serversaeed
عضو جدید
بچه ها واسه زبان فرانسه چه آموزشگاهی رو پیشنهاد می کنید؟! چطوریاست اصلا؟! باید قبلش تعین سطح کنم؟!
معمولا کسانی که میخوان زبان فرانسه یاد بگیرن تازه بار اولشون هست و همون اول میرن پایین ترین سطح, تو کدوم شهر؟
بچه ها واسه زبان فرانسه چه آموزشگاهی رو پیشنهاد می کنید؟! چطوریاست اصلا؟! باید قبلش تعین سطح کنم؟!
salam man mikham test delf b1 bedam. manabe dar mored ecrit mikham tashkor
سلام دوستان
ظاهرا چنین امکانی وجود داره که در کنکور ارشد سایر رشته ها به جای زبان انگلیسی، ربان فرانسه امتحان داد!
آیا سوالات کنکور تاکید میکنم: سایر رشته ها در مقطع ارشد که به جای انگلیسی فرانسه شرکت میکنند، در اینترنت وجود داره؟
مرسی
سلام دوستان
کسی اینجا هست که به من یه کلاس زبان فرانسه خوب معرفی کنه آیا ؟؟؟ ممنون میشم ...برای مهاجرت به کانادا می خوام![]()
سلام به همه
من خیییییییلی دوست دارم زبان فرانسه یادبگیرم ولی جایی که کار میکنم شرایطی رو نداره که بتونم مدام خارج بشم و توی کلاسهای بیرون شرکت کنم.
کسی میتونه به من کمک کنه تا از طریق اینترنت آموزش مقدماتی این زبان رو یادبگیرم.
[h=3]معرفی سایت های که به یادگیری فرانسه کمک میکنه[/h]من حتی یک کلمه هم زبان فرانسوی نمیدونم حتی تلفظ حروف و گرامر هم نمیدونم از کجا شروع کنم یاد بگیرم کسی جایی رو سراغ داره که فرانسه رو از همون پایه یاد بده منظورم سایت اینترنتی که توش آموزش صوتی هم باشه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد زبان فرانسه + پاسخنامه سال های ۹۰ تا ۱۴۰۳ | زبان فرانسه | 13 | |
W | دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد مجموعه زبان فرانسه سال های ۹۲ تا ۸۶ + پاسخنامه کلیدی | زبان فرانسه | 1 |