزمونی توش نبود؟
اینم لینک هاش: مراحل و مدارک مورد نیاز عضویت و فلوچارت عضویت
بله عزیزم میتونینسلام به همه ... من کل صفحات این سایت رو خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد ولی سوال دارم هنوز:
من الان بالای سه سال از لیسانسم گذشته ولی تو این مدت داشتم ارشد می خوندم و ارشدم هم ( معماری منظر) الان تموم کردم( تازه دفاع کردم هنوز مدرک ندادن بهم)... هیچگونه سابقه کاری و بیمه و این چیزا رو هم ندارم فعلا. فقط نشستم درس خوندم. الان بدون سابقه می تونم تو آزمون نظام مهندسی شرکت کنم؟ آیا!؟
به نظرم منابع تغییری نمیکنه شما همونا رو بخون تا زمان آزمون بعدی اعلام بشخیه سوال دیگه اینکه الان اگه بخوام شروع کنم به خوندن ، منابعی که تو سایت نظام مهندسی زذه مربوط به آزمون بهمن 94 هست ...تا کی باید صبر کرد تا منابع جدید اعلام بشه ؟
سلام دوست عزیزبچه ها زمان امتحان نظام معمولا كي بوده؟ ٢ بار در سال هستش آيا؟
قبلش بايد عضو نظام مهندسي بشيم ديگه حتما، درسته؟
منابع آزمونو از كجا مي شه ديد يا مثلا نمونه سوالاي سالهاي قبلو؟
سلامبچه ها زمان امتحان نظام معمولا كي بوده؟ ٢ بار در سال هستش آيا؟
قبلش بايد عضو نظام مهندسي بشيم ديگه حتما، درسته؟
بله آزمون دو بار در سال و معمولا در مرداد و بهمن ماه برگزار میشهبچه ها زمان امتحان نظام معمولا كي بوده؟ ٢ بار در سال هستش آيا؟
بله حتما باید قبل از ثبت نام آزمون ها عضو نظام مهندسی باشیدقبلش بايد عضو نظام مهندسي بشيم ديگه حتما، درسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نحوه صدور و تجديد پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 7 | |
![]() |
نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 3 | |
![]() |
قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان | نظام مهندسی | 10 | |
![]() |
اعضا معمار نظام مهندسی استان تهران | نظام مهندسی | 43 | |
![]() |
فهرست تاپیک های تالار نظام مهندسی | نظام مهندسی | 0 |