اگه وقت داری و درست خوبه درسهای پلیمر را بخوان و ارشد پلیمر امتحان بده و گرنه خود گرایش شیمی نساجی به دو گرایش شیمی نساجی و علوم و تکنولوژی پلیمر تقسیم شده که هر کدام که دوست دارید میتونید انتخاب کنید.salam bebakhshid 1soal man karshenasi shimi nasaji khundam baraye arshad che reshtei bekhunam behtare?
سلام نتایج کنکور ارشد مرحله دوم کی اعلام میشن؟
این جزوه های سنجش تکمیلی به درد میخوره یا نه؟
سلام من ارشد علوم تحقیقات خوندم غصه نخور اگه همون زمانهایی که گفتی رو درس بخونی حله.تا پارسال سوالای آزاد مشابه زیاد داشت ولی پارسال یکم مثل اینکه عوض شد.یک کتاب هست به نام آزمونهای کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی نوشته آقای مسعود طالاری اگه اون رو بخونی بد نیست ولی مطمئن باش اگه یکم تلاش کنی حتما به هدفت میرسی.سلام. بله. همه ی دوستای منم جزوه های سنجش تکمیلیو گرفتن که واسه ارشد بخون...
من خیلی دلم میخواد واسه ارشد علوم تحقیقات قبول شم ولی هیچ امیدی ندارمهیچ اطلاعاتیم ندارم که کیا میتونن اونجا قبول شن. چه ترازی؟ چند نفر؟ و...
من معدلم هر ترم 16 و خورده ای بوده ولی اصلا وقت نمیکنم واسه ارشد درس بخونم. فقط امیدم به تعطیلات بین ترمو عیده!میترسم قبول نشم...
سلام من ارشد علوم تحقیقات خوندم غصه نخور اگه همون زمانهایی که گفتی رو درس بخونی حله.تا پارسال سوالای آزاد مشابه زیاد داشت ولی پارسال یکم مثل اینکه عوض شد.یک کتاب هست به نام آزمونهای کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی نوشته آقای مسعود طالاری اگه اون رو بخونی بد نیست ولی مطمئن باش اگه یکم تلاش کنی حتما به هدفت میرسی.
سلام قبولیش راحته یه کم تلاش میخواد من کتابای پردازشو پیشنهاد میدم
سلام... یه سوال داشتم: نمیشه توی اینترنت لینک سوالای کارشناسی ارشد دانشگاه آزادو پیدا کرد؟![]()
![]()
freeشو -- من سوالای 83 تا 91 سراسری ارشدو دارم ولی آزادو می خوام
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کسی نداره؟؟![]()
![]()
دفترچه ی سوالات کارشناسی ارشد سال 91 :
دانلود رایگان سوالات کارشناسی ارشد 91 شیمی نساجی و علم الیاف
***پاسخ نامه ی کلیدی همراه سوالات می باشد.***
فرمت: zip
حجم: 1.29 Mb
سلام
فکر نکنم کسی سوالای آزادو آپلود کنه
من خودم از 80 تا 86 رو داشتم
تو خیابون انقلاب جایی هست که سوالات کنکور رو بفروشن
ولی بی انصافا گرونتر میدن
سلام هادی جان
نمیتونی خودت اسکن کنی؟
کتاب سمنانی فقط سوالات ارشد تا سال83 بیشتر نداره که اونم خیلی قدیمیه .... ولی خوب از هیچی که بهتره! واسه کنکور نساجی که کتاب تست دیگه ای نیست ! به قول ضرب المثلی که میگه
"لنگه کفش کهنه در بیابان نعمت است" امیدوارم که درست نوشته باشم![]()