setareh325
عضو
کسی یه تعریف معتبر از " آرمان" و " منشور اداری" داره.تعریف باید مدیریتی باشه .درمورد سازمانها است برای درس مدیریت استراتژیک میخوام. تو اینترنت سرچ کردم نتونستم چیزی پیدا کنم.مرسی
سلام به دوستان عزيز . كسي پاورهاي جالب براي جلسه دفاع در زمينه مديريت بهداشت ودرمانداره ؟
گرایشتون چیه؟؟بچه ها من ترم اول مدیریتم همه استادا مقاله خواستن کسی هست که یه کاره کلاسی خودش انجام داده باشه وبه من کمک کنه خواهشا اگه میتونید کمکم کنید 4تا مقاله واسه ترم اول دارم.دارم دیونه میشم
با سلام و احترام
میخواستم بپرسم که من دانشجو فوق لیسانس مهندسی مالی هستم. منتها واسه کار پایان نامه یک پرسشنامه دارم در زمینه ارزیابی مدل های کسب و کار و تجارت الکترونیک. پاسخ دهنده های این پرسشنامه باید دانشجویان ارشد و دکتری و اساتید رشته مدیریت (در هر گرایشی به خصوص گرایش نوآوری و کارآفرینی)باشند. آیا امکانش هست که از طریق این وبسایت پرسشنامه رو در اختیار مخاطبین قرار بدم تا پر بشه؟ چون من تا آخر دی باید دفاع کنم و 150 نفر باید این پرسشنامه رو پر کنن. خیلی محدودیت زمانی دارم. اگر کمک کنید واقعا ممنون هستم.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلامدرخواست مقاله استرس شغلی
سلام دوستان میشه بازارجویی،بازارسازی،بازار گرمی، بازارداری،بازارسنجی،بازاررسانی،بازار شناسی،بازار گردانی،بازارگشایی،بازارگرایی،بازار گردی رو یه توضیح یه خطی در موردشون بدین ممنون میشم
سلام خدمت تمامی دوستان و مدیران تالار مدیریت
راستش من نمیدونستم کجا تایپیک بزنم اینجا زدم.
راستش من دارم رو پروپزال ام کار میکنم در ارتباط با کنترل و نظارت در شرکت های هلدینگ کار میکنم
می خواستم ببینم کسی هست بتونه به من کمک کنه تعدادی مقاله لاتین بده
با هر کدام از دوبه دوی کلید واژه های "هلدینگ" ، "حاکمیت شرکتی" و "کنترل" و "نظارت" باشه بهتره.......خیلی خیلی ممنون میشم
فقط مقاله لاتین می خوام
با سپاس فراوان
![]()
ســــلام دوستان عزیز کسی اطلاعاتی در مورد میریت بحران در امنیت شهر ها چیزی میدونه ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان خوبید من 1سوال داشنم میشه لطف کنید ج بدید؟
مدیر بودن اکتسابی است یا مادرزادی؟بادلیل مدیریتی ج میخام دوستان
مدیریت؛ توانایی ذاتی یا دانش اکتسابی؟
همه ما بخشهایی از زندگی روزمره خود را مدیریت می کنیم. زمان و هزینه را در خریدها و کارهایمان در نظر می گیریم. به مباحث آموزش کودکانمان می پردازیم و برای آنها تا حد امکان وقت می گذاریم. حتی گاهی هدفهایی هم برای زندگی خود ترسیم می کنیم. اما کدامیک به تمام اهداف در ضرب الاجلهای تعریف شده رسیده ایم؟ کدامیک تاکنون در اجرای برنامه هایمان تاخیر نداشته ایم؟ آیا این دست اتفاقات در کسب و کار هم قابل اغماض است؟ آیا اصولاً از ابتدای زندگی ما با یک روش ثابت به اداره امور شخصی خود می پردازیم؟
بر اساس مطالعات روانشناختی رهبری (Leadership) بیشتر بر پایه توانایی های ذاتی است تا دانش اکتسابی. کودکانی که در سنین پایین به اداره همسالان خود می پردازند نیز بیشتر از استعداد رهبری خود بهره می گیرند. در حالی که فعالیت مدیران در چارچوب پنج وظیفه کلی برنامه ریزی، سازماندهی، منابع انسانی، هدایت یا رهبری و نظارت و کنترل طبقه بندی می شود و مدیران باید در هر زمینه دانش و مهارت لازم را کسب کنند.
شاید بتوان گفت که توانایی ذاتی یا استعداد، زیرساخت رشد را برای ما فراهم می آورد ولی آنچه در نهایت منجر به توانمندی مدیران می شود دانشی است که از تحصیلات، مطالعات، تجربیات خود و دیگران و تفکر در مورد نتایج حاصل از اجرای دانسته ها در هر مرحله، کسب شده است. بدیهی است هر کدام از این دو، بدون دیگری نتیجه مطلوب را به همراه نخواهد داشت.
مدیران بالفطره ای که می بینیم کسانی هستند که مستعد آموختن و بکارگیری آموزه ها بوده و از تغییر با روی باز استقبال کرده اند. از این رو تعجبی ندارد که می بینیم ایران ناسیونال، کفش ملی و نمونه های بسیاری در صنعت کشور با تکیه بر آنچه روزگاری مدیران مادرزاد نامیده می شدند و در واقع کوله باری از دانش و تجربه را به دوش می کشیدند، در روزگاری نه چندان دور، جایگاهی بس رفیع را از آن خود کرده بودند.