سلام دوستان
کسی میدونه برای قبولی کنکور کارشناسی (سراسری) زبان فرانسه درصدها باید چه جور باشه ؟
به خود زبان فرانسه میخوام امتحان بدم. ولی عربی و دینی و ادبیات کامل یادم رفته ... ممنون میشم راهنماییم کنید.
یک مثالسلام دوستان
کسی میدونه برای قبولی کنکور کارشناسی (سراسری) زبان فرانسه درصدها باید چه جور باشه ؟
به خود زبان فرانسه میخوام امتحان بدم. ولی عربی و دینی و ادبیات کامل یادم رفته ... ممنون میشم راهنماییم کنید.
یک مثال
![]()
آخه خودشون ارشد میخواستن فکر کنم...من فکر کنم داشتن برا ارشد میگفتن...فک کنم این چیزی که گذاشتین برای ارشد باشه!
فقط ارشده که 2 تا درس عمومی و اختصاصی داره
گفت کارشناسی کهآخه خودشون ارشد میخواستن فکر کنم...من فکر کنم داشتن برا ارشد میگفتن...![]()
Dieu...خونده میشه دیو (dio)سلام میخاستم بدونم که ((خدا)) به فرانسوی چی میشه؟ تلفظش چطوریه؟
Dieu...خونده میشه دیو (dio)
لطفا تمامی سوالات سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان فرانسه را فقط اينجا مطرح كنيد
سلام
ببخشید کسی معنای دقیق عبارت زیر-متن از سگالن است -را میداند من از ترجمه های آنلاین چیزی دستگیرم نشد که میگویند انتقال از امپراطوری چین تا امپراطوری من ثابت؟! است(این درست است واگر هست منظورش چیست؟!) :
"Le transfert de l'empire de Chine à l'empire de soi-même est constant "
سلام....با نرم افزار شروع کنید به یادگیری....بنظرم بهتر میشه یاد گرفت.....نرم افزار رزتا استون نرم افزار خوبیه برای شروعسلام. من عاشق زبان فرانسوی ام. ولی هر کاری می کنم به صورت خودآموز یاد بگیرم نمی تونم. شرایطم هم جوریه که نمی تونم کلاس برم. ممکنه کسی راهنمایی ام کنه و راه و روش یادگیری زبان فرانسه رو به صورت فردی و خودآموز بهم بگه؟
سلام. من عاشق زبان فرانسوی ام. ولی هر کاری می کنم به صورت خودآموز یاد بگیرم نمی تونم. شرایطم هم جوریه که نمی تونم کلاس برم. ممکنه کسی راهنمایی ام کنه و راه و روش یادگیری زبان فرانسه رو به صورت فردی و خودآموز بهم بگه؟
سلام....با نرم افزار شروع کنید به یادگیری....بنظرم بهتر میشه یاد گرفت.....نرم افزار رزتا استون نرم افزار خوبیه برای شروع
من این نرم افزار رو همین امروز تهیه اش کردم ولی اصلن ازش راضی نیستم. راستش این نرم افزار یه سری فایل های پی دی اف داره و یه سری فایلهای صوتی که هیچ کدومشون ربطی به هم دیگه ندارن. مثلن وقتی به فایل های صوتی گوش می دم اصلن معلوم نیست کدوم قسمت از فایل های پی دی اف رو داره می خونه...سلام....با نرم افزار شروع کنید به یادگیری....بنظرم بهتر میشه یاد گرفت.....نرم افزار رزتا استون نرم افزار خوبیه برای شروع
من این نرم افزار رو همین امروز تهیه اش کردم ولی اصلن ازش راضی نیستم. راستش این نرم افزار یه سری فایل های پی دی اف داره و یه سری فایلهای صوتی که هیچ کدومشون ربطی به هم دیگه ندارن. مثلن وقتی به فایل های صوتی گوش می دم اصلن معلوم نیست کدوم قسمت از فایل های پی دی اف رو داره می خونه...
از فروشگاه خریدم... یعنی دانلود شده اش با اون چه که تو بازاره فرق می کنه؟سلام
مطمئنید درست دانلود کردید این نرم افزار اصلا پی دی اف و ام پی تری نداره!!!
از فروشگاه خریدم... یعنی دانلود شده اش با اون چه که تو بازاره فرق می کنه؟
ولی آخه من از فروشگاه خریدم!! 8500 پولش دادماگه منظور شما رزتا استون هست .. اره فقط یک نرم افزاره و pdf و فایل صوتی نداره ....
ولی آخه من از فروشگاه خریدم!! 8500 پولش دادم![]()
لینک دانلودش رو اگه دارین ممنون می شم بذارین.
میشه لطف کنید کتابهایی رو که به نظرتون منبع ارشد هستن نام ببرینسلام.من مدرس زبان فرانسه هستم. هرگونه کمک در یادگیری زبان فرانسه خواستید در این تاپیک مطرح کنید. ترجمه انواع متون فرانسوی، مقاله و...
چرا در فرانسه ار / غ تلفظ میشود؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
W | دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد مجموعه زبان فرانسه سال های ۹۲ تا ۸۶ + پاسخنامه کلیدی | زبان فرانسه | 1 |